Opinie o zegarkach Timex

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach timex

Kultowa marka zegarków Timex to najczęstszy wybór klientów na całym świecie. Recenzje o zegarkach Timex są przychylne i mówią o doskonałej jakości i różnorodności dostępnej oferty na rynku.

Opinie klientów o zegarkach Timex

Ponadczasowość marki Timex i jej zegarków tkwi w doświadczeniu firmy i jej podejściu do tworzenia nowych kolekcji. Klienci lubią zegarki Timex za ich precyzję oraz różnorodność w wyborze designu. Timex to jeden z liderów na rynku zegarmistrzowskim.

Klienci piszą opinie o zegarkach Timex, zaznaczając w nich, że uważają je za jedne z najlepszych i najbardziej rozpoznawalnych na rynku. Wszystko to dzięki ogromnemu doświadczeniu oraz podejściu producenta do nowych rozwiązań technologicznych.

Zegarek męski Timex Q Chronograph TW2V42700

100%
Ocena: 5

Super zegarek w tej cenie.

Adam

2024-05-13 15:01:42

Zegarek damski Timex Expedition Cat TW4B28000

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny sportowy zegarek. Bardzo lubię, podświetlenie Indiglo ma taką wyjątkową barwę. Poza tym bardzo wygodny nie czuć go na nadgarstku. Polecam.

Luna

2024-05-10 09:03:23

Zegarek męski Timex Expedition North Titanium Automatic TW2V54000

100%
Ocena: 5

Świetny model. Bardzo długo szukałem zegarka, który spełniałby trzy najważniejsze dla mnie kryteria - był na pasku skórzanym, miał tytanową kopertę i automatyczny mechanizm. Zegarek Timex North - świetnie leży na ręku, rozmiar idealny. Do tego świetnie wygląda.

Ar

2024-04-29 12:16:59

Zegarek damski Timex Legacy Day and Date Tiffany Blue TW2V68400

100%
Ocena: 5

Datownik z nazwą dnia tygodnia to jakiś kosmos. Dodaje on całości takiego niezwykłego charakteru. Zastanawiałam się nad kolorem tarczy, bo ten niebieski jest teraz wszędzie, ale on rzeczywiście jest elegancki i taki inny. Widać ze zegarek jest bardzo dobrze wykonany. Precyzyjna robota.

SA

2024-04-26 09:38:51

Zegarek męski Timex UFC Pro 30th Anniversary TW2V90100

100%
Ocena: 5

Zegarek był urodzinowym prezentem od siostry. Jak ona mnie dobrze zna. Już od kilku dobrych lat oglądam prawie każdą galę federacji UFC, atu nie lada gratka i zegarek z okazji 30. rocznicy. Wygląda kozacko, jest moc. To nie byle zegarek dla chucherka tylko egzemplarz godny prawdziwego fightera.

Mateusz Maty

2024-04-22 11:23:31

Zegarek męski Timex Coca-Cola 1971 The Unity Collection TW2V26000

100%
Ocena: 5

Po zainstalowaniu adblocka działa znakomicie.

Rafael

2024-04-21 10:35:19

Zegarek damski Timex Dress Chronograph TW2W20100

100%
Ocena: 5

Ten zegarek przyciąga uwagę swoimi okazałymi zdobieniami. Jest totalnie w moim guście. Uwielbiam elementy dodające pazura stylizacji. Działa bez zarzutów. Jestem bardzo zadowolona!

Kinga

2024-04-19 10:43:47

Zegarek damski Timex Legacy Day and Date Tiffany Blue TW2V68400

100%
Ocena: 5

Świetny wybór - elegancki wygląd, nowoczesne połączenie kolorystyczne i to o co najbardziej mi chodziło - dokładny i płynny mechanizm. Po przyjściu do pracy każdy pytał o model. Dziękuje za szybką wysyłkę!

Jola

2024-04-19 10:06:20

Zegarek damski Timex Waterbury Legacy TW2W40300

100%
Ocena: 5

Długo zastanawiałam się nad wyborem zegarka, który dopasuje się do moich eleganckich i czasem szalonych stylizacji. Decyzja nie była łatwa, ale jest! Cieszę się, że wybrałam właśnie ten model, bo nie tylko świetnie wygląda, ale także precyzyjnie pracuje. Polecam.

