Opinie o zegarkach Rosefield

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach rosefield

Piękne zegarki Rosefield często wspominane są w opiniach klientów i klientek naszego sklepu. To eleganckie modele, które dopasujesz do każdego outiftu i sytuacji.

Recenzje i opinie o zegarkach Rosefield

Marka Rosefield robi od lat furorę na rynku. Dlaczego klienci kochają właśnie zegarki Rosefield? To modele delikatne, pasujące layoutem do każdej sytuacji - ślub, chrzciny, wyjścia na miasto itp. Ponadto cechują się wysoką jakością wykonania!

Kupując zegarek Rosefield, kupujesz także pewność, że model będzie towarzyszył ci w najważniejszych chwilach twojego życia. Panie i panowie w opiniach o zegarkach Rosefield mówią o ich trwałości oraz ponadczasowym stylu.

Zegarek damski Rosefield Heirloom Mint Green HMGSG-H04

100%
Ocena: 5

To mój pierwszy zegarek tej marki i pierwszy z kopertą o tym kształcie. Wydaje mi się, jednak że skusze się jeszcze na jeden. Sam zegarek wygląda na jakościowy. Plusem jest też ładne opakowanie. Sprawdzi się tez na prezent.

Weronika

2024-04-26 09:07:34

Zegarek damski Rosefield Upper East Side UWSSS-U32

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny i delikatny zegarek.

Maciej

2022-07-11 06:40:08

Zegarek damski Rosefield Boxy QWSG-Q09

100%
Ocena: 5

Mam dokładnie ten zegarek - Rosefield gold z kwadratową kopertą. Elegancki i niebanalny. Klasa sama w sobie. Nie przechodzi się obok niego obojętnie.

Bianca

2022-01-05 10:48:49

Zegarek damski Rosefield West Village Gift Set WEGTR-X184

100%
Ocena: 5

Zegarek starannie wykonany, elegancki. Idealny dla kobiety z klasą.

Kinga

2021-06-09 08:14:44

Zegarek damski Rosefield Mini Boxy QMBG-Q025

100%
Ocena: 5

Jestem zachwycona formą tego zegareczka, ma niezwykłą kopertę i wyjątkową bransoletę. Czarna tarcza też świetnie się prezentuje. Mama mi go zazdrości, a sama mi go podarowała ;). Bierzcie, nie ma czego żałować!

Ciri

2020-08-21 11:26:58

Zegarek damski Rosefield Mini Boxy QMWSG-Q021

100%
Ocena: 5

Wspaniały, pięknie prezentujący się na nadgarstku niczym biżuteria. Subtelnie dodaje elegancji. Idealna wielkość, nie za duży nie za mały. No, może datownik to wyzwanie. Jest cudowny.

Maria

2020-08-06 16:28:22

Zegarek damski Rosefield West Village WSPR-W73

100%
Ocena: 5

Minimalizm to największe piękno. Dla mnie zegarek ma podkreślać stylizację i w tym przypadku sprawdził się idealnie. Elegancja i kobiecość.  Te dwa słowa opisują go praktycznie w 100%. Już zdjęcia na stronie pokazują klasę samą w sobie, ale na żywo... Jest obłędny. Do tego grawer... wygląda niesamowicie. Taka personalizacja dodaje mu charakteru. Dodam jeszcze, że nawet opakowanie jest idealnym dopełnieniem zegarka. Szczerze polecam, to był bardzo dobry wybór. 

Małgorzata

2020-07-31 17:19:35

Zegarek damski Rosefield Mini Boxy QMWMRG-Q040

100%
Ocena: 5

Dostałam w prezencie, jest wygodny i śliczny, sama bym się na niego zdecydowała. Ładny kolorek. Jest dość prosty, ale bardzo funkcjonalny. Polecam z całego serca

Dominikka Gorka

2020-07-03 07:13:55

Zegarek damski Rosefield Mercer MWG-M41

100%
Ocena: 5

Po prawdzie mam go od niedawna, ale z pewnością mogę stwierdzić, że jest cudny! Super wygląda na ręce, pasuje do każdej stylizacji. Polecam z czystym sumieniem :)

Martyna

2020-06-16 07:41:41

Zegarek damski Rosefield West Village Gift Set WEGTR-X184

100%
Ocena: 5

Śliczny, nie ukrywam, że lubię takie zegarki, w tym stylu mam jeszcze dwa. Ten urzeka swoją delikatnością. Nie brudzi się. Polecam.

