Opinie o zegarkach Adriatica

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach adriatica

Zegarki Adriatica są jednym z najpopularniejszych wyborów wśród Klientów. Potwierdzenie tego faktu stanowią liczne opinie na temat zegarków Adriatica znajdujące się na naszej stronie.

Zegarki Adriatica - opinie i recenzje Klientów

Przeglądając opinie o zegarkach Adriatica, często natrafić można na komentarze, dotyczące niezawodności tych wyjątkowych modeli. Klienci doceniają jakość klasy Swiss Made i ponadczasowy charakter zegarków.

Zamieszczone na forum publicznym recenzje zegarków Adriatica doceniają ich elegancki wygląd, funkcjonalność, wygodę użytkowania oraz solidne wykonanie.

Zegarek damski Adriatica Classic A3443.1123Q

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo elegancki, a właśnie takiego szukałam. Nie jestem miłośniczką dużych tarcz - ten jest dla mnie idealny.

flower123

2024-05-24 08:36:53

Zegarek damski Adriatica Fashion A3130.126SQ

100%
Ocena: 5

Zanim przejdę do zegarka, zacznę od sklepu, który spisał się na medal. Zamówienie otrzymałam już następnego dnia, no powiem ekspres, a składałam zamówienie o 13:00. Przyszedł w oryginalnie zapakowany, ofoliowany. Sam zegarek jest bardzo elegancki i klasyczny. Ciekawym elementem jest tarcza, która ma taki nieregularny kolor.

Natalia

2024-05-24 08:26:40

Zegarek męski Adriatica Automatic A2804.5217A

100%
Ocena: 5

Bardzo stylowy zegarek - dla kobiet i dla mężczyzn. Duża, ale nie narzucająca się tarcza. Wygląda zdecydowanie lepiej, niż na zdjęciach. Piękny, ciepły odcień szarości na tarczy bardzo ładnie koresponduje ze stalową kopertą. Solidny, skórzany pasek. Przy codziennym użytkowaniu (8-10 godzin) zegarek utrzymuje rezerwę chodu. Jak każdy automat - wymaga sumiennego noszenia. Dość mocno odstająca koronka. To jedyny mankament. - Bo trzeba uważać, by nie zahaczyć przypadkiem o ubranie. Mam nadzieję, że zegarek posłuży mi przez długie lata. Na razie współpraca zapowiada się bardzo dobrze.

S

2024-04-21 18:28:59

Zegarek damski Adriatica Classic A3689.1143Q

100%
Ocena: 5

Cały urok tego zegarka zaklęty jest w zdobionej tarczy dodatkowo udekorowanej kryształkami, które są indeksami. Zegarek opatrzony jest oznaczeniem Swiss Made, które poświadcza jego wysoką jakość.

Zuzanna

2024-04-05 08:47:41

Zegarek damski Adriatica Fashion A3638.5174Q

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo kobiecy i biżuteryjny, ale z zachowaniem smaku i umiaru. Wiele moich koleżanek boi się tego typu zegarków, ja je lubię do prostych stylizacji lub zamiast bransoletki na wieczór.

Krysia

2024-03-22 09:54:58

Zegarek damski Adriatica Classic A3578.5253Q

100%
Ocena: 5

Cieszy mnie, że kwadraty i prostokąty wróciły do łask i jest tyle ciekawych zegarków. Na Cartiera mnie nie stać, ale na Adriatica Swiss Made już tak. Pasek jest bardzo wygodny, szybko dopasował się do nadgarstka.

xx

2024-03-22 09:50:41

Zegarek damski Adriatica Fashion A3521.5143QZ

100%
Ocena: 5

Nieoczywista forma i znakomite wykonanie. Polecam, jeśli ktoś nie lubi bądź nie chce nosić tradycyjnych zegarków.

Róża

2024-03-22 09:49:05

Zegarek męski Adriatica Sapphire A1288.1117Q

100%
Ocena: 5

Złoty zegarek to coś, czego brakowało mi w kolekcji. Tym razem postawiłem na mechanizm kwarcowy ETA F06. Działa bezproblemowo. Adriatica prezentuje się elegancko, całość tonuje szara tarcza, która ochrania szafirowe szkło. Kupuje zegarki tylko z takim szkłem, cenie o co najlepsze! No i wodoszczelność 50 ATM. Nie lubię zdejmować zegarka podczas codziennych czynności, w tym przypadku nie muszę. Czy poleciłbym ten zegarek, tak, choć wolałbym, żeby jak najmniej osób go miało, lubię posiadać rzeczy wyjątkowe.

Adam

2024-02-27 13:02:56

Zegarek męski Adriatica Sapphire A1288.R117Q

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek. Jestem zadowolony 10/10. Doskonała praca mechanizmu, chociaż po Adriatice nie spodziewałbym się czegoś innego. Marka godna zaufania, którą miał mój ojciec i zawsze chwalił. Na żywo zegarek jest bardzo elegancki, ma w sobie to coś, szwajcarski sznyt. Naprawdę bardzo polecam.

