Opinie o zegarkach Festina

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach festina

Uniwersalny zegarek istnieje! Są nimi zegarki Festina, które dla wielu klientów są synonimem dobrego stylu i niezawodności. Jakie zegarki Festina są najlepsze? Poznaj opinie.

Zegarki Festina - opinie naszych klientów

Hiszpańska marka Festina powstała 100 lat temu. Dzisiaj siedziba Festiny mieści się w słonecznej Barcelonie i ciągle tworzy nieszablonowe i ciekawe zegarki na każdą okazję. Poznaj opinie klientów na temat zegarków Festina.

Festina to marka bardzo doceniana przez klientów. Wszystko za sprawą różnorodności oferty, którą prezentuje marka. Niezależnie do tego, czy szukasz eleganckiego, casualowego, czy sportowego zegarka - znajdziesz swój zegarek w ofercie marki Festina.

Zegarek męski Festina Connected Hybrid Smartwatch Chrono Bike F20549/1

100%
Ocena: 5

Dziś odebrałem zegarek, przybył starannie zapakowany. Prezentuje się znakomicie, pasuje dobrze do stylu sportowego jak i wyjściowego

Adam B.

2024-05-10 22:05:22

Zegarek damski Festina Classic F20682/2

100%
Ocena: 5

Jestem zwolenniczka zegarków vintage. Kwadratowe i prostokątne koperty prezentują się bardzo szykownie. Zegarek na żywo wygląda jeszcze lepiej, kolory są cudowne.

Agnieszka

2024-05-10 09:04:04

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F20343/8

100%
Ocena: 5

Zegarek prześliczny, ładnie zapakowany. Zamówiłam z grawerem bardzo dobrze wykonany. Wysyłka też szybka. Serdecznie polecam.

Malwik

2024-04-25 14:14:49

Zegarek damski Festina Classic F20019/4

100%
Ocena: 5

Zegarek nosi się znakomicie. Bardzo podoba mi się bransoleta, która ma fajne zapięcie, łatwo się ja zapina i zdejmuje. Tarcza jest czytelna dzięki arabskim indeksom, a głęboko niebieskie wskazówki świetnie się odznaczają na jej tle. No a sama tarcza, fajnie się mieni w świetle dzięki szlifowi słonecznemu :)

Lena

2024-04-19 10:30:00

Zegarek damski Festina Boyfriend F20640/9

100%
Ocena: 5

WOW! Co za design! Zegarki marki Festina podpatrzyłam u mojego męża i stwierdziłam, że muszę posiadać chociaż jeden w swojej kolekcji. Model, na który się zdecydowałam łączy klasyczną estetykę z nowoczesnością. Jego zielona tarcza jest prawdziwym wyróżnikiem i świetnie uzupełnia moje basic stylizacje. Całość utrzymana w złotej kolorystyce - coś co uwielbiam!

Ania

2024-04-19 10:12:18

Zegarek męski Festina Swiss Made Capsule F20007/2

100%
Ocena: 5

Zegarek prezentuje się pięknie już na zdjęciach. Niemniej, po rozpakowaniu przesyłki przeżyłem bardzo miłe zaskoczenie. Wiedziałem, że zamawiam elegancki zegarek, ale dopiero na żywo prezentuje się naprawdę genialnie. Świetne wykonanie, piękna prezencja, subtelność niebieskich szczegółów na tle biało-srebrzystej tarczy z eleganckim deseniem na środku. Zegarek zdecydowanie wygląda na dużo droższy niż jest. Całość uzupełnia praktyczne i estetyczne pudełko. Pewnym minusem z początku był sztywny skórzany pasek, ale po paru dniach zegarek wygodnie ułożył się na nadgarstku. Przesyłka ekspresowa (zegarek dostałem na drugi dzień od zamówienia), paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Zdecydowanie polecam tak zegarek, jak i Sprzedawcę

Łukasz

2024-02-20 17:02:01

Zegarek kieszonkowy Festina Classic F2019/1

100%
Ocena: 5

Przepiękny zegarek, malutki, poręczny i z dobrego materiału. Dotarł już z nastawiona godziną oraz datą. Dostawa szybka już kolejnego dnia, łańcuszek nieco nietypowy, zdecydowanie bardziej pasuje do spodni niż np marynarki, ale to nie problem. Zdecydowanie polecam.

