Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Ponad 50 tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Zegarownia

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek Casio G-SHOCK G-Steel Solar Bluetooth GST-B100-1AER

100%
Ocena: 5

Jest kozak.

Slk

2023-01-26 10:02:29

Zegarek damski Bowa London LO336-65-166S

100%
Ocena: 5

Zegarek sprawiłam sobie na urodziny. Klasyczny, piękny w swej prostocie. Cena przystępna, nie ustępuje niczym tym droższym zegarkom. Polecam.

Joanna

2023-01-23 17:06:00

Zegarek męski Tissot Gent Xl Classic T116.410.11.047.00 (T1164101104700)

100%
Ocena: 5

Kupiłem, extra dopasowanie, zegarek bardzo ładny zgodnie z oczekiwaniami, gorąco polecam!

Berdok

2023-01-19 17:55:49

Zegarek męski Tissot Classic Dream Swissmatic T129.407.11.031.00 (T1294071103100)

100%
Ocena: 5

Zawsze TISSOT ! Dotychczas też TISSOT T55.0.48.3.1. Pozdrawiam i polecam.

roman

2023-01-19 13:28:22

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A2ER

100%
Ocena: 5

Szybka dostawa. Jestem zachwycona. Zegarek sam w sobie piękny, niebieskie dodatki na tarczy naprawdę cudowne. Fajny matowy pasek, zdjęcia na stronie tego tak nie oddają, ale naprawdę jest świetny. Jest to już któryś zegarek mojego męża serii G-SHOCK, ten kupiłam mu w prezencie na rocznicę ślubu jako niespodzianka. Mam nadzieję, że będzie zadowolony. Szóstka z plusem, gdybym była możliwość więcej niż pięć gwiazdek, to na pewno dostałby je zarówno sklep, jak i zegarek.

Danuta

2023-01-17 15:03:16

Zegarek męski Timex A-Game TW5M27600

100%
Ocena: 5

Szczera opinia jest taka, że zegarek wygląda o niebo lepiej na żywo niż na zdjęciach, wszystko działa jak ta lala i dziękuję za darmowy grawer ;p polecam jak najbardziej i pozdrawiam ;)

Aladdin

2023-01-16 07:19:41

Zegarek męski Seiko Solar Chronograph SSC777P1

100%
Ocena: 5

Bardzo porządny sikor

W

2023-01-12 17:54:34

Zegarek męski Timex Timex Q Reissue Digital TW2U72400

100%
Ocena: 5

Zegarek prezentuje się rewelacyjnie. Z wad to oświetlenie tarczy diodą Led słabe, poza tym wszystko działa, jak należy. Polecam.

Damian

2023-01-12 11:42:39

Zegarek męski Meller Daren Black Silver 8PN-3.2SILVER

100%
Ocena: 5

Uwielbiam zegarki. Mam ich kilkanaście, z czego niemal wszystkie kupione tutaj Zegarownia.pl ze względu na bardzo szeroki wybór. Jakość często wyprzedza cenę, bezproblemowe grawerowanie na życzenie, co jest ciekawą opcją. Przedstawiony zegarek marki Meller prezentuje się świetnie na żywo, co więcej, wygląda na znacznie droższy zegarek z górnej półki! Jestem dumnym posiadaczem tego oto zegarka, który zdobył miano mojego ulubionego, mimo że posiadam droższe niż ten tutaj przedstawiony. Zdecydowanie Polecam!

fan#1

2023-01-11 17:31:56

Zegarek męski Orient Classic Automatic Bambino FAC08003A0

100%
Ocena: 5

Mam od 3 lat. Robi wrażenie. Kilka razy byłem zapytany, co to za zegarek. Dobry mechanizm. Precyzyjny. Zapłaciłem o 1/3 ceny mniej niż w tej chwili. Polecam.

