Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Ponad 50 tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Zegarownia

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek damski Timex City Transcend TW2U86700

100%
Ocena: 5

Ponadczasowy, szybka dostawa. Pasuje do wszystkiego.

Alicja

2022-09-24 08:43:35

Zegarek męski Orient Classic Automatic Bambino FAC00009N0

100%
Ocena: 5

Świetny, ponadczasowy zegarek. Kilka lat temu widziałem go na ręku kolegi. Teraz ja go nabyłem. Wygląda super.

Roman89

2022-09-24 08:43:06

Zegarek męski Timex Expedition Military Navi TW2U09900

100%
Ocena: 5

Super zegarek Timex z automatycznym mechanizmem w b. dobrej cenie.

Tim

2022-09-24 08:42:10

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

Zegarek jest piękny. Mąż był zachwycony z prezentu. Jeśli chodzi o stronę i sklep wszystko odbyło się tak, jak należy, jestem bardzo zadowolona. Przesyłka dotarła bardzo szybko, w ustalonym czasie. Z pewnością będę polecać ten sklep.

Jaga

2022-09-22 15:27:35

Zegarek Casio G-SHOCK Original Carbon Core Guard GA-2200BB-1AER

100%
Ocena: 5

Zegarek fantastyczny. Wygląd super. Jestem bardzo zadowolony.

Vova

2022-09-21 17:39:19

Zegarek męski Oris Aquis Date Calibre 400 Automatic 01 400 7769 4135-07 8 22 09PEB

100%
Ocena: 5

Oris to jakość sama w sobie, ten doskonały nurek jest tego potwierdzeniem. Towarzyszy mi każdego dnia, a rezerwa nie raz mnie uratowała. Cena wysoka, ale po założeniu go na nadgarstek całkowicie zrozumiała

Marcin

2022-09-21 08:36:24

Zegarek damski Versus Versace Saint Germain VSP1J0121

100%
Ocena: 5

To prezent urodzinowy dla siostry, ale skusiłam się, żeby przymierzyć. No i cudo! Model jest mocno biżuteryjny i zdecydowanie wyróżnia się na tle innych zegarków. Jakość bardzo zadowalająca. Chyba będę go siostrze podkradać :)

Natalia

2022-09-21 08:08:31

Zegarek męski Adriatica Chronograph A8188.T255CH

100%
Ocena: 5

Tarcza tego zegarka daje wrażenie o wiele większej głębi. Zdjęcie tego nie odda, ale musicie mi uwierzyć na słowo. Super alternatywa dla moich innych zegarków, które w większości mają kolor czarny. Świetnie się sprawuje, czuć tu jakość Swiss Made.

M.

2022-09-21 07:53:14

Zegarek damski Pierre Ricaud Classic P21028.5145QZ

100%
Ocena: 5

Cudo dla wszystkich elegantek! Uwielbiam srebrną biżuterię i ten model z powodzenie zastępuję mi bransoletkę. Jestem zachwycona, że w tak niskiej cenie przyszedł do mnie tak jakościowy produkt, w dodatku z tak szybką wysyłką. Polecam zakupy w Zegarowni <3

Karolina

2022-09-21 07:45:44

Zegarek męski Traser P67 SuperSub T100 TS-109371

100%
Ocena: 5

Solidny zegarek nie do zajechania! Idealnie sprawdza się podczas nurkowania, ale w sumie nie rozstaję się z nim też na co dzień, bo na nadgarstku wygląda bardzo uniwersalnie. Zdecydowanie wart swojej ceny :)

Kacper

2022-09-21 07:40:21

Zegarek Casio VINTAGE Iconic A171WEG-9AEF

100%
Ocena: 5

Zegarek podarowany mamie z okazji imienin - i był to strzał w dziesiątkę oraz podróż wspomnieniami do jej młodzieńczych lat^^ Kształt koperty oraz bransoleta idealnie ze sobą współgrają, tworząc naprawdę elegancki i zwracający uwagę element garderoby. Na duży plus trzeba wskazać możliwość samodzielnej regulacji długości bransolety. Sam zegarek został zapakowany w bardzo stylowe pudełko, co dopełniło całokształt efektu. Polecam

lipko

2022-09-20 16:41:19

Zegarek damski Lorus Classic RG254UX9

100%
Ocena: 5

Na ten zegarek trafiłem, szukając prezentu dla dziewczyny. Sugerowałem się parametrami, wykonaniem ze stali szlachetnej oraz japońskim mechanizmem, co gwarantuje jakość. Wybór okazał się trafny - zegarek jest przepiękny i świetnie komponuje się na szczupłym nadgarstku, co dodatkowo optycznie powiększa kopertę. Szczególne wrażenie robi ciekawe wykończenie tarczy. Sam zegarek jest naprawdę solidnie wykonany z dbałością o najmniejsze detale. Naprawdę polecam!

