Opinie o zegarkach Casio vintage

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach casio vintage

Klienci kochają zegarki Casio Vintage ze względu na ich długą historię. Opinie o modelach są pochlebne i ukazują modele jako wspaniałe zegarki retro dla każdego.

Recenzje i opinie klientów o zegarkach Casio Vintage

Szukasz zegarka w stylu retro? Sprawdź opinie klientów o zegarkach Casio Vintage, w których kupujący podkreślają wysoką jakość i sentymentalną stylistykę lat 70., 80. i 90. Elektroniczne zegarki Casio Vintage przypomną ci twoje najlepsze czasy!

Przychylne opinie klientów o zegarkach Casio Vintage pozwalają poznać bliżej te wspaniałe produkty. Modele posiadają czytelne wyświetlacze, które znajdują się w kopertach ze stali szlachetnej. Wybierz zegarek już dziś i przekonaj się sam!

Zegarek damski Casio VINTAGE Mini LA700WEG-9AEF

100%
Ocena: 5

Przepiękny zegarek w stylu vintage. Idealny rozmiar tarczy i kolor. Mega oldschoolowy! Kocham klimat retro, bardzo pasuje do mojego stylu.

Jusia

2024-05-10 08:58:24

Zegarek Casio VINTAGE Maxi Slim Vintage A700WEMG-9AEF

100%
Ocena: 5

Wysoka jakość i elegancja Casio prezentuje elegancki damski zegarek. Wykonanie ze stali szlachetnej i mesh, japoński kwarc - wszystko na plus. Dodatkowo, przesyłka dotarła szybko i bez problemó

Aneta

2023-11-22 00:00:00

Zegarek Casio VINTAGE Maxi Slim Vintage A700WEMG-9AEF

100%
Ocena: 5

W pełni satysfakcjonujący zakup Ten model Casio to styl i funkcjonalność w jednym. Stal szlachetna z matowym wykończeniem mesh to idealne połączenie. Szybka dostawa, gorąco polecam.

Anna

2023-07-02 00:00:00

Zegarek Casio VINTAGE Maxi Slim Vintage A700WEMG-9AEF

100%
Ocena: 5

Zegarek elegancki i trwały Casio oferuje świetny zegarek damski. Stal szlachetna i mesh są trwałe, a wyświetlacz jest czytelny. Idealny wybór dla każdej kobiety. Wysyłka była ekspresowa, super sprawa.

Anna

2023-09-15 00:00:00

Zegarek Casio VINTAGE Maxi Slim Vintage A700WEMG-9AEF

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z wysokiej jakości i stylu zegarka. Ten zegarek Casio jest fantastyczny. Elegancki design ze stali szlachetnej, japoński kwarc i wygodny pasek mesh. Dodatkowo, szybka wysyłka to miły bonus. Polecam!

Agnieszka

2023-09-12 00:00:00

Zegarek Casio VINTAGE Gold A168WG-9EF

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Casio to doskonały wybór. Wytrzymała stal szlachetna i praktyczny mechanizm kwarcowy to idealne połączenie. Pasuje do wszystkiego, co mam w szafie.

Marek

2023-09-23 00:00:00

Zegarek Casio VINTAGE Gold A168WG-9EF

100%
Ocena: 5

Zegarek elegancki i wysokiej jakości Mój nowy zegarek Casio jest fantastyczny. Elegancki, z czytelnym wyświetlaczem. Idealnie pasuje do każdej okazji, polecam każdemu.

Jakub

2023-11-30 00:00:00

Zegarek Casio VINTAGE Gold A168WG-9EF

100%
Ocena: 5

Wysokiej jakości zegarek. Casio to świetny zegarek. Japoński mechanizm kwarcowy działa perfekcyjnie, a design ze stali szlachetnej jest bardzo stylowy. Jestem z niego bardzo zadowolony.

