Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Ponad 50 tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Zegarownia

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek męski Tissot PR516 Quartz Chronograph T149.417.22.051.00 (T1494172205100)

100%
Ocena: 5

Cenię klasykę, która idzie w parze z nowoczesnością. Wszystko się zmienia i warto iść do przodu, lecz nie można zapominać o korzeniach. Dla mnie ten zegarek to wyraz szacunku do tradycji. Świadczy o tym jego wygląd. Środek zegarka, a mianowicie jego mechanizm stanowi ukłon w stronę nowinek technologicznych.

Adam P

2024-04-22 10:53:47

Smartwatch damski Manta Diamond Lusso Złoty SET SWD01GD

100%
Ocena: 5

Jestem pod wrażeniem. Wszystko dokładnie jest mierzone, można na spokojnie chodzić z nim np na basen, łączy się i z androidem i z iOS. Super

K.A.sia

2024-04-21 18:53:37

Zegarek męski Adriatica Automatic A2804.5217A

100%
Ocena: 5

Bardzo stylowy zegarek - dla kobiet i dla mężczyzn. Duża, ale nie narzucająca się tarcza. Wygląda zdecydowanie lepiej, niż na zdjęciach. Piękny, ciepły odcień szarości na tarczy bardzo ładnie koresponduje ze stalową kopertą. Solidny, skórzany pasek. Przy codziennym użytkowaniu (8-10 godzin) zegarek utrzymuje rezerwę chodu. Jak każdy automat - wymaga sumiennego noszenia. Dość mocno odstająca koronka. To jedyny mankament. - Bo trzeba uważać, by nie zahaczyć przypadkiem o ubranie. Mam nadzieję, że zegarek posłuży mi przez długie lata. Na razie współpraca zapowiada się bardzo dobrze.

S

2024-04-21 18:28:59

Zegarek męski Timex Coca-Cola 1971 The Unity Collection TW2V26000

100%
Ocena: 5

Po zainstalowaniu adblocka działa znakomicie.

Rafael

2024-04-21 10:35:19

Zegarek męski EDIFICE Scuderia AlphaTauri Solar Outlet EFS-S580AT-1AER-WYP231241

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny zegarek Ala mógł by być troszkę większy.

Zegarkomaniak

2024-04-19 16:20:55

Zegarek damski Festina Classic F20019/4

100%
Ocena: 5

Zegarek nosi się znakomicie. Bardzo podoba mi się bransoleta, która ma fajne zapięcie, łatwo się ja zapina i zdejmuje. Tarcza jest czytelna dzięki arabskim indeksom, a głęboko niebieskie wskazówki świetnie się odznaczają na jej tle. No a sama tarcza, fajnie się mieni w świetle dzięki szlifowi słonecznemu :)

Lena

2024-04-19 10:30:00

Zegarek damski Tommy Hilfiger Lily 1782659

100%
Ocena: 5

TH to kwintesencja amerykańskiego stylu, który uwielbiam. Modny i swobodny w stylu IT GIRL. Jest dość spory, ale takie się teraz nosi. Poza tym naprawdę dobrze się prezentuje, mam torebkę do kompletu.

Jessica

2024-04-19 10:29:28

Zegarek damski Timex Easy Reader TW2W32300

100%
Ocena: 5

Timex nigdy mnie nie zawodzi i tym razem tez nie zawiódł. Kolor paska idealnie pasuje do odcienia mojej skóry. Podoba mi się nieco grubsza koperta, dzięki temu wygląda ciekawiej.

Singtank

2024-04-19 10:20:37

Zegarek damski Błonie Zodiak Rumianek Zodiak-Damski-Rumianek

100%
Ocena: 5

Do tej pory zegarki Błonie kupował mój tata, było tam sporo interesujących modeli, ale męskich. Teraz przyszła pora na przepiękne damskie zegarki. Rumianki lubię w wazonie i na łące, ale na nadgarstku wprost ubóstwiam.

