Opinie o zegarkach Swatch

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach swatch

Oryginalny zegarek przeznaczony dla każdego, kto potrzebuje wyjątkowego dodatku? Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów dotyczącymi zegarków Swatch.

Recenzje naszych klientów o zegarkach Swatch

Zgodnie z treścią opinii na naszej stronie Swatch to wyjątkowa marka, która zaspokoi najbardziej niestandardowe oczekiwania w zakresie estetyki. Wyrazista kolorystyka, rozmaite motywy i praktyczne funkcje kuszą wielu naszych klientów.

Wyjątkowy zegarek wykonany z lekkich materiałów to coś, co sprawdza się w kolekcji wielu naszych klientów. Opinie na naszej stronie wyrażają zachwyt oryginalnym designem i wygodą noszenia modeli Swatch.

Zegarek damski Swatch Ultra Slim Clearly Skin SS08K109-S06

100%
Ocena: 5

Bardzo ciekawy zegarek. Jest kwarcowy, a wygląda jak automatyczny. W tym zegarku jest coś przyciągającego.

Basia

2024-04-26 13:32:56

Zegarek damski Swatch Ultraciel GE713

100%
Ocena: 5

Poszukiwałam zegarka, który po pierwsze mnie nie uczuli, po drugie będzie pastelowy, po trzecie dobrej marki, po czwarte koniecznie musi być lekki. Swatch spełnia wszystkie moje oczekiwania. Dodatkowe plusy daje za: czytelną tarczę, datownik Day Date.

Kornelia

2024-03-28 10:06:44

Zegarek Swatch Rince Repeat Black SO28K701

100%
Ocena: 5

Wysoka jakość i minimalistyczny design Swatch-SO28K701 to naprawdę świetny zegarek. Jestem zachwycony jego minimalistycznym, białym wyglądem. Wytrzymałe tworzywo i precyzyjny mechanizm kwarcowy Swiss Made sprawiają, że mogę na niego liczyć.

Andrzej

2023-08-27 00:00:00

Zegarek Swatch Rince Repeat Black SO28K701

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Znakomity zegarek! Jego minimalistyczny, biały design i precyzyjny mechanizm kwarcowy to gwarancja niezawodności.

Marcin

2023-09-14 00:00:00

Zegarek Swatch Rince Repeat Black SO28K701

100%
Ocena: 5

Wysokiej jakości i uniwersalny zegarek Ten zegarek o minimalistycznym białym wyglądzie to uniwersalny wybór dla mężczyzn i kobiet. Precyzyjny mechanizm kwarcowy i solidne tworzywo to jego zalety.

Adam

2023-08-14 00:00:00

Zegarek damski Swatch Lady Black Single LB170E

100%
Ocena: 5

Zegarek idealny jako prezent Ten elegancki, damski zegarek Swatch-LB170E to perfekcyjne połączenie precyzyjnego mechanizmu kwarcowego i stylowego czarnego paska. Polecam każdej kobiecie!

Jakub

2023-10-15 00:00:00

Zegarek damski Swatch Lady Black Single LB170E

100%
Ocena: 5

Oszałamiająco elegancki i wygodny zegarek. Ten zegarek wyróżnia się eleganckim designem i komfortowym silikonowym paskiem. Idealny dla nowoczesnych kobiet. Polecam!

Tomasz

2023-11-24 00:00:00

Zegarek damski Swatch Lady Black Single LB170E

100%
Ocena: 5

Mały, zgrabny, taki jak chciałam.

Ola

2023-08-20 10:51:23

Zegarek damski Swatch Ultrarose GE714

100%
Ocena: 5

Fajny, prosty zegarek z gradientem. Jestem zadowolona z kupna.

Berenika

2022-01-25 12:16:02

Zegarek Swatch Color The Sky GS124

100%
Ocena: 5

SUPER! Piękny zegarek. Super. Mam go już ponad pół roku. Nie żałuje, że go kupiłam, bo pasuje do wszystkiego - zarówno do czarnych rzeczy jak i kolorowych i białych. Na pewno wyróżnia się z tłumu. Jeden malutki minusik za to, że zegarek dość głośno tyka, ale być może taka już natura zegarków Swatcha (nie umiem tego sprawdzić, nie mam innych zegarków tej marki). Polecam wszystkim!!

elusia

2013-10-14 10:56:21

10 produkt(ów)