Opinie o zegarkach Zeppelin

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach zeppelin

Nie każdy może być pilotem, jednak każdy z nas może wzbogacić się o zegarek lotniczy. Zegarki Zeppelin to jedne z najchętniej wybieranych modeli. Sprawdź!

Opinie klientów o zegarkach Zeppelin

Nawiązania do produkcji retro zegarków w stylu lotniczym to jedna z wielu zalet urządzeń Zeppelin, o którym wspominają nasi klienci. Jakie inne zalety mają zegarki Zeppelin?

W wielu opiniach nasi klienci wspominają o materiałach najlepszej jakości oraz mechanizmach wykorzystywanych do produkcji zegarków Zeppelin. Opinie mówią same za siebie - są to najlepsze zegarki lotnicze na rynku!

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 8644-5

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek, wszędzie takiego szukałem. Ciekawy design, który sprawdzi się w każdej stylizacji.

Maxi

2019-11-21 06:07:40

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 8644-5

100%
Ocena: 5

Właśnie udało mi się znaleźć wymarzony zegarek. Model zdecydowanie skradł moją uwagę swoim wyglądem, który przypomina mi czasy, starych czasomierzy. Brązowy pasek i jasna tarcza, świetne połączenie. Mogę powiedzieć, że jestem fanem takich zegarków. Co do funkcjonalności zegarka, to mogę powiedzieć, że często podróżuję, a ten zegarek sam dostosowuje się do czasu, jaki jest w danym miejscu. Sprawdźcie sami, ja jestem bardzo zadowolony.

Szymon

2019-11-20 06:54:27

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 7614-3

100%
Ocena: 5

Ten elegancki model zegarka idealnie pasuje do koszul w różnych odcieniach niebieskiego. Tak jak większość produktów wychodzących pod marką Zeppelin zwraca na siebie uwagę swoim dopracowanym wyglądem. Jedyny mały minus to skórzany pasek - materiał, z którego jest zrobiony, mógłby być minimalnie twardszy i zbliżony do tego, który jest stosowany chociażby w serii 100 Jahre. Ogólnie stosunek ceny do tego, co ten zegarek oferuje, jest nie do pobicia przez większość innych podobnych modeli. Polecam.  

Michał

2019-11-01 13:47:15

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 7614-3

100%
Ocena: 5

Długo szukałem takiego zegarka i w końcu znalazłem. Wiedziałem, że chcę go mieć, gdy tylko go zobaczyłem. Bardzo elegancki, klasyczny, przyciąga uwagę. Dodaje klasy do całego outfitu. I wygląda na zdecydowanie droższy, niż jest w rzeczywistości. Polecam!

Tomasz

2019-10-22 15:54:13

Zegarek męski Zeppelin LZ 127 Graf Automatic 8656-3

100%
Ocena: 5

Zdjęcia nie oddają w zupełności piękna tego zegarka. Wydaje mi się, że w tej serii firma Zeppelin postawiła na ''krągłości'': począwszy od zaokrąglonych krawędziach tarczy a na okrągłym szkiełku oraz okrągłej i dużej koronce kończąc. Poza tym muszę wspomnieć o bardzo eleganckich pełnych wskazówkach i tarczy, która w ciemnym pomieszczeniu wydaje się czarna, w jaśniejszym ciemnobrązowa, aby stać się brązową w pełnym słońcu. Szczególną uwagę należy zwrócić na liczby arabskie godzin. Są one wytworzone eleganckim krojem i mają złote krawędzie. Liczby, choć same w sobie są białe, a raczej lekko beżowe ze względu na pokrycie ich materiałem luminescencyjnym, są wypukłe, tzn. niedrukowane tylko naniesione na tarczę zegarka. Poza nimi, w ciemności świecą także wskazówki.

Seb

2019-10-02 20:04:45

Zegarek męski Zeppelin Flatline Automatik 7366-5

100%
Ocena: 5

Mój drugi niemiecki automat (bez skojarzeń z II WŚ ... :)).  Wybrałem go z kilku powodów/smaczków wyglądu. Przesunięta koronka i, siłą rzeczy, wskaźnik daty dla tego werku, wskaźnik rezerwy chodu, beżowa/szampańska tarcza, sposób zapinania. Dla znawców :). Zobaczymy, jak się Miyota 9132 spisze przy rezerwie chodu i trzymaniu czasu w zależności od sposobu kręcenia (używanie, nakręcanie, rotomat). Ogólnie to model w dyskretnie ładnej kolorystyce. Mam trochę zegarków w różowym złocie i za bardzo przyciągają wzrok, co nie w każdej sytuacji życiowej jest wskazane :).

