Opinie o zegarkach Atlantic

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach atlantic

Wśród opinii o zegarkach Atlantic najczęściej wskazywane są takie cechy jak elegancki wygląd czy szeroki wybór kolorystyczny, zarówno jeśli chodzi o zegarki Atlantic męskie, jak i damskie.

Opinie klientów o zegarkach Atlantic

Recenzje o zegarkach Atlantic zawierają wiele pozytywnych komentarzy, spośród których wyróżnia się elegancki styl, funkcjonalność i szeroki wybór dostępnych modeli.

Opinie o zegarkach Atlantic podkreślają ich ponadczasowość, a także klasyczny design, który jak twierdzą nasi klienci, posłuży przez długie lata i łatwo dopasuje się do wielu stylizacji.

Zegarek damski Atlantic Elegance Square 29041.44.61L

100%
Ocena: 5

Lubię zegarki vintage o kwadratowych kopertach. Zaleta tego modelu jest absolutny minimalizm. Nie lubię przerostu formy nad treścią. Tutaj mamy przykład klasy i stylu. Markę Atlantic cenię, za jakość wykonania.

Alicja

2024-05-24 08:26:02

Zegarek damski Atlantic Seabase 20343.41.61

100%
Ocena: 5

Dla mnie najważniejsza jest jakość. Ten model wyposażono w szafirowe szkło, co est dla mnie istotne, gdyż tak łatwo się nie rysuje.

Róża

2024-03-22 09:47:14

Zegarek męski Atlantic Seabase 60348.43.21

100%
Ocena: 5

Rewelacyjny Elegancki męski zegarek Atlantic Swiss Made z kwarcowym mechanizmem to doskonały wybór. Czarny skórzany pasek dodaje mu stylu. Online miałem więcej opcji niż w sklepach stacjonarnych. Jestem zachwycony!

Jakub

2023-09-30 00:00:00

Zegarek męski Atlantic Seabase 60348.43.21

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Atlantic to elegancki męski zegarek ze stali szlachetnej. Srebrne wykończenie nadaje mu klasy. Staranne zapakowanie podczas transportu zapewniło bezpieczeństwo. Jestem zadowolony z zakupu.

Marek

2023-06-23 00:00:00

Zegarek męski Atlantic Seabase 60348.43.21

100%
Ocena: 5

Wysoka jakość i elegancja Zegarek Atlantic to stylowy męski dodatek. Stal szlachetna i precyzyjny mechanizm kwarcowy gwarantują trwałość. Srebrny kolor dodaje elegancji. Zakup w renomowanym sklepie był trafiony.

Tomasz

2023-08-11 00:00:00

Zegarek męski Atlantic Worldmaster Manufacture Mechanical 52952.41.73

100%
Ocena: 5

Zegarek chodzi rewelacyjnie, bardzo dokładny, elegancki. Porażka to pasek z zapięciem motylkowym, nie da się tego nosić na ręku przynajmniej jak dla mnie. Na szczęście jest rozwiązanie trzeba dokupić bransoletę od innego Atlantica idealnie pasuje i wtedy jest ok. Dziwne, że nie ma oryginalnej wersji z bransoletą nie każdy lubi paski.

Zadowolony

2023-09-08 12:40:12

Zegarek damski Atlantic Elegance 29038.41.57MB

100%
Ocena: 5

Mój urodzinowy, wymarzony prezent ❤ Zakochałam się w tej granatowej tarczy! A dzięki meshowej bransolecie idealnie pasuje do mojego, chudego nadgarstka. Polecam go kobietom, które dość często chodzą w białych koszulach i eleganckich spodniach - zegarek idealnie komponuje się z takim outfitem! :)

Elegancka Fretka

2023-03-30 08:50:27

Zegarek damski Atlantic Super De Luxe Diamonds 29355.41.27R

100%
Ocena: 5

Przepiękny szwajcarski zegarek od marki z wielkimi tradycjami. Bardzo mi się podoba. Najładniejszy.

