Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Ponad 50 tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Zegarownia

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek męski Timex Expedition Scout TW4B01900

100%
Ocena: 5

Zegarek godny polecenia Kupiłem męski zegarek Timex, który jest eleganckim dodatkiem do każdej stylizacji. Jego czarny skórzany pasek nadaje klasy. Jest to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody.

Marcin

2023-06-30 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Scout TW4B01900

100%
Ocena: 5

Elegancki i niezawodny zegarek męski o imponującej jakości Zegarek męski Timex, który niedawno nabyłem, to stylowy dodatek. Jego czarny skórzany pasek dodaje mu elegancji. Jest to solidny i niezawodny wybór dla każdego mężczyzny.

Tomasz

2023-10-21 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Scout TW4B01900

100%
Ocena: 5

Wysokiej jakości, elegancki zegarek. Mój nowy męski zegarek Timex jest synonimem elegancji. Czarny skórzany pasek nadaje mu szlachetności. Jest to idealny wybór dla każdego mężczyzny szukającego precyzyjnego i stylowego zegarka

Tomasz

2023-08-14 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition North Tide-Temp-Compass TW2V49000

100%
Ocena: 5

Zegarek godny polecenia Ostatnio zaopatrzyłem się w męski zegarek Timex, który okazał się być nie tylko stylowy, ale także praktyczny. Jego elegancki beżowy skórzany pasek sprawia, że idealnie pasuje do każdego stroju. Polecam!

Tomasz

2023-08-07 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition North Tide-Temp-Compass TW2V49000

100%
Ocena: 5

Doskonały stosunek jakości do ceny Zegarek męski Timex, który ostatnio kupiłem, to świetna propozycja dla panów ceniących klasykę. Jego stylowy, beżowy skórzany pasek dodaje mu charakteru. Jest to solidny i niezawodny wybór.

Krzysztof

2023-08-13 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition North Tide-Temp-Compass TW2V49000

100%
Ocena: 5

Elegancki i wygodny zegarek. Mój nowy męski zegarek Timex jest kwintesencją elegancji. Beżowy skórzany pasek idealnie podkreśla jego wyrafinowany styl. Jest to doskonały wybór dla nowoczesnego mężczyzny, który ceni sobie jakość i design. Gorąco polecam!

Michał

2023-12-07 00:00:00

Zegarek damski Timex Heritage Waterbury TW2U53900

100%
Ocena: 5

Wysokiej klasy damski zegarek Mój nowy zegarek damski od Timex jest prawdziwym hitem! Jego różowe złoto i stal szlachetna w stylu mesh nadają mu wyjątkowej elegancji i wytrzymałości. Serdecznie polecam ten model – szybka dostawa i doskonała obsługa sklepu to kolejne jego atuty.

Michał

2023-09-11 00:00:00

Zegarek damski Timex Heritage Waterbury TW2U53900

100%
Ocena: 5

Elegancki i trwały zegarek Kupiłam sobie ostatnio damski zegarek, który jest eleganckim dodatkiem do każdej garderoby. Stal szlachetna w srebrnym kolorze prezentuje się stylowo i dodaje klasy. Jestem zachwycona zarówno produktem, jak i szybką wysyłką oraz profesjonalną obsługą sklepu.

Piotr

2023-12-10 00:00:00

Zegarek damski Timex Essential Originals TW2U05400

100%
Ocena: 5

Zachwycający zegarek damski Niedawno nabyłam ten damski zegarek, który okazał się być idealnym połączeniem klasycznej estetyki i niezawodności. Jego wytrzymała konstrukcja ze stali szlachetnej i złote wykończenia dodają mu modnego charakteru.

Robert

2023-12-12 00:00:00

Zegarek damski Timex Essential Originals TW2U05400

100%
Ocena: 5

Doskonały prezent urodzinowy Ostatnio moja partnerka wybrała damski zegarek, który jest idealny dla każdej kobiety. Jego precyzyjny kwarcowy mechanizm i luksusowy wygląd ze stali szlachetnej i złotych wykończeń robią wrażenie.