RoB

2019-10-01 17:45:28

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre 7640-1

100%
Ocena: 5

Zegarek posiadam od tygodnia. Zakupiłem go w ZEGAROWNI. Zegarek robi piorunujące wrażenie, jest mega piękny. Posiada niepowtarzalny urok i styl, wart swojej ceny. Inne marki nie dorównują marce ZEPPELIN.

Roman

2019-09-19 14:01:00

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre 7640-1

100%
Ocena: 5

Kupiłem w Zegarowni ten konkretnie model rok wstecz. Dostawa jak zwykle była wzorcowa. Natomiast w kwestii zegarki....nie ma żadnych mankamentów. Jedyne co to bateryjka, która padła po kilku miesiącach. Została wymiona w ramach gwarancji. Po roku użytkowania zegarka  jestem bardzo zadowolony. Myślę, że to jeden z Zeppelinów, który powinien znaleźć miejsce w każdej kolekcji.

Jarosław

2019-09-16 04:39:43

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre 7690M-1

100%
Ocena: 5

W dzień, kiedy założyłem ten zegarek, moja narzeczona stała się moją żoną. Wspaniałemu upływowi czasu i świetnej zabawie towarzyszył właśnie ten czasomierz. Przyciągające oko kształty całym swoim całokształtem pokazuje, że jest to zegarek dla gentelmenów.

Dr Piotr

2019-08-29 14:13:06

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 7614-3

100%
Ocena: 5

Idealny zegarek dla mężczyzny z klasą. Prosty i zarazem elegancki design czasomierza czyni go ponadczasowym. Perfekcyjnie dopracowane najmniejsze detale sprawiają, że jest znakomitym wyborem dla mężczyzn zwracających uwagę na szczegóły.

M.

2019-08-28 11:11:10

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Count Automatik 7656M-5

100%
Ocena: 5

Produkt- klasa sama w sobie, idealnie komponuje się z moimi biurowymi stylizacjami. Do tego funkcje zegarka pozwalają na odczytanie godziny nawet podczas zmroku. Zegarek dodatkowo posiada datownik. Gorąco zachęcam do zakupu.

Marek

2019-08-28 04:46:43

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Chronograph 8678-2

100%
Ocena: 5

Model po prostu cudowny! Wszystkie komponenty łączą się w zachwycają całość :-)

Maksymilian

2019-08-27 05:12:21

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre 8670-1

100%
Ocena: 5

Wygląda naprawdę świetnie! Dziękuję za miłą obsługę i sprawną wysyłkę ;-)

anton

2019-08-27 05:06:09

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre 7690M-1

100%
Ocena: 5

Funkcjonalne cudeńko :D Dla wszystkich wymagających! Do tego prezentuje się świetnie!

Michalec

2019-08-27 05:04:38

Zegarek męski Zeppelin Hindenburg 7037-3

100%
Ocena: 5

pORZĄDNY MODEL! ZEPPELIN TO MARKA SAMA W SOBIE

LECH

2019-08-27 04:44:06

Zegarek męski Zeppelin Flatline 7364-3

100%
Ocena: 5

Zachwycający model! Mój pierwszy automat i po tak miłym doświadczeniu chyba nigdy nie przesiądę się na kwarca :D Zakupy u Państwa są na najwyższym poziomie.

Monter

2019-08-27 04:24:30

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Hindenburg 7036-3

100%
Ocena: 5

Niezwykle piękny zegarek! Te stonowane kolory sprawiają, że pasuje wręcz do wszystkiego. Jestem bardzo zadowolonego z jego zakupu.

