Opinie o zegarkach Daniel wellington

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach daniel wellington

Zebrane przez nas specjalnie dla Ciebie w jednym miejscu opinie o zegarkach Daniel Wellington to wygodny sposób, aby sprawdzić, co sądzą o nich użytkownicy.

Opinie użytkowników na temat zegarków Daniel Wellington

Które cechy najbardziej zachwyciły naszych klientów? Jakie parametry są najczęściej wymieniane w opiniach o zegarkach Daniel Wellington? Baza, którą przygotowaliśmy zbiera te wypowiedzi w jednym miejscu.

Do zalet, które użytkownicy w recenzjach o zegarkach Daniel Wellington wymieniają najczęściej, należą ich minimalizm, prostota i elegancja. Dzięki temu sprawdzają się do każdej stylizacji. Doceniono także możliwość wymiany paska.

Zegarek damski Daniel Wellington Petite Sheffield 28 DW00100683

100%
Ocena: 5

Piękny. To lubię i za to cenię zegarki DW. Minimalizm i klasa na najwyższym poziomie.

Gabi

2024-06-21 08:45:46

Zegarek damski Daniel Wellington Quadro Studio 22 DW00100520

100%
Ocena: 5

Kocham kwadraty, choć wiem, że jestem w mniejszości, to widzę, że jednak coraz więcej osób się do nich przekonuje.

Paula

2024-06-21 08:44:00

Zegarek damski Daniel Wellington Elan Lumine Gold 22 DW00100715

100%
Ocena: 5

Kocham złoto i odcienie koloru niebieskiego, począwszy od jasnego błękitu poprzez royal blue i chaber aż do głębokiego granatu. Połączenie iście królewskie. Uroczy mały zegarek, idealny na szczupły nadgarstek.

Daria

2024-06-21 08:41:59

Zegarek damski Daniel Wellington Quadro Lavender Mop 20 DW00100637

100%
Ocena: 5

Zakochałam się, w tym zegarku odkąd pierwszy raz go zobaczyłam! Ma cudowny odcień fioletu i jest bardzo subtelny. Nie rozstaję się z nim nawet na krok!

Amelka

2024-05-24 09:43:05

Zegarek damski Daniel Wellington Petite 28 DW00100685

100%
Ocena: 5

Kobiecy i subtelny zegarek. Najbardziej podobają mi się kontrastujące niebieskie wskazówki.

Gwiazdeczka

2024-05-24 08:33:17

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Petite 32 DW00100201

100%
Ocena: 5

Zegarki DW kupuję od lat. Uwielbiam ich wyczucie stylu. Każdy jest modny, ale nie przesadzony. Dobrze układają się do nadgarstka i są wygodne. Nic nie uwiera, nic nie drapie. Super

beth

2024-03-22 09:56:41

Zegarek damski Daniel Wellington Iconic Link 36 DW00100204

100%
Ocena: 5

Zegarek otrzymałam na drugi dzień od zamówienia, wiec plus dla sklepu. Był zapakowany bardzo dokładnie i zabezpieczony folia bąbelkowa, kolejny plus dla sklepu. Co do zegarka, dokładnie go obejrzałam i stwierdzam, że był fabrycznie nowy. Ogniwa były odczepione na moją prośbę, gdyż skorzystał z opcji dopasowania bransolety, i rzeczywiście leżał idealnie. Polecam i sklep i markę DW!

Karolina Ka

2024-03-22 09:55:20

Zegarek damski Daniel Wellington Petite Emerald 28 DW00100479

100%
Ocena: 5

Szykowny zegarek o nieco mniejszej kopercie. Idealny dla drobnych nadgarstków. Podobny tez marki Daniel Wellington kupiłam mojej mamie i ją również oczarował. Są to zegarki zarówno dla młodzieży, jak i dojrzałych kobiet.

xx

2024-03-22 09:53:48

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Petite Melrose 32 DW00100163

100%
Ocena: 5

Moja dziewczyna go ode mnie dostała bez okazji. Jest zachwycona, a ja uważam, że do twarzy jej w tym modelu. Polecamy oboje, jest dopasowany do każdej sytuacji.

