Opinie o zegarkach Garmin

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach garmin

Każdy sportowiec potrzebuje niezawodnego trenera. Doskonałym wsparciem są smartwatche Garmin, o których klienci piszą doskonałe opinie, doceniając ich nowoczesny kunszt.

Opinie użytkowników o smartwatchach Garmin

Amerykańska manufaktura Garmin wspiera sportowców z całego świata. Nasi klienci w opiniach zaznaczają szeroką funkcjonalność modeli Garmin. Smartwatche są idealne w outdoorze oraz indoorze, a dzięki swojemu oprogramowaniu są funkcjonalne na co dzień.

Jeśli szukasz idealnego smartwatcha sportowego, postaw na Garmin. Poznaj opinie i recenzje prawdziwych kupujących i przekonaj się o tym, że smartwatche Garmin idealnie rejestrują aktywności, łączą się ze smartfonami i ułatwiają każdy kolejny dzień.

Smartwatch Garmin Forerunner® 55 010-02562-10

100%
Ocena: 5

Ostatnio postanowiłem, że wezmę się za siebie i zrzucę kilka zbędnych kilogramów. Stwierdziłem, że przydałoby mi się urządzenie, które będzie rejestrowało moją aktywność. Pani na czacie zaproponowała mi ten model. Dodatkowo powiedziała mi, że smartwatch sprawdzi się nie tylko na siłowni, na którą się zapisałem, ale także, gdy będę chciał iść na basen czy pojeździć na rowerze. Zegarek dotarł do mnie bardzo szybko i od razu zacząłem go używać. Mogę stwierdzić, że spełnia swoją funkcję bardzo dobrze.

Adam

2022-12-08 08:48:28

Smartwatch Garmin Epix Gen 2 010-02582-01

100%
Ocena: 5

Zegarek jest naprawdę super, aż nie chce się go opisywać, bo długo długo by pisać. Ja szczerze polecam ten zegarek.

Robert

2022-11-19 19:34:12

Smartwatch męski Garmin Fenix 7X Solar 010-02541-01

100%
Ocena: 5

Zastanawiałem się, czy wybrać Fenix 7X, czy 6X, ale w końcu padł wybór na 7X, w związku z tym, że jednak jest to o ponad 2 lata młodszy zegarek. Ma podobno lepszy procesor.

Adam

2022-10-15 11:12:56

Zegarek sportowy Garmin Descent™ G1 Solar SET 010-02604-13

100%
Ocena: 5

Bardzo szybka dostawa.

Arkadiusz_9

2022-06-22 13:19:01

Smartwatch Garmin Fenix 7S 010-02539-01

100%
Ocena: 5

Garmin od jakiegoś czasu zapowiadał ten model i wreszcie, gdy się pojawił, kupiłem go praktycznie od razu. Z tego miejsca powiem, że nie ma czego żałować. Cena konkretna za bardzo konkretny sprzęt wypakowany morzem możliwości. Zaskoczył mnie bardzo pozytywnie fakt latarki w zegarku i VIRB. Z początku ilość opcji może przytłoczyć, ale po czasie okazuje się, które funkcje są dla nas i tak naprawdę szybko zegarek przekształca się w idealnego trenera, który na nas nie krzyczy, nie dołuje i docenia. Czasami tylko popędza, gdy za długo siedzę... ;) Aplikacja Garmina jeszcze bardziej poszerza możliwości. Wszystko mi się podoba, solidna budowa, kupa opcji, które będę kolejnymi tygodniami testował i sprawdzał, mocna baterka - polecam!

Radosław

2022-02-21 15:08:03

Smartwatch Garmin Epix Gen 2 010-02582-01

100%
Ocena: 5

Świetny smartwatch do uprawiania wielu sportów. Jestem fanem aktywności o każdej porze roku, czasami jeżdżę za granicę wspinać się w górach i zjeżdżać na skiturach. Epix daje mi dużą radochę na myśl, że będę mógł szusowac z nim po jakimś stoku w Alpach czy innych górach. Poza tym przyda się wzmocniona bateria. Na ten moment w codziennym używaniu i wizytach na siłce smart sprawdza się idealnie. Będę testować dalej!

wier1tek

2022-02-21 14:57:37

Smartwatch Garmin Epix Gen 2 010-02582-01

100%
Ocena: 5

Mąż potrzebował nowego smartwatcha, bo poprzedni po trzech latach zaczął już szwankować. Kupiłam mu ten, który polecali znajomi jako nowość. Mój mąż lubi robić dużo rzeczy naraz, biega, razem jeździmy na rowerach, wspinamy się na ściankach i chodzimy po górach (głównie Bieszczady i Tatry). Lubi też wycieczki po prostu za miasto. Tutaj najbardziej go cieszą bardzo dokładne przyrządy nawigacyjne, czyli kompas, barometr, wysokościomierz no i funkcje mierzące jego wysiłek i przeliczające aktywność. Przy jego problemach ze zdrowiem ważne też są te opcje monitorowania zdrowia, snu, stresu. Jest zadowolony z zegarka, mimo że go ma od chyba dwóch tygodni. Zegarownia zawsze szybko wysyła zamówiony towar, zawsze więc jestem zadowolona (to moje kolejne zakupy tutaj ;)). Jeśli się zastanawiacie, to już nie musicie, uważam, że warto się zdecydować na ten zegarek.

Joasia

2022-02-18 10:08:56

Smartwatch Garmin Epix Gen 2 010-02582-01

100%
Ocena: 5

Wybrany po dłuższej chwili zastanawiania się nad tym, jaki smart będzie dla mnie najlepszy i najbardziej wydajny. Miałem już Polara, miałem już Suunto, Garmina jeszcze nie. A jako że lubię flagowe modele, od razu zdecydowałem się właśnie na tę nowość. Szybko został dostarczony, aż byłem zaskoczony, gdy na drugi dzień przyjechał kurier z paczką - szczerze, spodziewałem się go dzień-dwa później. Rozpakowałem i od razu zabrałem się do rzeczy. Szybkie uruchomienie, sprawnie go sparowałem (aplikacja dość intuicyjna). Noszenie bardzo komfortowe, Zegarek ma sporą kubaturę, ale przy nadgarstku faceta to chyba nie robi takiego wrażenia. Dla porównania, żona założyła, to się śmialiśmy, że spala kalorie od samego noszenia (jest drobna i ma kościstą rękę). Bateria trzyma mocno, zobaczymy z czasem jej wytrzymałość, ale jestem już bardzo zadowolony. Duży plus za sporty zimowe i mapy kurortów. Kompas też igła - wypróbowałem go w terenie za miastem i nie mam zastrzeżeń. Na razie w ogóle nie mam jakichś uwag. Jestem zadowolony i tak zapewne pozostanie. Kawał dobrego narzędzia. Polecam, serio.

Qba

2022-02-17 14:18:09

Zegarek smartwatch Garmin vivomove 3S 010-02240-23

100%
Ocena: 5

fajny , wygodny w noszeniu. Bardzo szybko się ładuje, polecam.

Kire87

2021-10-21 10:15:14

Zegarek smartwatch Garmin Vivomove 3S 010-02240-22

100%
Ocena: 5

Mega fajny pasek, zobaczymy jak się będzie sprawdzał podczas treningu. Jak coś widziałam na stronie pasujące gumowe paski, zawsze jak coś można zmienić.

Kasia

2021-10-21 10:13:59

Zegarek smartwatch Garmin vívomove Style 010-02240-20

100%
Ocena: 5

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

Ania

2021-10-21 10:13:09

11 produkt(ów)