Mechanix

2023-01-05 21:50:48

Zegarek damski Timex Classic Chronograph TW2V57900

100%
Ocena: 5

Zegarek świetnie leży na ręku. Kolorystycznie jest bardzo uniwersalny, pasuje do każdego stroju. Bardzo solidny.

Ann

2023-01-04 08:10:48

Zegarek męski Citizen Military Chrono Eco-Drive AT2480-81X

100%
Ocena: 5

Zegarek niemal idealny. W tej cenie raczej trudno znaleźć tytanowy chronograf z szafirowym szkłem i ładowany solarnie. Jest lekki, odporny na zarysowania, wymiana baterii raz na 10 lat. Dzięki ciemnej tarczy (mam wersję ciemnozieloną) pasuje praktycznie do wszystkiego - od garnituru po wypad bushcraftowy. Jedynie okienko z datą mogłoby być nieco lepiej widoczne, bo trzeba czasem dłużej się przyglądać, żeby odczytać dzień miesiąca. Mam kilka innych zegarków (w tym mechaniczne), ale na co dzień noszę właśnie tego Citizena.

qwert

2023-01-01 21:03:24

Zegarek męski EDIFICE Premium Sapphire Solar EFS-S570DB-2AUEF

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny jak za tę cenę.

Msp

2022-12-30 16:55:39

Zegarek męski Citizen Military Eco-Drive AW0110-82EE

100%
Ocena: 5

Otrzymałem ten zegarek od żony na święta. Zegarek jest wykonany solidnie, precyzyjnie. Wskazówka sekundowa trafia idealnie w indeksy. Bardzo przyzwoita luma. W ciemności widoczne wszystkie indeksy oraz 2 cyfry, o wskazówkach nie wspominając. Zegarek leży pewnie na ręce. Bransoleta nie trzeszczy, zapięcie standardowe, nie stanowi problemu. Moja ręka ma 21 cm obwodu i tak się prezentuje zegarek (patrz zdjęcie). Zegarek klasa. Na pewno nie jest to mój ostatni Citizen. Polecam.

Tomasz G.

2022-12-29 13:14:19

Zegarek damski Festina Swiss Made Capsule F20009/4

100%
Ocena: 5

Zegarek zakupiony jako prezent dla żony. Pasuje zarówno do codziennego użytkowania, jak i eleganckiej stylizacji. Na duży plus zasługuje jakość wykonania, którą widać już przy pierwszym wyjęciu z pudełka, zegarek prezentuje się niesamowicie solidnie. Za rozsądną cenę można otrzymać naprawdę niesamowity produkt. Może jedynie mógłby być nieco większy, ale to już kwestia gustu. Możemy zdecydowanie polecić ten model:)

Krystian

2022-12-27 11:59:48

Zegarek męski Citizen Leather Eco-Drive Chronograph CA4420-13L

100%
Ocena: 5

Expresowa wysyłka. Wszystko ok. Polecam

Przemek

2022-12-26 19:55:09

Zegarek męski Atlantic Worldmaster Automatic 51752.41.65S

100%
Ocena: 5

Prosty, elegancki, ponadczasowy, wyglądający bogato. Bardzo dobrze się go nosi, nie przeszkadza na ręce. Polecam

Kris

2022-12-26 13:58:56

Zegarek męski Timex Standard TW2T21200CM

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo ładny. Niestety czarne wskazówki nie są dobrze widoczne na czarnej tarczy, jeśli ktoś nie ma dobrego wzroku.

Tomasz

2022-12-22 22:15:32

Zegarek męski Festina Extra F20250/4

100%
Ocena: 5

Bardzo ładnie wykonany zegarek, świetny stosunek ceny do jakości. Czarna tarcza świetnie się prezentuje.

