Opinie o zegarkach Citizen

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach citizen

Japońskie zegarki Citizen to wybór wielu Klientów. Dowiedz się, ze względu na jakie zalety marka skradła serca wielu konsumentów. Z dumą przedstawiamy opinie naszych klientów o zegarkach Citizen.

Zegarki Citizen - opinie i recenzje

Opinie o zegarkach Citizen wskazują na to, które modele nasze Klienci wybierają najczęściej. Wskazują także, dlaczego warto zwrócić uwagę na produkty tej marki.

Według recenzji o zegarkach Citizen szczególną popularnością cieszą się modele z zasilanym światłem mechanizmem Eco-Drive. Klienci cenią też funkcję synchronizacji czasu za pomocą fal radiowych.

Zegarek Męski Citizen Promaster Unite With Blue Limited Edition Diver BN0166-01L

100%
Ocena: 5

Citizen Promaster UNITE With BLUE Limited Edition to mój drugi zegarek typu diver tej marki, ale pierwszy z mechanizmem Eco Driver, a więc zupełnie inny system niż dotychczasowy automat. I mimo mojej wielkiej sympatii do zegarków mechanicznych, nie da się nie doceniać mechanizmu solarnego, jaki jest właśnie w tytułowym zegarku; całkowita bez obsługowość, oraz bardzo duża precyzja chodu jednak robią różnicę. Nie musimy nawet pamiętać o wymianie baterii, ponieważ zegarek wyposażony jest w akumulator, który ładuje się, za pomocą mechanizmu solarnego po prostu nosząc go na ręce. W skrócie wystarczy mu trochę światła raz na jakiś czas i wszystko jest w porządku, energii nie zabraknie mu przez wiele miesięcy. Tyle o wnętrzu tego zegarka. Jeśli chodzi o jego wygląd zewnętrzny, to po prostu trzeba go zobaczyć na żywo: jest przepiękny. W zależności od tego, jak pada na niego światło, tak mieni się jego tarcza, a najlepsze efekty obserwujemy oczywiście w słoneczny dzień. Kolory z zakresu od błękitu do zieleni, nawiązujące do kolorów oceanu robią robotę. Zegarek zwraca na siebie uwagę i wyróżnia wśród bardziej stonowanych modeli, które zazwyczaj widzimy na rękach innych osób. Oczywiście poza tym oryginalnym wyglądem, jest to pełnoprawny diver, czyli zegarek nurkowy z wodoodpornością 200 m, zakręcaną koronką oraz obrotowym bezelem. Jeśli chodzi o jego wielkość, to moim zdaniem jest dosyć uniwersalna, ponieważ nawet na niewielkim nadgarstku wygląda dobrze, a to dzięki niedużej odległości między „uszami” zegarka. Zdjęcie, które zamieściłem w tej recenzji, jest z nadgarstka o obwodzie 18,5 cm. Jest zrobione telefonem, więc nie do końca oddaje to stan faktyczny (optyka aparatów w smartfonach powoduje, że zegarek wydaje się większy niż w rzeczywistości). Z mojej strony polecam, dla siebie lub na prezent - jeśli ktoś interesuje się choć trochę zegarkami, na pewno będzie zadowolony;)

Łukasz Wu

2024-05-26 13:43:51

Zegarek Męski Citizen Eco-Drive AW1211-80L

100%
Ocena: 5

Bardzo elegancki, lekki, bezobsługowy. Super.

Przemysław

2024-04-27 16:57:43

Zegarek Damski Citizen Promaster Diver EO2023-00A

100%
Ocena: 5

Uwielbiam ten zegarek, na żywo wygląda jeszcze lepiej, ma cudowny odcień różu. Koperta jest dość gruba, a i tak wygląda bardzo zgrabnie. Duży plus za mechanizm solarny i podświetlane wskazówki i indeksy. Polecam, jest fantastyczny!

Madeline

2024-04-25 05:56:48

Zegarek męski Citizen Promaster Sky Titanium Radio-Controlled Eco-Drive CB5850-80E

100%
Ocena: 5

Piękna manufaktura i jakość wykonania. Zegarek na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach. Tytan, szafirowe szkło, wysoka wodoszczelność, mechanizm Eco-Drive i łączność z satelitą sprawiają, że to świetny wybór jako codzienny zegarek na lata, który będzie bezobsługowy. Jestem w pełni zadowolony i gorąco polecam.

Hargrimir

2024-02-09 11:41:42

Zegarek męski Citizen Promaster Altichron BN4021-02E

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek, bardzo praktyczny, lubię włóczyć się po górach, będzie idealnie pasował do wędrówek.

