Opinie o zegarkach Venezianico

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach venezianico

Włoskie luksusowe zegarki Venezianico to prawdziwa gratka dla miłośników kunsztownych modeli z bogatą historią. Zobacz, co klienci piszą w opiniach na temat zegarków Venezianico.

Opinie klientów na temat zegarków Venezianico

Modele Venezianico są hołdem dla weneckiego stylu życia i respektem dla bogatej historii Wenecji. Klienci w opiniach o zegarkach Venezianico doceniają manufakturowe mechanizmy i bogato zdobione dekle modeli oraz paski wykonane z włoskiej skóry.

Fani włoskiego stylu powinni bliżej przyjrzeć się opiniom naszych klientów o zegarkach Venezianico. Marka zderza historię Wenecji z weneckim stylem życia, oddając w ręce konsumentów zegarki o nietuzinkowym layoucie oraz niezawodnym mocnym sercu.

Zegarek męski Venezianico Riserva di Carica 1321502C

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek, budzi zainteresowanie

Maciej

2024-01-07 21:17:49

Zegarek męski Venezianico Redentore Ultrablack 1221510C

100%
Ocena: 5

Wysoka jakość i elegancja Mój zegarek VENEZIANICO to idealne połączenie elegancji i wyrafinowania. Automatyczny mechanizm i czarny skórzany pasek sprawiają, że jest to znakomity wybór dla każdego eleganckiego mężczyzny.

Monika

2023-09-05 00:00:00

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121506C

100%
Ocena: 5

Elegancki i praktyczny zegarek Jestem zachwycona moim nowym damskim zegarkiem VENEZIANICO. Srebrne wykończenie i automatyczny mechanizm gwarantują nie tylko precyzję, ale i elegancję. Jest to idealny wybór dla każdej kobiety.

Adam

2023-06-19 00:00:00

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121502C

100%
Ocena: 5

Dostałam ten zegarek od chłopaka, który jak widać, doskonale mnie zna :) Wie, jaki mam styl, zna mój ulubiony kolor i o czym marzyłam (w sumie prawie codziennie przeglądałam przy nim oferty zegarków :D) Jestem zakochana do szaleństwa w tym zegarku, no i w chłopaku :D

Paula

2022-08-29 09:53:07

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121503C

100%
Ocena: 5

Zegarek spełnia moje wszystkie oczekiwania. Fajnie się go nosi, jest bardzo wygodny, na czym mi bardzo zależało. I jeszcze ten delikatny różowy kolor tarczy - obłęd :) Polecam :)

KatyM.

2022-08-29 09:45:04

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121504C

100%
Ocena: 5

Klasyczny i nowoczesny - tego właśnie poszukiwałam :) Chyba nie spotkałam się jeszcze z tak delikatnym, a zarazem wyrazistym zegarkiem w ofercie innych marek. Czuć wysoką jakość wykonania :) Cieszę się, że udało mi się jeszcze natrafić na promocję, to z pewnością zachęca :)

Luna

2022-08-29 09:28:30

Zegarek męski Venezianico Nereide Tungsteno 4521501C

100%
Ocena: 5

Zegarek ten jest już ze mną od jakiegoś czasu i uwielbiam nosić go na co dzień. Gustownie się prezentuje na nadgarstku, fajnie pasuje do zwykłej koszulki i eleganckiej koszuli. Można by pomyśleć, że nic wielkiego. Zwykły zegarek w standardowych kolorach, jednak nic bardziej mylnego. Dla mnie jest zdecydowanie czymś więcej. Polecam!

Karol

2022-08-25 11:16:38

Zegarek męski Venezianico Nereide Ultraleggero 3921508C

100%
Ocena: 5

Kupiłem żonie prezent w tym sklepie, dlatego teraz odwzajemniła mi się tym samym. Bardzo jestem jej za to wdzięczny, bo obsługa poleciła jej ten oryginalny model Venezianico, dzięki czemu oboje z przyjemnością wpatrujemy się w tej cyferblat. Komfort noszenia na wysokim poziomie, nie mogę również przyczepić się do niego w kontekście pracy mechanizmu.

Damian

2022-08-25 09:43:51

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221502C

100%
Ocena: 5

Bardzo ładna dla oka bransoleta, to podwójne wykończenie stali szlachetnej robi dobre wrażenie. Imponujący grawer na deklu, takie małe dzieło sztuki. No i fantastyczna tarcza, ten kolor jest świetny i podbija go dodatkowo szlif słoneczny. Czytelna i starannie wykonana, widać to po indeksach, zdaje się, że ręcznie nakładanych. Super nabytek, polecam.

