Opinie o zegarkach Bowa

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach bowa

Opinie dotyczące zegarków Bowa są wyrazem satysfakcji wynikającej nie tylko z udanego zakupu naszych klientów, ale i radości ukochanych osób, które dostały taki subtelny upominek.

Zegarki Bowa - opinie naszych klientów

Nasi klienci są bardzo zadowoleni z zakupu modeli Bowa, o czym jednogłośnie świadczą ich recenzje. Nic dziwnego, ponieważ modele te charakteryzują się wysoką jakością wykonania i designem, który świetnie komponuje się z każdą stylizacją.

W każdej kolekcji sprawdzi się skromny zegarek w stonowanej kolorystyce. Recenzje dotyczące zegarków Bowa świadczą zdecydowanie o tym, że zegarki Bowa to świetny wybór, którego nie będziesz żałować.

Zegarek damski Bowa Praha PH384-24-184M

100%
Ocena: 5

Jestem bardzo zadowolona z tego modelu. Pięknie się prezentuje i jest funkcjonalny. Zastępuje mi biżuterię, co jest dla mnie ważne, bo w kwestii dodatków stawiam na minimalizm.

Oliwka

2024-05-24 08:34:14

Zegarek damski Bowa Praha PH385-95-185M

100%
Ocena: 5

Piękny, piękny, piękny i jeszcze raz piękny! Największą uwagę przyciąga tutaj błękitna tarcza, która pasuje do moich oczu. Szybka wysyłka i dobry produkt polecam.

Beatka

2024-05-24 08:31:15

Zegarek damski Bowa New York NY387-17-187M

100%
Ocena: 5

Stonowane zegarki o prostych wyczyszczonych tarczach bardzo dobrze komponują się z innymi rzeczami. Lubię rzeczy jednolite, a w zegarku Bowa nawet logo na tarczy jest subtelne.

Magdalena

2024-04-05 08:51:29

Zegarek damski Bowa Praha PH387-77-187M

100%
Ocena: 5

Z marka Bowa spotkałam się już jakiś czas temu, podoba mi się, że każdy zegarek jest inny dzięki subtelnym, aczkolwiek znaczącym detalom. To mój drugi zegarek Bowa, jako że Praha to nowa kolekcja marki. Jako pierwszy trafił do mnie Bowa Tokio.

Marta

2024-04-05 08:49:37

Zegarek damski Bowa Praha PH381-84-181M

100%
Ocena: 5

Bowa to taki zegarek, który zakładasz i już nie zdejmujesz. Lezy na nadgarstku super jest wygodny i trwały.

Monika

2024-04-05 08:48:33

Zegarek damski Bowa Tokyo TO334-24-164M

100%
Ocena: 5

Zegarek posiada jasna czytelną tarczę. Indeksy liniowe nadają całości elegancji. Do tej pory nie miałam zegarka na tego typu bransolecie, uważam, że jest ładna i wygodna.

Ola

2024-04-05 08:47:59

Zegarek damski Bowa New York NY381-15-181M

100%
Ocena: 5

Damskie zegarki często bywają takie biżuteryjno-kokieteryjne, mi to nie pasuje. Dlatego ta Bowa skradła moje serce. Jest duża, ciemna, elegancka i w żadnym wypadku nieupudrowana. Tracza ładnie odbija światło i mimo że jest ciemna, to jest czytelna.

Nastia

2024-04-05 08:43:04

Zegarek damski Bowa London LO334-24-164S

100%
Ocena: 5

Sam zegarek jest dość prosty, podobnych jest wiele. Pojawia się jednak jedno, ale, ale z taką oryginalną bransoleta to jeszcze nie widziałam. To ona nadaje temu zegarkowi charakteru, szyku. Patrząc na inne, przeciętne zegarki ten się wyróżnia i to bardzo, a ja razem z nim.

Oksana

2024-04-05 08:39:20

Zegarek damski Bowa Milan MI342-26-165M

100%
Ocena: 5

Niezwykle elegancki zegarek pasujący jak ulał do szafy kapsułowej. Lubię większe, ale cieńsze koperty i ten jest idealny. Duży plus za datownik. Całość mega mi się podoba.

CleoCleo

2024-04-05 08:38:38

Zegarek damski Bowa Milan MI347-27-166L

100%
Ocena: 5

Z tym zegarkiem wiąże się śmieszna historia. Ja i moja przyjaciółka mamy urodziny dzień po dniu. Spotkałyśmy się, żeby celebrować urodziny razem i okazało się, że kupiłyśmy dla siebie ten sam zegarek. Nic dziwnego jest piękny taki subtelny. Z pewnością przypadnie do gustu niejednej dziewczynie.