Maja

2020-06-04 11:49:04

Zegarek damski Rosefield Boxy QSCG-Q029

100%
Ocena: 5

Uroczy, kobiecy, elegancki. Mój styl. Polecam, jest nieskomplikowany, robi dobre wrażenie. Pasuje praktycznie do wszystkiego i dobrze komponuje się z jasnymi torebkami.

Angelika U.

2020-06-04 11:47:08

Zegarek damski Rosefield The Boxy QCGRG-Q028

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek w delikatnej odsłonie. Nie ma co, wybrałam sobie model idealnie pasujący do wszystkiego - od wesela po pogrzeb, do pracy, na spotkanie z rodzicami czy koleżankami. Nosi się super, a tarcza wygląda pięknie.

Eweal

2020-06-04 11:46:23

Zegarek damski Rosefield Tribeca TWG-T51

100%
Ocena: 5

Mój Mąż postanowił zrobić mi prezent i podarować oryginalny zegarek Rosefield Tribeca TWG-T51. Jesteśmy razem już 35 lat, a to jeden z tych prezentów, który ucieszył i zaskoczył mnie najbardziej… Do tej pory sama kupowałam sobie zegarki, mam ich 5 w swojej kolekcji, ale ten jest szczególny…  Złota bransoleta w modny motyw siatki od razu przypadła mi do gustu. Biała tarcza jest czytelna (nawet bez moich okularów), a szkiełko mineralne wytrzymałe i odporne na zarysowania (co doceniam szczególnie z racji częstych zabaw z moimi trzema kotami). Rosefield Tribeca TWG-T51 towarzyszy mi praktycznie cały czas. Należę do osób aktywnych, które są punktualne. Moja codzienność, praca, spotkania z rodziną, przebywanie sam na sam z moimi pasjami, gotowanie, wielkie wydarzenia i wiele innych chwil – zawsze z zegarkiem na ręce. Czy aż tak bardzo kontroluję czas? Chyba tylko wtedy, kiedy muszę. Jestem dojrzałą kobietą, która lubi nosić piękną biżuterię i ten czasomierz oprócz praktycznych aspektów idealnie wpasował się w moje zamiłowanie do złotej biżuterii, którą noszę jako ozdobę i podkreślenie mojej kobiecości. Cieszę się, że to złote cacko pasuje do niemalże każdej mojej stylizacji – zarówno do stroju oficjalnego, casualowego, jak i na co dzień. Podoba się zarówno mojej mamie, jak i moim trzem córkom, dlatego śmiało mogę napisać, że taka klasyka spodoba się kobiecie w każdym wieku, o ile lubi złoty kolor. Dodatkową zaletą zegarka jest możliwość graweru w postaci spersonalizowanej dedykacji. Pełnia szczęścia i romantyzmu! Dlaczego ten prezent tak mnie zaskoczył? Muszę się przyznać, że przez lata nie kupowałam nikomu zegarków. Pewnie wielu z nas słyszało o przesądzie, aby nie kupować nikomu w prezencie zegarka, bo to przynosi pecha, szczególnie parze. A gdy pytamy danej osoby: „skąd masz takie zdanie?”, zazwyczaj odpowiada: „Bo prababcia tak mówiła, a później babcia i mama, to chyba tak jest i trzeba w to wierzyć”… Niby większość z nas wie, że nie należy przejmować się piątkiem 13., czarnym kotem, czy też zbitym lustrem, ale jeszcze znajdują się wśród nas osoby, które zastanawiają się, czy wypada dać zegarek na prezent... Absurd! Halooooo! Mamy XXI wiek, jesteśmy oczytani i pragmatyczni. Potrafimy racjonalnie myśleć, wysuwać wnioski, rozwijamy się. Wiemy, że Ziemia nie jest płaska, lekarzem nie jest wyszukiwarka internetowa, a na większość reklam o specyfikach na szybkie odchudzanie trzeba brać poprawkę. Oczywiście można wierzyć, że przez podarowany zegarek para się rozstanie lub będzie mieć pecha. Pytanie tylko, po co? Teraz mogę z pełną świadomością ocenić, że to był strzał w 10! To uniwersalny prezent, który ma także znaczenie sentymentalne. Jestem pewna, że dobrze wykonany mechanizm w zegarku Rosefield Tribeca TWG-T51 sprawi, że będzie on niezawodny, posłuży mi przez wiele lat i zawsze będzie mi przypominać o moim Mężu.

Mimi

2020-05-24 10:41:56

Zegarek damski Rosefield Mini Boxy QMWSG-Q021

100%
Ocena: 5

Przepiękny kobiecy model zegarka w wersji mini. Jestem zachwycona, polecam sklep.