Adrian

2024-01-23 11:23:23

Zegarek damski Adriatica Classic A3578.5253Q

100%
Ocena: 5

Super firma, dostawa super prędko, zegarek marzenie. Moja 35-letnia Adriatica odmówiła posłuszeństwa, ale na święta mam już nową, z czego ciesze się bardzo.

ewa

2023-12-21 11:58:16

Zegarek męski Adriatica Chronograf A8202.1113CH

100%
Ocena: 5

Doskonały zakup Adriatica to doskonały zakup dla każdego mężczyzny. Jego srebrny kolor i szwajcarska precyzja są imponujące. To był zakup, którego nie żałuję i gorąco polecam.

Janusz

2023-10-23 00:00:00

Zegarek męski Adriatica Chronograf A8202.1113CH

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Jestem zachwycony moim nowym zegarkiem Adriatica. Jego klasyczny srebrny wygląd idealnie pasuje do mojego stylu. Znalezienie go na stronie z szerokim wyborem było łatwe. Zakup spełnił moje oczekiwania.

Łukasz

2023-07-21 00:00:00

Zegarek męski Adriatica Chronograf A8202.1113CH

100%
Ocena: 5

Satysfakcjonujący zakup Adriatica to znakomity wybór dla każdego mężczyzny. Jego wytrzymałość i elegancki wygląd są dokładnie tym, czego szukałem. Dodatkowa gwarancja po zakupie jest świetnym bonusem.

Jakub

2023-09-10 00:00:00

Zegarek damski Adriatica Classic A3802.2191QF

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Adriatica to idealny wybór dla każdej kobiety. Jego złoty wygląd dodaje mi elegancji, a zakupy były proste i przyjemne dzięki łatwej nawigacji po stronie.

Katarzyna

2023-11-08 00:00:00

Zegarek damski Adriatica Classic A3802.2191QF

100%
Ocena: 5

Wspaniały i precyzyjny zegarek Adriatica w złotym wykończeniu to prawdziwa perełka. Jest niezawodny i przyszedł w idealnym stanie, bardzo dobrze zabezpieczony. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu.

Agnieszka

2023-08-03 00:00:00

Zegarek damski Adriatica Classic A3802.2191QF

100%
Ocena: 5

Niesamowita jakość i szybka dostawa Adriatica przyciąga uwagę swoim złotym wykończeniem. Jestem pod wrażeniem precyzji mechanizmu i szybkości dostawy – dotarł do mnie w dwa dni robocze!

Aneta

2023-12-06 00:00:00

Zegarek damski Adriatica Classic A3689.1143Q

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Ten zegarek Adriatica to najlepszy zakup, jaki ostatnio zrobiłam. Elegancka bransoleta mesh i biały kolor są po prostu piękne. Cena była bardzo konkurencyjna, więc jestem bardzo zadowolona.

Agnieszka

2023-11-16 00:00:00

Zegarek damski Adriatica Classic A3689.1143Q

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Adriatica to stylowe akcesorium, które doda klasy każdemu mojemu outfitowi. Zegarek jest świetnie wykonany, a obsługa klienta była naprawdę pomocna. Jestem zachwycona!

Agnieszka

2023-07-30 00:00:00

Zegarek damski Adriatica Classic A3601.1111QFZ

100%
Ocena: 5

Wysoka satysfakcja z zakupu Ta adriatica to mój nowy ulubiony zegarek. Złoty kolor i precyzyjne wykonanie robią wrażenie. Szybka wysyłka, polecam!

Katarzyna

2023-07-14 00:00:00

Zegarek damski Adriatica Classic A3601.1111QFZ

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Adriatica to był świetny zakup. Złoty kolor dodaje luksusu. Proces zakupu był łatwy, a wybór duży. Dziękuję za świetny zegarek.

Marek

2023-06-08 00:00:00

Zegarek damski Adriatica Classic A3601.1111QFZ

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Elegancki zegarek damski Adriatica to był dobry wybór. Złota stal i niezawodność to coś, co lubię. Szczerze polecam.

Joanna

2023-09-05 00:00:00

Zegarek damski Adriatica Classic A3601.1111QFZ

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Ta adriatica to był mój najlepszy wybór. Złoty kolor i precyzja to coś, co cenię. Zakup był czystą przyjemnością.

Monika

2023-08-28 00:00:00

Zegarek damski Adriatica Classic A3136.1113Q

100%
Ocena: 5

Elegancja i jakość Adriatica damski to był strzał w dziesiątkę. Stal szlachetna i srebrny wygląd to coś, co uwielbiam. Polecam każdej kobiecie.

Monika

2023-11-24 00:00:00

Zegarek damski Adriatica Classic A3136.1113Q

100%
Ocena: 5

Niesamowite wrażenie Mój nowy zegarek Adriatica to coś więcej niż zegarek. Elegancja i solidność idą w parze. Dziękuję za świetny produkt.

Katarzyna

2023-10-17 00:00:00

Zegarek męski Adriatica Classic A1293.5213Q

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Męski zegarek Adriatica to mój ulubiony dodatek. Skórzany pasek i srebrny design są idealne. Zakup był czystą przyjemnością.

