Opinie o zegarkach Certina

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach certina

Jakość premium szwajcarskiej marki Certina jest stale podkreślana w opiniach klientów o tych modelach. Siłą Certina są opatentowane technologie i manufakturowe mechanizmy.

Opinie klientów o zegarkach Certina

Klienci kierują się pozytywnymi opiniami o zegarkach Certina. Damskie i męskie zegarki Swiss Made cieszą się zainteresowaniem klientów chcących posiadać model z półki premium. Marka Certina inwestuje w mechanizmy manufakturowe i w nowe technologie.

Recenzje klientów o zegarkach Certina podkreślają szwajcarską jakość i precyzję ich produktów. Modele posiadają certyfikaty COSC oraz opatentowane technologie, np. Double Security i Nivachron.

Zegarek męski Certina Aqua DS Action Diver C032.807.11.051.00 (C0328071105100)

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny zegarek o wysokich parametrach i jakości. Na żywo świetnie się prezentuje i leży na nadgarstku. Idealny rozmiar, ani za duży, ani za mały. Wykonanie bardzo dobre, sprawia solidne wrażenie. Rezerwa chodu grubo ponad trzy doby, precyzja w moim przypadku +/- 3 sekundy na dobę. Na minus to przeciętna luma, wyraźnie słabsza niż w diverach Seiko i tylko dwie pozycje mikro regulacji na zapięciu bransolety.

Lukasz

2024-05-23 14:41:57

Zegarek damski Certina DS Caimano Lady C017.210.36.087.00 (C0172103608700)

100%
Ocena: 5

Klasyczne zegarki nigdy nie wychodzą z mody. Dlatego zdecydowałam się na ten ponadczasowy, elegancki zegarek. Przyznaję nie należę do osób uważnych dlatego doceniam, że ten model jest wstrząsoodporny i ma podwójne zabezpieczenie mechanizmu.

Marta

2024-05-10 09:03:09

Zegarek damski Certina DS Action Lady Powermatic 80 Diamonds C032.207.22.126.00 (C0322072212600)

100%
Ocena: 5

Oprócz tego, że jest to zegarek najwyższej jakości z fantastycznymi parametrami, to dla mnie jest po prostu zjawisko, piękny. Zwłaszcza tarcza ozdobiona masa perłową. Pod każdym katem wygląda zupełnie inaczej a kolory są zachwycające.

Marianna

2024-04-26 10:22:07

Zegarek damski Certina Urban DS-8 Lady C033.051.36.128.00 (C0330513612800)

100%
Ocena: 5

Klasa sama w sobie, tarcza petarda. w zależności od kata padania światła wygląda zupełnie inaczej. Patrzę i nie mogę przestać, to jest mój najlepszy zakup w ostatnim czasie. Jest wart każdej złotówki.

Kasia

2024-03-22 10:26:26

Zegarek damski Certina Urban DS-8 Lady C033.051.36.128.00 (C0330513612800)

100%
Ocena: 5

Zegarek otrzymałam od rodziców z okazji urodzin, wiedzieli, że o nim marzyłam. Wpadł mi w oko ze względu na perłową tarczę, mam do nich słabość. Zakładałam go tez z bransoletką i jak najbardziej, dobrze się razem dopełniają.

Kami Kamcia

2024-03-22 10:26:10

Zegarek męski Certina Sport DS Podium Chrono Automatic C034.427.16.087.01 (C0344271608701)

100%
Ocena: 5

Znakomity zakup dla stylowego mężczyzny Ten elegancki męski zegarek CIGA z automatycznym mechanizmem to połączenie nowoczesności i klasy. Niebieski gumowy pasek dodaje mu sportowego charakteru. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, zwłaszcza że obsługa sklepu pomogła mi w wyborze idealnego modelu.

Piotr

2023-07-17 00:00:00

Zegarek męski Certina Sport DS Podium Chrono Automatic C034.427.16.087.01 (C0344271608701)

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Zegarek CIGA jest doskonałym wyborem dla mężczyzn ceniących styl i jakość. Automatyczny mechanizm zapewnia precyzję, a srebrny design dodaje mu elegancji. Był świetnie zapakowany, a obsługa klienta była bez zarzutu.

