Opinie o zegarkach Zeppelin

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach zeppelin

Nie każdy może być pilotem, jednak każdy z nas może wzbogacić się o zegarek lotniczy. Zegarki Zeppelin to jedne z najchętniej wybieranych modeli. Sprawdź!

Opinie klientów o zegarkach Zeppelin

Nawiązania do produkcji retro zegarków w stylu lotniczym to jedna z wielu zalet urządzeń Zeppelin, o którym wspominają nasi klienci. Jakie inne zalety mają zegarki Zeppelin?

W wielu opiniach nasi klienci wspominają o materiałach najlepszej jakości oraz mechanizmach wykorzystywanych do produkcji zegarków Zeppelin. Opinie mówią same za siebie - są to najlepsze zegarki lotnicze na rynku!

Zegarek damski Zeppelin Flatline 8347-4

100%
Ocena: 5

Nie sądziłam że spodoba mi się taki zegarek. Dostałam na urodziny i jest świetny. Na zdjęciach tego nie widać, ma wypukłe szkiełko, co nadaje mu kapitalnego uroku. Bardzo zgrabny, lekki, dla poważnej kobiety w sam raz!

Yoji

2024-05-24 08:32:32

Zegarek damski Zeppelin Luna Moonphase 8137-2

100%
Ocena: 5

Ten zegarek robi ogromne wrażenie!! Wskaźnik faz księżyca dodaje mu wyjątkowości. To szkiełko jest superodporne na zarysowania, chodzę w nim cały czas i o nic się nie martwię. Skórzany pasek wygląda porządnie, nie widać na nim żadnych zagnieceń. Całość super jakościowa. Bardzo polecam.

Ina

2024-05-10 09:03:47

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre Chronograph 8680-3

100%
Ocena: 5

Kupiłem w tym sklepie dwa zegarki Zeppelin i jestem bardzo zadowolony z obsługi. Sklep godny polecenia.

Lotnik

2024-04-11 07:20:16

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre Chronograph 8680-3

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo ładny, klasa sama w sobie. Polecam.

Lotnik

2024-03-29 09:39:23

Zegarek męski Zeppelin LZ120 Open Heart Automatic 8166-5

100%
Ocena: 5

Bordowa tarcza, otwarte serce, Przepiękny zegarek – polecam go wielce, Każdego z zazdrości wręcz powygina, Bo mieć by chciał każdy ten typ Zeppelina.

Helena

2024-03-21 12:20:55

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre 7640-1

100%
Ocena: 5

Super szybka przesyłka. Zegarek leży przepięknie na ręku. Polecam zakup.

Adam

2024-02-09 07:40:36

Zegarek męski Zeppelin LZ120 Open Heart Automatic 8166-5

100%
Ocena: 5

Spodziewałem się ładnego zegarka, a dostałem przepiękny. Ku mojemu zdziwieniu srebrna koperta, bordowa tarcza i złote wskazówki dają zjawiskowy efekt. Zegarek na każdą rękę od delikatnej i kruchej do silnej, mocno zbudowanej.

Artur

2024-01-05 00:06:35

Zegarek męski Zeppelin New Captain's Line Automatic 8662-3

100%
Ocena: 5

Świetnej jakości prawdziwa perełka wśród precyzyjnych automatycznych zegarków! Jego kolorystyka i elegancja sprawia, że się wyróżnia i przyciąga wzrok co jest zauważalne-zatem noszenie go to czysta przyjemność. Fajnym dodatkowym akcentem jest logo na pasku, ale przede wszystkim tarcza, która przez wyżłobienia nie spłaszcza tego zegarka oraz kolorystyka, która nie jest jednolita, sprawia, że ten zegarek po prostu nie może się nie podobać. Polecam jednakowo na spotkania biznesowe, ale także spokojnie do codziennego noszenia.

Artur 'Eliot'

2023-12-20 20:23:50

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre Chronograph 8680-3

100%
Ocena: 5

Elegancki i niezawodny Niedawno nabyłem ten zegarek i jestem zachwycony. Jego kwarcowy mechanizm Ronda 5130.D gwarantuje dokładność i niezawodność. Beżowy skórzany pasek dodaje mu elegancji. Zdecydowanie polecam!

Tomasz

2023-12-06 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre Chronograph 8680-3

100%
Ocena: 5

Męski, elegancki i niezawodny zegarek. Ten zegarek to kwintesencja męskiego stylu. Kombinuje kwarcowy mechanizm Ronda 5130.D, skórzaną opaskę i elegancki biały wygląd. Jest niezawodny i atrakcyjny. Polecam!