Zuzanna

2023-08-27 00:00:00

Zegarek męski Timex Classic Southview TW2T35100

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Mój nowy męski zegarek to strzał w dziesiątkę dla kogoś, kto ceni sobie elegancję. Jego kwarcowy mechanizm jest bardzo dokładny, a granatowy skórzany pasek dodaje klasy każdemu strojowi.

Robert

2023-08-09 00:00:00

Zegarek męski Timex Classic Southview TW2T35100

Doskonały wybór dla mężczyzn Polecam męski zegarek, który kupiłem. Jest to doskonały wybór dla mężczyzn dzięki swojemu precyzyjnemu mechanizmowi kwarcowemu. Elegancki skórzany pasek i granatowy kolor nadają mu wyjątkowego stylu.

Robert

2023-12-14 15:25:19

Zegarek męski Timex Classic Southview TW2T35100

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Ostatnio nabyłem elegancki męski zegarek, który okazał się świetnym dodatkiem. Jego precyzyjny mechanizm kwarcowy i skórzany pasek w granatowym kolorze sprawiają, że jest idealny zarówno na co dzień, jak i na wyjątkowe okazje.

Andrzej

2023-10-01 00:00:00

Zegarek męski Timex Classic Southview TW2R29100

100%
Ocena: 5

Doskonały prezent Ostatnio kupiłem sobie zegarek męski Timex i jestem naprawdę zachwycony. Ten model łączy w sobie elegancję z funkcjonalnością w idealny sposób. Jego kwarcowy mechanizm zapewnia mi precyzję, która jest dla mnie niezwykle ważna. Skórzany pasek jest nie tylko stylowy, ale też bardzo wygodny w noszeniu, a granatowy kolor dodaje eleganckiego charakteru. To idealny zegarek na każdy dzień, jak i na specjalne okazje.

Jan

2023-12-05 00:00:00

Zegarek męski Timex Classic Southview TW2R29100

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Zarówno ja, jak i moja siostra jesteśmy bardzo zadowoleni z naszych zegarków Timex. Polecam je każdemu, kto szuka nie tylko precyzyjnego czasomierza, ale też eleganckiego dodatku do swojego stylu.

Tomasz

2023-10-04 00:00:00

Zegarek męski Timex Classic Southview TW2R29100

100%
Ocena: 5

Elegancki i solidny zegarek o doskonałym stosunku jakości do ceny W przeciwieństwie do męskich modeli, zegarek damski Timex, który kupiła moja siostra, jest równie elegancki, ale ma bardziej luksusowy wygląd dzięki stalowemu paskowi typu mesh i złotym wykończeniom. Także wyposażony w kwarcowy mechanizm, zapewnia precyzję i niezawodność. Jest to świetny wybór dla każdej kobiety ceniącej sobie elegancję i jakość.

Monika

2023-06-30 00:00:00

Zegarek męski Timex Classic Southview TW2R29100

100%
Ocena: 5

Wysoka jakość za przystępną cenę Niedawno kupiłem sobie ten elegancki męski zegarek i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. Wygląd jest kwintesencją elegancji - jego granatowy skórzany pasek naprawdę dodaje stylu i pasuje do każdej okazji. Co najważniejsze, działa on na mechanizmie kwarcowym, który gwarantuje precyzję, co dla mnie jest kluczowe. Idealnie nadaje się zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Ponadto, noszenie go jest bardzo komfortowe, co czyni go idealnym wyborem dla każdego mężczyzny poszukującego połączenia funkcjonalności i stylu.

Kamil

2023-08-07 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Rugged Digital T49950

100%
Ocena: 5

wysokiej jakości i stylowy To zegarek, którym jestem zachwycony. Kwarcowy mechanizm gwarantuje precyzję, a skórzany pasek o granatowym odcieniu dodaje mu wyjątkowego uroku. Sklep, w którym go kupiłem, zasługuje na pochwałę za profesjonalną obsługę i szybką wysyłkę.

