Opinie o zegarkach Fossil

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach fossil

Liczne opinie o zegarkach Fossil świadczą, że marka cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Zebraliśmy je wszystkie w jednym miejscu, tak aby każdy mógł bliżej poznać globalną markę.

Dla kogo najlepsze? Recenzje o zegarkach Fossil

Zastanawiasz się, czy oferta sprosta Twoim oczekiwaniom? A może chcesz tylko utwierdzić się w zakupie danego modelu? Poznaj opinie o Fossil, które z pewnością pomogą Ci dokonać najlepszego wyboru.

Do najczęściej wymienianych zalet należy świetny stosunek jakości do ceny. Mężczyźni doceniają wielofunkcyjność i intuicyjność smartwatchy, natomiast paniom podoba się elegancki wygląd. Kolorystyka to kolejna zaleta w opiniach o zegarkach Fossil.

Zegarek damski Fossil Harwell ES5327

100%
Ocena: 5

Niezwykle oryginalny i elegancki zegarek. Cenię sobie rzeczy unikatowe. Nosze się raczej klasycznie i to właśnie akcesoria dodają pazura moim stylizacjom.

Pola

2024-05-24 08:54:39

Zegarek damski Fossil Scarlette ES5324

100%
Ocena: 5

Zegarek otrzymałam jako prezent urodzinowy. Najpierw się przestraszyłam, że jest ogromny. Jakiś czas się do niego przyzwyczajam, aż w końcu zaiskrzyło. Teraz go noszę non stop. Duży plus za solidne wykonanie.

Stasia

2024-03-22 10:27:56

Zegarek damski Fossil Scarlette ES5324

100%
Ocena: 5

Idealny zegarek do pracy. Prezentuje się nowocześnie, pasuje mi praktycznie do wszystkiego. Warto podkreślić, że działa bez zarzutów. Bałam się bransolety, gdyż jestem alergikiem a tu miłe zaskoczenie. Polecam!

Aleksandara

2024-03-22 10:27:40

Zegarek męski Fossil Bronson Chronograph FS5851

100%
Ocena: 5

Jest przekozacki, bardzo jestem zadowolony z zakupu. Wygląda solidnie, tarcza jest bardzo czytelna, a bransoleta nie uwiera. Jak najbardziej polecam.

Surman

2022-10-11 08:10:28

Zegarek męski Fossil Townsman ME3098

100%
Ocena: 5

ok , polecam

Ar1

2022-07-09 11:18:31

Zegarek damski Fossil Carlie ES4341

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo ładny i dobrej jakości.

Joanna

2020-12-16 20:01:13

Zegarek męski Fossil Grant FS5061

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek w bardzo solidnej obudowie. Polecam gorąco! :)

Grzesiek

2020-11-28 18:52:45

Zegarek damski Fossil Virginia ES3282

100%
Ocena: 5

Jestem typową sroczką, uwielbiam, jak mi się coś świeci brylancikami, klejnocikami, srebrem ^-^ jest to najpiękniejszy model, jaki wyhaczyłam na waszej stronce, oczywiście w poczuciu mojego smaku i gustu, bo też nie lubię wyglądać festyniarsko. Virginia skradła moje serce od pierwszego wejrzenia i od kilku dni jest ze mną, osładzając chłodne dni w pracy <3 cudna!

Sroczka

2020-09-03 11:42:10

Zegarek męski Fossil Grant FS5061

100%
Ocena: 5

Jestem użytkownikiem, tego zegarka już prawie rok i muszę powiedzieć, że jestem w 100% zadowolonym nabywcą. Marka została mi polecona przez kuzyna, a że jestem zakochany w zegarkach (posiadam ich 5), to niezwłocznie zapoznałem się z opiniami na temat Fossila, czytając artykuły na temat tej marki, wyświetlił mi się ten zegarek. Wpadł mi w oko, więc postanowiłem przyjrzeć się mu z bliżej, długo się nie zastanawiałem i zamówiłem go. Kolorystyka tarczy oraz paska idealnie się komponują, wielkim plusem paska jest to, że nie zdziera się szybko, co często się zdarza w innych zegarkach. Z uwagi na moją dość szczupłą rękę, zegarek jest dla mnie wygodny, w ogóle nie czuje żadnego dyskomfortu podczas użytkowania. Jest dobrym wyborem, gdy wybieramy sportowy styl ubioru, jednakże możemy go również założyć do spotkań biznesowych. Znajomi również są zachwyceni wyglądem tego zegarka. Reasumując, z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu miłośnikowi zegarków, który cenią Sobie wygląd oraz użyteczność zegarków.