Steven

2022-08-22 12:18:58

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221501C

100%
Ocena: 5

Jestem zadowolony zarówno z zegarka, jak i z samego procesu zakupowego. Wszystko sprawnie, z dobrym kontaktem z działem obsługi klienta. Sam zegarek sprawuje się znakomicie i jeszcze lepiej wygląda. Jest solidny, wykonany z dbałością o szczegóły, funkcjonalny. Polecam serdecznie.

Maveric

2022-08-22 12:09:40

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221507C

100%
Ocena: 5

Zegarek nosi się bardzo dobrze. Srebrna tarcza świetnie wygląda z tymi niebieskimi wskazówkami. Fajnie wykończona bransoleta, ładny grawer na deklu. Antyrefleks realnie daje rade. Zdarzyło mi się też pływać z zegarkiem - bez problemu. Także polecam serdecznie.

Stan

2022-08-22 11:52:49

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221505C

100%
Ocena: 5

Do tej pory wystrzegałem się zegarków z białą tarczą, jednak ten model wyjątkowo do mnie przemówił. Sam się zdziwiłem, więc odczekałem trochę czasu, ale zegarek wciąż za mną chodził. Zdecydowałem się na zakup i do była doskonała decyzja. Nie wiem skąd fenomen tego zegarka, ale bardzo mi w nim odpowiada to połączenie białej tarczy ze stalą szlachetną. Jest taki czysty i schludny :) Do tego wykonany z wysokiej klasy materiałów, świetnie się nosi. Polecam.

Mikael

2022-08-22 11:44:01

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321504C

100%
Ocena: 5

Ostatnimi czasy szukałem jakiegoś eleganckiego zegarka. W tym roku moja firma obchodzi 10-lecie. Chciałem coś stonowanego, co idealnie będzie pasowało do mojego garnituru. Padło na tę włoską markę i mechanizm Seiko - automat. Bransoleta pierwsza klasa, zdecydowanie wyróżnia się na tle mojej bogatej kolekcji zegarków. Polecam!

Witold

2022-08-22 11:19:34

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321503C

100%
Ocena: 5

Zegarek extra. Cena adekwatna do jakości. Polecam!

|David|

2022-08-22 11:11:56

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321503C

100%
Ocena: 5

Zegarek elegansio :) Długo szukałem czegoś takiego. Pasek mega wygodny - widać, że skóra jest porządna.

Emil

2022-08-22 11:09:46

Zegarek męski Venezianico Nereide Ultraleggero 3921508C

100%
Ocena: 5

Kupowałam ten zegarek w ramach prezentu dla taty. Nie byłam pewna, czy dobrze trafię z rozmiarem, ale sprawdziłam poprzez opcję "Przymierz go". Jest idealnie, nie tylko model świetnie leży na taty ręce, to jeszcze on jest zachwycony tym prezentem :)

Marta

2022-08-22 08:02:45

Zegarek męski Venezianico Nereide GMT 3521504C

100%
Ocena: 5

Ten zegarek wybrałam na prezent dla mojego męża z okazji jego urodzin. Dobrze wiedziałam, że marzy mu się elegancki zegarek, taki do koszuli. Któregoś dnia podejrzałam jak przegląda właśnie stronę Zegarowni i zegarki Venezianico. Nie znam się za bardzo na zegarmistrzostwie, a więc też nie znałam firmy, więc zdecydowałam się, że zanim wybiorę coś konkretnego, to zapoznam się z marką. No koniec końców, zdecydowałam się na wybór właśnie tego modelu i nie żałuję. Mąż jest zachwycony i ja także! Prezentuje się świetnie i dodaje niezwykłego szyku jego biurowym strojom. Polecam

Anastazja

2022-08-22 07:36:59

Zegarek męski Venezianico Nereide GMT 3521502C

100%
Ocena: 5

Pasjonuje się nurkowaniem i robię to już od kilku lat. Jakiś czas temu zacząłem wyjeżdżać na nurkowanie częściej i doszedłem do wniosku, że przyda mi się do tego zegarek (trochę też pozazdrościłem kolegom, bo każdy z nich ma jakiś super wypasiony). No i tak sobie przeglądałem dosłownie setki modeli i dopiero ten do mnie wręcz przemówił. Wykonania chyba nie muszę zachwalać, bo tutaj jakość widać gołym okiem, ale fajne jest to, że nie muszę go ściągać po nurkowaniu, bo nadal super wygląda z innymi strojami. Jeśli chcecie mieć swój zegarek przy sobie przez cały czas, nie tylko podczas schodzenia pod wodę to polecam właśnie ten.