Ann

2022-07-11 10:46:42

Zegarek męski Atlantic Sealine 62341.41.21

100%
Ocena: 5

100 % zadowolemia !!!

Adamczyk Krzysztof

2020-11-18 12:59:28

Zegarek damski Atlantic Elegance Floral 29037.45.31MB

100%
Ocena: 5

Dostałam od taty, jest piękny ten zegarek, noszę go jak biżuterię. Super. Odczyt dość łatwy, wszystko wygląda bardzo słodko. <3

ania

2020-10-23 12:58:54

Zegarek damski Atlantic Elegance 29039.45.39MB

100%
Ocena: 5

Jaki cudowny i kobiecy, muszę go mieć, przed chwilą zamówiłam <3. Jest ciepły i idealny na jesień. Nie mogę doczekać się dostawy!

Ewa

2020-10-23 12:47:29

Zegarek męski Atlantic Sealine 62341.41.21

100%
Ocena: 5

Tradycyjny i dobry na prezent - mam nadzieję, że spodoba się mojemu przyjacielowi, któremu postanowiłem go sprezentować. Sklep szybko przesłał, bezpiecznie zapakowane na prezent. Polecam serdecznie zegarownię!

kansas

2020-10-23 12:24:38

Zegarek męski Atlantic Seasport Chronograph 87466.42.45

100%
Ocena: 5

Zakupiłam dla mojego syna studenta, który bardzo się ucieszył z prezentu. Moim zdaniem ten zegarek dobrze wygląda na młodym męskim nadgarstku, a pieniądze są dobrze wydane. Sklep wysłał zegarek szybko, na następny dzień miałam już przesyłkę.

Aneta

2020-10-23 11:55:19

Zegarek damski Atlantic Elegance Floral 29037.45.31MB

100%
Ocena: 5

Słodki i piękny, bardzo chcę go mieć, ale muszę chwilę na niego zaczekać z zakupem. Pięknie wygląda paseczek, znaczy bransoletka. <3

zosia

2020-10-14 10:33:31

Zegarek damski Atlantic Elegance 29039.45.39MB

100%
Ocena: 5

Elegancki, chcę go mieć, odkładam już na niego pieniądze. Na gwiazdkę go sobie sama sprezentuję!

Jania

2020-10-14 10:27:12

Zegarek męski Atlantic Sealine 62341.41.21

100%
Ocena: 5

Chciałem mieć dobrego prostego Atlantica, żona zakupiła mi jako prezent ten model i mogę go polecić. Wyróżnia się jakością, wygląd ma spokojny i raczej taki na co dzień. Sprawa jasna, na razie Atlantic ma szczególne miejsce w moim sercu.  

barwowski andrzej

2020-10-14 10:20:45

Zegarek męski Atlantic Seasport Chronograph 87466.42.45

100%
Ocena: 5

Bardzo duża koperta, trochę większa niż się spodziewałem. Noszę bez większych problemów, nic się nie przesuwa, a bransoleta jest dość wygodna. Polecam.

kruszbud

2020-10-14 09:45:43

Zegarek damski Atlantic Elegance 29039.45.39MB

100%
Ocena: 5

Bardzo uroczy zegarek, który robi dobre wrażenie na mnie. Kupiłam go sobie jako dodatek do kobiecych stylizacji, raczej nie do pracy :) polecam ciepło

Dominika

2020-10-05 08:58:13

Zegarek męski Atlantic Seasport Chronograph 87466.42.45

100%
Ocena: 5

Prezencja 10/10, do codziennych ubrań jak znalazł. Polecam serdecznie, sklep stara się, jak może, żeby wszystko przebiegło idealnie i zawsze im się to udaje.

Stały klient

2020-09-28 10:46:26

Zegarek damski Atlantic Elegance Floral 29037.45.31MB

100%
Ocena: 5

Przeuroczy model, który wygląda jak ładna bransoletka. Podoba mi się bardzo i myślę nad kolejnym z tej firmy. Uroczy, subtelny, kobiecy i złoty. Polecam ciepło.