Dominik

2024-01-20 13:07:46

Zegarek damski Festina Boyfriend F20476/1

100%
Ocena: 5

Zachwycający i elegancki zegarek. Zegarek Festina to elegancki i praktyczny dodatek dla nowoczesnej kobiety. Wykonany ze stali szlachetnej, jego srebrny kolor jest bardzo uniwersalny. Obsługa sklepu była pomocna i efektywna.

Magdalena

2023-12-03 00:00:00

Zegarek damski Festina Boyfriend F20476/1

100%
Ocena: 5

Wyjątkowo satysfakcjonujący zakup Festina to wspaniały dodatek do damskiej garderoby. Jego kwarcowy mechanizm zapewnia precyzję, a elegancki design z meshowym paskiem pasuje do wielu okazji. Cieszę się, że sklep oferował możliwość negocjacji ceny.

Michał

2023-07-10 00:00:00

Zegarek damski Festina Boyfriend F20476/1

100%
Ocena: 5

Elegancki i uniwersalny damski zegarek. Zegarek Festina to idealny wybór dla kobiet ceniących elegancję i klasykę. Jego srebrny wygląd i stalowa mesh bransoleta dodają szyku każdej stylizacji. Jestem pod wrażeniem szybkiej wysyłki i profesjonalnej obsługi klienta.

Anna

2023-08-06 00:00:00

Zegarek damski Festina Boyfriend F20476/1

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Zegarek Frederique Constant jest idealnym wyborem dla mężczyzn ceniących elegancję. Jego skórzany pasek dodaje klasy. Sklep zapewnił mi doskonałą obsługę i pomoc w wyborze odpowiedniego modelu.

Aneta

2023-11-10 00:00:00

Zegarek męski Festina Classic F20426/3

100%
Ocena: 5

Doskonały zakup Festina to wyjątkowy zegarek, który polecam każdemu. Jego stalowy mesh pasek jest niezwykle elegancki. Obsługa sklepu była pomocna i skuteczna w doradzaniu.

Krzysztof

2023-06-08 00:00:00

Zegarek męski Festina Classic F20426/3

100%
Ocena: 5

Elegancki i precyzyjny zegarek. Zegarek Festina to doskonałe połączenie elegancji i stylu. Jego automatyczny mechanizm jest bardzo precyzyjny. Sklep zapewnił mi profesjonalną obsługę i ekspresową dostawę.

Tomasz

2023-11-10 00:00:00

Zegarek męski Festina Classic F20426/3

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Zegarek Festina jest idealnym dodatkiem do mojej garderoby. Sklep zapewnił mi niezwykle pomocną obsługę i szybką dostawę.

Tomasz

2023-10-02 00:00:00

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F20343/7

100%
Ocena: 5

Wysokiej jakości zegarek Festina to idealny wybór dla każdej kobiety. Jestem pod wrażeniem szybkiej wysyłki i doskonałej obsługi klienta w sklepie.

Tomasz

2023-08-01 00:00:00

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F20343/7

100%
Ocena: 5

Doskonały elegancki zegarek Festina to zegarek, który zdecydowanie polecam. Jego stalowa mesh bransoleta jest bardzo elegancka. Szybka wysyłka i pomocna obsługa sklepu to dodatkowe plusy.

Łukasz

2023-07-18 00:00:00

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F20343-4

100%
Ocena: 5

Wysoka jakość i elegancja Festina to zegarek, który spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jego czarny design jest elegancki i uniwersalny. Sklep zapewnił mi świetną obsługę i pomoc w wyborze odpowiedniego modelu.

Jakub

2023-10-28 00:00:00

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F20343-4

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu eleganckiego i precyzyjnego zegarka Festina to zegarek, który idealnie pasuje do mojego stylu. Jestem pod wrażeniem szybkiej wysyłki i doskonałej obsługi klienta w sklepie.