Tomasz

2023-06-29 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Rugged Digital T49950

100%
Ocena: 5

Zdecydowanie polecam Zegarek ten to solidny wybór dla aktywnych mężczyzn. Czarny, kwarcowy, cyfrowy wyświetlacz w konstrukcji z tworzywa jest wysoce funkcjonalny i stylowy. Sklep, w którym go znalazłem, dostarczył mi go szybko i profesjonalnie.

Tomasz

2023-11-25 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Rugged Digital T49950

100%
Ocena: 5

Wysoce zadowolenie z zakupu Ten zegarek to doskonały wybór dla mężczyzn. Duży, cyfrowy wyświetlacz kwarcowy gwarantuje precyzyjność. Sklep, w którym go zakupiłem, zaimponował mi profesjonalną obsługą i ekspresową wysyłką.

Tomek

2023-10-27 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Military Allied T2N721

100%
Ocena: 5

Znakomity zakup Perfekcyjne połączenie elegancji i stylu. Skórzany pasek dodaje mu klasy, a fakt, że mogłem go szybko dostać dzięki profesjonalnej obsłudze sklepu, czyni go jeszcze bardziej atrakcyjnym.

Marek

2023-11-24 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Military Allied T2N721

100%
Ocena: 5

Doskonały i elegancki zegarek To zegarek jest naprawdę wyjątkowy. Kwarcowy mechanizm zapewnia precyzję, a skórzany, beżowy pasek nadaje mu elegancji. Kupiłem go w sklepie, gdzie profesjonalna obsługa i szybka dostawa zrobiły na mnie wrażenie.

Aneta

2023-06-27 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Military Allied T2N721

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z wysokiej jakości i eleganckiego zegarka męskiego. Ten męski zegarek jest naprawdę elegancki. Skórzany pasek jest wygodny w noszeniu. Beżowy design dodaje mu uroku, co czyni go idealnym dla każdego mężczyzny.

Michał

2023-11-04 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Military Allied T2N720

100%
Ocena: 5

Zachwycający zakup Ten Timex to perfekcyjne połączenie elegancji. Skórzany pasek dodaje mu klasy. Beżowy kolor sprawia, że jest uniwersalny i pasuje do wielu stylizacji. Gorąco polecam!

Tomasz

2023-11-04 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Military Allied T2N720

100%
Ocena: 5

Wysoko oceniany prezent dla mężczyzny. Ten Timex jest znakomitym wyborem dla mężczyzn. Czarne, gumowe paski nadają mu męskiego charakteru, co bardzo mi się podoba. Polecam go każdemu.

Piotr

2023-10-09 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Military Allied T2N720

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Ten zegarek to dla mnie symbol solidności. Gumowy pasek sprawia, że jest wygodny w noszeniu. Czarny kolor nadaje mu elegancji, co czyni go idealnym do codziennego użytku.

Katarzyna

2023-07-29 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Military Allied T2N720

100%
Ocena: 5

Niezawodny i stylowy zegarek Ten Timex towarzyszy mi na co dzień, i muszę przyznać, że jest naprawdę wytrzymały. Gumowy, czarny pasek dodaje mu stylu. To solidny wybór dla każdego mężczyzny.

Anna

2023-08-28 00:00:00

Zegarek damski Timex Essential Originals T2N598

100%
Ocena: 5

Zegarek damski wyrafinowany i luksusowy. Ten zegarek jest naprawdę elegancki i wyjątkowy. Złota stal szlachetna nadaje mu luksusowego charakteru. To zegarek, który zawsze dodaje klasy mojej stylizacji.

Mariusz

2023-11-25 00:00:00

Zegarek damski Timex Essential Originals T2N598

100%
Ocena: 5

Elegancki i solidny zegarek Zegarek męski to solidny wybór dla każdego mężczyzny. Cechuje go kwarcowy mechanizm, gwarantujący precyzyjność i niezawodność. Gumowy pasek zapewnia wygodę, a czarny kolor dodaje elegancji.

