Opinie o zegarkach Edifice

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach edifice

Zegarki Casio Edifice to jedna z najpopularniejszych serii tej marki. Co myślą na jej temat nasi klienci? Ich wypowiedzi na temat modeli dla Twojej wygody zebraliśmy w jednym miejscu.

Recenzje o zegarkach Edifice w jednym miejscu

Opinie o zegarkach Edifice sprawiają, że możesz w łatwy sposób sprawdzić, który z modeli cieszy się największą popularnością i zaufaniem klientów. Wszystko znajdziesz w przygotowanej przez nas bazie.

Recenzje o zegarkach Edifice chwalą modele za wysoki poziom wodoszczelności, przydatne podświetlenie czy precyzyjne chronografy. Praktyczna funkcjonalność idzie według nich w parze ze stylowym wyglądem.

Zegarek męski EDIFICE Scuderia AlphaTauri Solar Outlet EFS-S580AT-1AER-WYP231241

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny zegarek Ala mógł by być troszkę większy.

Zegarkomaniak

2024-04-19 16:20:55

Zegarek męski EDIFICE Premium Bluetooth Tough Solar ECB-900DB-1AER

100%
Ocena: 5

Zegarek Super. Dużo funkcji. Przepięknie wykonany . Zamówienie zrealizowane z grawerem w dwa dni . Negocjacja ceny Super i naprawdę działa więc jak ktoś się zastanawia nad zakupem z tej firmy to gorąco polecam , pełen profesjonalizm. Dziękuję za szybką dostawę.

Tomek

2024-02-22 19:12:32

Zegarek męski Casio EDIFICE Momentum EFV-100D-2AVUEF

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek w tej cenie. Dostał wiele komplementów. Rozmiar jest idealny dla mojego przeciętnego nadgarstka. Cieszę się, że dotarł przed moją podróżą.

Mosti

2023-10-04 08:31:05

Zegarek męski Casio EDIFICE EFR-552D-1A2VUEF

100%
Ocena: 5

Super zegarek. Fajnie leży, wysoka jakość. Super. Polecam i za fajne pieniądze.

Damian

2022-11-11 13:12:28

Zegarek męski EDIFICE Premium Carbon Dial Sapphire Solar EFS-S540DB-1AUEF

100%
Ocena: 5

Kupując, byłem sceptycznie nastawiony, po ostatniej wtopie z zegarkiem mechanicznym, ale po dłuższym obcowaniu z tym modelem Casio, jestem winien niekończących się pochwał producentowi. Tak godnej sikorki dawno nie widziałem. Obawiałem się o doładowywanie słoneczkiem i całkiem niesłusznie. Zawsze mam 100% naładowania. Wygląd i waga to kolejna duża niespodzianka. W skali do 10 daje 100! Jestem zachwycony!

MaxInet

2022-06-14 22:19:13

Zegarek męski Casio EDIFICE EFR-552D-1A2VUEF

100%
Ocena: 5

Super. Wygląda świetnie. Błyskawiczną wysyłka mimo grawerowania. Polecam

Igor

2022-03-17 17:35:22

Zegarek męski Casio EDIFICE Momentum Chronograph EFV-620D-2AVUEF

100%
Ocena: 5

EDIFICE jak zawsze, robi wrażenie. I to duże. Wielki, masywny, potwór. Ale za to z piękną tarczą, fajnymi tarczkami i mocną kwarcową duszą. Nie miałem jeszcze takiego wielkoluda. Przyzwyczajam się do niego. Serdecznie polecam, ale raczej tym, którzy mają szeroki nadgarstek, na węższym może dość słabo wyglądać.

ArtycyKrytyr

2022-02-17 12:18:28

Zegarek męski Casio EDIFICE Chronograph EF-527D-2AVUEF

100%
Ocena: 5

Zegarek w porządku. Cena zaskakująco niska, a wygląda naprawdę świetnie, na dużo droższy. Bardzo solidny i swoje waży, co mnie ucieszyło przy wyjmowaniu go z pudełka. Zegarek do zadań specjalnych. Na spotkania rodzinne i firmowe. Do koszuli czy bluzy. Nie trzeba się zastanawiać, a to duży plus, gdy jest się takim niezdecydowanym facetem jak ja.

Pikon

2022-02-17 11:33:15

Zegarek męski Casio EDIFICE EFR-552D-1A2VUEF

100%
Ocena: 5

Zegarek prezentuje się świetnie.Materiały wysokiej jakości.Szybka i profesjonalna obsługa.Polecam.