Asia

2024-04-19 10:01:27

Zegarek męski Timex Mod44 TW2T72700

100%
Ocena: 5

Lubię duże zegarki i akurat ten podkradłam mężowi. Powiększone wskazania liczbowe na godzinach 9,12,3,6 wyglądają ciekawie.

I.K

2024-04-05 11:56:49

Zegarek damski Timex City TW2V24600

100%
Ocena: 5

Tarcza o głęboko granatowym kolorze przykuwa nie tylko mój wzrok. Zegarek jest elegancki i pięknie połyskuje w słońcu, dzięki licznym kryształkom. Spokojnie może zastąpić bransoletkę.

Natalia

2024-04-05 08:46:41

Zegarek damski Timex Essential Originals T2N598

100%
Ocena: 5

Dla mnie marka Timex to najlepszy przykład dobrego stosunku ceny do jakości. Mam od nich kilka zegarków i jedynym powodem wizyty w serwisie była wymiana baterii i to po ponad 2-3 latach. Ten model wybrałam do pracy. Jest prosty, elegancki i kobiecy. Powiem szczerze, na szukałam się, żeby znaleźć model z cyframi, a nie tymi kreskami, ale Timex mnie nie zawiódł.

Kasia

2024-04-05 08:36:33

Zegarek damski Timex Essential Fairfield TW2R48900

100%
Ocena: 5

Zegarek wydaje się duży, ale uznaje to za jego atut. Pasek z materiału jest bardzo wygodny i miły w noszeniu. To, co mnie przekonało do zakupu to kolorystyka. Powiem szczerze, że nie pomyślałabym, że brąz tak dobrze pasuje do różowego złota. Choć po dłuższym zastanowieniu to w sumie takie naturalne jesienne barwy.

Basia

2024-04-05 08:35:52

Zegarek damski Timex City TW2V24400

100%
Ocena: 5

Timex oprócz prostych lub sportowych zegarków ma całą gamę nieco bardziej ozdobnych egzemplarzy. Na jeden z nich ostatnio się skusiłam. Jest praktyczny, bo nie muszę już zakładać biżuterii, a nie lubię obwieszać się jak choinka. Tarcza ma taka inną fakturę, indeksy to w rzeczywistości połyskujące kryształki, a w tym okręgu wokół tarczy również umieszczono mieniące się kamienie. Polecam jako główny element stroju.

Maja S.

2024-04-05 08:32:06

Zegarek damski Timex Easy Reader Classic T20071

100%
Ocena: 5

Bardzo klasyczny design i niewielki rozmiar to dwa powody, dla których kupiłam ten zegarek. Im jestem starsza, tym doceniam takie rzeczy, które nie krzyczą, nie błyszczą i nie mają wielkiego loga, a są dobrej jakości. Po ten zegarek sięgam prawie codziennie, a nie widać tego po nim.

Kasia

2024-04-05 08:29:01

Zegarek damski Timex Essential Fairfield TW2R26500

100%
Ocena: 5

Wszystkie zegarki do tej pory, które kupowałam, miały niewielką kopertę i cienki pasek lub bransoletę. Wydawało mi się, że takie mi pasują i bałam się sięgnąć po większy rozmiar. Timexa kupiłam, bo zobaczyłam go u koleżanki z pracy, przymierzyłam i wiedziałam, że będzie mój, ma w sobie coś, co przyciąga.

Kasia

2024-04-05 08:28:11

Zegarek damski Timex Waterbury Legacy TW2V45700

100%
Ocena: 5

Zegarek, jak i biżuteria są dla mnie dopełnieniem stylizacji. Do prostego outfitu sięgam po coś z charakterem, dlatego wybrałam tego Timexa Waterbury Legacy. Wygląda on, jakby został wyjęty z męskiej szafy, lecz rozliczne detale nadają mu kobiecości. Całość uważam, prezentuje się bardzo modowo.

Ola

2024-04-05 08:25:48

Zegarek damski Timex Marathon TW5M32500

100%
Ocena: 5

Idealny na mój mały nadgarstek! Długo takiego szukałam i znalazł się w końcu u was. :) Noszę go do biegania na poranne przebieżki. Lekki, czytelny. Nic więcej mi nie potrzeba :)

Mania

2024-04-05 08:24:56

Zegarek męski Timex Mod44 TW2T72700

100%
Ocena: 5

Lubię duże zegarki o casualowo- sportowym wyglądzie, dlatego zdecydowałam się na taki niecodzienny wybór.