Jaco

2021-12-13 14:34:50

Zegarek męski Daniel Wellington Classic Black 40 DW00100127

100%
Ocena: 5

Mam nadzieję, że sprawdzi się jako prezent dla brata na gwiazdkę, ponieważ zegarek wygląda naprawdę świetnie. Cena korzystna, zegarek dotarł całkiem niedawno z grawerunkiem o osobistym brzmieniu. Ładnie zapakowany. Polecam sklep.

bajbajka

2021-12-13 14:08:35

Zegarek męski Daniel Wellington Classic Black 40 DW00100127

100%
Ocena: 5

Model dostałem w prezencie, bardziej zadowolony być chyba nie mogę. Jest tym, czego potrzebowałem. Polecam z całego serca!!

Papis

2021-12-13 14:07:10

Zegarek męski Daniel Wellington Classic Black 40 DW00100127

100%
Ocena: 5

Zegarek jak dla mnie the best of the best. Duży i wygodny, prosty i elegancki. To jest to. Żadnego innego nie potrzebam!

Urbanek

2021-12-13 13:55:34

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Petite Sterling 32 DW00100164

100%
Ocena: 5

Żona zadowolona z zegarka, pięknie prezentuje się na jej ręku. Założyła go na naszą rocznicę ślubu. Wyglądała dla mnie zjawiskowo. Polecam sklep, dzięki szybkiej dostawie prezent przyszedł na czas.

Rysiek

2021-12-13 11:56:24

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Petite Sterling 32 DW00100164

100%
Ocena: 5

Piękny i kobiecy, noszenie go sprawia mi radość i podnosi samoocenę. Pasuje z każdą torebką, plecakiem czy butami. Uniwersalizm przede wszystkim.

Yula

2021-12-13 11:55:21

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Petite Ashfield 28 DW00100245

100%
Ocena: 5

Piękny klasyczny zegarek, który dobrze leży na ręku dzięki meshowi. Polecam.

Alicja

2021-12-13 11:53:44

Zegarek damski Daniel Wellington Iconic Link 32 DW00100212

100%
Ocena: 5

Mój nowy zegarek, kupiłam, ponieważ niedługo mam ważną okazję. Spełnia swoją funkcję, jest czytelny i elegancki. Robi doskonałe wrażenie na znajomych. Polecam zakup, cena korzystna, przesyłka darmowa i dość szybka.

Krysia

2021-12-13 10:38:50

Zegarek damski Daniel Wellington Petite Evergold 28 DW00100349

100%
Ocena: 5

Młodsza siostra oszalała na widok tego zegarka xD dostała go ode mnie i rodziców na mikołaja, takiego pisku radości dawno nie słyszeliśmy. I dobrze, bo czasy tak marne, że każdy przejaw szczęścia i zadowolenia jest na wagę złota. Zegarek jak zegarek, na mnie szału nie zrobił, ale ja się nie znam, bo ja wolę gszoki :D Polecam jednak dla dziewczyn, z radości gotowe są zagnieść ludzi na śmierć... ;)

Bobabo

2021-12-13 09:08:54

Zegarek damski Daniel Wellington Petite Evergold 28 DW00100349

100%
Ocena: 5

Zegarek trochę jak bransoletka. Wąski, tarcza nieduża, ale czytelna. Jest ładny oraz funkcjonalny.

123celina

2021-12-13 09:06:29

Zegarek damski Daniel Wellington Petite Evergold 32 DW00100347

100%
Ocena: 5

Złoto to kolor, który chyba nigdy mi się nie znudzi! Noszę złotą biżuterię i dodatki odkąd pamiętam - lubię ten dostojny, bogaty blask. Do tego z czernią robi naprawdę niesamowite wrażenie. Pasuje do małej czarnej, do koktajlowej zielonej czy też do codziennej w kwiaty. I do każdych butów. I torebki. Cudowny jest!