Krzysztof

2023-10-27 00:00:00

Zegarek Casio VINTAGE Edgy A120WEGG-1BEF

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny zegarek Casio Vintage, wygląda super zarówno na męskiej, jak i damskiej ręce. Rozmiar jest dość spory, więc bardziej odpowiedni jest dla mężczyzny, ale pożyczyłem go narzeczonej i była bardzo zadowolona. Bransoleta-ciemna, pokryta ładną powłoką- jest odporna na zarysowania i wygląda bardzo Premium. Nadaje ekskluzywnego 'sznytu' całemu zegarkowi. Jak na wydane pieniądze bardzo fajny zakup. Polecam.

Cdb

2023-10-31 17:14:22

Zegarek Casio VINTAGE Maxi All Grey A168WEGG-1BEF

100%
Ocena: 5

Zajebisty!

kew

2023-06-13 16:56:57

Zegarek Casio VINTAGE Iconic A171WEG-9AEF

100%
Ocena: 5

Zegarek podarowany mamie z okazji imienin - i był to strzał w dziesiątkę oraz podróż wspomnieniami do jej młodzieńczych lat^^ Kształt koperty oraz bransoleta idealnie ze sobą współgrają, tworząc naprawdę elegancki i zwracający uwagę element garderoby. Na duży plus trzeba wskazać możliwość samodzielnej regulacji długości bransolety. Sam zegarek został zapakowany w bardzo stylowe pudełko, co dopełniło całokształt efektu. Polecam

lipko

2022-09-20 16:41:19

Zegarek Casio VINTAGE Gold A168WG-9EF

100%
Ocena: 5

Zegarek klasyczny, przywołujący wspomnienia z lat dzieciństwa. Niesamowite, jak tacie zaszkliły się oczy, gdy otworzył pudełko <3 Wszystko zostało zrealizowane o czasie :)

Hajka

2021-12-23 11:22:55

Zegarek męski Casio VINTAGE Collection A168WEM-2EF

100%
Ocena: 5

Wspaniały zegarek. Polecam !!!

DANIEL

2021-12-18 12:00:21

Zegarek Casio VINTAGE Iconic A171WEMG-9AEF

100%
Ocena: 5

Fajny klasyk vintage, mocno wyróżnia się na tle kwadratowych modeli Casio Vintage.

Andu

2021-10-25 20:05:07

Zegarek Casio VINTAGE Classic A158WETG-9AEF

100%
Ocena: 5

Prosty, czytelny i bardzo praktyczny zegarek, który można wykorzystać niemal na każdą okazję. Ten zegarek jest tak lekki i wygodny, że wraz z moim Casio w58 to dwa zegarki, które teraz noszę - na zmianę.

Pandi91

2021-10-24 17:04:41

Zegarek Casio VINTAGE Classic A158WETG-9AEF

100%
Ocena: 5

Fajnie fituje do retro stylówek, totalnie w moim stylu :)

Adi

2021-10-21 11:56:22

Zegarek męski Casio VINTAGE Maxi A168WEM-7EF

100%
Ocena: 5

Zegarek wraz z grawerem spełniły moje oczekiwania. Dostarczenie zamówienia przebiegło bardzo szybko bez żadnych problemów ze strony sklepu oraz kuriera. Jestem bardzo zadowolony z zakupu ! Polecam gorąco i pozdrawiam !

Bartek

2021-01-12 10:25:11

Zegarek męski Casio VINTAGE Maxi A168WEM-7EF

100%
Ocena: 5

Razem z zegarkiem dostałem kalkulator. Jestem bardzo zadowolony, zegarek vintage spełnił moje oczekiwania, to ten słynny casio. Super, sklep bez zarzutów. Polecam.

Jarek

2020-09-01 11:08:01

Zegarek Casio VINTAGE Maxi Slim Vintage A700WEMG-9AEF

100%
Ocena: 5

Moje dziewczyna niedawno przebąkiwała, że strasznie podoba jej się styl retro w zegarkach. Zobaczyłem ten zegarek i postanowiłem kupić jej go. Jest wspaniałą kobietą, więc zasługuje na niego jak najbardziej. Model przyszedł bardzo solidnie zapakowany, w oryginalne opakowanie.