I.K

2024-04-05 08:23:24

Zegarek damski Timex Essential Originals TW2U05400

100%
Ocena: 5

Jest to prosty, lecz stylowy zegarek. Niby nic się nie dzieje, ale wyraziste kontury, jednolita barwa punktowe indeksy nadają mu jakiegoś takiego nieoczywistego charakteru.

Monia

2024-03-22 09:51:40

Zegarek damski Timex Modern Easy Reader TW2V26800

100%
Ocena: 5

Prosty, solidny i czytelny zegarek. Działa bez zarzutów, dobrze wygląda idealny na co dzień.

zegarek

2024-03-22 09:36:32

Zegarek męski Timex Deep Water Automatic TW2W21000

100%
Ocena: 5

Świetnie leży na ręku. Automat, diver. Bardzo czytelny w nocy. Polecam. Świetny zakup.

Ardive

2024-03-19 16:59:41

Zegarek Timex Essential Originals T2N794

100%
Ocena: 5

Zakupiłam zegarek niedawno, aby wręczyć go na prezent. Zegarek wygląda bardzo ładnie, nie ma żadnych nieprawidłowości. Zamówiłam opcje z grawerem, mimo tego zegarek dotarł w 2 dni. Bardzo dobrze wykonany produkt, szybka wysyłka. Zegarek prezentuje się elegancko. Polecam!

Pat

2024-03-13 09:23:40

Zegarek męski Timex Expedition Military Allied T2N720

100%
Ocena: 5

Mam go już, że dwa lata?, a gdzie to jest napisane, że tylko dla mężczyzn?? Ja jako kobieta również go polecam ! Jeden z moich ulubionych modeli !

Sfinks

2024-02-28 06:59:03

Zegarek męski Timex Expedition Military Allied T2N721

100%
Ocena: 5

Zegarek perfekcyjny w każdym calu. Właśnie takiego zegarka szukałem. Piękny i funkcjonalny. Zabrałem go na wyprawę do las, gdzie kompas sprawdził się idealnie. Skórzany pasek na duży plus, bardzo wygodny. Polecam !!!

Darek

2024-02-25 22:28:55

Zegarek męski Timex Expedition Scout TW4B01900

100%
Ocena: 5

Zegarek godny polecenia Kupiłem męski zegarek Timex, który jest eleganckim dodatkiem do każdej stylizacji. Jego czarny skórzany pasek nadaje klasy. Jest to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody.

Marcin

2023-06-30 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Scout TW4B01900

100%
Ocena: 5

Elegancki i niezawodny zegarek męski o imponującej jakości Zegarek męski Timex, który niedawno nabyłem, to stylowy dodatek. Jego czarny skórzany pasek dodaje mu elegancji. Jest to solidny i niezawodny wybór dla każdego mężczyzny.

Tomasz

2023-10-21 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition Scout TW4B01900

100%
Ocena: 5

Wysokiej jakości, elegancki zegarek. Mój nowy męski zegarek Timex jest synonimem elegancji. Czarny skórzany pasek nadaje mu szlachetności. Jest to idealny wybór dla każdego mężczyzny szukającego precyzyjnego i stylowego zegarka

Tomasz

2023-08-14 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition North Tide-Temp-Compass TW2V49000

100%
Ocena: 5

Zegarek godny polecenia Ostatnio zaopatrzyłem się w męski zegarek Timex, który okazał się być nie tylko stylowy, ale także praktyczny. Jego elegancki beżowy skórzany pasek sprawia, że idealnie pasuje do każdego stroju. Polecam!

Tomasz

2023-08-07 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition North Tide-Temp-Compass TW2V49000

100%
Ocena: 5

Doskonały stosunek jakości do ceny Zegarek męski Timex, który ostatnio kupiłem, to świetna propozycja dla panów ceniących klasykę. Jego stylowy, beżowy skórzany pasek dodaje mu charakteru. Jest to solidny i niezawodny wybór.

Krzysztof

2023-08-13 00:00:00

Zegarek męski Timex Expedition North Tide-Temp-Compass TW2V49000

100%
Ocena: 5

Elegancki i wygodny zegarek. Mój nowy męski zegarek Timex jest kwintesencją elegancji. Beżowy skórzany pasek idealnie podkreśla jego wyrafinowany styl. Jest to doskonały wybór dla nowoczesnego mężczyzny, który ceni sobie jakość i design. Gorąco polecam!