Marcin

2023-12-05 00:00:00

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F20343-4

100%
Ocena: 5

Wysoka satysfakcja z zakupu Festina to zegarek, który polecam każdemu. Jego granatowa tarcza jest bardzo stylowa. Sklep zapewnił mi doskonałą obsługę i pomoc w wyborze.

Marcin

2023-10-29 00:00:00

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F16760/4

100%
Ocena: 5

Wysokiej klasy elegancki zegarek. Festina to świetny zegarek dla każdego mężczyzny. Jego czarna tarcza jest bardzo elegancka. Szybka wysyłka i świetna obsługa sklepu zrobiły na mnie wrażenie.

Marek

2023-09-13 00:00:00

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F16760/4

100%
Ocena: 5

Wysoka jakość i satysfakcja z zakupu. Festina to idealny zegarek dla mężczyzn ceniących klasykę. Sklep zapewnił mi wyjątkową obsługę i pomoc w wyborze idealnego modelu.

Mateusz

2023-12-07 00:00:00

Zegarek męski Festina Chronograph F16760-1

100%
Ocena: 5

Doskonały wybór Zegarek Festina jest bardzo elegancki. Jego skórzany pasek to symbol klasy. Jestem pod wrażeniem szybkiej i bezproblemowej dostawy.

Krystian

2023-07-23 00:00:00

Zegarek męski Festina Chronograph F16760-1

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z eleganckiego i precyzyjnego zegarka Festina to mój ulubiony wybór. Jego srebrna tarcza pasuje do każdego stroju. Co więcej, obsługa klienta była wyjątkowo pomocna i efektywna.

Marcin

2023-12-08 00:00:00

Zegarek męski Festina Connected Hybrid Smartwatch Chrono Bike 2022 Special Edition SET F20648/1

100%
Ocena: 5

Festinka przepięknie prezentuje się na nadgarstku, generalnie ma wszystko co powinien mieć zegarek w tej cenie. Jestem pod wrażeniem szybkiej dostawy.

Piotr Sbk

2023-08-31 19:34:37

Zegarek męski Festina Swiss Made Capsule F20010/2

100%
Ocena: 5

Po otworzeniu przesyłki byłem pozytywnie zaskoczony. Zegarek prezentuje się świetnie. Wysoka jakość wykonania oraz dbałość o detale. Bardzo dobry zakup. Dziękuję za szybką wysyłkę!

Michał

2023-06-23 09:05:34

Zegarek męski Festina Retro F16573/9

100%
Ocena: 5

Zegarek spodobał się mężowi. Jest duży i ma bardzo ciekawy kolor tarczy, dokładnie taki jak na zdjęciu. Prezentuje się naprawdę doskonale. Zachęcam do zakupu tych, którzy nie mogą się zdecydować. Kolejne udane zakupy w Zegarowni. Z pewnością wkrótce znów Was odwiedzę.

Jolanta

2023-02-20 16:14:34

Zegarek damski Festina Swiss Made Capsule F20009/4

100%
Ocena: 5

Zegarek zakupiony jako prezent dla żony. Pasuje zarówno do codziennego użytkowania, jak i eleganckiej stylizacji. Na duży plus zasługuje jakość wykonania, którą widać już przy pierwszym wyjęciu z pudełka, zegarek prezentuje się niesamowicie solidnie. Za rozsądną cenę można otrzymać naprawdę niesamowity produkt. Może jedynie mógłby być nieco większy, ale to już kwestia gustu. Możemy zdecydowanie polecić ten model:)

Krystian

2022-12-27 11:59:48

Zegarek męski Festina Connected Hybrid Smartwatch Chrono Bike F20549/1

100%
Ocena: 5

Model bardzo dobrze prezentuje się na nadgarstku. Pasuje do większości moich ciuchów. Fajny dodatek do noszenia na co dzień.

Adrian

2022-10-18 10:54:11

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F20285-4

100%
Ocena: 5

Dobrze leży na ręku. Nie odstaje, co niestety często mi się zdarza. Idealny do pracy. Zegarek całkiem dobrze się sprawdza. Duży plus za tarczę, takiej jeszcze nie miałem.