Tomasz

2023-11-24 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin New Captain's Line Automatic 8662-3

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Ten zegarek to wspaniała opcja dla mężczyzn. Automatyczny mechanizm Miyota 82S7 jest niezawodny, a niebieska tarcza i skórzany pasek dodają mu klasy i wytworności. Zdecydowanie godny polecenia.

Adam

2023-11-27 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin New Captain's Line Automatic 8662-3

100%
Ocena: 5

Zegarek o niepowtarzalnym charakterze i precyzyjności. Ten zegarek to świetna opcja. Automatyczny mechanizm Miyota 82S7 gwarantuje precyzyjność, a skórzany pasek dodaje elegancji. Niebieski kolor tarczy nadaje mu oryginalności. Gorąco polecam ten zegarek!

Marcin

2023-11-11 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre Automatic 8618-1

100%
Ocena: 5

Bardzo zadowolony z zakupu Niedawno nabyłem ten zegarek i jestem zachwycony jego wyglądem. Swiss Made Sellita SW510 to gwarancja jakości. Automatyczny mechanizm i długa rezerwa chodu to duże atuty. Beżowy skórzany pasek jest bardzo stylowy. Gorąco polecam!

Paweł

2023-10-08 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre Automatic 8618-1

100%
Ocena: 5

Doskonały wybór dla mężczyzny Ten zegarek to wyjątkowy produkt. Automatyczny mechanizm Sellita SW510 zapewnia niezawodność, a 48-godzinna rezerwa pracy to niesamowita wydajność. Skórzany beżowy pasek dodaje mu elegancji. Gorąco polecam ten zegarek! To idealny wybór dla każdego mężczyzny.

Piotr

2023-07-24 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin Atlantic Automatic 8466-5

100%
Ocena: 5

Wysoko oceniany Ten zegarek jest doskonały. Beżowy skórzany pasek dodaje mu elegancji, a Swiss Made Sellita SW510 to gwarancja jakości. Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu. Gorąco polecam!

Tomasz

2023-10-20 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin Atlantic Automatic 8466-5

100%
Ocena: 5

Świetna inwestycja Ten zegarek to idealny wybór. Automatyczny mechanizm i beżowy pasek to doskonałe połączenie. Jestem pod wrażeniem jego wydajności i niezawodności.

Piotr

2023-10-14 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin Atlantic Automatic 8466-5

100%
Ocena: 5

Zegarek pełen elegancji i praktyczności Niedawno nabyłem ten zegarek i jestem bardzo zadowolony z jego wyglądu. Swiss Made Sellita SW510 to synonim jakości, a beżowy skórzany pasek jest elegancki.

Piotr

2023-11-28 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin Atlantic Automatic 8466-3

100%
Ocena: 5

Doskonały zakup Ten zegarek to topowy męski model. Japoński mechanizm Miyota 8205 z automatycznym nakręcaniem i długotrwałą rezerwą mocy to gwarancja precyzji. Beżowy, skórzany pasek dodaje elegancji.

Tomasz

2023-08-12 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin Atlantic Automatic 8466-3

100%
Ocena: 5

Stylowy i niezawodny zegarek Niedawno kupiłem ten zegarek i jestem zachwycony jego jakością. Automatyczny mechanizm Miyota 8205 jest niezawodny, a skórzany pasek jest wygodny w noszeniu. Beżowy kolor nadaje mu elegancji.

Katarzyna

2023-11-16 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Hindenburg 8042-5

100%
Ocena: 5

Zdecydowanie polecam Ten zegarek jest imponujący. Japoński mechanizm Miyota 8205 z automatycznym nakręcaniem i długą rezerwą mocy to dowód na jego niezawodność. Beżowy, skórzany pasek dodaje mu stylu.

Janusz

2023-10-19 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Hindenburg 8042-5

100%
Ocena: 5

Doskonały zakup Ten zegarek to idealny dodatek dla każdego mężczyzny. Skórzany pasek w beżowym kolorze jest nie tylko elegancki, ale także wygodny. Kwarcowy mechanizm to gwarancja precyzji.

Paweł

2023-11-17 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Hindenburg 8042-5

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Niedawno nabylem ten zegarek, i jestem bardzo zadowolony z mojego wyboru. Beżowy, skórzany pasek dodaje mu klasy, a precyzyjny mechanizm kwarcowy gwarantuje dokładność.

Adam

2023-08-07 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Automatik 7656-5

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z jakości i stylu zegarka Ten zegarek to wyjątkowy dodatek dla mężczyzn. Automatyczny mechanizm gwarantuje precyzję, a skórzany pasek w beżowym kolorze dodaje elegancji. Gorąco polecam!