Naomi

2024-04-19 10:19:34

Zegarek damski Casio Timeless Collection LRW-200HS-7EVEF

100%
Ocena: 5

Bardzo ciekawy i oryginalny zegarek, wytrzymały i wygodny. Cena w stosunku do jakości super.

Agata

2024-04-19 10:18:37

Zegarek damski Michael Kors Slim Runway MK7466

100%
Ocena: 5

Zakochałam się w nim od razu po otwarciu paczki, pasek mega wygodny, tarcza nie jest jakaś duża, ale czytelna, fajny, kobiecy zegarek. Polecam niezdecydowanym paniom.

Karolinka

2024-04-19 10:15:38

Zegarek damski Błonie Zodiak Malwa Zodiak-Damski-Malwa

100%
Ocena: 5

Drobny, elegancki i prosty, pasuje do większości stylizacji, noszę na co dzień i na wyjścia z partnerem. Za tę cenę jakość wykonania fantastyczna.

Ania

2024-04-19 10:08:30

Zegarek damski Timex Legacy Day and Date Tiffany Blue TW2V68400

100%
Ocena: 5

Świetny wybór - elegancki wygląd, nowoczesne połączenie kolorystyczne i to o co najbardziej mi chodziło - dokładny i płynny mechanizm. Po przyjściu do pracy każdy pytał o model. Dziękuje za szybką wysyłkę!

Jola

2024-04-19 10:06:20

Smartwatch damski Manta Alexa Złoty SET SWU501GD

100%
Ocena: 5

Efektowny i dobry zegarek. Każda kobieta będzie zadowolona. Daje spore możliwości. Wszystko co jest w opisie się sprawdza.

Justyna

2024-04-18 09:03:39

Smartwatch damski Manta Alexa Różowy SET SWU501PK

100%
Ocena: 5

Jak dla mnie zegarek praktyczny i ładny. Dobrze wygląda do różnych stylizacji.

Emila

2024-04-18 09:02:01

Zegarek męski Seiko Presage Style 60s Denim SSA453J1 (SSA453)

100%
Ocena: 5

Zegarek prezentuje się fantastycznie, pasek NATO robi dobrą robotę. Boli jedynie brak szkła szafirowego, ale poza tym świetny zegarek!

Patryk

2024-04-17 14:22:05

Smartwatch damski Manta Alexa Złoty SET SWU501GD

100%
Ocena: 5

Jeden z fajniejszych modeli jakie widziałam. Wielofunkcyjny i bardzo praktyczny zwłaszcza dla kobiet. Do tego złoty pasek dodaje sporo elegancji.

Agnieszka

2024-04-17 10:41:01

Smartwatch damski Manta Alexa Różowy SET SWU501PK

100%
Ocena: 5

Zegarek niezłym wyglądzie z ciekawymi kolorowymi tarczami i fajnymi funkcjami. Jest to to dobry wybór.

Karina

2024-04-17 10:39:24

Smartwatch damski Manta Alexa Różowy SET SWU501PK

100%
Ocena: 5

Zegarek niezłym wyglądzie z ciekawymi kolorowymi tarczami i fajnymi funkcjami. Jest to to dobry wybór.

Karina

2024-04-17 10:39:23

Smartwatch Manta Alexa Srebrny SET SWU501SL

100%
Ocena: 5

Świetnie się prezentuje i jest bardzo praktyczny jeśli śledzimy parametry swojego snu czy liczymy kroki. Pomiary dość skrupulatne.

Marta

2024-04-17 10:33:23

Smartwatch Manta Alexa Srebrny SET SWU501SL

100%
Ocena: 5

Zegarek praktyczny zwłaszcza dla kobiety ,elegancki i nowoczesny.