Krzysztof

2023-07-19 00:00:00

Zegarek męski Adriatica Classic A1293.5213Q

100%
Ocena: 5

Elegancki i precyzyjny Ten Adriatica to był impuls, ale nie żałuję. Elegancki, srebrny kolor i skórzana opaska to idealne połączenie. Dziękuję za super zegarek.

Jakub

2023-06-21 00:00:00

Zegarek męski Adriatica Classic A1293.5213Q

100%
Ocena: 5

Zegarek jest świetny i stylowy. Adriatica dla mężczyzn to był mój najlepszy zakup. Elegancki pasek i srebrny design to coś, co lubię. Zakup był łatwy i szybki, polecam.

Krzysztof

2023-08-11 00:00:00

Zegarek damski Adriatica Classic A3578.5253Q

100%
Ocena: 5

Satysfakcjonujący zakup Adriatica to był świetny wybór dla mnie. Elegancki srebrny wygląd i solidność - dokładnie to, czego szukałam. Dziękuję za super zegarek.

Magdalena

2023-06-21 00:00:00

Zegarek męski Adriatica Automatic A2804.2213A

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny klasyczny męski zegarek. Do tego zapakowany w eleganckie pudełko. Klasa.

Miro

2023-12-13 15:07:14

Zegarek męski Adriatica Titanium A8329.4116Q

100%
Ocena: 5

To jest najlepszy zegarek jaki znam.

DzejZi

2023-08-16 06:21:16

Zegarek męski Adriatica Multifunction A8269.1157QF

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek, na ręce wygląda jak milion dolarów. Jestem bardzo zadowolony i na pewno jeszcze wrócę.

Piotr

2023-03-31 19:57:28

Zegarek damski Adriatica Fashion A3530.5143Q

100%
Ocena: 5

Zegarek przepiękny :) Porządnie wykonany, bardzo ładnie się prezentuje :) Polecam

Xana

2023-03-03 11:04:45

Zegarek damski Adriatica Quartz A3499.1111Q

100%
Ocena: 5

Wyrafinowana i doskonała forma. Piękno w czystej postaci. Zobowiązuje do elegancji...

L.T.J.

2022-12-02 10:01:09

Zegarek męski Adriatica Tytan Classic A1171.4213Q

100%
Ocena: 5

Zegarek niebywale lekki ze względu na materiał, z którego został wykonany, dobrze wykonany bez żadnych niedoróbek. Chodzi dosyć punktualnie, aczkolwiek nie idealnie, choć zastosowany mechanizm jest całkiem dobry jak na kwarcowy. Pasek niestety mało wygodny tzn. trochę za sztywny więc najlepiej wymienić na coś innego i wtedy zegarek całkiem ciekawy. Ja jeszcze kupiłem jak cena była poniżej 500 zł i wtedy była to dobra propozycja. Polecam, bo to ciekawy model.

Baha

2022-10-14 15:36:14

Zegarek męski Adriatica Automatic A8309.5115A

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek

Speex

2022-10-13 15:39:44

Zegarek męski Adriatica Classic A8304.5116QA

100%
Ocena: 5

Mój pierwszy szwajcarski zegarek i na pewno nie ostatni. Szukałem czegoś klasycznego i padło na Adriatica Classic. Tarcza wygląda bardzo ciekawie, co widać na załączonym zdjęciu. Duży plus za datownik. Zawsze to jakaś dodatkowa funkcja.

Dominik K

2022-10-11 07:00:46

Zegarek damski Adriatica Classic A3196.5213Q

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo elegancki, pięknie prezentuje się na ręce. Realizacja zamówienia błyskawiczna, gorąco polecam.

Viola

2022-10-07 07:13:50

Zegarek męski Adriatica Chronograph A8188.T255CH

100%
Ocena: 5

Tarcza tego zegarka daje wrażenie o wiele większej głębi. Zdjęcie tego nie odda, ale musicie mi uwierzyć na słowo. Super alternatywa dla moich innych zegarków, które w większości mają kolor czarny. Świetnie się sprawuje, czuć tu jakość Swiss Made.

M.

2022-09-21 07:53:14

Zegarek damski Adriatica Fashion A3724.9144Q

100%
Ocena: 5

Markę Adriatica znałam już wcześniej, dlatego zdecydowałam się na poszukiwania nowego zegarka właśnie od tej manufaktury. Zależało mi na delikatnym wykończeniu tarczy i wygodnej bransolecie. Ten model trafił idealnie w moje gusta. Jest subtelny, brak na nim zbędnych urozmaiceń, co sprawia, że świetnie podkreśla moją osobowość i styl. Zdecydowanie polecam.

Magda

2022-09-07 08:48:32

Zegarek damski Adriatica Fashion A3765.9117Q

100%
Ocena: 5

Uwielbiam biżuterię, dlatego mam całkiem pokaźną kolekcję różnego rodzaju bransoletek. Zorientowałam się ostatnio, że zegarki znowu wracają do mody, dlatego zdecydowałam się na ten model. Nie żałuję, nie tylko spełnia on swoją funkcję estetyczną, to dodatkowo podkreśla moją dosyć szczupłą rękę.

Łucja

2022-08-16 12:44:44

Elementy 1 do 40 217 całkowita