Tomasz

2023-08-13 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Automatik 7656-5

100%
Ocena: 5

W pełni zadowolony Zegarek ZEPPELIN-7656-5 to wyjątkowy model. Japoński mechanizm Citizen Miyota Cal.821A zapewnia niezawodność, a skórzany, beżowy pasek dodaje elegancji. Automatyczna funkcja jest bardzo wygodna, a solidność tego zegarka sprawia, że zdecydowanie go polecam!

Andrzej

2023-11-06 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin GMT 7642-5

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Ten zegarek to kwintesencja elegancji. Dzięki kwarcowemu mechanizmowi Ronda 505.24H pokazuje prawidłowy czas, a jego pochodzenie "Swiss Made" potwierdza wysoką jakość. Beżowy, skórzany pasek dodaje mu męskiego charakteru. Jestem pod wrażeniem!

Joanna

2023-06-29 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin GMT 7642-5

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Niedawno zakupiłem ten zegarek, i jestem zachwycony. Wykonany w Szwajcarii, z kwarcowym mechanizmem Ronda 505.24H, działa precyzyjnie i niezawodnie. Skórzany pasek w kolorze beżowym dodaje mu wyrafinowanego uroku. To zegarek, który z pewnością przyciąga spojrzenia.

Paweł

2023-11-02 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin 7642-1

100%
Ocena: 5

Wysoka jakość i elegancja Ten zegarek to elegancki dodatek dla każdego mężczyzny. Szwajcarska precyzja Ronda 505.24H i wyrafinowany kwarcowy mechanizm gwarantują niezawodność. Skórzany, biały pasek dodaje szyku. To idealny wybór dla mężczyzny, który ceni sobie zarówno styl, jak i funkcjonalność.

Adam

2023-08-10 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin 7642-1

100%
Ocena: 5

Doskonały prezentowy zegarek. Ten zegarek to strzał w dziesiątkę. Zakochałem się w jego niebieskiej tarczy i eleganckim skórzanym pasku. Mechanizm Miyota 6S21 działa bez zarzutu, a jego design przyciąga spojrzenia. Gorąco polecam!

Piotr

2023-07-27 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 7614-3

100%
Ocena: 5

Wysoka satysfakcja z zakupu Ten zegarek to prawdziwa perełka. Jego niebieska tarcza jest niezwykle atrakcyjna, a skórzany pasek dodaje mu charakteru. Kwarcowy mechanizm Miyota 6S21 gwarantuje dokładność wskazań. To idealny wybór dla mężczyzny, który chce wyrazić swój styl.

Robert

2023-06-18 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 7614-3

100%
Ocena: 5

Doskonały prezent dla mężczyzny ceniącego styl i jakość. Niedawno kupiłem ten zegarek i jestem zachwycony. Niebieska tarcza i skórzany pasek nadają mu wyjątkowego charakteru. Kwarcowy mechanizm Miyota 6S21 działa precyzyjnie, co jest dla mnie ważne. Polecam ten zegarek każdemu, kto ceni elegancję i funkcjonalność.

Marcin

2023-09-11 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 7614-3

100%
Ocena: 5

Zadowalający zakup Ten zegarek to stylowy wybór dla nowoczesnego gentlemana. Niebieski, skórzany pasek wyróżnia się na tle innych, a kwarcowy mechanizm Miyota 6S21 gwarantuje precyzję. Świetnie się prezentuje i doskonale komponuje się z różnymi stylizacjami.

Piotr

2023-07-12 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Hindenburg 7036-1

100%
Ocena: 5

Wyjątkowy i solidny zegarek o świetnej relacji jakości do ceny. Zegarek ten to wyjątkowy produkt dla mężczyzn. Jego kwarcowy mechanizm Ronda 706B gwarantuje precyzję, a skórzany pasek dodaje elegancji. Biała tarcza podnosi czytelność. Jako klient, wysoko oceniam profesjonalną obsługę sklepu, szybką dostawę i możliwość negocjacji cen. To zdecydowanie godny polecenia wybór.

Anna

2023-10-14 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Hindenburg 7036-1

100%
Ocena: 5

Doskonały zegarek o wysokiej jakości i wygodzie. Zegarek Zeppelin, który niedawno kupiłem, jest elegancki i praktyczny. Skórzany pasek dodaje mu klasy, a biała tarcza jest bardzo czytelna. Polecam go każdemu, kto szuka czegoś wyjątkowego.

Alicja

2023-07-23 00:00:00

Zegarek męski Zeppelin New Captain's Line Automatic 8662-1

100%
Ocena: 5

Elegancja tkwi w prostocie. I taka jest właśnie linia Zeppelina. Jedyna akceptowalna dla każdego bez wyjątku męska biżuteria. A Zegarownia to gwarant zadowolenia i partnerstwa. Polecam!!!

