Opinie o zegarkach Lorus

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach lorus

Prawdziwe piękno tkwi w doświadczeniu i prostocie. Dzięki opiniom klientów o zegarkach Lorus przekonasz się, że modele te spełniają wymagania kupujących pod każdym względem.

Opinie kupujących o zegarkach Lorus

Marka Lorus uwielbia prostotę i wysoką jakość, co zauważają nasi kupujący w recenzjach o zegarkach tej marki. Tradycja idzie tu w parze z modą, a zegarki Lorus uwielbiane są przez modne kobiety i mężczyzn na całym świecie.

Stawiasz na jakość oraz uniwersalny, ponadczasowy wygląd? Koniecznie przejrzyj opinie naszych klientów o zegarkach Lorus. Podkreślana jest w nich siła mechanizmów modeli, uniwersalny design oraz przepiękne wykończenie zegarków. Lorus to mądry wybór!

Zegarek męski Lorus Sports RT381HX9

100%
Ocena: 5

Zegarek spełnia moje oczekiwania, na ręce prezentuje się bardzo fajnie. Polecam.

Tomek

2021-08-26 20:12:13

Zegarek męski Lorus Sport RH949MX9

100%
Ocena: 5

Zegarek super. Lekki. Pasek ma odpowiednia długość: zapinam się bez problemu. Bardzo czytelny. Fajna czerwona wskazówka

pawel_waw

2021-08-26 15:41:53

Zegarek męski Lorus Sports RT381HX9

100%
Ocena: 5

Zegarek w pełni spełnia moje oczekiwania, a do tego całkiem ciekawie się prezentuje.

Tomek

2021-08-26 08:42:47

Zegarek damski Lorus Fashion RG241RX9

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek, kupiony w prezencie dla mojej mamy. Zgrabnie wygląda na nadgarstku, pasuje do codziennych ubrań i sytuacji. Jestem zadowolona ze świetnej promocji. Wizualizacja pomogła mi podjąć szybką decyzję. Super.

pew-pew

2021-08-05 08:58:31

Zegarek damski Lorus Fashion RG257PX9

100%
Ocena: 5

Bardzo profesjonalna firma. Mimo opóźnienia w dostawie nie z winy zegarowni Pani w ramach rekompensaty dodała kilka miłych upominków i kartę stałego klienta. Dostawa bezpłatna. Produkt w 100% spełnił moje oczekiwania. Polecam.

Małgorzata

2020-12-23 16:42:39

Zegarek damski Lorus Fashion RG238SX9

100%
Ocena: 5

Dobrze zrobiony, ładnie wygląda. Zdecydowanie polecam jako prezent

Looo

2020-12-18 18:27:57

Zegarek damski Lorus Dress RG232QX9

100%
Ocena: 5

Piękny, delikatny, błyszczący, efektowny, stylowy zegarek, czyli to co kobiety lubią najbardziej. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia i skradł moje serce

Ruudit

2020-12-02 19:10:33

Zegarek damski Lorus Women RG218RX9

100%
Ocena: 5

Bardzo delikatny w odbiorze, przyszedł, od razu po odpakowaniu go założyłam. Tarcza ma bardzo delikatny wzorek, wygląda to bardzo elegancko, subtelnie, świeżo i zegarek leży wygodnie na ręku. Chwalę sobie ten zakup, super. Polecam.

Małami

2020-09-30 05:56:32

Zegarek męski Lorus Dress Chronograph RM315GX9

100%
Ocena: 5

Polecam, świetnie wygląda na ręce. Na każdą okazję

Michał

2020-09-07 02:02:49

Zegarek męski Lorus Dress Chronograph RT305JX9

100%
Ocena: 5

Dobry do garniaka i koszuli. Na co dzień raczej w elegantsze miejsca. Dość czysty, jeśli chodzi o wygląd tarczy, nic nie przeszkadza. Polecam.

..

2020-06-16 11:44:01

Zegarek damski Lorus Fashion RG291PX9

100%
Ocena: 5

Kupiłam Lorusa kilka miesięcy temu i jestem bardzo zadowolona. Jest piękny, delikatny, ale niezwykły dzięki przezroczystej z obu stron kopercie. Pasuje w zasadzie do każdej stylizacji. Zbiera mnóstwo pochwał ❤ Polecam!

Magda

2020-06-07 14:35:26

Zegarek damski Lorus Women Limited Edition RG239RX9

100%
Ocena: 5

Zdjęcia zamieszczone na stronie dobrze oddają kunszt rzemieślniczego arcydzieła, które nabyłem na prezent dla żony, lecz nie ukazują jego duszy, którą można ujrzeć, gdy ten zdobi kobiecą dłoń. Gorąco polecam ten wyrób - niby limited Edition, więc kupujcie, póki są dostępne :D

Marek

2020-06-02 13:11:32

Zegarek damski Lorus Dress RG232QX9

100%
Ocena: 5

Przepiękny, kobiecy zegarek, utrzymany w delikatnym, różowozłotym odcieniu.

Daria

2020-03-26 14:02:48

Zegarek damski Lorus Classic RG223QX9

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny, stylowy zegarek. Idealnie sprawdza się zarówno na co dzień, jak i podczas większych wyjść.

Aga

2020-03-26 12:51:56

Zegarek damski Lorus Classic RG247PX9

100%
Ocena: 5

Elegancki zegarek z piękną, czarną tarczą. Klasyk, którego po prostu należy mieć :)

Natalia

2020-03-20 13:37:23

Zegarek damski Lorus Fashion RG291PX9

100%
Ocena: 5

Zegarek śliczny, srebrno-metaliczny, kobiecy i gładki, naprawdę ładne i subtelne dodatki. Nie ma przesady, wszystko stylowe, pasuje na co dzień, jak i od święta, zbieram pochwały i komplementy. Wszystkie Panie, naprawdę będziecie zadowolone. Ja kupię chyba jeszcze złoty na granatowym pasku.

Gosiaf

2020-01-15 16:35:18

Zegarek damski Lorus Fashion RG291PX9

100%
Ocena: 5

Zegarek śliczny, srebrno metaliczny, kobiece dodatki, nie przesądzony nie nadto ustrojony. Elegancki i kobiecy, naprawdę 100 procent zadowolenia i powodów do chwalenia. Kupię sobie jeszcze granatów złoty

Gosiaf

2020-01-15 13:18:21

Zegarek damski Lorus Classic RG221QX9

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo ładny, miła kompetentna obsługa, szybka dostawa, Kupiłam w Zegarowni drugi już zegarek tej samej firmy za niewysoką cenę, polecam.

Maggy

2020-01-14 20:18:22

Zegarek męski Lorus Sports R2B05AX9

100%
Ocena: 5

Fajny zegarek, dużo funkcji, dobra prezencja, wodoszczelność pozwalająca z nim pływać, polecam!!!

wiechu741

2019-09-29 18:48:23

19 produkt(ów)