Opinie o zegarkach Michael kors

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach michael kors

Zegarki sygnowane nazwiskiem znanych projektantów to doskonałe dopełnienie modnej stylizacji. Poznaj zaskakujące projekty oraz nowoczesne rozwiązania zegarków Michael Kors.

Opinie klientów o zegarkach Michael Kors

Zabawa formą, ciekawy dobór kolorów oraz dodatków to detale, którą odmienią każdy zegarek. Michael Kors to prekursor w tworzeniu zegarków w nowoczesnej i zaskakującej formie.

Michael Kors to projektant znany z tworzenia ciekawych projektów już od wielu lat. Od prawie 20 lat torebki, biżuteria oraz zegarki Michael Kors niezmiennie cenione są przez klientów na całym świecie.

Zegarek damski Michael Kors Slim Runway MK7467

100%
Ocena: 5

Bałam się jego rozmiaru, ale mnie zaskoczył pozytywnie. Podoba mi się, że pasek jest dopasowany pod kolor skóry. Poza tym lubię akcesoria światowych marek modowych, mam odrobinę luksusu nadgarstku!

JoJo

2024-05-10 08:58:40

Zegarek damski Michael Kors Sage MK4820

100%
Ocena: 5

Nieco biżuteryjny modny zegarek, który dodaje trochę świeżości do służbowego stroju. W końcu mogę w pracy wyglądać szykownie. Kryształki i masa perłowa nadają mu luksusowy wygląd w stylu glamour.

Asia

2024-05-10 08:48:26

Zegarek damski Michael Kors Lexington SET MK1088SET

100%
Ocena: 5

Przepiękny i elegancki komplet. W zestawie są jeszcze urocze kolczyki. Jestem zachwycona, tym jak te kryształki połyskują!!!!!!

Laurra

2024-03-22 09:49:34

Zegarek damski Michael Kors Pyper MK4595

100%
Ocena: 5

Jestem bardzo zadowolona z zakupu tego zegarka. Model idealnie leży na ręce. Jest bardzo wygodny. Bez problemu mogę z nim swobodnie wykonywać wszystkie czynności.

Wiola

2022-10-03 10:09:48

Zegarek damski Michael Kors Pyper MK4594

100%
Ocena: 5

Zegarek prezentuje się bardzo subtelnie na nadgarstku, a kryształki na tarczy dodają elegancji. Wreszcie mam odpowiedni dodatek na ważne okazje.

Ola

2022-10-03 06:08:59

Zegarek męski Michael Kors Slim Runway MK8907

100%
Ocena: 5

No hejka, wszyscy dobrze wiemy, jak wygląda życie studenta. Gotowanie parówek w czajniku itp... XD Każdy student musi jednak mieć zegarek. Trzeba być dobrze zorganizowanym w tym czasie, a szczególnie, gdy pracujesz i studiujesz. Mój wybór padł na Michaela Korsa. 3 zalety i zero wad - wygląd, cena i skórzany pasek, który od razu pasował na mój nadgarstek. Sztos!

SZalony Student

2022-07-29 06:41:33

Zegarek damski Michael Kors Slim Runway MK3221

100%
Ocena: 5

Simply the best. Jestem miło zaskoczona. Dziękuję zespołowi Zegarowni. Wszystkie dwa produkty strzał w dziesiątkę.

Monika

2022-01-06 00:29:36

Zegarek damski Michael Kors Parker MK5354

100%
Ocena: 5

Cudowny zegarek od cudownego męża... Z wdzięczności za drugie już życie, które rozwija się pod moim sercem <3 Taki prezent podarował mi kilka dni temu mąż ;) Model Parker zawrócił mi w głowie od pierwszego wejrzenia. Dokładnie tak samo, jak mój przystojniak :) Szukałam zegarka ponadczasowego, eleganckiego, zarazem pasującego również do dresów ;) Niedługo przecież, właśnie dresy zawojują dużą część mojego dnia. Ten model zegarka pasuje idealnie do kobiet z drobnym nadgarstkiem, nie jest przerysowany, nie przypomina busoli na ręce. Wymiary są idealne dla subtelnych kobiet. Błyszczący, ale nie kiczowaty. Tarcza dosyć duża, ale idealnie współgra z bransoletką. Zegarek bardzo starannie wykonany. Cyrkonie pięknie obsadzone. Bardzo czytelny, funkcja datownika rewelacja ;) Każdy detal dopracowany. Według mnie mój Parker nie ma sobie równych. Nie mogę się na niego napatrzeć, a czas z nim leci naprawdę przyjemnie ;)  Teraz jeszcze milej będzie odliczać dni i godziny do powitania naszej księżniczki na świecie ;)

Sandra Krb

2021-03-10 16:43:09

Zegarek damski Michael Kors Slim Runway MK3221

100%
Ocena: 5

Dziś zostałam szczęśliwą  posiadaczką tego zegarka. Na żywo prezentuje się jeszcze piękniej, jest idealny zarówno na codzień jak i na wieczorne wyjścia. Bardzo expresowa realizacja zamówienia, dostawa zrealizowana już następnego dnia :) Polecam ten zegarek oraz sprzedającego.