Daniiel

2020-08-26 11:31:37

Zegarek męski Casio VINTAGE Data Bank DBC-32-1AEF

100%
Ocena: 5

Wyjątkowy zegarek zachowany w klimacie retro pasujący na wiele okazji. Wielkim plusem jest duża lista funkcji oraz wcześniej wspomniany styl. W takiej cenie naprawdę warto.

Tomasz

2020-08-20 10:42:15

Zegarek męski Casio Collection B640WD-1AVEF

100%
Ocena: 5

Jestem zadowolona z zegarka, jest bardzo stylowy. Zamówiłam dwa :)

Alana

2020-07-21 07:30:46

Zegarek damski Casio VINTAGE Maxi Premium A1000M-1BEF

100%
Ocena: 5

To była miłość od pierwszego wejrzenia. Forma retro zegarka pięknie komponuje się ze srebrną, matową oprawą koperty oraz szeroką również srebrną bransoletą. Nie pozostaje się wobec niego obojętnym. Szczerze polecam.

Amula

2020-06-24 17:37:49

Zegarek męski Casio VINTAGE Oldschool Manish Color CA-53WF-1BEF

100%
Ocena: 5

Pamiętam, jak szalałam za takim zegarkiem, jak byłam małolatą. Jak zobaczyłam, że ten Casio jest dostępny na zegarowni, to musiałam go kupić synowi. Jest bardzo zadowolony, a ja zaliczyłam powrót do przeszłości. :)

Tamara

2020-04-08 11:21:43

Zegarek Casio VINTAGE Maxi Slim Vintage A700WEMG-9AEF

100%
Ocena: 5

Zegarek pięknie się prezentuje oraz jest najwyższej jakości. Bardzo dobrze się nosi no i jest oczywiście wygodny. Idealny dla każdej osoby: jest uniwersalny więc pasuje do każdej ręki oraz jego ponadczasowy styl może trafić w gusta wielu osób. Bardzo polecam!

Aleksandra Z.

2020-04-01 12:24:08

Zegarek męski Casio Sport A163WA-1QES

100%
Ocena: 5

Uwielbiam klasyki Casio, ale bardzo mnie smuci, że nowe koperty są tylko z tworzywa i potrafią po czasie pękać przy mocowaniu bransolety. Szkoda, że nie robią już metalowych kopert w tej serii vintage.

Marek Rojek

2019-11-14 15:18:56

Zegarek męski Casio VINTAGE Classic A168WEGB-1BEF

100%
Ocena: 5

Miałem swoje wspomnienia z podobnym zegarkiem w dzieciństwie, no i kupiłem taki dla mojej córeczki na 8 urodziny. Strasznie jej się podoba. Traktuje go jak specjalny skarb podarowany przez tatę.

Beenew

2019-10-24 05:14:09

Zegarek Casio VINTAGE Gold A168WG-9EF

100%
Ocena: 5

Styl. Elegancja. Eksplozja na ręce. Polecam każdemu. Pasuje na każdy dzień. Zegarek? CASIO Vintage!!

Piotr

2019-10-22 17:36:12

Zegarek Casio VINTAGE Gold A168WG-9EF

100%
Ocena: 5

Zegarek? CASIO! Wymiata. Eksplozja na ręce każdego faceta. ELEGANCKI KLASYK. Gotowy na każdy dzień. Polecam.

Piotr

2019-10-22 17:27:19

Zegarek Casio VINTAGE Iconic A168WA-1YES

100%
Ocena: 5

Brakuje jeszcze tylko "16 melody".;)

a123

2019-09-15 10:53:27

Zegarek męski Casio Sport A163WA-1QES

100%
Ocena: 5

Kiedyś marzenie wielu... , teraz dostępny dla każdego.