Dorka

2024-04-14 10:45:55

Zegarek damski Sekonda Catherine Gift Set 49038

100%
Ocena: 5

Dostałam ten zegarek od koleżanki. Najpierw byłam zdziwiona jej wyborem. Ona preferuje proste formy a tu taki cudak. Wszystkiego miał dużo. Kryształki i na tarczy w formie indeksów i wokół niej, do tego zielona tarcza i dwukolorowa bransoleta. Jakie było moje zaskoczenie, jak się okazało, że na ręku wygląda niezwykle szlachetnie, elegancko. Na żywo zegarek wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach, które nie oddają jego urody.

Aghata

2024-04-12 07:17:33

Zegarek męski Tissot PR516 Quartz Chronograph T149.417.22.051.00 (T1494172205100)

100%
Ocena: 5

Jako entuzjasta sportów motorowych nie mogłem przejść obojętnie obok zegarka z tachymetrem. Zakup oceniam jako bardzo udany. Zegarek spełnia moje oczekiwania. Szkło szafirowe i chronograf to takie dwa dodatkowe atuty.

Teodor

2024-04-10 12:49:19

Zegarek męski Victorinox I.N.O.X. Chrono 241984

100%
Ocena: 5

Zegarek gustownie prezentuje się na nadgarstku. Jest wykonany z dużą dbałością o szczegóły. Nie rzuca się w oczy, ale potrafi przykuwać uwagę ;-). Pasek gumowy nie daje odczucia odparzania skóry, a dzięki teleskopowemu zatrzaskowi łatwa jest też jego ewentualna jego wymiana, bez użycia narzędzi zegarmistrzowskich. Moja ocena tego modelu 5/5.

Gustaf

2024-04-09 10:37:26

Zegarek sportowy Polar Unite black S-L Tunnel 725882064260

100%
Ocena: 5

super!

ja

2024-04-08 16:34:37

Zegarek męski Sternglas Naos S01-NA06-MI04

100%
Ocena: 5

Super klasyczny zegarek. Po Zeppelinie dawno obserwowałem Sternglasa z granatową tarczą. Zegarek i wykonanie robią wrażenie. Kolor tarczy i mesh jeszcze bardziej dodają uroku. Absolutny majstersztyk. Polecam zdecydowanie.

M

2024-04-06 15:01:41

Zegarek męski Sternglas Naos S01-NA06-MI04

100%
Ocena: 5

Zegarek jest absolutnym mistrzostwem. Klasyczny, stonowany a tarcza w tym kolorze robi wrażenie. Mesh również dodaje uroku. Zdecydowanie polecam!

M

2024-04-05 20:11:07

Zegarek męski Timex Mod44 TW2T72700

100%
Ocena: 5

Lubię duże zegarki i akurat ten podkradłam mężowi. Powiększone wskazania liczbowe na godzinach 9,12,3,6 wyglądają ciekawie.

I.K

2024-04-05 11:56:49

Zegarek damski Bowa New York NY387-17-187M

100%
Ocena: 5

Stonowane zegarki o prostych wyczyszczonych tarczach bardzo dobrze komponują się z innymi rzeczami. Lubię rzeczy jednolite, a w zegarku Bowa nawet logo na tarczy jest subtelne.

Magdalena

2024-04-05 08:51:29

Zegarek damski Bowa Praha PH387-77-187M

100%
Ocena: 5

Z marka Bowa spotkałam się już jakiś czas temu, podoba mi się, że każdy zegarek jest inny dzięki subtelnym, aczkolwiek znaczącym detalom. To mój drugi zegarek Bowa, jako że Praha to nowa kolekcja marki. Jako pierwszy trafił do mnie Bowa Tokio.

Marta

2024-04-05 08:49:37

Zegarek damski Bowa Praha PH381-84-181M

100%
Ocena: 5

Bowa to taki zegarek, który zakładasz i już nie zdejmujesz. Lezy na nadgarstku super jest wygodny i trwały.