Basia

2020-09-26 09:04:01

Zegarek damski Atlantic Elegance 29039.45.39MB

100%
Ocena: 5

Piękny kremowy model,  kupił mi go mąż. Mój zachwyt jest ogromny, bardzo podoba mi się design i praca modelu. Polecam serdecznie.

Łukasz

2020-09-26 08:49:23

Zegarek męski Atlantic Sealine 62341.41.21

100%
Ocena: 5

Jest bardzo elegancki, półka cenowa bardzo akceptowalna, całość naprawdę super. Polecam.

Buba

2020-09-26 08:14:49

Zegarek męski Atlantic Seasport Chronograph 87466.42.45

100%
Ocena: 5

Jest bardzo wygodny w noszeniu, otrzymałem go w prezencie od pewnych osób i uważam, że utrafili w mój gust. Zegarek lekko samochodowy stylem ma wygodną bransoletę, dobrze mierzy czas, jest świetny w zestawianiu go do codziennych strojów, na większe wyjścia mam zegarek Ball. Polecam.

Marciej

2020-09-24 07:19:40

Zegarek damski Atlantic Elegance Floral 29037.45.31MB

100%
Ocena: 5

W poszukiwaniu zegarka idealnego trafiłam na ten cudny model, który musiałam kupić. Jest już u mnie i ciesze się nim każdego dnia. Jest naprawdę piękny, elegancki i dopasowany do moich potrzeb.

Ewelinka

2020-09-22 06:51:28

Zegarek damski Atlantic Elegance 29039.45.39MB

100%
Ocena: 5

Kremowy cudny zegareczek z diamencikami. Dostałam od przyjaciółki, noszę bardziej jako ozdobę niż faktyczny zegarek, bo bez indeksów ciężko utrafić w odpowiedni czas - ale od tego mam smartfon. Zegareczek ładnie leży na nadgarstku, jest super. Polecam.

Asia

2020-09-22 05:50:18

Zegarek męski Atlantic Sealine 62341.41.21

100%
Ocena: 5

Nie ma co, bezbłędna seria ekstra producenta. Nosi się dobrze, kupuje się gładko, działa bezproblemowo. Dobra klasyka nigdy nie wychodzi z mody. Polecam bardzo mocno, bo jest naprawdę niezwykle uniwersalny.

Boniek

2020-09-22 05:02:16

Zegarek męski Atlantic Seasport Chronograph 87466.42.45

100%
Ocena: 5

Wytrzymały model, który od długiego czasu jest ze mną, spełnia moje wszystkie oczekiwania i wymagania. Uważam, że nie mogłem, póki co, lepiej wybrać i bardzo mnie cieszy jego wodoszczelność oraz ogólny wygląd. Jak najbardziej mogę polecić model oraz sam sklep.  

Karaś

2020-09-20 13:29:25

Zegarek męski Atlantic Sealine 62346.45.31

100%
Ocena: 5

Bardzo ładnie i solidnie wykonany zegarek. Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej. Po 2 miesiącach użytkowania daje 5 gwiazdek.

Qba

2020-09-17 13:56:11

Zegarek damski Atlantic Elegance 29038.45.27MB

100%
Ocena: 5

Wczoraj zamówiłem cudowny zegarek dla Żony (29.04.2020). Trzy rocznice: imieniny, urodziny i przejście za emeryturę. Zadzwoniłem. Otrzymałem szczegółowe informacje i pomoc. Grawerowanie dedykacji. Dzisiaj (30.04.2020) mam już prezent w domu! NIEPRAWDOPODOBNE! Zegarek Przecudny. Szybkość transakcji KOSMICZNA! Kultura Sprzedawców i Pracowników jak z bajki. POLECAM jak najbardziej! POWODZENIA!

Piotr.

