Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Ponad 50 tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Zegarownia

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek męski Citizen Radio Controlled Super Titanium Eco-Drive AT8234-85L

100%
Ocena: 5

Widziałem go ostatnio na lotnisku w Amsterdamie, zrobił na mnie super wrażenie. Co ciekawe w Polsce - taniej :) chyba dokonam zakupu :)

Josi

2022-05-23 17:26:56

Zegarek męski Citizen Eco-Drive BM7108-22L

100%
Ocena: 5

Super proporcje szerokości paska do koperty. Mam szczupły nadgarstek (16,5 cm), a zegarek leży bardzo dobrze. Kolorystycznie ciekawie.

eapek

2022-05-23 16:16:46

Zegarek męski Timex Command 47 TW5M26600

100%
Ocena: 5

Pozytywne zaskoczenie. Doskonały stosunek jakości do ceny. Zegarek posiada wiele przydatnych funkcji, jest prosty w obsłudze. Choć jest dość spory, to dobrze się go nosi. Zdecydowanie udany zakup, ale przecież to Timex.

Iwo

2022-05-23 09:01:54

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Dual Time 7644-5

100%
Ocena: 5

Jak kupujecie zegarki, Serdecznie polecam tej marki!

Ryszard

2022-05-21 19:06:11

Zegarek męski Casio Classic MTP-1314D-2AVEF

100%
Ocena: 5

Odebrałem dzisiaj zegarek, wszystko mi podoba.

Garri

2022-05-20 14:06:36

Zegarek męski Citizen Radio Controlled Super Titanium Eco-Drive AT8234-85L

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny, funkcyjny zegarek.

Arek

2022-05-19 18:14:20

Zegarek damski Timex Originals TW2U05400

100%
Ocena: 5

Piękny, zmysłowy, elegancki złoty zegarek, który idealnie komponuje się z moim złotym saksofonem.

Saksofonistka

2022-05-17 21:17:57

Zegarek męski Invicta Vintage Skeleton 37954

100%
Ocena: 5

Piękny i oryginalny zegarek mechaniczny. Mąż bardzo zadowolony. Z całego serca polecam.

Martyna

2022-05-17 15:12:27

Zegarek męski Timex Coca-Cola 1971 The Unity Collection TW2V26000

100%
Ocena: 5

Bardzo fajna współpraca Coca Cola i Timex, na ręku leży super.

Radi84

2022-05-17 15:09:22

Zegarek Timex Coca-Cola 1971 The Unity Collection TW2V25800

100%
Ocena: 5

Bardzo podoba mi się prezent.

Marcin

2022-05-17 15:08:37

Zegarek Timex Coca-Cola 1971 The Unity Collection TW2V25900

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny zegarek.

Arek

2022-05-17 15:08:02

Zegarek męski Laco Augsburg Oliv Automatic Limited Edition 862136

100%
Ocena: 5

Mam poprzednią większą wersję Oliv, jest mega polecam.

Zed

2022-05-14 16:17:32

Zegarek męski Citizen Radio Controlled Super Titanium Eco-Drive CB0190-84L

100%
Ocena: 5

Polecam wszystkim.

Arek

2022-05-13 09:01:28

Zegarek męski Casio G-SHOCK Waveceptor Solar GAW-100B-1AER

100%
Ocena: 5

Bardzo przyjemny zegarek w tej cenie! Funkcje dla mnie super! Ciekawi mnie tylko jak serwis Casio za 5 lat potraktuje gwarancję 3+3 lata? To na razie jest jedna wielka niewiadoma!

Miszka

2022-05-11 16:32:39

Zegarek męski Traser P67 Officer Pro Gunmetal TS-107424

100%
Ocena: 5

Super zegarek, niesamowicie świeci w ciemności.

Ari90

2022-05-11 13:26:15

Zegarek Casio G-SHOCK Original Metal Covered GM-2100-1AER

100%
Ocena: 5

Polecam, mega tarcza i super wytrzymałość.

Adrian

2022-05-11 09:11:20

Zegarek męski Seiko Prospex Diver Automatic SRPE89K1

100%
Ocena: 5

Super, polecam.

Adam

2022-05-10 15:18:46

Zegarek męski Traser P68 Pathfinder Black Automatic TS-109522

100%
Ocena: 5

Moja opinia będzie się opierać na 3 miesiącach noszenia zegarka. Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego modelu. W dzień prezentuje się masywnie i męsko, ale i w nocy również pokazuje pazur w postaci pięknego zielonego podświetlenia. Mogę nieśmiało stwierdzić, że w nocy wygląda najlepiej. Załączam tylko jedno zdjęcie, gdyż nie można więcej, ale gwarantuję, że zegarek prezentuje się mega!. Może nie był to idealny wybór do garnituru, ale cóż... :) Pozdrawiam i polecam!

Bartosz

2022-05-10 06:59:08

Zegarek męski Seiko Classic SUR419P1

100%
Ocena: 5

Zegarek przepiękny, klasa sama w sobie, polecam.