Marcin

2022-09-20 10:15:11

Zegarek damski Versus Versace Los Feliz VSP1G0421

100%
Ocena: 5

Dostałam ten zegarek w prezencie. W pierwszym momencie uznałam, że jest zbyt strojny. Błyszcząca bransoleta, ten wizerunek lwa do tego połyskujące indeksy. Jakże się myliłam. Do mojej szafy minimalistki pasuje idealnie. Nadaje fajnego charakteru. Jest elegancki, trochę nieoczywisty, przez co przyciąga uwagę. Usłyszałam wiele komplementów, co było dla mnie bardzo miłe.

Laura G

2022-09-20 07:31:04

Zegarek damski Versus Versace Los Feliz VSP1G0821

100%
Ocena: 5

Moda, książki i zegarki, to trzy rzeczy, które uwielbiam. Wybrałam ten zegarek, bo urzekł mnie biżuteryjnym stylem. Płaskorzeźba przedstawiająca głowę lwa nadaje mu antyczny i nieco drapieżny charakter. I ta pięknie połyskująca tarcza. Bransoleta też jest nieoczywista, jej ogniwa przypominają trochę kolczaste ćwieki. Doceniam też połączenie kolorów, różowego złota i srebra. Pozwala mi to na zestawienie zegarka z ulubioną biżuterią. Co do modowego zacięcia, Versace to globalna marka, a ten zegarek pozwala mi na wkroczenie do tego wyjątkowego świata.

Julietta

2022-09-20 07:26:11

Zegarek męski Eberhard 1887 Remontage Manuel 21028.03 CP

100%
Ocena: 5

Doceniam piękne przedmioty, wysokiej jakości. Dla tego od lat stawiam na zegarki z oznaczeniem Swiss Made. Walory wizualne w zegarkach Eberhard są oczywiste. Dla mnie kluczowy jest mechanizm, w tym przypadku manufakturowy. To jeden z tych zegarków, nieosiągalnych dla wszystkich. A to jest dla mnie wielce istotne.

Miłosz M.

2022-09-20 06:54:13

Zegarek męski Tissot PRX T137.410.11.031.00 (T1374101103100)

100%
Ocena: 5

Jedne z moich najlepszych zakupów. Długo szukałem idealnego zegarka, aż w końcu trafiłem na PRX. Każde spojrzenie na nadgarstek budzi uśmiech na mojej twarzy. Światło pięknie odbija od tarczy oraz bransolety. Super zegarek!!!!!!

kacper

2022-09-16 20:55:47

Zegarek damski Guess Micro Imprint GW0106L3

100%
Ocena: 5

Bardzo cieszy mnie ten zakup! Zegarek wygląda zjawiskowo na żywo, poza swoją podstawową funkcją dla mnie jest też rodzajem biżuterii, tarcza ślicznie lśni i jeszcze ta meshowa bransoletka :) Polecam!

Vanessa

2022-09-16 10:37:43

Zegarek męski Emporio Armani AR11383 AR11383

100%
Ocena: 5

Super się zegareczek nosi, bardzo ładnie wygląda ta tarcza ze szlifem. To mój pierwszy zegarek z meshem i muszę przyznać, że jest to bardzo wygodne rozwiązanie, fajnie układa się na nadgarstku.

Pollard

2022-09-16 10:30:49

Zegarek męski Lorus Chronograph RM323GX9

100%
Ocena: 5

Zegarek pięknie się prezentuje + szybka obsługa klienta = rewelacja

Asia

2022-09-16 08:33:51

Zegarek męski Adriatica Chronograph A8163.Y214CH

100%
Ocena: 5

Z reguły ubieram się na sportowo, tak więc zdecydowałem się na bardziej sportowy zegarek, bo klasyczny już mam. Jednak o dziwo przymierzyłem go do koszuli i też bardzo fajnie się prezentował. Nawet dzieci powiedziały, że teraz wyglądam bardzo modnie i młodziej. Tak więc polecam każdemu, kto chce się odmłodzić o te kilka lat :)

Mateusz

2022-09-15 10:34:16

Zegarek męski Orient Star Open Heart Automatic RE-AY0003S00B

100%
Ocena: 5

Spełnia wszystkie moje oczekiwania. To już mój kolejny zegarek do kolekcji. Plus za szybką przesyłkę, polecam.