IGA

2021-03-03 12:43:28

Zegarek damski Michael Kors Slim Runway MK3513

100%
Ocena: 5

Jest cudowny! Idealny na każdą okazję. Delikatny i elegancki.

Milena

2021-02-15 13:21:32

Zegarek damski Michael Kors Parker MK5491

100%
Ocena: 5

Zamówiłam ten piękny zegareczek Cudny był już z foteczek Czekałam na niego z niecierpliwością By w końcu dać upust moim radością A gdy już dotarł zapakowany Mogły wystrzelić w domu szampany Mój Mąż szybciutko mi go otworzył I na mą rękę zgrabnie nałożył Jakie to cudo od razu ujrzałam A jak się świeci, wręcz oniemiałam Pierw parę fotek sobie strzeliłam Facebook... Instagram wszędzie wrzuciłam I płyną ze Świata pochwały i lajki Taka jest prawda, nie żadne bajki Chwali go Dziadek, Babcia i ciotki Wszyscy znajomi to nie są plotki! I rozpisują: O jak się świeci! Cieszy mnie prawie, jak moje dzieci Każdy się pyta, skąd takie cuda Wejdź na ZEGAROWNIA, a też Ci się UDA.

Ami

2021-01-14 09:11:44

Zegarek damski Michael Kors Bradshaw MK5605

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek damski. Bardzo dobrze wykonany i w dobrej cenie! Jest dosyć duży, ale dzięki temu świetnie prezentuje się na nadgarstku.

Kamila

2021-01-05 13:55:30

Zegarek damski Michael Kors Lauryn MK3979

100%
Ocena: 5

Wszystko sprawnie doszło na czas!

Grażyna

2020-11-09 22:06:44

Zegarek damski Michael Kors Slim Runway MK3221

100%
Ocena: 5

Jestem zachwycona zegarkiem. Prezentuje się pięknie. Ma ogromne zainteresowanie! Polecam zakup tej marki oraz sklepu online.

Justyna

2020-10-08 00:13:26

Zegarek damski Michael Kors Mini Bradshaw MK5798

100%
Ocena: 5

Jeżeli szukasz czegoś, co przyciągnie wzrok innych i doda wyczucia stylu, to ten zegarek jest właśnie dla ciebie! Pasuje do wszystkiego, czy to luźne dresy i bluza, czy też elegancka kreacja gdzieś na wyjścia, ja zabieram go zawsze, jak gdzieś wychodzę. Lepszego dodatku nie znajdziecie niż ten zegarek :D Ja jestem bardzo zadowolona i mogę polecić z całego serduszka. Zegarek mam już około roku i mogę stwierdzić, że wykonanie i wytrzymałość jest na wysokim poziomie. Jeżeli chodzi też o dostawę to wszystko szybciutko i sprawnie. Polecam! <3

Justyna

2020-04-30 19:43:21

Zegarek damski Michael Kors Slim Runway MK3221

100%
Ocena: 5

Subtelny i wytworny za razem. Dla mężczyzn z charakterem.

Morbital

2020-04-24 07:25:38

Zegarek damski Michael Kors Pyper MK4338

80%
Ocena: 4

Bez zarzutów, produkt zgodny z opisem

Antonina Kozioł

2020-04-14 10:53:14

Zegarek damski Michael Kors Mini Parker MK6110

100%
Ocena: 5

Śliczny design, nie za duża koperta i te piękne diamenciki. Aah zakochałam się :))

Roma

2020-04-14 10:36:01

Zegarek damski Michael Kors Darci MK3191

100%
Ocena: 5

Bardzo polecam i zegarek i sklep. Jestem zadowolona w 100%

Nika

2020-04-14 10:34:49

Zegarek damski Michael Kors Bradshaw MK5976

100%
Ocena: 5

Wygodny i funkcjonalny zegarek o ciekawym wyglądzie.

Kasia

2020-01-27 08:24:47

Zegarek damski Michael Kors Mini Bradshaw MK5799

100%
Ocena: 5

Ten zegarek posiada wiele przydatnych funkcji - jak datownik, czy czas dobowy. Ma ładny, różowy kolor i dobrze wygląda na ręce. Jest też wygodny w noszeniu. Uważam, że był to udany zakup.

agnieszka

2020-01-27 08:19:48

Zegarek damski Michael Kors Darci MK3190

100%
Ocena: 5

To wygodny i elegancki zegarek, ze stylowym zdobieniem z kryształów.

a333

2020-01-27 08:13:02

Zegarek damski Michael Kors Ritz MK6428

100%
Ocena: 5

Elegancki i wygodny, wielofunkcyjny model.