Pola

2022-12-21 21:06:43

Zegarek Błonie Polan Limitowane Automatic Polan-1

100%
Ocena: 5

Pięknie wykonany nietuzinkowy zegarek, dostarczony w drewnianym pudełku i skórzanym etui. Zegarek nie rzuca się w oczy, nie jest krzykliwy, ale wyróżnia się wzornictwem klasycznym i nowoczesnym zarazem. Cichutki mechanizm z fajną rezerwą chodu. U mnie od razu zmieniony pasek, oryginalny jest nieco sztywny. Bardzo szybka wysyłka, dobrze zapakowana. Szczerze polecam!

Pola

2022-12-21 05:32:44

Zegarek męski Citizen Eco-Drive Radio Controlled AT9030-55L

100%
Ocena: 5

Zegarek jest super, w moim posiadaniu od prawie roku. Jeśli ktoś szuka dużego, ciężkiego zegarka, polecam w 100%. Wykonany w każdym szczególe perfekcyjnie, odporny na zarysowania. Polecam.

Adam

2022-12-19 11:39:53

Zegarek męski Aviator Douglas Day-Date Polish Limited Edition V.3.36.2.294.4 PL

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek, oglądałem najpierw go z 15 min w sklepie stacjonarnym Zegarowni, potem kupiłem z dostawą do domu. Dotarł po 12 h :) Zegarek nieprawdopodobnie ładny, wahnik robi niesamowite wrażenie.

Adam

2022-12-18 20:06:45

Zegarek męski Roamer Saturn II Gents Automatic 960637 41 53 90 (960637.41.53.90)

100%
Ocena: 5

Dopracowany w każdym milimetrze.

Jan

2022-12-17 20:21:00

Zegarek męski Casio EDIFICE Momentum Countdown Bezel EFV-120DB-2AVUEF

80%
Ocena: 4

Wygląd świetny. Ładnie wykonany. Zegarek noszę cały czas, ale, po pół roku od zakupu, mechanizm się spóźnia. Oddałem w ramach gwarancji do naprawy. Oby to była tylko bateria, bo bardzo zżyłem się z tym zegarkiem.

JapantechOwner

2022-12-16 17:57:06

Zegarek męski Citizen Promaster Eco-Drive Diver BN0191-80L

100%
Ocena: 5

Zegarek elegancki i ładniejszy niż na zdjęciach. Zaczął chodzić dopiero po dwóch dniach wystawienia na światło słoneczne.

Deadpool

2022-12-16 14:24:29

Zegarek męski Fortis Official Cosmonauts Chronograph Amadee-20 Special Edition F2040007

100%
Ocena: 5

Bardzo ciekawy zegarek. Tytan daje wrażenie lekkości i dyskrecji. Jednak warto zaznaczyć, że jest nie tylko spory, ale przede wszystkim zdecydowanie gruby (15,3 mm). Luminescencja ma ładny niebieski kolor, ale jakby trochę słabsza względem konkurencji.

Ian

2022-12-15 15:09:25

Zegarek męski Fossil Grant Leather FS4735

100%
Ocena: 5

Po 3 latach użytkowania jestem bardzo zadowolony. Pasuje do marynarki oraz do stroju casualowego. Polecam!

Damian

2022-12-15 09:38:45

Zegarek męski MVMT Field 28000019-D

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo fajny.

Bartek

2022-12-15 07:55:39

Zegarek Casio G-SHOCK Original GM-110SCM-1AER

100%
Ocena: 5

To nie jest mój pierwszy G-SHOCK, ale chyba zostanie tym ulubionym. Ma wiele fajnych bajerów, do tego to świetne wykonanie - nie ma się do czego przyczepić. Ogromny plus za szybką przesyłkę.

Władysław

2022-12-14 14:23:31

Zegarek męski Bulova Surfboard Chronograph 98A254

100%
Ocena: 5

W wolnych dniach hobbistyczne nurkuję i często pływam, dlatego ważne było dla mnie znalezienie zegarka dostosowanego do dość wymagających warunków. Ten jest rewelacyjny, nie tylko pod względem kolorystycznym - ma wszystkie potrzebne mi udogodnienia. Oczywiście bardzo polecam. Zamówiony produkt szybko do mnie dotarł - plus za przesyłkę.