Oliwia

2024-04-05 08:37:27

Zegarek damski Bowa London LO334-14-163L

100%
Ocena: 5

Zawsze wybieram zegarki na bransolecie, ale na sezon wiosenny postanowiłam wybrać coś na skórzanym pasku. Wertowałam strony i sklepy internetowe i na Instagramie wyświetlił mi się profil marki Bowa, sprawdziłam, gdzie można go kupić i tak stałam się właścicielka tego cudownego zegarka. Podoba mi się sposób, w jaki został przymocowany pasek do koperty. Plus również dla sklepu za miłą obsługę na infolinii i szybką dostawę.

Asia

2024-04-05 08:37:03

Zegarek damski Bowa New York NY387-27-186L

100%
Ocena: 5

Ten zegarek to prawdziwy must have w szafie każdej modowo zakręconej kobiety. Pasuje do wielu stylizacji, trudno popełnić z nim modowe faux-pas. Jeśli chodzi o dodatki takie jak torebki, buty, biżuteria czy właśnie zegarki to dla mnie muszą być ponadczasowe . Oprócz wizualnej wartości jest również czytelny i wygodny.

Tosia

2024-04-05 08:37:02

Zegarek damski Bowa Tokyo TO337-27-166L

100%
Ocena: 5

Przepiękny, stonowany i ponadczasowy. Jest bardzo wygodny. Podoba mi się w nim połączenie szarości z bielą i odcieniem różowego złota.

Karolcia

2024-04-05 08:35:55

Zegarek damski Bowa Tokyo TO335-15-165M

100%
Ocena: 5

Ten zegarek zaskakuje i to bardzo. Teoretycznie ma kopertę i bransoletę w kolorze srebrnym i czarną tarczę. Jednak w zależności od światła mam wrażenie jak by nieco zmieniał kolor, dostosowywał się do otoczenia. Nie wiem, czy to zamierzony efekt, ale prezentuje się genialnie. Moja siostra ma zegarek tej marki już rok i mimo że wszystko szybko niszczy, to wygląda jak nowy. Właśnie dlatego się skusiłam na zakup, skoro ona go nie zdewastowała, to znaczy, że jest naprawdę dobrej jakości.

Jagoda

2024-04-05 08:34:38

Zegarek damski Bowa London LO332-15-161L

100%
Ocena: 5

Ten zegarek podobno był inspirowany Londynem, do którego mam sentyment, gdyż mieszkałam tam przez kilka lat. Gdy patrze na jego tarcze i godzinę 12-stą zapisaną liczbą rzymską oczami wyobraźni widzę Big Bena. Sam charakter tego zegarka nieco surowy i klasyczny, a zarazem nowoczesny, przypomina mi właśnie o Londynie. Jeśli chodzi o użytkowanie, mam go już 6 miesięcy i powiem, że sprawdza się całkiem dobrze. Z paskiem nic się nie dzieje. Wiem, że w droższych zegarkach szybko robi się brzydki, a tu wszystko wygląda idealnie. Szkiełko jest całe, mimo że miałam kilka wypadków, i działa bez zarzutów.

Julka W.

2024-04-05 08:34:23

Zegarek damski Bowa Praha PH384-44-184M

100%
Ocena: 5

O zegarkach Bowa słyszałam dużo dobrego. Podobno są wygodne, trwałe a ich sercem jest sprawdzony japoński mechanizm kwarcowy. Jest kilka kolekcji ja wybrałam ten z serii Praha. Projektanci czerpali inspirację właśnie ze stolicy Czech. Ja jestem oczarowana.

Bożena

2024-04-05 08:30:04

Zegarek damski Bowa Praha PH387-27-187M

100%
Ocena: 5

Zegarek podarowała mi mama, twierdząc, że muszę mieć takiego klasyka. Początkowo nie byłam zachwycona, gdyż nie lubię i nie noszę zegarków, ale muszę przyznać, miała rację, choć jej tego nie powiem. Koleżanki też mnie o niego pytają z zazdrością, tak więc noszę go codziennie.

Agnieszka

2024-04-05 08:29:51

Zegarek damski Bowa Praha PH384-54-184M

100%
Ocena: 5

Bowa Praha i kawusia to mój zestaw idealny. Zegarek dodaje mi szyku, a kawa dodaje energii. Dzięki temu zestawieniu każdy dzień jest milszy. Polecam, bo pasuje do wielu rzeczy, a i działa perfekcyjnie. Czekam na inne kolory i wzory może coś żółtego albo w lekkiej brzoskwini, albo taka jagódka byłaby super.

Ewelina B.

