Opinie o zegarkach Spinnaker

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach spinnaker

W większości komentarzy o zegarkach Spinnaker znajdujemy pozytywne opinie klientów, którzy doceniają niebanalny, sportowy design pozwalający na wspaniałe uzupełnienie każdej stylizacji.

Zegarki Spinnaker - recencje klientów

Za szczególny atut zegarków Spinnaker klienci w swoich opiniach uważają podświetlane wskazówki i indeksy. Zaprezentowane modele charakteryzują się wysoką wodoszczelnością, która umożliwia pływanie i nurkowanie.

Klienci w swoich recenzjach bardzo doceniają wielkość i masywność zegarka, która sprawia, że model przyciąga wzrok. Dokładne i precyzyjne wykonanie także zostaje docenione i zauważone.

Zegarek męski Spinnaker Wreck SP-5089-11

100%
Ocena: 5

Produkt ma bardzo ciekawą tarczę. Ogólnie działa dobrze i jest wygodny.

Stefan

2022-10-03 07:22:40

Zegarek męski Spinnaker Hull Diver SP-5088-05

100%
Ocena: 5

Uwielbiam ten zegarek, przeżył ze mną niejedną przygodę pod wodą. Za chwilę wyjeżdżam na urlop na kolejne nurkowe podboje, nie wyobrażam sobie tego wyjazdu bez mojego Spinnakera!

Józef

2022-08-04 11:10:36

Zegarek męski Spinnaker Hull Diver SP-5088-02

100%
Ocena: 5

I takie prezenty lubię dostawać. Zegarek naprawdę cool, prezentuje się sportowo i bardzo ciekawie. Pasek przyjemny, do tej pory nosiłem zegarki głównie na gumie, a tu skóra. Pozdrawiam!

Adam

2021-07-21 05:53:44

Zegarek męski Spinnaker Bradner Automatic SP-5062-22

100%
Ocena: 5

Kolejny zegarek, który na żywo wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach. Oryginalna i niecodzienna stylistyka oraz świetna bransoleta. Luma naprawdę robi robotę. Polecam!

Krzysztof

2021-07-02 09:30:41

Zegarek męski Spinnaker Bradner Automatic SP-5062-11

100%
Ocena: 5

Zegarek jest piękny i wykonanie na najwyższym poziomie. Jestem Mega zadowolony :)

Dawid M.

2021-03-04 10:58:32

Zegarek męski Spinnaker Hull California Automatic SP-5071-02

100%
Ocena: 5

Piękna stylistyka , doskonałe i precyzyjne wykonanie. Na nadgarstku prezentuje się wspaniale. Bardzo mocna luma. Gruby pasek , bardzo przyjemnie trzyma się nadgarstka.

Jarot

2020-10-14 14:15:35

Zegarek męski Spinnaker Bradner Automatic SP-5062-22

100%
Ocena: 5

Bardzo nietypowa jak dla mnie kolorystyka, ale zegarek świetnie się nosi i pasuje do codziennych ciuchów. Waży swoje, ale bardzo wygodny i rozmiar też całkiem konkretny. Luminescencja bardzo dobra. Polecam.

Kazimierz

2020-10-09 13:22:58

Zegarek męski Spinnaker Bradner Automatic SP-5062-11

100%
Ocena: 5

Zastanawiałem się nad Balticusem Deep Water, ale do Spinnakera Bradnera skłonił mnie równie ciekawy design i o wiele niższa cena. Myślę, że właśnie tyle powinien kosztować ładny automat z szafirem na bransolecie. Na żywo się nie zawiodłem, wręcz przeciwnie. Zegarek świetnie leży na nadgarstku i prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Zwłaszcza gra świateł na wypukłym szkle pokrytym od wewnątrz antyrefleksem. Polecam też super profesjonalną obsługę Zegarowni i błyskawiczną wysyłkę. Rozmowa z Panią Anną spowodowała, że kupiłem właśnie tutaj, a nie u konkurencji.  

Konrad

2020-06-15 11:22:26

8 produkt(ów)