Persia

2021-12-13 08:48:54

Zegarek damski Daniel Wellington Petite Evergold 32 DW00100347

100%
Ocena: 5

Moja mama chciała pod choinkę zegarek, który będzie dla niej wygodny oraz nierzucający się w oczy. Postanowiłam przejrzeć waszą ofertę i zdecydowanie to ten model spełnia wszystkie moje i mamy wymagania. Przesyłka dotarła po dwóch dniach do paczkomatu. Wszystko jest jak najbardziej w porządku. Jestem zadowolona, stąd mogę polecić sklep.

exa

2021-12-13 08:43:03

Zegarek damski Daniel Wellington Petite Evergold 36 DW00100345

100%
Ocena: 5

Prezent gwiazdkowy dla żony wybrałem intuicyjnie. Dostawa kurierem nie sprawiła żadnych problemów, w paczce była gwarancja i dowód zakupu, który zachowałem "w razie czego", ale mam nadzieję, że nie będzie z tym modelem żadnych problemów. Z moim Meccaniche kupionym dawno temu nigdy nie miałem żadnych przebojów. Polecam serdecznie!

Igors11

2021-12-13 08:34:45

Zegarek damski Daniel Wellington Petite Evergold 36 DW00100345

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny i dość prosty zegarek, któremu nie sposób odmówić bycia eleganckim i uniwersalnym dodatkiem. Jestem zadowolona z zakupu, zegarek przyszedł szybko (zamawiany miesiąc temu, więc nie było jeszcze szału świątecznego). Wszystko jest tak, jak trzeba :)

genofcia

2021-12-13 08:29:35

Zegarek damski Daniel Wellington Petite Evergold 28 DW00100349

100%
Ocena: 5

Zegarek marzenie. Dostałam jako podarunek na rodzinną okazję i jestem naprawdę nim zachwycona. Biżuteria, nie zegarek <3

Daria

2021-12-10 16:45:52

Zegarek damski Daniel Wellington Iconic Link 32 DW00100212

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek na każdą okazję - zakupiłem dla żony. Pieniądze nie za duże, a radość kobiety bezcenna.

Rico

2021-12-10 16:32:09

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Petite Sterling 32 DW00100164

100%
Ocena: 5

Zegarek jest przepiękny, delikatny i wygodny. Mój narzeczony wybrał go dla mnie na moje urodziny. Jestem zadowolona. To taki przyjemny dodatek na każdą okazję i mogę go dopasować do wszystkich swoich strojów. Super zegarek :)

Karola

2021-12-10 11:36:23

Zegarek damski Daniel Wellington Petite 36 DW00100303

100%
Ocena: 5

Zegarek ma nowoczesny, bardzo minimalistyczny wygląd i doskonale pasuje do mojego stylu. Cena może nie jest niesamowicie przystępna, ale też nie taka, na którą musiałabym nie wiadomo ile odkładać. Polecam, sklep szybko wysłał moje zamówienie mimo dość dużego obłożenia przedświątecznego.

xi

2021-12-09 11:42:33

Zegarek damski Daniel Wellington Petite 36 DW00100303

100%
Ocena: 5

Niedawno zwróciłam na niego uwagę, jest bardzo lekki i fajniutki. Noszę z przyjemnością. Polecam!

inga

2021-12-09 11:38:48

Zegarek damski Daniel Wellington Petite 36 DW00100305

100%
Ocena: 5

Zdecydowałam się na ten zegarek, ponieważ szukałam modelu z jasną tarczą i elegancką, wygodną bransoletką mesh. Ten spełnił moje oczekiwania. Super.

Bella

2021-12-09 11:32:40

Zegarek damski Daniel Wellington Petite 36 DW00100305

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny, zgodny z opisem. Polecam gorąco. Irena.

ira

2021-12-09 11:27:28

Zegarek damski Daniel Wellington Iconic Link 32 DW00100212

100%
Ocena: 5

Zakupiony jako prezent dla córki - urodzinowy. Bardzo spodobał się nastolatce, zegarek dobrze wygląda na drobnej ręce. Cena bardzo dobra, zegarek ładnie zapakowany, bezpiecznie dotarł kurierem do mnie. Jestem zadowolony.