Magnus

2024-02-01 12:26:40

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0151-88M

100%
Ocena: 5

Szukałem casualowego automatu i mój wybór padł na Citizen w kolorze "Tiffany Blue". Za tę cenę otrzymałem ciekawy, w oryginalnym kolorze, dobrze wykonany zegarek z szafirowym szkłem (również na deklu).

Adam

2024-01-22 08:27:40

Zegarek męski Citizen Aviator Chrono Eco-Drive CA0695-84E

100%
Ocena: 5

Zegarek jest rewelacyjny. Jedynie problem jest z odczytaniem daty przy słabym świetle. Pozostałe wskazania są czytelne i intuicyjne. Bardzo czuły przycisk sekundnika, co pozwala dokładnie mierzyć między czas. Rewelacja. Już myślę o zakupie kolejnego czasomierza w tym sklepie. Obsługa jest równie dobra, jak produkty, które sprzedają.

Waldi

2023-12-26 08:32:04

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0150-81Z

Zadowolony z zakupu Zegarek Citizen jest świetnym dodatkiem do mojej garderoby. Jestem zaskoczony, jak łatwo udało mi się wynegocjować niższą cenę. Sklep był bardzo elastyczny i pomocny.

Andrzej

2023-12-14 15:23:54

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0150-81Z

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu eleganckiego zegarka. Zakup zegarka Citizen to była czysta przyjemność. Żółta tarcza jest oryginalna, a sklep zapewnił ekspresową dostawę. Jestem bardzo zadowolony z obsługi.

Marcin

2023-09-24 00:00:00

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0150-81X

100%
Ocena: 5

Wysoce zadowalający zakup Mój nowy zegarek Citizen jest niesamowity. Elegancki wygląd i wygoda noszenia to duży plus. Dodatkowo, obsługa w sklepie była bardzo pomocna w doborze idealnego modelu.

Andrzej

2023-07-29 00:00:00

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0150-81X

100%
Ocena: 5

Wysoce zadowalający zakup Citizen to zegarek, który idealnie pasuje do mojego stylu. Jego zielona tarcza jest niezwykle stylowa. Jestem pod wrażeniem szybkiej wysyłki i świetnej obsługi klienta w sklepie.

Jakub

2023-07-09 00:00:00

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0150-81L

100%
Ocena: 5

Elegancki i precyzyjny zegarek Citizen NJ0150-81X to świetny zegarek. Zielona tarcza jest bardzo stylowa, a wytrzymała konstrukcja sprawia, że jest idealny na co dzień. Jestem zadowolony z jego jakości i wyglądu.

Jakub

2023-11-27 00:00:00

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0150-81L

100%
Ocena: 5

Fantastyczny i solidny zegarek męski Citizen NJ0150-81L to mój nowy ulubiony zegarek. Granatowa tarcza jest bardzo elegancka, a jest też bardzo wygodny. Jestem zadowolony z tego zakupu.

Marek

2023-07-27 00:00:00

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0150-81E

100%
Ocena: 5

Wysokiej jakości i stylowy Ten granatowy zegarek Citizen to świetny wybór. Jest bardzo stylowy i wygodny. Jestem zadowolony z jego wyglądu i funkcjonalności.

Tomasz

2023-06-08 00:00:00

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0150-81E

100%
Ocena: 5

Wysoka jakość i praktyczność Zegarek Citizen NJ0150-81E jest idealny dla mnie. Jego czarna tarcza jest bardzo stylowa, a wytrzymała konstrukcja sprawia, że świetnie nadaje się na każdy dzień. Jestem zadowolony z tego zakupu.

Michał

2023-07-09 00:00:00

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0150-81E

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Zegarek Citizen NJ0150-81E to mój ulubiony. Jest bardzo elegancki, a jego trwała konstrukcja sprawia, że jest idealny na co dzień. Jestem zadowolony z jego wyglądu i jakości.

Janusz

2023-08-23 00:00:00

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0150-81E

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Ten zegarek Citizen jest naprawdę wyjątkowy. Zielony pasek dodaje mu charakteru, a solarna technologia jest świetna. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.

Marcin

2023-11-26 00:00:00

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0150-81E

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Zegarek Citizen NJ0150-81E jest idealny dla mnie. Jego czarna tarcza jest bardzo stylowa, a wytrzymała konstrukcja sprawia, że świetnie nadaje się na każdy dzień. Jestem zadowolony z tego zakupu.