Michał

2023-12-07 00:00:00

Zegarek damski Timex Heritage Waterbury TW2U53900

100%
Ocena: 5

Wysokiej klasy damski zegarek Mój nowy zegarek damski od Timex jest prawdziwym hitem! Jego różowe złoto i stal szlachetna w stylu mesh nadają mu wyjątkowej elegancji i wytrzymałości. Serdecznie polecam ten model – szybka dostawa i doskonała obsługa sklepu to kolejne jego atuty.

Michał

2023-09-11 00:00:00

Zegarek damski Timex Heritage Waterbury TW2U53900

100%
Ocena: 5

Elegancki i trwały zegarek Kupiłam sobie ostatnio damski zegarek, który jest eleganckim dodatkiem do każdej garderoby. Stal szlachetna w srebrnym kolorze prezentuje się stylowo i dodaje klasy. Jestem zachwycona zarówno produktem, jak i szybką wysyłką oraz profesjonalną obsługą sklepu.

Piotr

2023-12-10 00:00:00

Zegarek damski Timex Essential Originals TW2U05400

100%
Ocena: 5

Zachwycający zegarek damski Niedawno nabyłam ten damski zegarek, który okazał się być idealnym połączeniem klasycznej estetyki i niezawodności. Jego wytrzymała konstrukcja ze stali szlachetnej i złote wykończenia dodają mu modnego charakteru.

Robert

2023-12-12 00:00:00

Zegarek damski Timex Essential Originals TW2U05400

100%
Ocena: 5

Doskonały prezent urodzinowy Ostatnio moja partnerka wybrała damski zegarek, który jest idealny dla każdej kobiety. Jego precyzyjny kwarcowy mechanizm i luksusowy wygląd ze stali szlachetnej i złotych wykończeń robią wrażenie.

Zuzanna

2023-08-27 00:00:00

Zegarek męski Timex Classic Southview TW2T35100

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Mój nowy męski zegarek to strzał w dziesiątkę dla kogoś, kto ceni sobie elegancję. Jego kwarcowy mechanizm jest bardzo dokładny, a granatowy skórzany pasek dodaje klasy każdemu strojowi.

Robert

2023-08-09 00:00:00

Zegarek męski Timex Classic Southview TW2T35100

Doskonały wybór dla mężczyzn Polecam męski zegarek, który kupiłem. Jest to doskonały wybór dla mężczyzn dzięki swojemu precyzyjnemu mechanizmowi kwarcowemu. Elegancki skórzany pasek i granatowy kolor nadają mu wyjątkowego stylu.

Robert

2023-12-14 15:25:19

Zegarek męski Timex Classic Southview TW2T35100

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Ostatnio nabyłem elegancki męski zegarek, który okazał się świetnym dodatkiem. Jego precyzyjny mechanizm kwarcowy i skórzany pasek w granatowym kolorze sprawiają, że jest idealny zarówno na co dzień, jak i na wyjątkowe okazje.

Andrzej

2023-10-01 00:00:00

Zegarek męski Timex Classic Southview TW2R29100

100%
Ocena: 5

Doskonały prezent Ostatnio kupiłem sobie zegarek męski Timex i jestem naprawdę zachwycony. Ten model łączy w sobie elegancję z funkcjonalnością w idealny sposób. Jego kwarcowy mechanizm zapewnia mi precyzję, która jest dla mnie niezwykle ważna. Skórzany pasek jest nie tylko stylowy, ale też bardzo wygodny w noszeniu, a granatowy kolor dodaje eleganckiego charakteru. To idealny zegarek na każdy dzień, jak i na specjalne okazje.

Jan

2023-12-05 00:00:00

Zegarek męski Timex Classic Southview TW2R29100

100%
Ocena: 5

Zadowolenie z zakupu Zarówno ja, jak i moja siostra jesteśmy bardzo zadowoleni z naszych zegarków Timex. Polecam je każdemu, kto szuka nie tylko precyzyjnego czasomierza, ale też eleganckiego dodatku do swojego stylu.

Tomasz

2023-10-04 00:00:00

Elementy 1 do 40 303 całkowita