Mikołaj

2022-08-22 07:21:23

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221503

100%
Ocena: 5

Jeszcze do niedawna nie pomyślałbym, że będę nosić czerwony zegarek, ile to rzeczy może człowieka w życiu zaskoczyć! Namówiła mnie na niego żona i w sumie teraz jestem jej wdzięczny, bo dostaję na temat tego zegarka bardzo dużo komplementów. Wychodzi na to, że czasami warto zaszaleć z kolorem :)

Sławek

2022-08-17 11:55:02

Zegarek męski Venezianico Nereide GMT 3521501C

100%
Ocena: 5

Staram się kolekcjonować zegarki tylko wysokiej jakości. Długo zastanawiałem się nad wyborem właśnie tego modelu. Przeszukiwania całego internetu zostały zakończone decyzją - dobra, biorę! No i to był dosłownie strzał w dziesiątkę, jak to napisała osoba poniżej. Nie mogę napisać na ten model nic złego, bo jest świetny w każdym calu. Jedynie mogę polecić i zapewnić, że każdy, kto się na niego zdecyduje, nie będzie zawiedziony.

Kuba

2022-08-17 07:47:40

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221507C

100%
Ocena: 5

Bardzo ładnie wykończony zegarek, czuć jego solidność, a jednocześnie subtelną elegancję. Niebieskie wskazówki prezentują się bardzo fajnie. Polecam serdecznie.

Gene

2022-08-16 13:48:25

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221505C

100%
Ocena: 5

Ładna, jasna i czytelna tarcza, wygodna bransoleta i koperta dobrze leżąca na nadgarstku. Czyli podsumowując - doskonały zakup!

Broker

2022-08-16 13:39:46

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221507

100%
Ocena: 5

To świetna opcja dla fanów klasyki z pazurem. Tutaj w postaci niebieskiej wskazówki i grawerowanego dekla. Włoska jakość nie zawodzi, w luksusowe dodatki to oni potrafią!

Norbert

2022-08-16 13:24:35

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221505

100%
Ocena: 5

Klasyczne kolory idą tu w parze z ciekawymi detalami. Dzięki temu całość nie jest nudna i jednocześnie super sprawdza się i do garnituru i podczas codziennego noszenia. Mechanizm działa dokładnie i nie sprawił mi jak dotąd żadnych problemów.

Marek

2022-08-16 13:21:23

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221502C

100%
Ocena: 5

Bardzo cieszy mnie ten zakup. Zegarek idealnie leży na ręku, wygląda też znakomicie. Nie znałem wcześniej tej marki, ale zdaje się, że już zostałem jej fanem :)

Mick

2022-08-16 13:13:02

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221501C

100%
Ocena: 5

Piękny model, bardzo ładny odcień zieleni na tarczy. Solidne wykonany, to mój pierwszy włoski zegarek i jestem bardzo mile zaskoczony z jakości zastosowanych materiałów. Bardzo elegancko się prezentuje.

Dominik

2022-08-16 13:09:55

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321502C

100%
Ocena: 5

Ten model to wart jest każdych pieniędzy. Jakość widać od razu na pierwszy rzut oka. Zaczynając już od bransolety i koperty, to mają one przepiękny połysk. Tarcza w niebieskim kolorze super się mieni. Co ciekawe mimo to nie mam problemu z odczytaniem godziny w pełnym słońcu. Królem wnętrza jest mechanizm automatyczny od japońskiej marki Seiko. Z tego, co czytałem na forach, to ma bardzo dobrą opinię.

Bartek

2022-08-12 13:17:35

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321502

100%
Ocena: 5

Zegarek pierwsza klasa! Polecam 10/10

Przemek

2022-08-12 12:55:48

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321501C

100%
Ocena: 5

Zegarek nie ukrywam, wybrałem po konsultacji ze swoim synem. To on doradził mi właśnie ten model. Zastanawiałem się przez chwilę, czy ta zielona tarcza nie będzie zbyt odważna. Ja w swojej kolekcji mam czarno-srebrne modele. Postanowiłem jednak trochę zaszaleć. Jak to teraz mówią, nie mogę być "dziadersem". Zegarek pierwsza klasa, nawet mojemu sąsiadowi Heńkowi się spodobał.

Zygmunt

2022-08-12 12:52:13

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321501

100%
Ocena: 5

Super zegarek :) Wygodny pasek, nie pozostawia żadnych otarć i nie podrażnia skóry. Polecam!