Adam

2023-10-19 00:00:00

Zegarek męski Certina Sport DS Podium Chrono Automatic C034.427.16.087.01 (C0344271608701)

100%
Ocena: 5

Wysoka jakość i funkcjonalność Ten model CIGA to znakomity wybór dla mężczyzn. Automatyczny mechanizm jest niezawodny, a elegancki, srebrny wygląd sprawia, że jest idealny na każdą okazję. Obsługa klienta była pomocna, co ułatwiło mi dokonanie wyboru.

Tomasz

2023-06-14 00:00:00

Zegarek męski Certina Sport DS Podium Chrono C034.417.11.097.00 (C0344171109700)

100%
Ocena: 5

Wysokiej jakości, solidny zegarek Zegarek CIGA to idealne połączenie stylu i funkcjonalności. Automatyczny mechanizm zapewnia precyzyjność, a stalowa mesh bransoleta dodaje elegancji. Jestem pod wrażeniem jakości wykonania i szybkiej wysyłki.

Marcin

2023-06-28 00:00:00

Zegarek męski Certina Sport DS Podium Chrono C034.417.11.097.00 (C0344171109700)

100%
Ocena: 5

Opinia zadowolona z zakupu. Ten męski zegarek CIGA z automatycznym mechanizmem jest wyjątkowy. Elegancki design ze stalowym meshem i srebrną tarczą dodaje mu klasy. Jestem zadowolony z zakupu, zwłaszcza że udało mi się wynegocjować lepszą cenę.

Tomasz

2023-07-20 00:00:00

Zegarek męski Certina Sport DS Podium Chrono C034.417.11.097.00 (C0344171109700)

100%
Ocena: 5

Zegarek niezawodny i stylowy. Ten model Certina jest idealnym przykładem szwajcarskiej jakości. Automatyczny mechanizm zapewnia niezawodność, a elegancki, szary wygląd jest bardzo stylowy. Obsługa klienta była wyjątkowa, pomogli mi znaleźć idealny zegarek w atrakcyjnej cenie.

Tomasz

2023-10-14 00:00:00

Zegarek męski Certina Urban DS-8 C033.451.16.031.00 (C0334511603100)

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu eleganckiego zegarka Zegarek Certina to doskonałe połączenie elegancji i funkcjonalności. Skórzany pasek i szary wygląd sprawiają, że jest idealny dla eleganckiego mężczyzny. Automatyczny mechanizm gwarantuje precyzję i długotrwałą wydajność. Jestem pod wrażeniem jakości i usługi klienta.

Marcin

2023-11-03 00:00:00

Zegarek męski Certina Urban DS-8 C033.451.16.031.00 (C0334511603100)

100%
Ocena: 5

Elegancki i precyzyjny zegarek Ten elegancki męski zegarek Certina to połączenie stylu i funkcjonalności. Automatyczny mechanizm zapewnia precyzję, a szary skórzany pasek dodaje mu klasy. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, zwłaszcza że kontakt ze sklepem był na najwyższym poziomie.

Jakub

2023-08-04 00:00:00

Zegarek męski Certina DS Action Diver Powermatic 80 C032.607.38.051.00 (C0326073805100)

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Certina to świetny wybór dla każdego mężczyzny ceniącego elegancki styl i niezawodność. Elegancki, czarny wygląd i automatyczny mechanizm sprawiają, że jest to doskonały zegarek na każdą okazję. Dodatkowo, obsługa klienta była pomocna, co ułatwiło mi zakup.

Jakub

2023-07-30 00:00:00

Zegarek męski Certina DS Action Diver Powermatic 80 C032.607.38.051.00 (C0326073805100)

100%
Ocena: 5

Elegancki i niezawodny zegarek Ten zegarek Certina to męski model, który wyróżnia się elegancją i wydajnością. Wyposażony w automatyczny mechanizm, oferuje długotrwałą rezerwę chodu. Czarny materiałowy pasek dodaje mu elegancji. Byłem mile zaskoczony szybką wysyłką i profesjonalną obsługą klienta.