Miron

2019-08-27 04:21:08

Zegarek męski Zeppelin 100 Years Zeppelin Chronograph Alarm 7680-1

100%
Ocena: 5

Polecam! Mąż bardzo zadowolony. Zegarek elegancki, bardzo dobrej jakości. Pozdrawiam pięknie i dziękuję! Dorota

aedc

2019-08-26 04:21:26

Zegarek męski Zeppelin 100 Years Zeppelin Chronograph Alarm 7680-1

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek! Stylistyka, funkcje, jakość wykonania - wszystko na plus!

Andrzej

2019-08-23 11:15:53

Zegarek damski Zeppelin LZ129 Hindenburg Moonphase 7037M-1

100%
Ocena: 5

Zegarek jak najbardziej polecam. Dostałem go na imieniny od córki. Zaletą są czytelne datowniki oraz wskaźnik faz księżyca. Bransoleta nie ugniata i dobrze trzyma na nadgarstku.

Janusz

2019-08-21 11:55:18

Zegarek damski Zeppelin LZ129 Hindenburg Moonphase 7037M-3

100%
Ocena: 5

Naprawdę klasowy model zegarka!

rd

2019-08-21 11:43:20

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Graf 7666M-5

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek! Gorąco polecam :) Obsługa w sklepie bardzo uprzejma i pomocna przy wyborze modelu. Jest idealny, bo można go jednocześnie nosić na co dzień i na spotkania biznesowe :)

klient

2019-08-21 10:36:49

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Hindenburg 7036M-1

100%
Ocena: 5

Idealny zegarek w tym przedziale cenowym.

bolo

2019-08-21 09:07:28

Zegarek męski Zeppelin Los Angeles 7614M-3

100%
Ocena: 5

Model dostałem na prezent, jednak znajomi dobrze wiedzieli, co od dawna siedziało w mojej głowie. Na żywo zegarek prezentuje się jeszcze lepiej, jest widoczny na nadgarstku i zwraca na siebie uwagę, w szczególności zdobienie tarczy.

Koza

2019-08-20 11:58:07

Zegarek męski Zeppelin Flatline Automatik 7366-5

100%
Ocena: 5

Doskonałe połączenie kolorystyczne i materiałów, z których został wykonany ten zegarek. Brązowy pasek idealnie komponuje się ze srebrną kopertą i minimalistyczną beżową tarczą. Ten model jest idealnym towarzyszem wszystkich moich oficjalnych spotkań. Gorąco polecam :)

Matt

2019-08-20 06:25:50

Zegarek męski Zeppelin Flatline 7366-3

100%
Ocena: 5

Niezwykle elegancki i przyciągający wzrok. W szczególności zainteresowała mnie minimalistyczna tarcza, która wyposażona została w wiele przydatnych funkcji. Skórzany pasek to gwarancja jakości i trwałości oraz tego, że z pewnością nie obetrze on mojego nadgarstka. To były same cechy wizualne jednak najważniejszą i najbardziej zwracającą uwage jest mechanizm automatyczny, na którym opiera się praca całego mechanizmu. Nie ukrywam, że jest to pierwszy mój taki zegarek i jestem absolutnie zakochany w automatach. Wszystkim serdecznie polecam!

Mariusz

2019-08-20 06:17:46

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre Chronograph 8680M-3

100%
Ocena: 5

Co mogę powiedzieć ? Z pewnością, że jest to doskonałe wykonanie i piękne wzornictwo. Zegarek na pewno wyróżnia się na tle całej mojej kolekcji - ma tarczę przypominającą kompas, fajną meshową bransoletę, a do tego jest mega praktyczny. Polecam.

Dawidc

2019-08-20 04:43:15

Zegarek damski Zeppelin Princess of the Sky Automatic 7461-1

100%
Ocena: 5

Zakochałam się w tej tarczy i wiedziałam, że muszę mieć ten zegarek... Skeleton bardzo ładnie ozdobiony, można zachwycać się nie tylko pracą zegarka, ale także pięknym wykonaniem.

Marina

2019-08-20 04:36:34

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre Chronograph 8680M-3

100%
Ocena: 5

Wszystko działa precyzyjnie, polecam

Kamil Witkowski

2019-08-19 11:12:35

Zegarek męski Zeppelin Flatline 7366-3

100%
Ocena: 5

Wreszcie udało mi się znaleźć model w kolorze granatowym z mechanizmem automatycznym. Jestem zachwycony!