Gochna

2022-05-09 10:38:34

Zegarek męski Seiko Premier Kinetic Perpetual SNP166P1

100%
Ocena: 5

Mega, świetnie leży na ręku.

Miri74

2022-05-08 18:41:15

Zegarek męski Festina Connected Hybrid Smartwatch Chrono Bike F20549/1

100%
Ocena: 5

Mega fajny zegarek, polecam.

Arek

2022-05-08 18:07:54

Zegarek męski Balticus Moonfish Orange Limited Edition BTMFOR (BLT-BTMFOR)

100%
Ocena: 5

Zegarek jest niesamowity, producent zastosował mechanizm automatyczny Miyota 9015, który cechuje się praktycznie zerową awaryjnością. Został zrobiony ze stali 904L. Cechuje to zegarki z klasy Super Premium. Posiadam dwa inne modele tej marki i jestem bardzo zadowolony. Polecam tego producenta!

Artur

2022-05-08 17:07:55

Zegarek damski Seiko Presage Cocktail Blue Moon Open Heart Automatic SSA785J1

100%
Ocena: 5

Kupno tego zegarka to był strzał w dziesiątkę. Początkowo wydawał mi się trochę za duży, ale idealnie pasuje do wielu stylizacji. Ma bardzo wygodne zapięcie, a otwarte serce przykuwa uwagę wielu osób. Kolor sprawia, że jest jednocześnie nietypowy i uniwersalny. Polecam!

Urszula

2022-05-08 00:35:57

Zegarek męski Timex Expedition TW4B02500

100%
Ocena: 5

Najlepszy zegarek do tyrania, najlepszy. Woda, błoto, ciągle na łapie. Do tego rewelacyjne podświetlenie Indiglo. Miałem 5 lat non stop, nigdy nie zawiódł. Polecam każdemu facetowi. Jedyne co padło to szlufka paska (po pięciu latach). Teraz kleję i zobaczymy czy da radę. Jak się nie uda skleić, to kupię drugi.

Mariusz

2022-05-06 19:54:09

Zegarek męski Timex Command 47 TW5M26500

100%
Ocena: 5

Jak za tę cenę, to spoko zegarek, kolor zwraca uwagę :) Łatwy w obsłudze dobrze leży na ręku. Na co dzień w sam raz, niestraszna mu kąpiel czy basen :)

Czarek

2022-05-06 18:11:33

Zegarek męski Tissot Seastar 2000 Professional Powermatic 80 T120.607.11.041.00 (T1206071104100)

100%
Ocena: 5

Narzeczony przeszczęśliwy, jestem ciekawa, jak sprawdzi się na wakacjach.

Ula91

2022-05-06 11:33:24

Zegarek męski Tissot PRS 516 Chronograph T131.617.36.052.00 (T1316173605200)

100%
Ocena: 5

Super zegarek, polecam.

Rady

2022-05-06 11:30:41

Zegarek męski Doxa Sub 600T Sharkhunter 861.10.101.20

100%
Ocena: 5

Polecam wszystkim miłośnikom nurkowania, oglądałem na Powiślu, w sklepie stacjonarnym, robi robotę :)

Grzegorz

2022-05-06 10:40:58

Zegarek męski Doxa Sub 600T Caribbean 862.10.201.32

100%
Ocena: 5

Zegarek przepiękny. Retro. Wysoka wodoszczelność. Takie rzeczy kocham :)

Robert

2022-05-06 10:39:34

Zegarek męski Seiko Classic SUR419P1

100%
Ocena: 5

Zegarek musi być ładny. Mam go od dwóch dni. Takich klasycznych wzorów, różniących się tylko szczegółami, jest bardzo dużo, ale właśnie te szczegóły, umiejętnie dobrane, tak jak w tym zegarku, tworzą harmonijną całość. Widząc tylko zdjęcia, wiedziałem, że przyciąga uwagę elegancją i prostotą. To połączenie, zawsze się sprawdza. Nie rozstaję się z nim, tym bardziej że nie boi się wody. Piękny jest.

Patryk

2022-05-05 20:40:55

Zegarek męski Vostok Europe Lunokhod VEareONE Special Edition Zestaw E XL Original PX84-620H449-XL

100%
Ocena: 5

Kolejny Vostok w mojej kolekcji. Ten jest wspaniały dzięki mechanizmowi. Uwielbiam automaty. Ten ma dużą rezerwę chodu dzięki hybrydowemu mechanizmowi. Wygląd, waga i dodatkowe akcesoria dołączone do zegarka sprawiają, że jest wyjątkowy. Polecam Vostoki, a ten model to mój faworyt.

olo

2022-05-04 18:30:18

Zegarek męski Lorus Dress R3A51AX9

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny, ponadczasowy zegarek. Czytelna, trochę w stylu retro tarcza. Doskonały design. Lekki, dzięki niewielkiej grubości koperty i pięknej bransolecie typu mesh. Szybka, bezproblemowa dostawa.