Robert

2023-10-23 00:00:00

Zegarek męski Citizen Pilot Chrono Eco-Drive CA4470-15X

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Zegarek Citizen NJ0150-81E to mój ulubiony. Jest bardzo elegancki, a jego trwała konstrukcja sprawia, że jest idealny na co dzień. Jestem zadowolony z jego wyglądu i jakości.

Tomasz

2023-12-02 00:00:00

Zegarek męski Citizen Pilot Chrono Eco-Drive CA4470-15X

100%
Ocena: 5

Elegancki i praktyczny zegarek solarny Ten zegarek Citizen jest naprawdę wyjątkowy. Zielony pasek dodaje mu charakteru, a solarna technologia jest świetna. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.

Tomasz

2023-06-10 00:00:00

Zegarek męski Citizen Aviator Chrono Eco-Drive CA0695-84E

100%
Ocena: 5

Zegarek solidny, elegancki i niezawodny Citizen-CA4470-15X to świetny zegarek. Zielony pasek jest unikatowy, a solarna technologia jest bardzo wygodna. Jestem zadowolony z tego zakupu.

Marek

2023-07-30 00:00:00

Zegarek męski Citizen Aviator Chrono Eco-Drive CA0695-84E

100%
Ocena: 5

Elegancki i praktyczny zegarek męski Mój nowy zegarek Citizen jest świetny. Jego czarna tarcza i stalowa konstrukcja są bardzo eleganckie. Dodatkowo, technologia solarna jest bardzo praktyczna.

Tomasz

2023-11-06 00:00:00

Zegarek męski Citizen Radio Controlled Super Titanium Eco-Drive AT8218-81L

100%
Ocena: 5

Solidny i praktyczny zegarek. Citizen-AT9036-08E to idealny zegarek na co dzień. Jest elegancki i wygodny. Jego czarny pasek pasuje do wszystkiego, a solarna technologia jest bardzo wygodna.

Tomasz

2023-06-15 00:00:00

Zegarek męski Citizen Radio Controlled Super Titanium Eco-Drive AT8218-81L

100%
Ocena: 5

Ekologiczny i elegancki zegarek godny polecenia. Zegarek Citizen-AT9036-08E to mój najlepszy zakup. Skórzany pasek jest bardzo wygodny, a jego czarna tarcza wygląda świetnie na nadgarstku. Jestem zadowolony z jego jakości i designu.

Tomasz

2023-07-03 00:00:00

Zegarek męski Citizen Radio Controlled Super Titanium Eco-Drive AT8218-81L

100%
Ocena: 5

Nowoczesny i elegancki zegarek wart polecenia. Ten model Citizen jest naprawdę wyjątkowy. Granatowa tarcza jest elegancka, a zegarek jest zasilany energią słoneczną, co jest świetne. Polecam go wszystkim, którzy szukają czegoś specjalnego.

Krzysztof

2023-07-08 00:00:00

Zegarek męski Citizen Promaster Blue Angels Eco-Drive Radio Controlled AT8020-54L

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Citizen to mój nowy ulubiony zegarek. Granatowa tarcza wygląda świetnie, a jego solarne zasilanie jest bardzo praktyczne. Jestem zadowolony z jego wyglądu i działania.

Tomasz

2023-10-26 00:00:00

Zegarek męski Citizen Promaster Blue Angels Eco-Drive Radio Controlled AT8020-54L

100%
Ocena: 5

Elegancja i innowacyjność Ten niebieski zegarek Citizen jest wyjątkowy. Stalowa konstrukcja jest solidna, a solarna technologia sprawia, że nie muszę się martwić o baterię. Jestem pod wrażeniem jego funkcjonalności i wyglądu.

Tomasz

2023-08-12 00:00:00

Zegarek męski Citizen Chrono AN8195-58E

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Citizen to elegancki zegarek, który świetnie pasuje do moich codziennych strojów. Niebieska tarcza i stalowa bransoleta są bardzo stylowe. Dodatkowo, jego solarna technologia jest ekologiczna, co bardzo cenię.

Jakub

2023-10-03 00:00:00

Zegarek męski Citizen Chrono AN8195-58E

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Zegarek Citizen to idealny dodatek do mojego stylu. Elegancka czarna tarcza i wytrzymała konstrukcja sprawiają, że noszę go codziennie. Bardzo polecam!

Jakub

2023-06-21 00:00:00

Zegarek męski Citizen Chrono AN8195-58E

100%
Ocena: 5

Zadowolony z zakupu Ten model Citizen to świetny wybór dla każdego mężczyzny. Czarna tarcza i stalowa bransoleta nadają mu elegancki wygląd, a jest też bardzo trwały. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.