Sergiusz

2019-08-19 06:57:35

Zegarek męski Zeppelin Flatline Automatik 7366-5

100%
Ocena: 5

Piękne zdobienie tarczy!

Bronisław

2019-08-19 06:52:08

Zegarek męski Zeppelin 100 Years Zeppelin Chronograph Alarm 7680-1

100%
Ocena: 5

Kupiłam ten zegarek w prezencie na 40. urodziny. Zegarek jest piękny, bałam się, że nie będzie się podobał obdarowanemu - ale .... wzbudził zachwyt. Pięknie się prezentuje, polecam. Sklep również funkcjonuje na 6+ Dziękuję za doradztwo - miła, szybka i rzetelna obsługa.

Monika

2019-08-09 08:28:56

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Automatik 7656-2

100%
Ocena: 5

Wczoraj zamówiłem, a już dzisiaj rano dostałem, gratulacje dla szybkości Zegarowni. Sam zegarek solidnie wykonany, niesamowita dbałość o szczegóły, bardzo wygodny na ręku. Może tylko datownik zbyt mały, przez to mało czytelny, jak dla mnie, zamiast datownika mógłby tam być indeks 3. Aaaa tam chyba się czepiam, zegarek jest piękny!!!!!!!!!!! 

3.13otr

2019-07-31 13:09:26

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Automatik 7656-2

100%
Ocena: 5

Mój pierwszy zegarek automatyczny. Można wypowiadać się o nim w samych superlatywach. Solidny i elegancki zegarek na każdą okazję. Polecam.

greg112

2019-07-24 18:14:12

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre Chronograph 8680M-3

100%
Ocena: 5

Zegarek Zeppelin 100 Jahre Chronograph 8680 M-3 to bardzo elegancki, solidnie wykonany zegarek. Trafnie dobrana, ładnie wykonana srebrna bransoleta pasuje do dość masywnej koperty zegarka. Tarcza koloru beżowego z dość wyraźnym podświetleniem w technologii Super Luminova, podkreśla niepowtarzalność czasomierza. Nadto zastosowanie w zegarku kwarcowego mechanizmu RONDA 5130D zasilanego baterią oraz wyposażenie zegarka oprócz funkcji podstawowej w datownik, chronograf, alarm i tachymetr powoduje, iż jest to praktyczne narzędzie o wielu funkcjach. Zastosowanie mineralnego szkiełka, odpornego na zarysowania jest również trafnym pociągnięciem.  

Piotr P

2019-07-07 17:58:12

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Dual Time 7644-5

100%
Ocena: 5

Zegarek jest piękny. Bardzo udany prezent. Transakcja szybka i sprawna. Polecam.

Ewa

2019-06-29 07:22:58

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin GMT 7642-5

100%
Ocena: 5

Rewelacja....cena, design, jakość

Halotan

2019-06-20 12:32:33

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin GMT 7642-5

100%
Ocena: 5

Rewelacja....jakość, cena ,design............

Halotan

2019-06-20 12:28:09

Zegarek męski Zeppelin Night Cruise 7290-2

100%
Ocena: 5

Nie ma wątpliwości - to jest najładniejszy zegarek na świecie. Dobrze, że go już mam :D

Edward Tarski

2019-06-19 10:22:45

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre 7640-1

100%
Ocena: 5

Zegarek jest wspaniały. Zdjęcia nie oddają jego uroku. Sprawdza się zarówno do garnituru, jak i do skórzanej kurtki oraz jeansów. Zobaczcie, jak piękne są wskazówki, jednocześnie delikatne i smukłe, ale też z charakterem. Po dokupieniu paska w innym kolorze mamy zestaw na każdą okazję. Zobaczcie, że nawet sprzączka od paska ma logo! Zegarek przychodzi w opakowaniu długim, czyli pasek nie jest zapięty. Wygląda to po prostu odjazdowo. Mój zegarek niestety uległ awarii, mechanizm zaczął się zacinać. Potem szybko nadrabiał, potem znowu stawał. Ale kupiłem go jako używany, więc ciężko stwierdzić, jak doszło do awarii. W tej chwili wrócił z serwisu i znowu jest super. 

Robert G

2019-06-16 04:46:51