Piotr

2023-10-31 00:00:00

Zegarek męski Certina DS Action Diver Powermatic 80 C032.607.38.051.00 (C0326073805100)

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z produktu Ten męski zegarek Certina to doskonały wybór dla każdego, kto ceni szwajcarską jakość. Automatyczny mechanizm Powermatic 80.611 zapewnia długotrwałą wydajność. Czarny materiałowy pasek jest wygodny i stylowy. Kupując, udało mi się wynegocjować lepszą cenę, pokazując ofertę konkurencyjnego sklepu.

Jakub

2023-07-15 00:00:00

Zegarek męski Certina DS Action Diver Powermatic 80 C032.607.38.051.00 (C0326073805100)

100%
Ocena: 5

Elegancki i solidny zegarek Ten automatyczny zegarek Certina to kwintesencja szwajcarskiego rzemiosła. Mechanizm Powermatic 80.611 zapewnia 80h rezerwy chodu i precyzję. Czarny wygląd dodaje mu klasy. Jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza że sklep zaoferował mi szybką i bezproblemową obsługę.

Piotr

2023-09-04 00:00:00

Zegarek męski Certina Aqua DS Action Day-Date C032.430.16.041.00 (C0324301604100)

100%
Ocena: 5

Fantastyczny i praktyczny zegarek najwyższej klasy. Certina to idealny wybór dla mężczyzn szukających elegancji i wydajności. Czarny materiałowy pasek i automatyczny mechanizm Powermatic 80.611 tworzą doskonałą harmonię. Dodatkowo, zegarek był starannie zapakowany, a obsługa sklepu była znakomita.

Jakub

2023-09-19 00:00:00

Zegarek męski Certina Aqua DS Action Day-Date C032.430.16.041.00 (C0324301604100)

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Ten zegarek Certina to doskonały przykład szwajcarskiej precyzji. Wyposażony w mechanizm Powermatic 80.621, zapewnia niezawodność i styl. Skórzany pasek w kolorze granatowym podkreśla jego męski charakter. Jestem pod wrażeniem obsługi sklepu, która pomogła mi wybrać idealny model.

Tomasz

2023-12-05 00:00:00

Zegarek męski Certina Urban DS-1 C029.807.16.081.01 (C0298071608101)

100%
Ocena: 5

Znakomity zegarek męski Ten zegarek Certina to szwajcarski majstersztyk. Automatyczny mechanizm Powermatic 80.621 z 80-godzinną rezerwą chodu zapewnia precyzję, a skórzany pasek i granatowa tarcza dodają wyrafinowania. Szybka wysyłka i możliwość negocjacji ceny w przypadku znalezienia niższej oferty to wielkie plusy.

Paweł

2023-10-16 00:00:00

Zegarek męski Certina Urban DS-1 C029.807.16.081.01 (C0298071608101)

100%
Ocena: 5

Wysoka jakość i satysfakcja z zakupu Ten model Certina to doskonałe połączenie elegancji i nowoczesności. Skórzany pasek i szary wygląd sprawiają, że jest idealny dla eleganckiego mężczyzny. Automatyczny mechanizm Powermatic 80.111 zapewnia 80 godzin rezerwy chodu. Szybka wysyłka i świetna obsługa klienta to dodatkowe atuty.

Jakub

2023-10-08 00:00:00

Zegarek męski Certina Urban DS-1 C029.807.16.081.01 (C0298071608101)

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Zegarek Certina z szarym wyglądem i skórzanym paskiem to idealne połączenie stylu i precyzji. Wyposażony w mechanizm Powermatic 80.111, jest niezwykle niezawodny. Zakup był prosty, a zegarek dotarł do mnie bardzo dobrze zapakowany.

