Opinie o zegarkach Ciga design

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach ciga design

Marka Ciga Design to nie są zwykłe zegarki - to modele, które sprawią, że staniesz się widoczny i zauważany. Odważne formy oraz niekonwencjonalne i awangardowe podejście do projektów czynią Cigę producentem niezależnym i szukającym nowych rozwiązań.

Zegarki Ciga Design - opinie

Kupujący, którzy decydują się na zakup zegarka marki Ciga Design otrzymują wraz z zegarkiem gwarancję najwyższego zadowolenia. Modele są niepowtarzalne, a wszystko to za sprawą uwielbianej przez Cigę tarczy typu skeleton, która jednocześnie jest mechanizmem zegarka. Poznaj opinie o tych wspaniałych modelach i zdecyduj się już dziś na swój zegarek od Ciga Design!

Zegarek męski Ciga Z-Series Stainless Steel Skeleton Automatic Z031-SISI-W15BK

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Ten automatyczny zegarek CIGA to idealne połączenie elegancji i funkcjonalności. Srebrny design i wygodny silikonowy pasek czynią go idealnym dodatkiem dla każdego mężczyzny. Bardzo podoba mi się jego wygląd i funkcjonalność.

Tomasz

2023-09-01 00:00:00

Zegarek męski Ciga Z-Series Stainless Steel Skeleton Automatic Z031-SISI-W15BK

Elegancki i praktyczny zegarek męski CIGA to wyrafinowany męski zegarek, który świetnie prezentuje się na nadgarstku. Srebrne wykończenie i silikonowy pasek czynią go wygodnym i stylowym wyborem. Jestem szczęśliwy z tego zakupu, zwłaszcza że obsługa klienta była bardzo pomocna.

Tomasz

2023-12-14 15:23:45

Zegarek męski Ciga Full Hollow Skeleton Automatic Z011-BLBL-W13

100%
Ocena: 5

Znakomity produkt Automatyczny zegarek CIGA to elegancki dodatek dla każdego mężczyzny. Jego wyjątkowy design i stalowa mesh bransoleta dodają mu klasy. Jestem pod wrażeniem jakości wykonania i szybkiej dostawy.

Katarzyna

2023-08-29 00:00:00

Zegarek męski Ciga Full Hollow Skeleton Automatic Z011-BLBL-W13

100%
Ocena: 5

Elegancki i funkcjonalny Ten model CIGA to doskonały wybór dla mężczyzn, którzy cenią sobie trwałość i wyrafinowany wygląd. Stalowy mesh i wielokolorowa tarcza sprawiają, że wyróżnia się na tle innych zegarków. Jestem zadowolony z zakupu i polecam go każdemu.

Piotr

2023-07-26 00:00:00

Zegarek męski Ciga Design Blue Planet GPHG Titanium U031-TU02-W6U

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu unikalnego zegarka. Swietny zegarek dla mężczyzn ceniących innowacje. Jego niebieski gumowy pasek jest wygodny i nadaje sportowy charakter. Zegarek jest nie tylko stylowy, ale także niezwykle funkcjonalny. Obsługa sklepu była bardzo pomocna, a zegarek dotarł szybko.

Jakub

2023-08-06 00:00:00

Zegarek męski Ciga Design Blue Planet GPHG Titanium U031-TU02-W6U

100%
Ocena: 5

Wyjątkowo precyzyjny i solidny zegarek ze sportowym charakterem Ten męski zegarek CIGA z automatycznym mechanizmem to znakomity wybór dla każdego, kto ceni jakość i styl. Solidność wykonania i elegancki design sprawiają, że jest idealny na każdą okazję. Obsługa sklepu była pomocna, a zegarek został dostarczony bardzo szybko.

Jakub

2023-10-29 00:00:00

Zegarek męski Ciga Z-Series Titanium Skeleton Automatic Z031-TITI-W15OG

100%
Ocena: 5

Prawdziwa perełka, jestem absolutnie zachwycony tą decyzją zakupową. Jego design jest po prostu oszałamiający. Tytanowa obudowa nadaje mu niepowtarzalnego charakteru, a zakrzywiony szafirowy kryształ nie tylko chroni go przed zarysowaniami, ale także pięknie odbija światło. Przyciąga uwagę i zyskuje uznanie zarówno wśród pasjonatów zegarków, jak i tych, którzy doceniają estetykę. Nosząc go na co dzień, nie widzę na nim żadnych śladów użytkowania, co świadczy o jego niezawodności. Polecam!