Wiesiek

2022-01-24 19:02:33

Zegarek męski EDIFICE Momentum EFR-571D-1AVUEF

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek, solidnie wykonany, robi wrażenie :) Partner był zachwycony

Klientka

2022-01-05 11:55:54

Zegarek męski Casio EDIFICE Chronograph EFR-526L-1AVUEF

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny, klasyczny casio z dobrą lumą. Zmieniłem jedynie pasek, bo byłby jednak trochę zbyt elegancki i teraz jest ok :) Dość istotna informacja - szerokość koperty jest, w rzeczywistości sporo mniejsza, niż podana w specyfikacji (40 mm bez koronki).

Konr@d

2021-12-01 18:33:58

Zegarek męski EDIFICE Classic EFV-600D-2AVUEF

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny casualowo-sportowy zegarek.

Paweł

2021-10-27 06:51:38

Zegarek męski Casio EDIFICE Momentum EFV-100D-2AVUEF

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny zegarek. Świetnie sprawdził się jako prezent.

Magda

2021-08-31 05:44:23

Zegarek męski EDIFICE Momentum Racing Chrono EFV-550GY-8AVUEF

100%
Ocena: 5

Kupiony w grudniu więc już swoje przeżył. 5/5 wykonanie świetne, czytelna tarcza, stoper działa bardzo dobrze. Dobrze leży na dłoni. Regulacja paska bardzo prosta. Jeżeli ktoś szuka eleganckiego i dobrego zegarka, to serdecznie polecam.

copredd

2021-03-18 14:55:55

Zegarek męski EDIFICE Momentum Racing Chrono EFV-550GY-8AVUEF

100%
Ocena: 5

Szukałem właśnie takiego świetnego zegarka za świetną cenę. Zegarek pięknie się prezentuje na ręce. Zegarek jest renomowanej firmy Casio, która mnie nigdy nie zawiodła, miałem już kilka zegarków tej firmy i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że te zegarki są dożywotnie, naprawdę ciężko je uszkodzić a bateria trzyma naprawdę długo kilka lat to minimum dla tych baterii, najdłużej mi bateria trzymała kilkanaście lat i wątpię, żeby w tym egzemplarzu było inaczej ... Casio to klasa sama w sobie a seria Edifice jest idealną serią dla gentlemana :) Koperta robi wrażenie, jest naprawdę duża, dlatego wrzuciłem zdjęcia poglądowe, bo szukałem wcześniej, jak właśnie ten model prezentuje się na ręce i nie mogłem nic ciekawego znaleźć tym bardziej realistycznego, dlatego wrzucam kilka zdjęć od siebie. Polecam każdemu! Na nadgarstku obwód 20cm mam jeszcze trochę luzu także nie musicie się martwić, że będzie za mały :)

Jakub

2021-03-16 13:16:08

Zegarek męski EDIFICE Premium Bluetooth Tough Solar ECB-900DB-1AER

100%
Ocena: 5

Wspaniały zegarek. Jestem bardzo z tego zakupu zadowolony. Pomoc przy zakupach nieoceniona jeszcze raz bardzo dziękuję Adam Szarubko

Adam Szarubko

2020-12-22 17:54:13

Zegarek męski EDIFICE Premium Bluetooth Tough Solar ECB-900DB-1AER

100%
Ocena: 5

Wspaniały zegarek w rozsądnej cenie. Imponująca jest jego precyzja działania i design. Na ręce prezentuje się doskonale. Obsługa w sklepie jest bez zarzutu. Gorąco polecam zarówno produkt jak również sklep.

Piotr

2020-07-06 07:29:17

Zegarek męski Casio EDIFICE EF-121D-1AV (EF-121D-1AVEF, EF-121D-1AVEG)

100%
Ocena: 5

Zegarek jest piękny. Czarna tarcza wygląda imponująco.

Monika

2020-06-03 12:01:33

Zegarek męski Casio EDIFICE EF-125D-1AVEF (EF-125D-1AVEG)

100%
Ocena: 5

Mam taki od 30.11.2011r. SUPER, nadal chodzi na oryginalnej baterii i nie był przez ten czas wyłączany. Jeszcze raz SUPER.