Tomasz

2023-10-17 00:00:00

Zegarek męski Citizen Chrono AN8195-58E

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Zegarek Citizen to znakomity wybór dla eleganckich mężczyzn. Wykonany z najwyższej jakości stali szlachetnej, jest nie tylko stylowy, ale i trwały. Jego kwarcowy mechanizm gwarantuje precyzyjne odmierzanie czasu. Obsługa klienta była wyjątkowa.

Tomasz

2023-06-20 00:00:00

Zegarek męski Citizen Radio Controlled Chronograph CB5887-55H

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny czarny zegarek, z mocą funkcji. Mąż od 2 lat marzył o zegarku Citizen, jest bardzo zadowolony, szczególnie ze sterowania radiowego.

Marta

2023-12-13 10:32:22

Zegarek męski Citizen Radio Controlled Super Titanium Eco-Drive AT8218-81L

100%
Ocena: 5

Zegarek lekki, super się prezentuje na ręce. Za rozsądną cenę mamy do dyspozycji wiele funkcji. Tytan i szkło szafirowe podnoszą jakość tego zegarka ponad przeciętność. A najważniejsza cecha która odróżnia ten zegarek od wielu innych to napęd. Może za 10 , 15 lat będzie trzeba wymienić baterie ale z doświadczenia wiem że może to być nawet 20 lat. Polecam wszystkim. Dla przykładu proszę porównać zegarek seiko. Posiada te same funkcje i zalety, właściwie jest prawie identyczny ale cena to około 12 tys. Czy warto aż tak przepłacać ?

Janusz

2023-11-13 09:05:30

Zegarek męski Citizen Promaster Blue Angels Eco-Drive Radio Controlled AT8020-54L

100%
Ocena: 5

świetny prezent , jestem bardzo zadowolony. Zegarek cudownie leży na ręku.

Marco

2023-11-03 19:22:02

Zegarek damski Citizen Eco-Drive Radio Controlled FC0014-54A

100%
Ocena: 5

Zegarek damski Citizen, Ładny, dobry, itp.

NowyStary

2023-09-19 12:57:13

Zegarek Męski Citizen Promaster Mechanical Challange Diver Fuji-Tsubo Super Titanium Automatic NB6021-68L

100%
Ocena: 5

Wyjątkowy zegarek z wyjątkową historią. Klasyczne, ponadczasowe wzornictwo, najlepsze materiały, dopieszczone detale. Świetna precyzja chodu jak na mechanika (ok. + 2 sek. / dobę w obserwacji tygodniowej). Obsługa w Zegarowni jak zawsze na wysokim poziomie.

Piotr

2023-08-03 20:06:47

Zegarek Męski Citizen Sporty Elegant Automatic NH8400-87LE

100%
Ocena: 5

Bardzo elegancki zegarek. Wysoka jakość wykonania.

Marcin

2023-07-04 17:23:46

Zegarek Męski Citizen Promaster Super Titanium Eco-Drive Diver'S BN0201-88L

100%
Ocena: 5

Zegarek wygląda świetnie. Zapięcie trochę drapie przy otwieraniu. Natomiast jest to pierwszy zegarek na metalowej bransolecie, który przy noszeniu nie obraca mi się na nadgarstku.

Krzysztof

2023-05-27 10:04:20

Zegarek męski Citizen Promaster Diver's Super Titanium Automatic NB6004-83E

100%
Ocena: 5

Diver w japońskim stylu i z japońską "duszą" 9051. Wszystkie elementy zegarka wykonane przez Citizena. Stać na to tylko "wielkie domy" zegarmistrzowskie. Bardzo starannie i solidnie wykonany z najlepszych materiałów. W tej klasie uważam, że jeden z najbardziej przystępnych zegarków. Zdecydowanie polecam. No i jeszcze "Made in Japan".

Piotr

2023-05-25 19:27:55

Zegarek Męski Citizen Eco-Drive Sports BM8430-59EE

100%
Ocena: 5

Mam ten zegarek kilkanaście dni. Wyróżnia go czytelność, precyzja osadzenia wskazówek. Wygląd też jest szczególny i bardzo różnorodny w zależności od oświetlenia. Jestem bardzo zadowolony z zegarka, jak również z zakupu w salonie Zegarowni w Warszawie.

tmk

2023-05-22 07:28:56

Elementy 1 do 40 221 całkowita