Wojtek

2022-09-15 10:19:59

Zegarek męski Aviator Douglas Day-Date V.3.35.0.278.4

100%
Ocena: 5

Bardzo porządny zegarek, warty swojej ceny. Szukałem jakiegoś szwajcarskiego zegarka i po jakimś czasie trafiłem na ten model. Nie zawiodłem się - na żywo robi wrażenie. Do tego plus za dobre gatunkowo materiały, takie jak szkło szafirowe i wygodna skóra.

Michał

2022-09-14 06:39:56

Zegarek męski Fortis Flieger F-43 Bicompax Chronograph F4240005

100%
Ocena: 5

Kupno tego zegarka to był strzał w dziesiątkę. Podobało mi się kilka zegarków różnych producentów, wybrałem Fortis Flieger F-43 na skórzanym pasku i nie żałuję !! Wysoka jakość, solidność i perfekcja wykonania jest na każdym mm tego zegarka. Mam nadgarstek 19,5 cm - nieco się bałem, że 43 mm będzie nieco za mało, ale tak nie jest. Ten Flieger jest dla mnie w sam raz - ani za duży, ani za mały. Na żywo prezentuje się naprawdę świetnie, noszę go kilka dni i na razie nie mogę się na niego napatrzeć. Nie lubię bransolet, pasek skórzany jest naprawdę solidny i wygodny. Polecam zakup !!

chrom78

2022-09-11 18:40:41

Zegarek damski Pierre Ricaud Classic P22056.111ZQ

100%
Ocena: 5

Nie znałam wcześniej tej marki, natrafiłam na nią, przekopując się przez przepastne zbiory Zegarowni. I przepadłam! Zegarek jest kobiecy, ale nie przekombinowany, minimalistyczny, z czytelną, ślicznie zdobioną tarczą. Bransoleta jest wygodna w regulacji i nie szczypie włosków. To zdecydowanie udany zakup <3

Oliwia

2022-09-09 06:53:16

Zegarek damski Pierre Ricaud Classic P22035.1141Q

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek! Jest tak klasyczny, że noszę go cały czas odkąd do mnie przyszedł. Minimalistyczny i elegancki model na wiele okazji. Do tego szybka i dobrze zapakowana przesyłka. Polecam tego użytkownika :D

Paula

2022-09-09 06:49:07

Zegarek damski Pierre Ricaud Classic P22031.1143Q

100%
Ocena: 5

Dzięki temu zegarkowi biżuteria staje się zbędna. Bardzo podobają mi się te subtelne ważki na tarczy i delikatny brokat. Całość jest wyważona, elegancka, ale nie kiczowata. I do tego w dobrej cenie!

Renata

2022-09-09 06:43:30

Zegarek damski Pierre Ricaud Classic P21029.1113Q

100%
Ocena: 5

Ta bransoletka robi w tym zegarku robotę. Piękny, elegancki i oryginalny dodatek. W ogóle się z nim nie rozstaję :)

Ola

2022-09-09 06:39:49

Zegarek męski Citizen Super Titanium AW1240-57E

100%
Ocena: 5

Klasyczny wygląd i nowoczesny mechanizm solarny - to nie mogło się nie udać. Tym bardziej, gdy wyszło z fabryki Citizena. Do tego tytan, którego nic nie pokona i mamy definicję zegarka idealnego. Polecam.

Radek

2022-09-09 06:32:37

Zegarek męski Invicta Specialty Chronograph 21464

100%
Ocena: 5

Super dla osób, które lubią sportowy klimat w zegarkach. Tarcza mimo bogactwa funkcji jest czytelna. Bardzo fajnie mi się sprawdza ten zegarek plus ma dobry stosunek ceny do jakości.

Adam

2022-09-09 06:29:07

Zegarek damski Davosa Classic 167.589.15

100%
Ocena: 5

Zegarek kupiłam w prezencie urodzinowym dla mamy. To kobieta, która kocha elegancję i klasykę i zaraziła mnie tym samym. Dzięki temu doskonale znam jej gust i nie pomyliłam się, faktycznie była zachwycona, a ja zastanawiam się, czy nie sprawić sobie takiego samego zegarka. W końcu to ponadczasowy model!