Tomasz

2023-08-01 00:00:00

Zegarek męski Certina Urban DS-1 C029.807.11.041.02 (C0298071104102)

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Ten elegancki zegarek Certina jest synonimem szwajcarskiej jakości. Wyposażony w solidny mechanizm Powermatic 80.651, wytrzymuje do 80 godzin na jednym naciągu. Niebieski kolor tarczy dodaje mu wyrafinowania. Do tego dostałem świetną ofertę cenową, gdy pokazałem link do konkurencyjnego sklepu.

Michał

2023-10-11 00:00:00

Zegarek męski Certina Urban DS-1 C029.807.11.041.02 (C0298071104102)

100%
Ocena: 5

Wysokiej jakości szwajcarski zegarek Zegarek Certina to świetny wybór dla mężczyzn, którzy cenią elegancję i funkcjonalność. Szwajcarska produkcja gwarantuje jakość, a niebieska tarcza dodaje klasy. Obsługa sklepu była bardzo pomocna, pomogła mi wybrać idealny model. Polecam każdemu.

Tomasz

2023-06-14 00:00:00

Zegarek męski Certina Urban DS-1 C029.807.11.041.02 (C0298071104102)

100%
Ocena: 5

Znakomity zakup Ten model Certina z niebieską tarczą to mistrzostwo szwajcarskiej precyzji. Automatyczny mechanizm Powermatic 80.651 zapewnia niezawodność i elegancję. Jestem pod wrażeniem 80-godzinnej rezerwy chodu. Co więcej, sklep zapewnił ekspresową wysyłkę i doskonale zabezpieczył zegarek.

Adam

2023-07-19 00:00:00

Zegarek męski Certina Urban DS-1 C029.807.11.041.02 (C0298071104102)

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Ten model Certina to świetny wybór dla mężczyzn ceniących styl i precyzję. Jego szwajcarski mechanizm jest niezawodny, a elegancka niebieska tarcza dodaje mu charakteru. Zakup był prosty, a obsługa sklepu bardzo pomocna.

Tomasz

2023-10-19 00:00:00

Zegarek męski Certina Ds Caimano Gent C017.410.16.037.01 (C0174101603701)

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z wysokiej jakości produktu Ten zegarek Certina to idealne połączenie szwajcarskiej precyzji i elegancji. Wytrzymała konstrukcja i skórzany pasek czynią go świetnym wyborem. Dodatkowo, sklep zapewnił szybką i bezproblemową transakcję, co jest dużym atutem.

Jakub

2023-08-23 00:00:00

Zegarek męski Certina Ds Caimano Gent C017.410.16.037.01 (C0174101603701)

100%
Ocena: 5

Elegancki i niezawodny zegarek. Ten elegancki zegarek marki Certina to kwintesencja szwajcarskiej jakości. Jego precyzyjny mechanizm i wytrzymała konstrukcja to gwarancja długotrwałego użytkowania. Skórzany pasek dodaje mu elegancji. Jakość obsługi klienta w sklepie była na najwyższym poziomie.

Marcin

2023-09-11 00:00:00

Zegarek męski Certina Aqua DS Action Day-Date C032.430.11.051.00 (C0324301105100)

100%
Ocena: 5

Witam, jest to świetny zegarek, warto obejrzeć go w realu, bo robi o wiele większe wrażenie, w moim przypadku dokładność to ok. 1 sekundy na dobę niesamowite, a do tego 200 m wodoszczelności, na ręce wygląda na o wiele droższy.

Wojtek B.

2023-12-10 07:46:45

Zegarek męski Certina DS Jubile Gent Gold C902.451.46.011.00 (C9024514601100)

100%
Ocena: 5

Zegarek premium. Noszę go od wczoraj i jestem zachwycony, szwajcarska klasa ! Polecam ;)

Kuba

2023-12-08 05:25:50

Zegarek męski Certina DS Jubile Gent Gold C902.451.46.011.00 (C9024514601100)

100%
Ocena: 5

Klasa sama w sobie. Noszę ten zegarek od wczoraj i jestem zachwycony! :)

Kuba

2023-12-08 05:23:37

Zegarek męski Certina Urban DS Caimano C035.410.16.012.00 (C0354101601200)

100%
Ocena: 5

Mam go 2 lata i sprawdza się. Jest bardzo dokładny, szczelny. Polecam!