Robert

2020-05-28 05:40:15

Zegarek męski Casio EDIFICE Chronograph EFR-556L-1AVUEF

100%
Ocena: 5

Zegarek super, na żywo jeszcze lepiej się prezentuje niż na foto. Koperta w sam raz na chudą dłoń, nie za duża, nie za ciężka, wygląda dobrze. Uniwersalność modelu ma duży plus, jak chcesz mieć jeden zegarek, to polecam gorąco. Pasuje do garnituru i spodenek. Za taką cenę naprawdę mile uczucie kupić zegarek tak wykonany, który się super prezentuje i nie odbiega wizualnie od zegarków z wyższej półki cenowe. Dodatkowo wodoodporny, co dla mnie jest mega ważne. Podsumowując, śmiało polecam !:)  

glusek

2020-05-20 09:40:39

Zegarek EDIFICE Momentum EFV-100D-1AVUEF

100%
Ocena: 5

Zegarek poprawnie wykonany. Bransoleta nie jest najlepszej jakości, ale całościowo w tej cenie znakomity wybór.

Szymon

2020-05-14 18:59:30

Zegarek męski Casio EDIFICE Chronograph EFR-556L-1AVUEF

100%
Ocena: 5

Ciężko znaleźć inny zegarek tego pokroju z tak dobrym stosunkiem jakości do ceny. Pasek pasuje do mojej dość szczupłej ręki bardzo dobrze. Tarcza jest naprawdę ładna i przykuwa wzrok, a to kolejny plus. :) Poza tym za niewielkie pieniądze (20 zł) można wydłużyć dwukrotnie (do 6 lat) i tak długą fabryczną gwarancję. Jedynym "minusem" może być skórzany pasek, co przy wodoodpornym zegarku zabiera trochę z funkcjonalności, ale wystarczy dokupić gumowy i problem rozwiązany. P.S. Tak jak ktoś już wcześniej pisał, na żywo prezentuje się jeszcze lepiej, także śmiało polecam! ;)  

BPX33

2020-05-10 09:03:38

Zegarek męski EDIFICE Premium Bluetooth Tough Solar ECB-900DB-1AER

100%
Ocena: 5

Super kontakt ze sklepem. Skuteczna negocjacja ceny. Dobrze wykonany, elegancji męski wygląd, na żywo wygląda jeszcze lepiej. Jak zegarki to tylko z Zegarowni!

Wiktor

2020-04-29 08:58:32

Zegarek EDIFICE Momentum EFV-100D-1AVUEF

100%
Ocena: 5

Przyznam szczerze, że ten zegarek całkowicie mnie zaskoczył. Zamówiłem go spontanicznie. Uznałem, że za te pieniądze zaryzykuje i zobaczę, co tam casio ma do zaoferowania w tym budżecie. Jakość wykonania na baaardzo wysokim poziomie, spokojnie może konkurować z zegarkami do 1000 zł. Ktoś pisał, że wykonanie jak w oceanusie i muszę przyznać mu racje. Piękna tarcza, genialna koperta o nietypowym kształcie, zakręcany dekiel i koronka. Najsłabszym ogniwem jest bransoleta, aczkolwiek w tej cenie bezkonkurencyjna. Wydaje się tandetna gdy zegarek nie jest ma ręce, natomiast na nadgarstku prezentuje się przyzwoicie. Luma jak to w casio, szału nie ma, ale jest. Plusem jest to, ze powłoka luminescencyjna znajduje się nie tylko na wskazówkach minutowej i godzinowej, ale i sekundowej oraz indeksach. Osobiście uważam, że zegarek wart jest zakupu. Za śmieszne pieniądze otrzymujemy piękny, świetnie wykonany zegarek w sportowo-eleganckim stylu. Ps. Na poniższym zdjęciu wygląda na duży, w rzeczywistości na nadgarstku 17,5 cm wygląda bardzo dobrze.  

Piotr

2020-04-22 15:09:03

Zegarek EDIFICE Momentum EFV-100D-1AVUEF

100%
Ocena: 5

Zegarek prezentuje się ładnie, choć w rzeczywistości jest trochę mniejszy, niż wygląda na zdjęciach. Wydaje się solidny.

Jakub

2020-04-21 17:04:23

Zegarek męski Edifice Simple Sporty Chronograph EFV-560D-1AVUEF

80%
Ocena: 4

Zadowalająca jakość, precyzyjne działanie. Szkoda tylko, że koperta nie jest trochę mniejsza.