Hubert

2022-08-12 12:46:08

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321504C

100%
Ocena: 5

Takiego zegarka potrzebowałem! Ostatnio niestety trafiłem dość pechowo - straciłem tylko pieniądze. Postanowiłem więc kupić coś porządnego. Padło na ten zegarek w dość tradycyjnej kolorystyce. Tym razem większą uwagę zwróciłem na mechanizm. W tym przypadku jest to automat od marki Seiko. Gdybym mógł jeszcze raz wybrać, zrobiłbym tak samo. Brawo zegarownia! Dobra robota!

King

2022-08-12 12:41:18

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321503C

100%
Ocena: 5

Moi rodzice zrobili mi niespodziankę na 18 urodziny, w ramach czego mogłem sobie wybrać porządny zegarek. Moim zdaniem ten wybór mogę zaliczyć zdecydowanie udanych. Przejrzałem mnóstwo modeli, ale ten szczególnie zapadł mi w pamięć. Te włoskie detale pokazują, że to zdecydowanie unikatowy zegarek. Wystarczy zwrócić uwagę na indeksy, czy wskazówki, o deklu chyba nie muszę pisać. Warto spojrzeć też na bezel - ma wypukłe szkiełko. Daje to złudzenie, że znajduje się tam szkiełko powiększające. Zegarek polecam!

Witek

2022-08-12 12:33:19

Zegarek męski Venezianico Nereide GMT 3521504C

100%
Ocena: 5

Polecam. Może nie jest to najtańszy wybór, ale zdecydowanie warty swojej ceny. Świetnie się prezentuje, jest dokładny, wykonany idealnie. Spełnia moje wszystkie oczekiwania. Plus za szybką przesyłkę.

Władysław

2022-08-09 07:40:00

Zegarek męski Venezianico Nereide Tungsteno 4521501C

100%
Ocena: 5

Zegarek jest dla każdego, kto chce mieć taki uniwersalny dodatek. Ja właśnie na to liczyłem, wybierając ten model i faktycznie się sprawdza. Do tego to wykonanie i jakość widoczna na pierwszy rzut oka. Czego chcieć więcej? Zdecydowanie i w 100% polecam ten wybór!

Filip

2022-08-09 07:31:23

Zegarek męski Venezianico Nereide GMT 3521502C

100%
Ocena: 5

Jeśli szukacie zegarka takiego do wszystkiego, to naprawdę polecam ten. Noszę go na co dzień i na różne wyjścia, wymagające oficjalnego stroju. Jest super pod każdym względem.

Franek

2022-08-09 07:27:24

Zegarek męski Venezianico Nereide GMT 3521501C

100%
Ocena: 5

Zgadzam się ze wszystkimi opiniami - zegarek jest rewelacyjny! Polecam również

Piotrek

2022-08-09 07:22:36

Zegarek męski Venezianico Nereide Tungsteno 4521501C

100%
Ocena: 5

To mój pierwszy zegarek i jestem z niego bardzo zadowolony. Nie za bardzo się znam, ale nie trzeba być specjalistą, żeby widzieć, że ten model jest naprawdę porządny i nie byle jaki. Odporny na spoore ilości wody, bardzo dobrze wykonany, każdy szczegół dopracowany.

Staś

2022-08-09 07:15:45

Zegarek męski Venezianico Nereide GMT 3521504C

100%
Ocena: 5

Zacząłem swoją przygodę z nurkowaniem no i chciałem oczywiście mieć do tego odpowiedni zegarek. Szukałem bardzo długo, ale właśnie zależało mi, żebym mógł go też nosić codziennie. No i wpadłem na ten model od Venezianico. Jestem nim naprawdę zachwycony. Kupcie go, a sami się przekonacie, o czym mówię. Nie będziecie żałować.

Mirek

2022-08-09 07:12:59

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321502C

100%
Ocena: 5

Zegarek mistrzostwo świata! Nie zdejmuję go ani na chwilę. W końcu znalazłem alternatywę dla szwajcarskich zegarków. Czuję, że miałem dobrego nosa do interesów. Polecam ziomeczki!!

Tady

2022-08-08 13:52:43

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321502

100%
Ocena: 5

Włoska precyzja i szczegółowe wykonanie wystarczy zobaczyć tylko na dekiel. Moim zadaniem duży atut tego modelu to także mechanizm Seiko. Miałem już kiedyś do czynienia z tym kalibrem i szczerze mogę polecić. Wszystko działało jak "w zegarku". Polecam i czekam z niecierpliwością na nowe modele od tej marki :)

Roberto Paulo

2022-08-08 13:49:27

Elementy 1 do 40 71 całkowita

Strona