Robert

2023-09-02 00:00:00

Zegarek damski Timex Essential Originals T2N598

100%
Ocena: 5

Elegancki i precyzyjny zegarek Ten zegarek damski jest elegancki i stylowy. Mechanizm kwarcowy zapewnia precyzyjność, a złota stal szlachetna/mesh dodaje luksusu. To naprawdę piękny dodatek do codziennych stylizacji.

Tomasz

2023-06-17 00:00:00

Zegarek damski Swatch Lady Black Single LB170E

100%
Ocena: 5

Zegarek idealny jako prezent Ten elegancki, damski zegarek Swatch-LB170E to perfekcyjne połączenie precyzyjnego mechanizmu kwarcowego i stylowego czarnego paska. Polecam każdej kobiecie!

Jakub

2023-10-15 00:00:00

Zegarek damski Swatch Lady Black Single LB170E

100%
Ocena: 5

Oszałamiająco elegancki i wygodny zegarek. Ten zegarek wyróżnia się eleganckim designem i komfortowym silikonowym paskiem. Idealny dla nowoczesnych kobiet. Polecam!

Tomasz

2023-11-24 00:00:00

Zegarek sportowy Suunto Race Titanium Charcoal SS050932000​

100%
Ocena: 5

Świetny produkt, zdecydowanie polecany To świetny wybór dla każdego, bez względu na płeć. Wygodny silikonowy pasek i jasny wyświetlacz czynią go idealnym towarzyszem. Gorąco polecam!

Tomasz

2023-08-06 00:00:00

Zegarek sportowy Suunto Race Titanium Charcoal SS050932000​

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Design tego zegarka sprawia, że jest on odpowiedni dla każdego. Wygodny silikonowy pasek i czytelny wyświetlacz to jego wielkie atuty. Polecam!

Tomasz

2023-10-08 00:00:00

Zegarek sportowy Suunto Race Titanium Charcoal SS050932000​

100%
Ocena: 5

Solidny i funkcjonalny smartwatch Ten zegarek to naprawdę udany wybór! Wygodny, solidny, i z jasnym wyświetlaczem - idealny dla każdego, kto ceni funkcjonalność i styl.

Tomasz

2023-06-13 00:00:00

Zegarek sportowy Suunto Race All Black SS050929000​

100%
Ocena: 5

Wyjątkowo zadowalający zakup Ten smartwatch unisex wykonany z wytrzymałego silikonu i z czytelnym wyświetlaczem to doskonały dodatek do codziennego użytku.

Piotr

2023-09-05 00:00:00

Zegarek sportowy Suunto Race All Black SS050929000​

100%
Ocena: 5

Unikalny i funkcjonalny prezent To solidny smartwatch uniwesyjny. Wygodny silikonowy pasek i jasny wyświetlacz czynią go idealnym dla każdej osoby ceniącej funkcjonalność i styl. To naprawdę świetny produkt!

Tomasz

2023-07-02 00:00:00

Zegarek sportowy Suunto Race All Black SS050929000​

100%
Ocena: 5

Uniwersalny i solidny zegarek Ten doskonały smartwatch unisex. Wykonany z wytrzymałego silikonu, posiada czytelny wyświetlacz. Idealny na co dzień. Gorąco polecam!

Andrzej

2023-09-28 00:00:00

Zegarek sportowy Suunto Race All Black SS050929000​

100%
Ocena: 5

Znakomity inteligentny zegarek Ten stylowy zegarek dla każdego. Wytrzymałe silikonowe bransolety i czytelny wyświetlacz sprawiają, że jest idealny zarówno dla mężczyzn, jak i kobiet. Polecam!

Magdalena

2023-06-08 00:00:00

Zegarek sportowy Suunto 5 Peak All Black SS050888000

100%
Ocena: 5

Wysoko oceniany produkt. Smartwatch, który spełnia potrzeby zarówno mężczyzn, jak i kobiet. Wyposażony w wyraźny wyświetlacz i wykonany z wysokiej jakości silikonu, zapewnia komfort i trwałość. To doskonały wybór dla każdego!

Magdalena

2023-07-27 00:00:00