Jarek

2021-12-09 11:25:12

Zegarek damski Daniel Wellington Iconic Link 32 DW00100212

100%
Ocena: 5

Bardzo elegancki, prosty zegarek. Jestem zadowolona z zakupu, przyszedł dobrze zapakowany i do tego bardzo szybko. Wygodna bransoleta, nie przycina mi skóry. Bardzo polecam.

Ewelina

2021-12-09 11:20:38

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Petite 32 DW00100201

100%
Ocena: 5

Hello, it's gorgeous, this watch is very light and quiet. I want more watches from this brand, thanks for best transaction and fast delivery. <3

Patrizia

2021-12-09 11:06:05

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Petite 32 DW00100201

100%
Ocena: 5

Kupiony pierwotnie jako prezent dla przyjaciółki, stał się moim ulubionym zegarkiem. Przyjaciółce kupiłam podobny model :) zegarek piękny i wygodny, serdecznie polecam!

Becia

2021-12-09 10:53:00

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Petite Bristol 32 DW00100177

100%
Ocena: 5

Bałam się zamawiać przez internet, ale poszukałam opinii i wyszło, że jesteście bardzo solidną firmą. Przesyłka błyskawiczna, dobrze zapakowana, a zegarek lepszy niż się spodziewałam! Pięknie wygląda na ręku. :) 

Marianna

2019-04-26 05:21:38

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Petite Bondi 32 DW00100190

100%
Ocena: 5

Bardzo dobrze Super zegarek, super jakość, świetny wygląd. Kupiłem żonie, ona jest bardzo zadowolona.

Korolenko Serhii

2018-06-15 15:32:05

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Black Durham 36 DW00100143

100%
Ocena: 5

Cudo Świetny zegarek wygląda cudownie. Jestem pewien, że to nie będzie mój ostatni Daniel Wellington.

Wiktoria

2018-05-22 10:55:40

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Melrose 32 DW00100161

100%
Ocena: 5

Cud miód Dostałam na rocznicę ślubu i się zakochałam... W zegarku ;) Uwielbiam bransoletkę. Jest lekka, wygodna i śliczna. Piękny i dokładny

zakochana

2018-05-08 05:54:41

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Melrose 32 DW00100161

100%
Ocena: 5

Najlepszy! Mały, zgrabny i piękny! Uwielbiam kolor różowego złota, a czarna tarcza tylko dodaje temu modelowi charakteru. Nie zamieniłabym go na żaden inny!!!

Anulka

2018-02-26 12:25:22

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Melrose 32 DW00100161

100%
Ocena: 5

polecam! Zegarek Daniel Wellington Classic Melrose - Kwintesencja kobiety zamknięta w zegarku? Owszem! Zgrabny, delikatny, a zarazem z pazurem. Urocza, subtelna bransoleta w przepięknym kolorze różowego złota, dodająca każdej stylizacji dobrego smaku. Przełamanie owego bogactwa czarną tarczą ukazuje drugi, bardziej drapieżny wymiar tego modelu. Klasyka przełamana stylem glamour - to, co każda kobieta uwielbia. Zegarek jest idealny zarówno na romantyczną kolację do sukienki, na eleganckie wyjście służbowe, do pracy jak i na co dzień. Wielowymiarowe piękno, perfekcja w każdym calu. Zegarek urzekający swoim minimalizmem, a jednocześnie bogactwem. Dodatkowo dostępny w bezkonkurencyjnej cenie na zegarownia.pl z gwarancją ekspresowej wysyłki. Polecam!

Aleksandra

2017-12-22 21:15:47

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Melrose 32 DW00100161

100%
Ocena: 5

Piękny udany zakup Gdy pierwszy raz go ujrzałam, od razu pomyślałam, piękny, zgrabny i powabny. Musi być mój. Bez namysłu zakupiłam z najlepszej strony zegarowni, polecanej i lubianej. Kurier ekspres mi dostarczył, bym mogła cieszyć się i chwalić w każdej chwili. Nienaganny wygląd i minimalizm sprawiają, że pasuje do każdej stylizacji.  

Agnieszka

2017-12-08 11:49:45

Elementy 1 do 40 46 całkowita

Strona