PAWEŁ

2019-09-05 18:21:32

Zegarek Casio VINTAGE Gold A168WG-9EF

100%
Ocena: 5

Piękny kultowy zegarek! Strzał w dziesiątkę na urodzinowy prezent, chłopak był baaaardzo zadowolony, a dodatkowy darmowy grawer robi robotę! Idealnie leży na nadgarstku, polecam każdemu! Sama zamierzam kupić drugi dla siebie.

Magda

2019-08-31 04:25:58

Zegarek Casio VINTAGE Gold A168WG-9EF

100%
Ocena: 5

Najlepszy zegarek, jaki kiedykolwiek miałem. Kupowałem bardzo dużo zegarków i żaden nie przypadł mi do gustu, a ten jest po prostu idealny, pasuje do każdej stylizacji, nieważne czy idziecie na spotkanie z rodziną, czy na siłownię, zawsze wygląda dobrze. Każdemu polecam

Killer

2019-08-29 08:39:42

Zegarek męski Casio VINTAGE Classic A158WEA-9EF

100%
Ocena: 5

Klasyczny zegarek od Casio, który pomimo swojej ceny zwraca uwagę. Zwłaszcza tych, co posiadali podobne zegarki w latach 80/90. Z jednej strony nostalgia i sentyment, z drugiej funkcjonalność i pozytywny minimalizm. Polecam ten model szczególnie, kolor pasuje do wszystkiego i jest raczej niepospolity.

Piter

2019-08-06 08:09:43

Zegarek męski Casio VINTAGE Classic A158WEA-9EF

100%
Ocena: 5

Świetny minimalistyczny/klasyczny zegarek za niewielkie pieniądze. Bardzo fajnie prezentuje się na ręce.

Ninja

2019-08-01 07:45:15

Zegarek Casio VINTAGE Iconic A168WA-1YES

100%
Ocena: 5

Posiadam ten model zegarka od czterech lat i chodzi co do sekundy na tej samej baterii.

dziadek

2019-06-24 19:00:20

Zegarek męski Casio VINTAGE DBC-32D-1AES

100%
Ocena: 5

Łezka się w oku zakręciła. Podobny miałem w szkole podstawowej, ale z dużo mniejszą liczbą funkcji. Ten model dobrze się prezentuje na nadgarstku, jest lekki i łatwy obsłudze.  Dodatkowy plus za polski alfabet i dni tygodnia.

CasioFAN

2019-06-18 16:33:27

Zegarek Casio VINTAGE Gold A168WG-9EF

100%
Ocena: 5

Ten zegarek to absolutny fenomen. Prosty, elegancki i ponadczasowy. Swoim wyglądem i unikalnym designem zachwyca już od lat 90. Uniwersalność pozwala na dobieranie go do wielu różnych okazji. Zgubiłem już takie dwa, ten jest trzeci i na pewno nie ostatni!

Dawid Cholewa

2019-05-29 11:18:52

Zegarek Casio VINTAGE Midi LA670WEM-7EF

100%
Ocena: 5

Super, świetny zegarek. Przypomina mi modele popularne za mojego dzieciństwa, stąd pewnie nazwa retro w kolekcji :D Polecam serdecznie!

Wiola

2019-05-16 09:24:08

Zegarek Casio VINTAGE Gold A168WG-9EF

100%
Ocena: 5

Elegancki zegarek.

szach

2019-05-02 13:58:58

Zegarek męski Casio Collection B640WD-1AVEF

100%
Ocena: 5

Kupiłem właśnie ten zegarek, bo lubię styl retro i wiem, że ten model zawsze będzie modny :) Co do jakości - nie mam zastrzeżeń. Powłoka się nie zdrapuje, szkiełko się nie rysuje. Funkcji za dużo nie ma, ale te akurat nie są mi takie potrzebne. Ogółem - polecam :)

KlausM

2019-04-30 09:40:43

Elementy 1 do 40 85 całkowita

Strona