2024-04-05 08:29:10

Zegarek damski Bowa New York NY386-65-186M

100%
Ocena: 5

W tym zegarku jestem zakochana. Nosiłam jakieś Guessy, potem Fossile, które mi się szybko nudziły, teraz dostałam na urodziny taki zegarek i chłopak mówi, żebym wzięła udział w konkursie i wrzuciła zdjęcie do was na stronę, żeby wygrać na prezent dla niego voucher. :D No to wrzucam, bo zegarek ładny - kolor to 100% mój styl!

Jessica

2024-04-05 08:28:53

Zegarek damski Bowa New York NY387-37-187M

100%
Ocena: 5

Uważam, że połączenie granatu i złota jest jednym z najbardziej eleganckich. Ten zegarek, mimo iż nie jest drogi, prezentuje się prestiżowo. Tarcza subtelnie odbija światło, a bransoleta dodaje szyku. Zegarek posiada wygodne zapięcie. Obwód bransolety można w łatwy sposób wyregulować, gdyż zapięcie się przesuwa. Bardzo przemyślany zabieg.

Marta

2024-04-05 08:28:30

Zegarek damski Bowa Milan MI341-15-161M

100%
Ocena: 5

Bowe noszę jako zegarek do pracy, wygląda schludnie i profesjonalnie. Nie rozprasza wzroku zbędnymi ozdobami. Jak to się mówi: siła tkwi w umiarze.

Maria

2024-04-05 08:21:37

Zegarek damski Bowa Praha PH384-04-184M

100%
Ocena: 5

Ubieram się w stonowane barwy, dlatego szukałam zegarka w nieco żywszej, lecz jednocześnie eleganckiej kolorystyce. Ten zegarek przypadł mi do gustu, prezentuje się szykownie. Nie byłam przekonana co do wielkości, wydawał się duży, ale mój nadgarstek się przyzwyczaił i polubił z tym zegarkiem.

Iwonne

2024-03-22 09:58:54

Zegarek damski Bowa Milan MI342-25-165M

100%
Ocena: 5

Zegarek ma nieci industrialny charakter. Jest minimalistyczny, nieco surowy. Jego siłą jest prostota. Poszczególne elementy perfekcyjnie ze sobą korelują. Zegarek z duszą bez zbędnych ozdobników.

Justyna Milkiewicz

2024-03-22 09:55:55

Zegarek damski Bowa Praha PH384-04-184M

100%
Ocena: 5

Świetna jest ta zieleń tego zegarka. Widziałam na żywo w salonie w Warszawie i mi się spodobał od razu <3

Ania

2024-01-24 11:07:56

Zegarek damski Bowa London LO336-65-166S

100%
Ocena: 5

Zegarek sprawiłam sobie na urodziny. Klasyczny, piękny w swej prostocie. Cena przystępna, nie ustępuje niczym tym droższym zegarkom. Polecam.

Joanna

2023-01-23 17:06:00

Zegarek damski Bowa New York NY387-37-187M

100%
Ocena: 5

Na urodziny zrobiłam sobie mały prezent. Jestem zachwycona kolorystyką tego zegarka. Do tego bransoletę mogę dowolnie ustawić pod swoją szerokość nadgarstka. Ta Bowa to nieoczywisty zegarek, ale na pewno będzie urozmaicał każdą stylówkę. Za tę cenę warto zaryzykować i zobaczyć ich jakość na żywo.

Justyna

2022-04-04 13:05:32

Zegarek damski Bowa London LO337-27-166L

100%
Ocena: 5

Jestem zachwycona tym zegarkiem. Poużywałam go przez jakiś czas i w końcu mogę go z czystym sumieniem polecić. Tarcza jest idealnej wielkości, pasek szybko się układa do nadgarstka, a kolorystyka pasuje go wszystkiego. Dostałam wiele komplementów na jego temat od koleżanek z pracy. Do tego cena bije na głowę zegarki innych marek. Przez kilka tygodnia użytkowania nie znalazłam żadnych wad.

Sylwia

2022-04-04 12:59:07

Zegarek damski Bowa Tokyo TO335-15-161L

100%
Ocena: 5

Bardzo polecam :) Noszę już od miesiąca i wszystko jest w porządku. Na pasku nawet nie widać zagięć od zapinania. Mega się opłaca, jestem pozytywnie zaskoczona co do jakości tej Bowy.

Moni92

2022-03-07 10:53:09

Zegarek damski Bowa New York NY387-37-187M

100%
Ocena: 5

Właśnie otrzymałem zamówienie od kuriera. Jestem z niego zadowolony. Kupiłem go z myślą o mojej dziewczynie. Oby taki prezent walentynkowy jej się spodobał. Polecam zegarek i sklep Zegarownia

Kacper

2022-02-11 11:33:57

Zegarek damski Bowa London LO337-27-166L

100%
Ocena: 5

Kupiłam go córce na urodziny. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie - wysłano go jeszcze tego samego dnia i już następnego był u mnie. Właśnie odpakowałam paczkę i jestem bardzo zadowolona z jakości zegarka. Mam nadzieje, że córce spodoba się prezent.