Zbyszek

2023-10-27 09:33:05

Zegarek damski Certina DS Podium Lady Automatic Diamonds C001.007.11.116.00 (C0010071111600)

100%
Ocena: 5

Paczka była w idealnym stanie. A zegarek piękny. Cudowny prezent z okazji półwiecza życia. Cudowny grawer zachęca do tego, by rozpocząć następne... czyżby kolejne 50 lat?... A czemu nie? Bo tylko miłość zatrzyma czas. A mój nowy zegarek? Odlicza tylko szczęśliwie chwile. Dziękuję Zegarownio!

Małgoś

2023-10-25 15:48:57

Zegarek damski Certina DS Podium Lady Automatic Diamonds C001.007.11.116.00 (C0010071111600)

100%
Ocena: 5

Paczka była w idealnym stanie. A zegarek piękny. Cudowny prezent z okazji półwiecza życia. Cudowny grawer zachęca do tego, by rozpocząć następne... czyżby kolejne 50 lat?... A czemu nie? Bo tylko miłość zatrzyma czas. A mój nowy zegarek? Odlicza tylko szczęśliwie chwile. Dziękuję Zegarownio!

Małgoś

2023-10-25 15:41:07

Zegarek damski Certina DS Podium Lady Automatic Diamonds C001.007.11.116.00 (C0010071111600)

100%
Ocena: 5

Przepiękny. Klasyka w pięknym wydaniu. Cudowny prezent na 50 urodziny, bo odmierza tylko szczęśliwe chwile. To prawda, ze tylko miłość zatrzyma czas, bo mój zegarek prężnie prze naprzód. W dodatku bez baterii! To przewaga automatów... Polecam wszystkim!

Małgorzata

2023-10-25 14:47:00

Zegarek damski Certina Aqua DS PH200M Lady C036.207.18.106.00 (C0362071810600)

100%
Ocena: 5

Kupiłem go dla żony - jest zachwycona. Nie spodziewałem się, że jest tak dokładny (kilka sekund na dobę).

Rafał

2023-07-17 20:42:23

Zegarek damski Certina Urban DS Podium Lady C001.007.22.116.00 (C0010072211600)

100%
Ocena: 5

Zegarek jest przepiękny, na żywo prezentuje się o wiele lepiej niż na stronie. Bardzo kobiecy i delikatny. Odkąd go dostałam, noszę praktycznie codziennie, będzie idealnym dodatkiem z biżuterii na ślubie ;)

Izabella

2022-12-14 09:11:32

Zegarek męski Certina Aqua DS Action C032.851.11.047.00 (C0328511104700)

100%
Ocena: 5

Zegarek odebrałem od przemiłej obsługi w salonie na Powiślu. Piękny czasomierz. Na plus na pewno parametry, bo w tej cenie dostać tak ładny zegarek z 200 m, szafirem i chronometrem swiss made to rzadkość. Jestem mile zaskoczony, że w tej klasie wodoszczelności udało się zachować rozsądną grubość zegarka, bo konkurencja w tej dziedzinie produkuje grube buły 13+, a tu mamy zgrabne 11 mm grubości i 41 mm średnicy.

Soban

2022-11-29 19:05:30

Zegarek męski Certina Urban DS Caimano Chrono C035.417.16.037.01 (C0354171603701)

100%
Ocena: 5

Zegarek super, jakość sama w sobie. Czytelna tarcza, łatwo wymienialny pasek. Bardzo dokładny czasomierz.

Plochar

2022-11-26 19:50:26

Zegarek męski Certina Aqua DS Action Diver C032.607.11.041.00 (C0326071104100)

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo dobry. Mechanizm kluczowy z punktu widzenia odbiorcy, choć niektórzy narzekają. Certina według mnie jest to najlepsza propozycja divera w tej cenie, jeżeli chodzi o zegarki budżetowe. Są najlepsze.

Arczi

2022-08-16 20:13:00

Elementy 1 do 40 204 całkowita