Julia

2020-04-30 17:54:45

Zegarek damski Rosefield Boxy QWSG-Q03

100%
Ocena: 5

Bardzo dobrze.Klasa jest.

wiesław

2020-04-27 12:25:39

Zegarek damski Rosefield West Village WEGR-W75

100%
Ocena: 5

Szukałem prezentu dla dziewczyny na jej 18 urodziny, co prawda miała już wybrany, ale inny model, jednak z tym trafiłem w 10, bardzo jej się spodobał, również wykończenia i całość wyglądała wyśmienicie. Zamówiłem dodatkowo grawerunek i nie miałem żadnych przeciwwskazań, jak i ja, tak i ona, byliśmy zachwyceni ❤️

Krystian

2020-03-05 14:52:29

Zegarek damski Rosefield Small Edit 26SGD-269

100%
Ocena: 5

Zegarek jest już u mnie. Bardzo pozytywne zaskoczenie, myślałam, że za taką cenę zegarek będzie gorzej wykonany, a ten wygląda naprawdę porządnie. Polecam.

Megan

2020-01-29 11:46:04

Zegarek damski Rosefield Mercer MWG-M41

100%
Ocena: 5

Przepiękny! Bardzo ładnie się prezentuje na ręce. Jestem zachwycona. Polecam !

kiki

2020-01-17 19:46:13

Zegarek damski Rosefield The Gabby NWG-N91

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek, na ręku prezentuje się bardzo elegancko. Wysyłka zamówienia ekspresowa! W mniej niż 24 h zegarek był już u mnie :) serdecznie polecam

AK

2020-01-09 09:04:59

Zegarek damski Rosefield Tribeca TWG-T51

100%
Ocena: 5

Jest super!

Magdalen

2019-12-28 21:44:12

Zegarek damski Rosefield Boxy QVSGD-Q013

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny damski zegarek,kupiłem źonie na gwiazdkę.

Paweł

2019-12-17 13:19:13

Zegarek damski Rosefield Mercer MWG-M41

100%
Ocena: 5

Cudny zegareczek :). Ekspresowa wysyłka. POLECAM!!!

ANULKA

2019-12-12 07:47:10

Zegarek damski Rosefield Upper East Side UEWG-U21

100%
Ocena: 5

Piekny, kobiecy zegarek! Na ręce prezentuje się jeszcze ładniej.

Paulina

2019-11-24 06:30:11

Zegarek damski Rosefield Tribeca TBR-T59

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek, kupiłam córce na urodziny. Jest zauroczona tym zegarkiem, nosi go codziennie, pasuje zarówno do eleganckich strojów, jak i sportowych. Z czystym sumieniem polecam osobom niezdecydowanym kupnem zegarka Rosefield !!!

Małgorzata

2019-11-11 07:23:16

Zegarek damski Rosefield Tribeca TWG-T51

100%
Ocena: 5

Zegarek Rosefield Tribeca to dla mnie prawdziwa eureka. Prezentuje się bardzo elegancko, wykonanie produktu to zegarmistrzowski majstersztyk. Łatwość obsługi świadczy o tym, że jest on przeznaczony dla każdej kobiety. Zegarownia.pl to odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, atutem firmy jest elastyczność cen. Zakupy okazały się strzałem w dziesiątkę. Polecam! 

Papaver

2019-11-09 16:41:34

Zegarek damski Rosefield Tribeca TBR-T59

100%
Ocena: 5

Śliczny zegarek Rosefield, pięknie prezentuje się zarówno do stroju eleganckiego, jak i sportowego :) Gorąco polecam i sklep i dostawcę!!!

Małgorzata

2019-11-06 13:06:08

Zegarek damski Rosefield Mercer MBR-M45

100%
Ocena: 5

Błyskawiczna i bezpieczna wysyłka, zegarek w ładnym pudełeczku. Sklep, towar i kontakt z klientem na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie.

Elżbieta

2019-09-19 16:01:52

Zegarek damski Rosefield Mercer MBR-M45

100%
Ocena: 5

Hmmm... Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką tego cuda. Śliczne, różowe złoto pięknie połyskuje i działa jak magnes - przyciąga wzrok otaczających Cię osób. Ciemna tarcza dodaje odrobinę tajemniczości, jednak całość świetnie komponuje się z bransoletą. Jedynym sekretem zostaje grawer- zaprojektowany przez Ciebie :-). Jeśli uważasz, że jesteś wyjątkową kobietą, to ten zegarek jest również dla Ciebie, bo... jest wyjątkowy.  