Ewelinka

2022-02-11 11:32:05

Zegarek damski Bowa London LO332-26-165S

100%
Ocena: 5

Wszystko zgodne z opisem i zdjęciami. Produkt ładnie zapakowany, bezpiecznie dostarczony, wszystkie dokumenty dołączone. Kurier z dostawą był na następny dzień, aż byłam zaskoczona, bo rzadko się to ostatnio zdarza. Polecam serdecznie, Zegarownia to mój ulubiony sklep.

Ignasia

2022-02-08 13:51:18

Zegarek damski Bowa London LO334-14-164S

100%
Ocena: 5

Mama bardzo zadowolona z zegarka - dostała go ode mnie na Gwiazdkę i teraz po dłuższym czasie się z nim nie rozstaje, nosi go codziennie, do pracy, na zakupy czy na spotkania po pracy. Jestem zadowolony z poziomu obsługi i z dostawy.

Jarosław

2022-02-08 13:49:59

Zegarek damski Bowa London LO337-17-167S

100%
Ocena: 5

Szykowny modelik, dobrze prezentuje się na ręku, przyjemnie się z niego korzysta. Polecam.

Agata

2022-02-08 13:48:38

Zegarek damski Bowa Milan MI342-15-161L

100%
Ocena: 5

Zegarek codzienny, zwykły, ale bardzo wygodny i wygląda elegancko. Jestem zadowolona z zakupu, towar przyszedł szybko i dobrze zapakowany.

Kaja

2022-02-08 13:38:11

Zegarek damski Bowa New York NY384-14-181L

100%
Ocena: 5

Ładny model, bardzo klasyczny i uniwersalny, na dodatek niedrogi. Pasek przy tej cenie świetny jakościowo. Zegarek działa praktycznie bezgłośnie, jestem zaskoczona. Polecam.

GretA

2022-02-08 13:32:51

Zegarek damski Bowa New York NY384-14-184M

100%
Ocena: 5

Zegarek zakupiłam, ponieważ potrzebowałam uzupełnienia stroju biurowego, a mamy dość ścisły dress code w naszej korporacji. Spotkał się z aprobatą kadrowej i szefowej, a ja czuję, że posłuży mi też na co dzień. Dobry, budżetowy wybór, który wcale nie wygląda tanio. Polecam sklep, dostawa szybka i bardzo bezpieczna.

Patrycja Mielska

2022-02-08 12:44:27

Zegarek damski Bowa New York NY384-44-184M

100%
Ocena: 5

Najładniejszy w tej kolekcji. Podoba mi się jego minimalizm, nie jest ani pretensjonalny, ani nudny, a przecież ma tylko złotą tarczę i złotą konstrukcję. Będzie fajnie wyglądał w lato do mojej opalenizny i szortów oraz krótkiej bluzki. Polecam, cena naprawdę niska :)

Fredzia

2022-02-08 12:43:05

Zegarek damski Bowa New York NY385-25-185M

100%
Ocena: 5

Zegarek spodobał się mojej dziewczynie, kupiłem go na walentynki, ale nie doczekałem do okazji, dałem go znacznie wcześniej. Marzena jest nim zachwycona, a ja muszę teraz poszukać czegoś... na walentynki :D Polecam!

Artyk

2022-02-08 12:41:47

Zegarek damski Bowa Tokyo TO334-24-164M

100%
Ocena: 5

Złote piękno. Idealna czytelna tarcza, bransoletka leży jak marzenie. Nie spodziewałam się tak fajnego gadżetu przy tak niskiej cenie. Na pewno skuszę się jeszcze na jakiś model z tej marki.

Alisia

2022-02-08 12:40:21

Zegarek damski Bowa New York NY387-37-187M

100%
Ocena: 5

Zegarek kupiłam sobie już jakiś czas temu i czekałam nieco z dodaniem swojej opinii na jego temat. Na początku, gdy go dostałam od kuriera, zrobił na mnie wielkie wrażenie, ale różnie bywa z trwałością. Po czasie muszę przyznać, że świetnie mi się on spisuje. Bransoleta ma wygodne zapięcie i nie przeszkadza na nadgarstku. Tarcza robi wielkie wow, dlatego jak nie mam pomysłu na stylizacje, dodaje ten zegarek i problem z głowy :) Zegarek spisuje mi się póki co świetnie, dlatego z czystym sumieniem polecam :)

Hania

2022-01-31 13:27:34

Elementy 1 do 40 102 całkowita

Strona