Monika

2024-04-05 08:48:33

Zegarek damski Bowa Tokyo TO334-24-164M

100%
Ocena: 5

Zegarek posiada jasna czytelną tarczę. Indeksy liniowe nadają całości elegancji. Do tej pory nie miałam zegarka na tego typu bransolecie, uważam, że jest ładna i wygodna.

Ola

2024-04-05 08:47:59

Zegarek damski Adriatica Classic A3689.1143Q

100%
Ocena: 5

Cały urok tego zegarka zaklęty jest w zdobionej tarczy dodatkowo udekorowanej kryształkami, które są indeksami. Zegarek opatrzony jest oznaczeniem Swiss Made, które poświadcza jego wysoką jakość.

Zuzanna

2024-04-05 08:47:41

Zegarek damski Timex City TW2V24600

100%
Ocena: 5

Tarcza o głęboko granatowym kolorze przykuwa nie tylko mój wzrok. Zegarek jest elegancki i pięknie połyskuje w słońcu, dzięki licznym kryształkom. Spokojnie może zastąpić bransoletkę.

Natalia

2024-04-05 08:46:41

Zegarek damski Bowa New York NY381-15-181M

100%
Ocena: 5

Damskie zegarki często bywają takie biżuteryjno-kokieteryjne, mi to nie pasuje. Dlatego ta Bowa skradła moje serce. Jest duża, ciemna, elegancka i w żadnym wypadku nieupudrowana. Tracza ładnie odbija światło i mimo że jest ciemna, to jest czytelna.

Nastia

2024-04-05 08:43:04

Zegarek damski Bowa London LO334-24-164S

100%
Ocena: 5

Sam zegarek jest dość prosty, podobnych jest wiele. Pojawia się jednak jedno, ale, ale z taką oryginalną bransoleta to jeszcze nie widziałam. To ona nadaje temu zegarkowi charakteru, szyku. Patrząc na inne, przeciętne zegarki ten się wyróżnia i to bardzo, a ja razem z nim.

Oksana

2024-04-05 08:39:20

Zegarek damski Bowa Milan MI342-26-165M

100%
Ocena: 5

Niezwykle elegancki zegarek pasujący jak ulał do szafy kapsułowej. Lubię większe, ale cieńsze koperty i ten jest idealny. Duży plus za datownik. Całość mega mi się podoba.

CleoCleo

2024-04-05 08:38:38

Zegarek damski Bowa Milan MI347-27-166L

100%
Ocena: 5

Z tym zegarkiem wiąże się śmieszna historia. Ja i moja przyjaciółka mamy urodziny dzień po dniu. Spotkałyśmy się, żeby celebrować urodziny razem i okazało się, że kupiłyśmy dla siebie ten sam zegarek. Nic dziwnego jest piękny taki subtelny. Z pewnością przypadnie do gustu niejednej dziewczynie.

Oliwia

2024-04-05 08:37:27

Zegarek damski Bowa London LO334-14-163L

100%
Ocena: 5

Zawsze wybieram zegarki na bransolecie, ale na sezon wiosenny postanowiłam wybrać coś na skórzanym pasku. Wertowałam strony i sklepy internetowe i na Instagramie wyświetlił mi się profil marki Bowa, sprawdziłam, gdzie można go kupić i tak stałam się właścicielka tego cudownego zegarka. Podoba mi się sposób, w jaki został przymocowany pasek do koperty. Plus również dla sklepu za miłą obsługę na infolinii i szybką dostawę.

Asia

2024-04-05 08:37:03

Zegarek damski Bowa New York NY387-27-186L

100%
Ocena: 5

Ten zegarek to prawdziwy must have w szafie każdej modowo zakręconej kobiety. Pasuje do wielu stylizacji, trudno popełnić z nim modowe faux-pas. Jeśli chodzi o dodatki takie jak torebki, buty, biżuteria czy właśnie zegarki to dla mnie muszą być ponadczasowe . Oprócz wizualnej wartości jest również czytelny i wygodny.

Tosia

2024-04-05 08:37:02

Elementy 1 do 40 4254 całkowita