Waldek

2023-12-06 18:14:16

Zegarek męski Zeppelin LZ120 Open Heart Automatic 8166-4

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek, pięknie wygląda. Wspaniała zieleń. Dokładność po tygodniu - bardzo dobra - 8s na tydzień.

Herm6

2023-12-05 21:23:21

Zegarek męski Zeppelin New Captain's Line Automatic 8662-1

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek- dyskretny, elegancki, bardzo dobrze leży na ręce. Nie jest ciężki ani zbyt duży, pomimo średnicy 43mm. Pięknie się prezentuje na ręce.

Kamil Surdy

2023-11-22 09:56:25

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre Chronograph 8680-3

100%
Ocena: 5

Najlepszy zegarek jaki miałem na ręku. Polecam z całego serca!

marek

2023-10-30 11:41:28

Zegarek męski Zeppelin Flatline 7366-3

100%
Ocena: 5

Poszukiwałem zegarka do garnituru, mechanicznego lub automatu, który byłby przystępny cenowo ale niebanalny, koniecznie ze wskaźnikiem rezerwy chodu. Wybór padł na Zeppelin 7364 z serii 'flatline'. Nie dość, że się nie zawiodłem, to jestem zaskoczony pozytywnie zaskoczony. Zegarek, mimo deklarowanych gabarytów, wydaje się filigranowy. To za sprawą pięknej, mieniącej się granatowej tarczy z dyskretnymi, cienkimi oznaczeniami. Zdjęcia nie oddają tego, co kryje się w produkcie trzymanym w ręce - jest po prostu piękny. Od razu budzi skojarzenia z erą wczesnych lotów. Kolor odpowiada kolorowi mórz i oceanów widocznych z kabiny sterowca, a wskaźnik rezerwy chodu żywcem przypomina wysokościomierz - pionierskie urządzenie zainstalowane właśnie w 'zeppelinie' LZ1, obsługującym pierwszą podniebną linię lotniczą na świecie i będącym inspiracją tego właśnie zegarka. Uroku dodaje granatowy albo prawie czarny pasek z przedziwną (dla laika) sprzączką, która po pierwszych minutach konsternacji okazuje się wygodna do codziennego zapinania i przyczyni się do dłuższego życia paska, w stosunku do zwykłego zapięcia. Zegarek jest bezgłośny, delikatne "tykanie" słyszę w odległości ok. 5 cm od ucha. Reasumując: ten produkt zaskakuje pozytywnie, a żadne zdjęcie nie jest w stanie oddać jego dyskretnego uroku.

Witek

2023-10-14 20:28:57

Zegarek męski Zeppelin New Captain's Line 8642-3

100%
Ocena: 5

Niebieska tarcza tego zegarka jest absolutnie hipnotyzująca. Jej odcień jest po prostu fenomenalny! W zależności od oświetlenia może przybrać różne barwy (od intensywnego niebieskiego po głęboką czerń). To sama w sobie jest wystarczającym powodem, by zwrócić uwagę na ten zegarek. Lecz to, co wyróżnia opisywany model Zeppelina od pozostałych zegarków, to jedna (podkreślmy dla lepszego efektu - JEDNA!) biało-srebrna wskazówka. W czasach, gdy większość standardowych zegarków ma ich co najmniej trzy, ta pojedyncza jest świeżym powiewem oryginalności. To nie tylko odstępstwo od normy, to prawdziwy wyraz indywidualności. To właśnie ona sprawia, że ten zegarek jest absolutnie unikalny, nadaje mu niepowtarzalnego charakteru. Skórzany pasek jest nie tylko wygodny, ale także solidnie wykonany i za to należą się ukłony dla Zeppelina. Znam wiele innych marek, które kwestie związane z paskiem traktują po macoszemu... Zakup tego zegarka sprawił mi ogromną satysfakcję. To nie tylko narzędzie do mierzenia czasu, ale również prawdziwa ozdoba, która podkreśla mój indywidualizm. Ten projekt został stworzony z myślą, by się wyróżniać, jego design jest zarówno odświeżający, jak i niebanalny. Polecam go każdemu, kto docenia unikalność, wyrafinowany design i wysoką jakość. To bez wątpienia jeden z tych zakupów, którymi naprawdę warto się cieszyć.

Krystian

2023-09-27 17:40:54

Zegarek męski Zeppelin New Captain's Line Automatic 8652-3

100%
Ocena: 5

Drugi zegarek marki Zeppelin, po raz drugi w 100 zadowolony. Polecam zegarki tej marki jak i sklep Zegarownia w którym drugi zegarek kupiłem.

Dawko

2023-09-18 13:59:51

Elementy 1 do 40 290 całkowita