Elżbieta

2019-09-19 15:49:57

Zegarek damski Rosefield Mini Boxy QMWSG-Q021

100%
Ocena: 5

Mój kolejny zakup, ten sam model tylko w wersji mini. Zegarek piękny, klasyczny i ponadczasowy wzór, dla kobiet z klasą. POLECAM!!!

JOANNA

2019-08-19 07:07:09

Zegarek damski Rosefield Tribeca TWG-T51

100%
Ocena: 5

Bardzo porządnie wykonany zegarek w przystępnej cenie. Trafiony w „10” prezent dla żony. Łatwe skrócenie paska i bezpieczne zapięcie. Do tego japoński mechanizm powinien długo popracować..... I na koniec jak to określiła żona „przepiękny”!

Marios

2019-08-09 11:36:36

Zegarek damski Rosefield West Village WEGR-W75

100%
Ocena: 5

Poszukiwałem prezentu dla żony na 15 rocznicę ślubu. Pomyślałem, że może zegarek - taki kobiecy, delikatny, w miarę elegancki, ale żeby też mógł być noszony na co dzień. Oczywiście musi być też ładny i pasujący do niej. Kiedy przeglądając wiele ofert, zobaczyłem ten z zegarowni - wiedziałem, że ten zegarek jest tym, czego szukałem! Kiedy go wręczyłem, usłyszałem - „jest piękny!” a uśmiechnięta twarz żony potwierdziła, że trafiłem w 10! I jeszcze do tego grawer na kopercie!! Super! Jestem bardzo zadowolony, a zegarek jest taki jak na zdjęciach, a może nawet jeszcze ładniejszy ☺

Maciej

2019-08-07 11:29:01

Zegarek damski Rosefield Mercer MWG-M41

100%
Ocena: 5

Jest IDEALNY!!! Myślę, że to właściwe słowo określające ten zegarek. Długo poszukiwałam odpowiedniego zegarka i padło na ten wybór - nie żałuję, z przyjemnością zerkam na rękę i prezentuje się niesamowicie. Szczerze polecam innym kobietom, które poszukują zegarka na co dzień, ale i też do pracy czy wieczorowych wyjść. Uważam, że sprawdzi się rewelacyjnie.  

Małgorzata

2019-08-07 09:31:28

Zegarek damski Rosefield Boxy QWSG-Q09

100%
Ocena: 5

Firma godna polecenia!!!! Towar zgodny z opisem - JEDEN Z MOICH NAJLEPSZYCH ZEGARKÓW, ekspresowa przesyłka, gorąco polecam.

JOANNA

2019-07-24 14:14:55

Zegarek damski Rosefield West Village WEGR-W75

100%
Ocena: 5

Pasek strasznie się brudzi, poza tym z zegarkiem nic sie nie dzieje

Sylwia

2019-07-21 06:55:53

Zegarek damski Rosefield West Village WEGR-W75

100%
Ocena: 5

Piękniejszy nawet niż na zdjęciu! Zegarek bardzo kobiecy, a jednocześnie uniwersalny i minimalistyczny. Był zaprojektowany dla drobnych nadgarstków i nie wydaje się za ciężki. Dostawa ekspres- zamówiłam wieczorem w niedzielę, we wtorek rano już był. Na oryginalnej stronie zarejestrowanie zegarka poszło bez problemów. Bardzo polecam. 

Jakis_nick

2019-07-16 11:50:06

Zegarek damski Rosefield Mercer MWG-M41

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo elegancki. Na żywo jeszcze piękniejszy! Pasuje do wielu stylizacji, ma w sobie „to coś”, co przyciąga uwagę. Z pewnością upiększy nadgarstek każdej kobiety :) Świetny produkt, polecam!

Marlena

2019-04-10 12:31:09

Zegarek damski Rosefield Mercer MWG-M41

100%
Ocena: 5

Polecam! Zegarek piękny, bardzo elegancki. Od kilku dni nie rozstaje się z nim. Przesyłka bardzo szybka i bez żadnych problemów.

Roma

2019-03-22 13:55:30

Zegarek damski Rosefield Upper East Side UEWG-U21

100%
Ocena: 5

Zegarek przepiękny :)

Emi

2019-03-02 06:39:19

Zegarek damski Rosefield Mercer MWG-M41

100%
Ocena: 5

Idealnyyy Bardzo polecam, przepiękny zegarek. Jeszcze lepiej wygląda na żywo

O. o

2019-02-11 14:06:24

Zegarek damski Rosefield West Village WSPR-W73

100%
Ocena: 5

Super Cudowny, minimalistyczny dodatek, pasuje mi do wszystkiego. Jest bardzo kobiecy i wygodny.

Krejzus

2019-01-22 13:23:32

Elementy 1 do 40 86 całkowita

Strona