Leon

2022-12-14 14:16:52

Zegarek męski Lorus Classic RH953LX9

100%
Ocena: 5

Zegarek idealnie dopasowany do mnie i mojego stylu. Jest wygodny i faktycznie można z nim pływać - nadal działa jak należy. Polecam serdecznie.

Piotr

2022-12-14 14:14:18

Zegarek męski Doodle Street Fighter Mood DO42005

100%
Ocena: 5

Lubię zegarki w takim streetwearowym stylu, dlatego jak tylko zobaczyłem ten model, to stwierdziłem, że muszę go mieć. Jest lekki, wygodny i świetnie się prezentuje.

Mateusz

2022-12-14 14:13:18

Zegarek damski Certina Urban DS Podium Lady C001.007.22.116.00 (C0010072211600)

100%
Ocena: 5

Zegarek jest przepiękny, na żywo prezentuje się o wiele lepiej niż na stronie. Bardzo kobiecy i delikatny. Odkąd go dostałam, noszę praktycznie codziennie, będzie idealnym dodatkiem z biżuterii na ślubie ;)

Izabella

2022-12-14 09:11:32

Zegarek męski PROTREK Quad Sensor Bluetooth Sync PRT-B70-1ER

100%
Ocena: 5

Wszystko ok, ale nie ma instrukcji po polsku.

Piotr

2022-12-09 16:03:26

Zegarek męski Timex Chrono FullBlack TW2T21200SS

100%
Ocena: 5

Bardzo ładnie wygląda.

Toni

2022-12-09 13:56:11

Zegarek męski Emporio Armani AR60012 AR60012

100%
Ocena: 5

Polecam serdecznie ten model. Zegarek świetnie wygląda na ręce i przykuwa wzrok osób w towarzystwie.

marcin

2022-12-07 13:44:16

Zegarek damski Adriatica Quartz A3499.1111Q

100%
Ocena: 5

Wyrafinowana i doskonała forma. Piękno w czystej postaci. Zobowiązuje do elegancji...

L.T.J.

2022-12-02 10:01:09

Zegarek damski Adriatica Classic A3645.1111Q

100%
Ocena: 5

Zegarek piękny i subtelny. Spełnia funkcję chronometru i jednocześnie stanowi element biżuterii. Elegancja i prostota. Jest doskonale skomponowany z bransoletką typu mesh. Prawdziwe dzieło sztuki.

Lila Jan.

2022-12-02 09:29:14

Zegarek damski Timex Easy Reader Classic T20071

100%
Ocena: 5

Zegarek dla 14-letniej córki. Bardzo się jej podoba. Klasyk w dobrym wykonaniu. Zegarek stosunkowo mały. Wygodny w codziennym użytkowaniu. Tradycyjne wzornictwo, bez "bajerów". Jakość samego zegarka, jego wykonanie i wrażenia organoleptyczne są bardzo pozytywne. Jeśli lubisz ten styl - to zdecydowanie polecam.

Adam

2022-11-30 11:27:18

Zegarek męski Certina Aqua DS Action C032.851.11.047.00 (C0328511104700)

100%
Ocena: 5

Zegarek odebrałem od przemiłej obsługi w salonie na Powiślu. Piękny czasomierz. Na plus na pewno parametry, bo w tej cenie dostać tak ładny zegarek z 200 m, szafirem i chronometrem swiss made to rzadkość. Jestem mile zaskoczony, że w tej klasie wodoszczelności udało się zachować rozsądną grubość zegarka, bo konkurencja w tej dziedzinie produkuje grube buły 13+, a tu mamy zgrabne 11 mm grubości i 41 mm średnicy.

Soban

2022-11-29 19:05:30

Elementy 1 do 40 5037 całkowita