AG

2020-04-02 10:50:50

Zegarek męski Casio EDIFICE EF-121D-1AV (EF-121D-1AVEF, EF-121D-1AVEG)

100%
Ocena: 5

prostota i dobra cena przekonały mnie do tego zegarka, jestem zadowolony

Maciej

2020-04-02 10:44:27

Zegarek EDIFICE Momentum EFV-100D-1AVUEF

100%
Ocena: 5

Zegarek jest super. Wystarczająco elegancki, by być elegancki. Wystarczająco czytelny i tani, i wytrzymały, + WR 100, by być EDC. ;-) Dosłownie nic więcej nie trzeba. Dodatkowo mam mały nadgarstek 16,5 cm i 40 mm leży idealnie. Stosunek jakości do ceny jest rewelacyjny!

Piotrek

2020-03-10 07:47:36

Zegarek męski Casio EDIFICE EF-552-1AVEF

100%
Ocena: 5

Super Fajne!!!

Ashh

2020-02-16 11:10:15

Zegarek EDIFICE Momentum EFV-100D-1AVUEF

100%
Ocena: 5

Za te pieniądze jest bezkonkurencyjny. Ponadczasowy  i elegancki. Poza tym bardzo uniwersalny - będzie pasował zarówno do koszuli, garnituru, jak i bardziej sportowego stroju. Rewelacyjna koperta, ja z wyższych modeli np. Oceanus. Jak za tą cenę to brać! 

PIOTR

2020-02-05 14:35:22

Zegarek EDIFICE Momentum EFV-100D-1AVUEF

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek, zwłaszcza za taką cenę. Absolutnie nie ustępuje estetyką o wiele bardziej prestiżowym zegarkom z oysteropodobnymi kopertami. Pięknie wypada tarcza ze szlifem słonecznym oraz idealnie wkomponowanym okienkiem daty, wskazówka sekundnika celnie trafia w indeksy (co nie jest regułą nawet w droższych  czasomierzach). Warto wspomnieć, że podana szerokość koperty (42 mm) uwzględnia koronkę (a przynajmniej jej osłonki tzw. crown guards) - średnica bez koronki, zwykle podawana w specyfikacjach, to 39-40 mm, co też umieściłbym po stronie zalet.

Akurk

2019-12-29 11:01:19

Zegarek męski Casio EDIFICE EFR-556D-1AVUEF

100%
Ocena: 5

Edifice - jak widać :) całkiem przyjemny zegarek. Zapięcie bransolety trzyma prawidłowo, wykonanie bardzo ok, czytelny w sportowym stylu. Polerka koperty się nieco porysowała tak jak i szkło, ale tylko dlatego, że jest moim „pomocnikiem” w pracy a mam go od kilku ładnych miesięcy i trzyma się bardzo dobrze, pomimo że nie ma lekkiego życia ;) Całość z czasem przejdzie mały lifting i znów będzie jak nowy :) Chyba można polecić każdego Edifice'a jako zegarek „do wszystkiego” gdzie każdy znajdzie coś dla siebie zarówno jeśli chodzi o funkcje, jak i design. Polecam - Magda Gejzzer :p

Mazee

2019-12-04 06:54:12

Zegarek męski Casio EDIFICE EF-527D-1AVEF

100%
Ocena: 5

Piękny, śliczny zegarek, kupiłam dla męża na urodziny, jest zachwycony :). Polecam sklep i zegarek wszystkim :)

kaśka

2019-10-10 07:02:38

Zegarek męski Casio EDIFICE EF-527D-1AVEF

100%
Ocena: 5

Bardzo szybka obsługa i szybka dostawa. Polecam. Zegarek super ładny i grawer ok

Kaśka

2019-10-09 11:45:22

Zegarek męski Casio EDIFICE Momentum Chronograph EFV-540D-1A2VUEF

100%
Ocena: 5

Zawsze kierując się wyborem zegarka, kieruję się jego wszechstronnością. Tak było i w tym przypadku. I ten zegarek właśnie taki jest - wszechstronny. Doskonale pasuje do codziennej pracy, idealnie odnajduje się pod mankietem koszuli w towarzystwie garnituru i świetnie sprawdza się w sportowych tematach. Polecam wszystkim ;)

Piotr

2019-10-08 04:13:05

Zegarek męski EDIFICE Momentum Racing Chrono EFV-550GY-8AVUEF

100%
Ocena: 5

Znakomita cena za bardzo ładny i solidny zegarek. Marki nikomu przedstawiać nie trzeba, na żywo równie piękny co na zdjęciach. Kompletne opakowanie i instrukcje. Sam zegarek świetnie się prezentuje i działa na razie bez zarzutu, a znając tę markę - długo nic się w tej kwestii nie zmieni. Od strony technicznej obsługa zamówienia absolutnie bez zastrzeżeń, niecałe 24h od założenia konta do zegarka na ręce. :) Wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo, oby więcej takich sklepów w Internecie i nie tylko. Jestem bardzo, bardzo zadowolony, polecę każdemu zakupy tutaj.