Adam

2022-08-12 06:33:37

Zegarek damski Festina Swiss Made Capsule F20011/2

100%
Ocena: 5

Parę dni minęło, jak dostałam ten zegarek i jestem mega zadowolona! Bałam się zamawiać na odległość bez przymierzania. Ale wszystko się spełniło! Jest bardzo kobiecy i elegancki. Dziękuję!

Yara

2022-07-24 09:49:29

Zegarek męski Festina Connected Hybrid Smartwatch Chrono Bike F20549/1

100%
Ocena: 5

Mega fajny zegarek, polecam.

Arek

2022-05-08 18:07:54

Zegarek męski Festina Diver Sapphire Automatic F20531/3

100%
Ocena: 5

Jestem w szoku, o godz. 13.30 złożyłem zamówienie a o godz. 12.10 na drugi dzień zegarek był u mnie w Świnoujściu. Dotarł cały, bez żadnych uszkodzeń. W realu prezentuje się lepiej niż na fotkach. Chyba się nie zrozumieliśmy ze sprzedającym, bo zegarka nie można dokręcać i nie ma funkcji stop sekundy. A na tych funkcjach tez mi zależało. Co do opinii eksploatacyjnej wypowiem się później, jak go trochę ponoszę.

Adam

2022-02-10 12:06:48

Zegarek męski Festina Classic F20446/1

100%
Ocena: 5

Pięknie się prezentuje na ręce i ma wszystko, co jest niezbędne dla mnie w zegarku. Za tą cenę jest naprawdę wart zakupu.

Halina P.

2022-01-07 16:26:38

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F16760/4

100%
Ocena: 5

Właśnie minęły 2 lata, odkąd podarowałam ten zegarek mojemu partnerowi na trzydzieste urodziny. Bez wątpienia był to świetny wybór, ponieważ od tego czasu się z nim nie rozstaje :) Zegarek na żywo prezentuje się jeszcze lepiej, niż na zdjęciach, jest bardzo elegancki. Polecam!

Magdalena

2021-12-01 20:57:24

Zegarek męski Festina Classic F20426/3

100%
Ocena: 5

Produkt bardzo dobrej jakości. Jestem pod wrażeniem szybkiej dostawy.

Piotruś

2021-08-26 20:06:18

Zegarek męski Festina Diver Sapphire Automatic F20533/2

100%
Ocena: 5

Trochę przypomina Rolexa. Ładny kolor koperty i bransolety. Zegarek układa się dobrze do ręki, szkło jest przejrzyste. Luma działa jak marzenie. Jestem bardzo zadowolony.

Maciek

2021-06-10 10:09:39

Zegarek męski Festina Diver Sapphire Automatic F20531/4

100%
Ocena: 5

Klasyka wśród diverów, duża wygoda i bezpieczeństwo, gdy zegarek będzie miał do czynienia z jakąkolwiek wodą. Na taki model liczyłem i taki do mnie przyszedł.

Baltazar

2021-06-10 10:07:53

Zegarek męski Festina Diver Sapphire Automatic F20531/2

100%
Ocena: 5

Nie mam nic do dodania więcej, niż poprzednicy już napisali. Zegarek świetny, Festina robi dobre divery tak jak Invicta. Obie marki bardzo lubię, ale do festinki mam słabość, polecam!

surdur

2021-05-27 08:27:35

Zegarek męski Festina Diver Sapphire Automatic F20533/2

100%
Ocena: 5

Boski diver, który wygląda nie jak zegarek sportowy, a jak jakiś rolex. Jestem naprawdę nim urzeczony, zakup najlepszy pod słońcem. Wodoszczelność i bogaty błysk, lepiej być nie może!

Gab

2021-05-27 06:12:03

Zegarek męski Festina Diver Sapphire Automatic F20531/4

100%
Ocena: 5

Produkt bez wad, zakupiony jako nowy i taki do mnie przyszedł. Transakcja przebiegła pomyślnie. Zegarek taki, jak na zdjęciu, duży, dość masywny. Duża wodoszczelność, szafirowe szkło. Plasuje go to wysoko w moich rankingach jakościowych diverów, a mam ich kilka w kolekcji. Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie.

Tomasz

2021-05-20 09:15:10

Elementy 1 do 40 146 całkowita

Strona