Anna

2022-09-09 06:23:26

Zegarek męski Orient Classic Automatic RA-AP0005B10B

100%
Ocena: 5

Kultowa marka Oris nie zawodzi. Ten zegarek przypomina mi modele z dawnych lat, ma w sobie nutkę stylu retro, którą bardzo w dodatkach lubię. Można go założyć do eleganckiego stroju, ale wygląda też dobrze do ubrań, które noszę na co dzień. Ma super bajer w postaci szkiełka na deklu i ogólnie zbiera dużo komplementów :)

Paweł

2022-09-09 06:18:02

Zegarek męski Oris Aquis Date Calibre 400 Automatic 01 400 7769 4135-07 8 22 09PEB

100%
Ocena: 5

Zegarek całkowicie warty swojej ceny. Bardzo wysoka rezerwa chodu i perfekcyjnie działający mechanizm, który widać przez dekiel. Jakość widać tu w każdym szczególe, a wodoszczelność przetestowałem i faktycznie można spokojnie schodzić z zegarkiem pod wodę. Mówiąc krótko - to była dobra inwestycja.

Grzegorz

2022-09-09 06:13:54

Zegarek męski Wenger Seaforce 01.0643.108

100%
Ocena: 5

Solidny sportowy zegarek. Jego atutem jest wygodny silikonowy pasek. Mimo ciemnej tarczy jest dość czytelny. Duży plus za utwardzane szkiełko.

Bartosz

2022-09-07 13:54:11

Zegarek męski Wenger Urban Classic 01.1731.115

100%
Ocena: 5

Historia zakupu tego zegarka jest dość zabawna. Finalnie w naszej rodzinie pojawiły się dwa egzemplarze. Mój tata i brat mają tak samo na imię, wielkimi krokami zbliżały się ich imieniny. Stwierdziłam, że najlepszym prezentem dla brata będzie zegarek. Lubi klasykę, wiec wybór padł na Wengera. Mój brat w tym samym czasie kupił prezent dla ojca. Powiedział, że kupił coś tak fajnego, że będę w szoku, jak zobaczę. Nie chciał natomiast zdradzić co. Nadszedł ten dzień. W momencie odpakowywania prezentu na twarzy mojego brata narysował się taki dziwny uśmieszek. Sama nie wiedziałam, co myśleć, aż do chwili jak prezent odpakował tata. Tak to ten sam zegarek! Teraz z dumą obaj noszą ten sam model. Śmieja się, że to ich jeszcze bardziej połączyło. Można powiedzieć, że jest to zegarek międzypokoleniowy. :)

Julienne

2022-09-07 13:50:05

Zegarek męski Wenger Urban Classic 01.1731.117

100%
Ocena: 5

Zegarek z oznaczeniem Swiss Made w tak przystępnej cenie to rzadkość. Wygląda super, a do tego jest wygodny. Pasek już po jednym założeniu ułożył się do nadgarstka. Zegarek jest prosty, klasyczny, dobrej jakości. Czego więcej chcieć? Hmmm chyba tylko drugiego. Może tym razem na bransolecie.

Dominik

2022-09-07 13:39:22

Zegarek męski Wenger Urban Classic 01.1731.120

100%
Ocena: 5

Nowa praca, nowe wyzwania i nowy zegarek. I to jaki! Okazało się, że mój nowy szef ma dokładnie taki sam. Uznał, że mam dobry gust. A to chyba dobry znak? Klasyczny model z niezwykle czytelną tarczą. Poza tym indeksy pokryte są Super-Luminową, na czym mi bardzo zależało (uwielbiam wieczorne spacery). Czy polecam ten zegarek? Oczywiście, że tak!

Andrzej W

2022-09-07 13:34:15

Zegarek męski Pierre Ricaud Multifunction P97221.K214QF

100%
Ocena: 5

Do codziennego stroju ten model jest doskonały. Bardzo pomocna obsługa, polecam sklep Zegarownia!

Wojtek

2022-09-07 12:21:08

Zegarek damski Pierre Ricaud Classic P22086.1713Q

100%
Ocena: 5

Zegarek dostałam w zdecydowanie udanym prezencie: elegancki, jasny model, który noszę z najwyższą przyjemnością. Polecam :)

Beata

2022-09-07 12:18:33

Zegarek damski Pierre Ricaud Classic P21072.1293Q

100%
Ocena: 5

Delikatny, gustowny, subtelny, wymarzony. Dziękuję :)

Sylwia

2022-09-07 12:16:13

Elementy 1 do 40 5961 całkowita