Dawid

2023-09-21 07:56:46

Zegarek damski Ciga R Danish Rose Skeleton Automatic R022-SISI-W1

100%
Ocena: 5

Zegarek jest absolutnie wyjątkowy. Na pierwszy rzut oka widać świetną jakość. Cały zestaw przychodzi w pięknym opakowaniu (które widać na zdjęciu), bardzo doceniam taką dbałość o szczegóły. Z czystym sumieniem polecam :)

Aneta

2022-08-17 06:57:55

Zegarek damski Ciga R Danish Rose R012-SISI-W1

100%
Ocena: 5

Zegarek pięknie wykonany. Dopracowany w każdym szczególe. Nawet opakowanie jest dziełem sztuki.

Robert

2022-05-14 19:25:17

Zegarek męski Ciga Z-Series Stainless Steel Skeleton Automatic Z031-SISI-W15RE

100%
Ocena: 5

Kupiony dla narzeczonego, który kocha industrialne dodatki w ciekawym wydaniu. No i ten zegarek bardzo mu się spodobał. Nie ukrywam, że przyciągnęła mnie cena i to, że już tutaj kupowałam i wiem, że sklep jest bardzo dobry. Polecam, wszystko przyszło szybko i dobrze zapakowane.

Raguna

2021-09-15 13:13:55

Zegarek męski Ciga Z-Series Stainless Steel Skeleton Automatic Z031-SISI-W15BK

100%
Ocena: 5

Fajny zegarek z ciekawym wyglądem. Kupiłem najpierw jako prezent dla znajomego, który lubi widoczny mechanizm. Potem wziąłem też dla siebie, ponieważ na żywo zrobił na mnie naprawdę ogromne wrażenie i chcę go nosić jak najczęściej. Cena bardzo korzystna. Sklep bezproblemowy i do polecenia.

duche

2021-09-15 13:07:38

Zegarek damski Ciga R Danish Rose R012-SISI-W3

100%
Ocena: 5

Przepiękny, bardzo drobny! Ma masę perłową, a kształt róży naprawdę robi tutaj niesamowite wrażenie. Drobny wyjściowy zegarek, zakładam na ważne wydarzenia i na randki z moim mężem <3 Polecam, naprawdę cudny!

Illona

2021-09-11 23:21:18

Zegarek męski Ciga Full Hollow Skeleton Automatic Z011-BLBL-W13

100%
Ocena: 5

Zegarek zakupiony został dla naszego kierownika, który obchodził swoje dwudziestolecie w firmie. Zegarek przyszedł we wskazanym terminie, na dodatek bardzo elegancko i dobrze zapakowany. Obdarowany kierownik był niezwykle zadowolony i wzruszony. Kontakt ze sklepem super!

PatrycjaKoz

2021-09-11 23:07:13

Zegarek męski Ciga Design Z Series Exploration Automatic Z062-SISI-W5BK

100%
Ocena: 5

Nigdy nie nosiłem zegarków, no ale niejako mnie "zmuszono" do wyboru, ponieważ dostałem na jedną z okazji voucher prezentowy do Was. Wszedłem niezbyt chętnie i zacząłem szukać jakiegoś modelu i przypadkiem trafiłem tu, w ten zegarek... Efekt jest taki, że od kilku dni noszę ten "przypadkowy" zegarek i nie mogę się sam sobie nadziwić, że jestem w stanie zdzierżyć coś na nadgarstku, no i na dodatek nie jestem w stanie przestać go nosić! Rozpisałem się, prawie wyszła z tego parodia reklamy cukierków "dziś sam jestem dziadkiem", ale taka prawda! Polecam, warto mieć taki kunsztowny dodatek!

Bacor

2021-09-11 23:03:29

Zegarek damski Ciga R Danish Rose R012-SISI-W3

100%
Ocena: 5

Cudowny wygląd <3 Podziwiam i chętnie dostałabym taki na 30 urodziny. Marzenie :)

Mani

2021-03-29 09:18:10

15 produkt(ów)