2020-04-30 12:19:10

Zegarek męski Atlantic Seasport Chronograph 87466.42.45

100%
Ocena: 5

Atlantic Seasport to męski zegarek z charakterem. Właśnie rozpocząłem swoją przygodę z zegarkami i jako pierwszy musiał być Atlantic, który od 1888 roku produkuje piękne czasomierze! Srebrna bransoleta (część środkowa w połysku, a zewnętrza w macie) daje zegarkowi sportowy charakter, a czarna tarcza nadaje elegancji. Zagłębiona tarcza i indeksy umieszczone pod kątem tworzą fantastyczny efekt głębi. Chronograf przydatny jest w wielu sytuacjach - czy to do gotowania jajek, czy też do mycia zębów. Model Seasport stworzony jest dla zwolenników masywniejszych zegarów.    

Kornel

2020-03-22 16:36:18

Zegarek męski Atlantic Sealine 62341.41.21

100%
Ocena: 5

Posiadam ten zegarek od ok. 6 lat. Naprawdę super wybór. Mechanizm zegarka bez zarzutu. Nie widać śladów użytkowania oprócz tego, że pasek jest dobrej jakości - dopiero po ok. 3 latach rwie się, sypie i trzeba go wymienić. Sam zegarek super. Polecam.

Petuus

2020-02-23 06:23:58

Zegarek męski Atlantic Seasport Chronograph 87466.42.45

100%
Ocena: 5

Zakup przebiegł w pełni profesjonalnie, choć miałem obawy. Zegarek spełnił moje oczekiwania.

Grześ

2019-12-06 06:49:10

Zegarek męski Atlantic Sealine 62346.45.31

100%
Ocena: 5

Dobra robota, polecam

Leo

2019-09-12 04:18:13

Zegarek damski Atlantic Elegance 29039.45.39MB

100%
Ocena: 5

Zegarek jest po prostu obłędny! Wygląda prześlicznie, szczególnie ta piękna tarcza z diamencikami. Jedynie brakuje mi indeksów, bez których trochę dłużej mi zajmuje odczytanie godziny, ale wtedy już nie byłoby tego efektu wow. Z całego serca polecam to cudo! ;)  

Basia

2019-06-18 11:00:38

Zegarek damski Atlantic Elegance 29038.41.57MB

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny zegarek i bardzo miła obsługa w sklepie. Ode mnie zasłużone 5 gwiazdek :)

Marta

2019-06-12 07:28:49

Zegarek męski Atlantic Seasport Chronograph 87466.46.45

100%
Ocena: 5

zegarek bardzo ładny dobrze się nosi słabo czytelna tarcza

wyklęci64

2019-05-22 17:41:18

Zegarek męski Atlantic Sealine 62341.41.21

100%
Ocena: 5

Ten zegarek to absolutna klasyka. Najlepszy, jaki mam, a mam 7 zegarków. Lekki, czytelny, dokładny i trwały. Polecam każdemu. Jedyny feler - rozpadł mi się pasek po 2 latach. Mimo wszystko polecam.

Printy

2019-05-07 07:30:29

Zegarek damski Atlantic Elegance 29038.45.27MB

100%
Ocena: 5

Ten model jest ultra-kobiecy, od dłuższego czasu się z nim nie rozstaje. Zegarek jest klasyczny, ale kryształki na tarczy dodają mu wyjątkowego charakteru. Wysoką jakość wykonania widać z daleka. Super!

Monia

2019-04-30 08:31:02

Zegarek męski Atlantic Worldmaster Art Deco Automatic 51752.41.65SM

100%
Ocena: 5

Zegarek mam już 4 rok, wygląda jak nowy, a noszony każdego dnia. Piękno i styl w jednym, niczym nie ustępuje Omedze, a różnica ceny...przepaść. Polecam każdemu, kto uznaje klasykę.

Ted

2019-04-23 21:17:37

Zegarek damski Atlantic Elegance Floral 29037.45.31MB

100%
Ocena: 5

Subtelny, ładnie zdobiony zegarek:) Super wygląda na ręku - polecam:)

Anka

2019-03-06 13:43:00

Elementy 1 do 40 53 całkowita

Strona