KT

2020-01-27 08:04:49

Zegarek damski Michael Kors Slim Runway MK3221

100%
Ocena: 5

Zegarek super, mega elegancki, pasuje do wielu stylizacji, uwielbiam zegarki Michael Kors, najlepsze.

Aga

2020-01-02 11:36:46

Zegarek damski Michael Kors Slim Runway MK3221

100%
Ocena: 5

Zegarek super mega elegancki polecam uwielbiam zegarki Michael kors

Aga

2020-01-02 11:32:56

Zegarek damski Michael Kors Mini Parker MK6110

100%
Ocena: 5

Zegarek jest przepiękny, jest mniejszy i delikatniejszy niż się wydaje na zdjęciu na filmiku, bardzo kobiecy.

Shaq

2019-12-01 18:43:57

Zegarek damski Michael Kors Ritz MK6428

100%
Ocena: 5

ZEGAREK MARZENIE. POLECAM.

OK

2019-11-05 10:42:26

Zegarek damski Michael Kors Darci MK3191

100%
Ocena: 5

Zegarek wygląda bardzo efektownie. Pięknie prezentuje się na ręce, do tego jest wygodny. Rzuca się w oczy, czego potwierdzeniem są spojrzenia i pytania innych osób. Polecam również sklep za szybką wysyłkę i ładne zapakowanie zegarka ;-)  

Małgorzata

2019-10-17 08:07:03

Zegarek damski Michael Kors Brandshaw MK5739

100%
Ocena: 5

Długo zastanawiałem się nad zakupem zegarka dla mojej ukochanej i padło na ten model - to był strzał w dziesiątkę. Duży dość masywny, idealny dla niej. Piękno tkwi w prostocie, model zwraca na siebie uwagę -  złoty, z czarną kopertą, nietuzinkowy, a wygląda bardzo bogato. Kupując właśnie ten model, sugerowałem się wyglądem, a przede wszystkim mechanizmem, ponieważ ma długo posłużyć. Otrzymałem od zegarownia.pl wszystkie odpowiedzi na moje pytania, macie profesjonalnie podejście do klienta i za to szacun dla was.  To już mój drugi zegarek, który zamówiłem. Mój Seiko Presage ma już rok o sprawuje się idealnie, cieszę się, że nie zawiodłem się na zakupach w zegarownia.pl. Gorąco polecam.  

vandamianos77

2019-08-13 19:21:08

Zegarek damski Michael Kors Darci MK3191

100%
Ocena: 5

Zegarek jest śliczny, w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie- szybka wysyłka, pięknie zapakowany, kontakt znakomity. Poza tym potrzebowałam dłuższą bransoletę- zadzwoniłam- w ciągu paru dni przyszły dokładki, które dostałam za darmo. Polecam ten sklep, na pewno zrobię jeszcze tu zakupy. 

asiulka

2019-08-08 17:30:20

Zegarek damski Michael Kors Runway MK3178

100%
Ocena: 5

Zegarek imponuje estetyką wykonania. W zależności od outfitu nabiera różnego charakteru. Może być bardzo elegancki i stanowić biżuterię przy stylizacjach wieczorowych. Znakomicie prezentuje się również przy strojach sportowych. Polecam.  

ISka

2019-07-04 04:50:05

Zegarek damski Michael Kors Slim Runway MK3221

100%
Ocena: 5

Super stylowy zegarek, pasujący zarówno do stroju eleganckiego, jak i sportowego. Jestem nim zachwycona!

Paulina

2019-03-16 15:42:29

Zegarek damski Michael Kors Darci MK3191

100%
Ocena: 5

Dostałam ten model w prezencie. Bardzo kobiecy i elegancki. Polecam :) :) :)

Renata

2019-03-15 14:45:57

Zegarek damski Michael Kors Parker MK5491

100%
Ocena: 5

Super polecam wszystkim

Magda

2019-01-31 12:33:27

Zegarek damski Michael Kors Darci MK3191

100%
Ocena: 5

Zadowolona klientka Zegarek przyszedł mi w szybkim czasie, bardzo dobrze zapakowany. Wszystko na najwyższym poziomie. Zegarek jest śliczny :) Jeszcze nie raz zrobię tu zakupy. Pozdrawiam

Kasia

2018-12-21 06:19:19

Zegarek damski Michael Kors Slim Runway MK3221

100%
Ocena: 5

Nie mogło być lepiej! W gorącym okresie przedświątecznym zegarek zamówiony jednego dnia już na drugi dzień był u mnie. Do tego fantastyczna obsługa klienta - na Messengerze podałem tylko numer zamówienia i po chwili otrzymałem odpowiedź, że zegarek jest już w drodze. A spodziewałem się, że dopiero go pakują. Brawo!