Kamil

2019-09-20 16:55:02

Zegarek męski Casio EDIFICE Chronograph EFR-526L-1AVUEF

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek. Elegancki design. Wysoka jakość wykonania. Cena również atrakcyjna.

Łukasz

2019-08-10 10:17:02

Zegarek męski EDIFICE Premium Bluetooth Tough Solar ECB-900DB-1AER

100%
Ocena: 5

Zegarek w rzeczywistości jest nawet ładniejszy niż na zdjęciach. Świetny, nowoczesny wygląd - czerwone akcenty, kojarzące się z drapieżnością, przełamują "nudny", szary design tarczy.  Świetnym uzupełnieniem jest też szary bezel ze stali szczotkowanej, dodający zegarkowi męskiej "szorstkości".   Zegarek jest dość ciężki - w końcu to sprzęt dla mężczyzn. Ja lubię czuć zegarek na ręku. Pasuje zarówno do T-shirta, jak i eleganckiej koszuli i marynarki casual - sprawdziłem. Funkcjonalność: dobrym rozwiązaniem jest możliwość połączenia zegarka z telefonem - opcje, które trzeba ustawiać w zegarku za pomocą przycisków - tutaj można w przejrzysty sposób ustawić w aplikacji na smartfonie i zsynchronizować z zegarkiem. Dla mnie to bardzo wygodne. Fajna jest też funkcja tymczasowego przesunięcia wskazówek - tak, żeby widoczne były informacje na wyświetlaczach. Tych mamy dwa - a na nich informacje zależne od wybranego trybu pracy - data, stoper, dzień tygodnia, strefa czasowa itd. Świetne i wygodne rozwiązanie. Automatyczne podświetlenie - działa rewelacyjnie i naprawdę się sprawdza.       Zegarek zasilany jest baterią słoneczną - i to faktycznie działa. Noszę go codziennie, więc cały czas pada na niego jakieś światło i wskazówka wskazująca poziom naładowania baterii (jest nawet coś takiego!) cały czas wskazuje poziom w okolicach Full.      Istnieje też wersja niebieska - ale do mnie jakoś bardziej przemówił kolor czerwony. Sam zegarek nie jest może tani - to prawda. Ale marka jak i solidność wykonania - to musi swoje kosztować.      Osobno należy omówić sposób zakupów. Sklep deklaruje, że ma najniższe ceny, a jeśli nie, to obniża cenę do poziomu znalezionego u konkurencji. A co tam, mówię sobie - sprawdzę. Znalazłem niższą cenę - piszę do obsługi i proponuję moją cenę. Jest odpowiedź: zgoda. Więc to naprawdę działa. W tym sklepie naprawdę warto kupować, wiem co mówię - to nie mój pierwszy zakup u nich. Do tego szybkość realizacji i możliwość zwrotu aż do 100 dni - nigdzie chyba nie ma czegoś takiego.  Gorąco polecam zarówno zegarek, jak i sklep - nie ma lepszego miejsca dla miłośników zegarków. 

Mariusz

2019-07-31 05:37:03

Zegarek męski EDIFICE Premium Carbon Dial Sapphire Solar EFS-S540DB-1AUEF

100%
Ocena: 5

Kolejny zakup i zadowolenie :) Zegarek wykonany prefekt! Wizualnie oraz wykonaniem można pomylić z zegarkami z wyższej półki. Jeśli ktoś się zastanawia nad tym modelem, to już nie musi, jak pisałem wyżej, solidnie wykonany. Polecam sklep i pozdrawiam

Marcin

2019-07-08 09:05:36

Zegarek męski EDIFICE Premium Carbon Dial Sapphire Solar EFS-S540DB-1AUEF

100%
Ocena: 5

Świetne parametry jak na tę półkę cenową. Ciężko znaleźć w tym przedziale tak solidnie wykonany zegarek i uwierzcie na słowo - prezentuje się tak, jakby kosztował kilka razy tyle. Cała seria EDIFICE mocno przebija się przez rynek, ja zdecydowałem się akurat na ten model. Bardzo funkcjonalny, idealny zarówno na co dzień do stylizacji casualowych, jak i eleganckich. Polecam go z czystym sercem i zachęcam do zakupu. Na pewno nie będziecie żałować!

Aleksander M10

2019-06-19 15:05:28

Elementy 1 do 40 79 całkowita

Strona