Prezes

2019-03-20 22:21:34

Zegarek męski Fossil Grant FS4835

100%
Ocena: 5

Epicki Wszystko bez problemów, zgodnie z oczekiwaniami, za świetne pieniądze. Polecam gorąco.

Kamyk

2019-01-18 12:43:08

Zegarek męski Fossil Grant FS4835

100%
Ocena: 5

Nieziemski Zegarek jest po prostu cudowny! Dawno nie widziałam takiego zaskoczenia na twarzy mojego faceta, po prostu się w nim zakochał. Model ten pasuje do wszystkiego i każdy zwraca na niego uwagę, gdyż bardzo przykuwa wzrok. Dodatkowo wykonany grawer to po prostu majstersztyk! Gorąco polecam!

Monika

2018-08-14 03:40:45

Zegarek męski Fossil Grant FS4835

100%
Ocena: 5

Oryginał Oryginalny, nie sposób go przeoczyć czy pozostać obojętnym.  Dla mnie super, podoba mi się, że ma cyfry rzymskie zamiast standardowych cyfr. Kolor różowego złota w zegarku dla faceta też jest niecodzienny. Dla mnie to plus. :)

Marcin Rybicki

2018-02-26 13:36:18

Zegarek męski Fossil Grant FS4835

80%
Ocena: 4

Stylowy Posiadam powyższy egzemplarz od roku. Wygląd pasuje do mojego gustu, aczkolwiek mineralne szkiełko rysuje się po mocniejszym uderzeniu. Generalnie polecam.

Tobi

2017-12-10 14:36:28

Zegarek męski Fossil Grant FS4835

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek Kolory w tym zegarku są świetne! Każdy się mnie pyta gdzie kupiłem ten zegarek. Mam nadzieję, że Zegarownia odpali mi jakiś procent od sprzedaży, bo koledzy już się ustawiają w kolejce, żeby kupić sobie taki sam, hehe... :D Polecam szczerze.

Filip

2017-11-24 13:33:06

Zegarek męski Fossil Grant FS4835

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek ❤ Kupiłam ten produkt mojemu chłopakowi na święta. Piękny,wykonany z wysokiej jakości produktów . Na żywo wygląda jeszcze ładniej. Wyjątkowe jest to połączenie kolorów, nie bez powodu zegarek ten został bestsellerem Fossila. Produkt jest w 100% oryginalny. Przesyłka doszła w 24h. Serdecznie polecam ten zegarek i sklep zegarownia.pl

Karolina

2017-11-16 15:01:54

Zegarek męski Fossil Grant FS4835

100%
Ocena: 5

jakość, jakość i jeszcze raz jakość Jakość wykonania, wygoda użytkowania i wygląd! Wszystko na najwyższym poziomie. Stuprocentowe zadowolenie z dokonanego wyboru zegarkowego. :)

jeremiasz

2017-01-10 08:40:22

Zegarek męski Fossil Grant FS4835

100%
Ocena: 5

kolorystyka Świetne połączenie kolorów. Pasuje naprawdę do każdego stroju. Polecam Zegarownia.pl.

Marek

2016-11-18 14:48:51

Zegarek damski Fossil Virginia ES3284

100%
Ocena: 5

ładny i elegancki Moja córka, młoda elegantka z pewnością ucieszy się z tego modelu zegarka. Uwagę przykuwa w tym zegarku zdobiona kryształkami koperta. Tarcza w kolorze różowego złota sprawia, że zegarek prezentuje się nad wyraz elegancko, a piękna bransoleta spowoduje, że koleżanki „pękną z zazdrości”;), co dla młodej dziewczyny ma niebagatelne znaczenie. Córka nie ściąga zegarka nawet podczas kąpieli, więc przyda jej się funkcja wodoszczelności na poziomie 50 m.

Ewa

2016-11-11 20:01:15

18 produkt(ów)