Michał

2018-12-20 08:02:52

Zegarek damski Michael Kors Bradshaw MK5605

100%
Ocena: 5

Piękny Zegarek bardzo ładnie wykonany, pięknie się prezentuje na nadgarstku, jednak dla mnie trochę za ciężki. Mam wąski nadgarstek i zegarek wygląda na nim zbyt masywnie. Podarowałam córce i jest zachwycona :-)

Olga

2018-05-17 09:15:59

Zegarek damski Michael Kors Mini Darci MK3298

100%
Ocena: 5

Efekt piękna Jeżeli chcesz się wyróżnić, to powinnaś zdecydować się na zakup właśnie tego produktu. Z pewnością nikt nie przejdzie obok niego obojętnie. Zainwestowałam w ten sprzęt i to była najlepsza decyzja. Zegarek jest fenomenalny pod każdym względem. Mam go długo i nigdy nie miałam z nim problemów. Bateria wystarcza na długo, pasek jest niezwykle wygodny a tarcza solidnie wykonana. Produkt nie zmienia barwy, wygląda jak nowy. To świadczy o solidnym wykonaniu produktu, brak rys, jakichkolwiek śladów zniszczeń pomimo znacznego użytku. Prezentuje się niezwykle na mojej dłoni, przykuwa uwagę innych. Nieustannie jestem odbiorcą zachwytu produktem. Otóż nic dziwnego, zegarek jest nowoczesny, ten design zachwyca i mnie. Idealna ozdoba mojej dłoni, połączenie srebra i różowego złota przypada większości kobiet do gustu. Idealnie komponuje się ze strojem pewnej siebie kobiety. A cyrkonie mienią się z daleka i potęgują efekt piękna. Nie musiałam korzystać z gwarancji i chętnie wystawiam pozytywne opinie o zegarku.

Klaudia

2018-05-12 06:24:21

Zegarek damski Michael Kors Brandshaw MK5739

100%
Ocena: 5

Opinia Słowem wstępu: dla mnie zegarek to nie tylko czasomierz, to wspaniałe dopełnienie stylizacji, doskonały zamiennik biżuterii i co najważniejsze cieszący oko drobiazg :) Moim faworytem w kwestii designu, funkcjonalności i żywotności jest zdecydownie MK 5739 Długo przymierzałam się do zakupu ale na dzień dzisiejszy z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że ani przez chwilę nie żałowałam decyzji. Zegarka używam od około 4 lat i przez ten cały czas tylko raz wymieniałam baterie, za co ogromny plus. Tarcza pomimo ciągłej eksploatacji zegarka nie jest porysowana. Słabszą stroną modelu jest niestety złota bransoleta, która mocno się ściera. Z tego, co słyszałam problem ze schodzącym kolorem dotyczy nie tylko tego modelu MK ale tu nie będę się upierać, bo nie mam dłuższego doświadczenia z innymi zegarkami tej firmy. MK 5739 jest masywny i stosunkowo ciężki, choć dla mnie jest to cecha na plus. Lubię czuć, że mam coś na ręku :) Reasumując jestem bardzo zadowolona. Zaraz po tym, jak znajdę zegarkową perełkę dla męża rozejrzę się za nowym modelem dla siebie ;)

Ula

2018-03-21 14:28:20

Zegarek damski Michael Kors Brandshaw MK5739

100%
Ocena: 5

Opinia Słowem wstępu: dla mnie zegarek to nie tylko czasomierz, to wspaniałe dopełnienie stylizacji, doskonały zamiennik biżuterii i, co najważniejsze, cieszący oko drobiazg :). Moim faworytem w kwestii designu, funkcjonalności i żywotności jest zdecydowanie MK 5739. Długo przymierzałam się do zakupu i na dzień dzisiejszy z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że ani przez chwilę nie żałowałam decyzji. Zegarka używam od około 4 lat i przez ten cały czas tylko raz wymieniałam baterię, za co ogromny plus. Tarcza, pomimo ciągłej eksploatacji zegarka, nie jest porysowana.  Słabszą stroną modelu jest, niestety, złota bransoleta, która mocno się ściera. Z tego, co słyszałam i czytałam, problem ze schodzącym kolorem dotyczy nie tylko tego modelu MK, ale tu nie będę się upierać, bo z innymi zegarkami nie miałam na dłużej do czynienia osobiście. MK 5739 jest masywny i stosunkowo ciężki, choć dla mnie jest to cecha na plus. Lubię czuć, że mam coś na ręku :). Reasumując, jestem bardzo zadowolona. Zaraz po tym, jak znajdę zegarkową perełkę dla męża, na pewno rozejrzę się za nowym modelem dla siebie ;).

Ula

2018-03-21 12:12:58

Elementy 1 do 40 46 całkowita

Strona