Kazimierz

2022-05-04 15:59:11

Zegarek męski Seiko 5 Sports Red Special Brian May Automatic Limited Edition SRPH80K1

100%
Ocena: 5

Nie będę ukrywał, że interesują mnie motywy muzyczne i marzył mi się zegarek nawiązujący do tej tematyki. Sam jestem gitarzystą. Cieszę się, że sklep zegarownia spełnił moje oczekiwania. Czegoś takiego poszukiwałem, wygodny nylonowy pasek i wyraźne połączenie kolorów. Mieć taki zegarek na ręku to prawdziwe wyróżnienie! :)

Marcin

2022-05-04 12:55:02

Zegarek męski Seiko 5 Sports Red Special Brian May Automatic Limited Edition SRPH80K1

100%
Ocena: 5

Fantastyczny model, doskonale się prezentuje, bardzo dobrze się nosi :)

Rafał

2022-05-04 12:52:08

Zegarek męski Seiko 5 Sports Red Special Brian May Automatic Limited Edition SRPH80K1

100%
Ocena: 5

Oglądałem go ostatnio w Mediolanie, wyglądał pięknie. Super, że jest dostępny w Polsce.

Arek

2022-05-04 12:50:59

Zegarek Casio G-SHOCK The Origin Smoky Sea Face DW-5600WS-1ER

100%
Ocena: 5

Właśnie otrzymałem zakupiony zegarek i nie mogę wyjść ze zdziwienia, że jest tak świetnie wykonany. Design zegarka mnie powala, dobór kolorystyczny wraz z dodatkami złota robią wrażenie. Zegarek bardzo wygodny i bardzo lekki. Widać, że został dobrze zaprojektowany z dbałością o detale. Zestaw zawiera jasna instrukcje jak skonfigurować sobie różne ustawienia. Na duży plus podświetlenie zegarka na kilka sekund bez potrzeby trzymania palca na przycisku. Oczywiście nie można tutaj zapomnieć o 20 BAR oraz innych dodatkowych funkcjach. Najważniejsza funkcja to oczywiście czytelne pokazywanie czasu oraz system G-SHOCK. Jest moc, naprawdę. Zegarek godny zakupy dla każdego.

OwocowyNalesnik

2022-05-04 12:18:51

Zegarek męski Lorus Sports R2335LX9

100%
Ocena: 5

W końcu, nareszcie, marzenia się nie spełniają, ale marzenia się spełnia! Mam wymarzonego LORUSA! WOW! Jest piękny i ma wszystko, na czym mi zależało: jest analogowo-kwarcowy, czyli mam wskazówki, jak w tradycyjnym zegarku i wyświetlacz cyfrowy. Dodatkowo: timer, czyli minutnik, którego będę używał przy nagrywaniu moich filmów na YouTube (żeby nie przynudzać :-)). Stoper, WOW! (a to dopiero genialna funkcja), w końcu poczuję się jak Robert McCall (w którego postać wcielił się Denzel Washington) w filmie "Bez Litości", każdą czynność mogę teraz odmierzyć. WOW! Budzik to również jest dla mnie optymalną funkcją, w końcu będę budził się wtedy, kiedy chcę :-). Nie wspomnę tu o dacie, dniach tygodnia, podświetlanym wyświetlaczu itp., ale o wodoszczelności powiem. W końcu bez obaw będę mógł pływać z zegarkiem na ręku, mierząc wzrokowo dystans i odczytywać czas, w którym go pokonałem, nie wspomnę tu o nurkowaniu :-). Cieszę się jak dziecko! Mam wymarzony zegarek, za niezwykle atrakcyjną cenę! DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ZEGAROWNI.PL!!! (Wasz zegarek - grawerowany moim podpisem, to marzenie trzeba też spełnić!) WSZYSTKICH ZACHĘCAM I POLECAM ZAKUPY W TEJ WITRYNIE!!! Jesteście WSPANIALI! Z życzeniami miłości Adam R.

Adam R.

2022-04-26 21:05:19

Zegarek męski Aviator Douglas Day-Date Polish Limited Edition V.3.35.2.282.4 PL

100%
Ocena: 5

Zegarek przepiękny.

Wiki

2022-04-26 16:26:59

Zegarek męski Citizen Eco- Drive Satellite Wave CC9015-54E

100%
Ocena: 5

Zegarek posiadam od kilku miesięcy. Wcześniej przez prawie 10 lat użytkowałem jego starszego brata Citizen JY8020-52E (nadal w stanie bdb.). Zauroczył mnie tarczą i perfekcyjnie przejrzystym szkłem. Na żywo zegarek robi dużo większe wrażenie. Jest niewyobrażalnie lekki, biorąc pod uwagę rozmiar. Od momentu zakupu nie opuszcza nadgarstka. Praca biurowa, wypoczynek, prace domowo-ogrodowe. Czuję, że podobnie jak w przypadku starszego brata ;) spędzi ze mną wiele lat.

Jerry

2022-04-25 09:23:27

Zegarek męski Lip Himalaya 671581

100%
Ocena: 5

Piękny

Piekny

2022-04-22 19:16:34

Elementy 1 do 40 6309 całkowita