Opinie o zegarkach Strand by obaku

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach strand by obaku

Strand by Obaku to zarówno zegarki proste i klasyczne, jak i zjawiskowo zdobione. Klienci uwielbiają ozdoby, które prezentuje marka. Przekonaj się sam, sprawdzając recenzje!

Recenzje klientów o zegarkach Strand by Obaku

Staranne zdobienia, a przy tym uniwersalizm, ponadczasowość i niezwykła subtelność w doborze kolorów. Zegarki Strand by Obaku spełnią wymagania każdego!

Zegarki Strand by Obaku to modele często wybierane przez osoby, które poszukują codziennego dodatku. Szeroki wybór sprawi, że z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie.

Zegarek damski Strand by Obaku Flower S733LXVJVJ

100%
Ocena: 5

Uwielbiam motywy kwiatowe, dlatego musiałam mieć ten zegarek. Wygląda zjawiskowo. Muszę przyznać ze pasek jest bardzo wygodny. Polecam

Ashley

2024-05-24 08:42:19

Zegarek damski Strand by Obaku Oceania S743LDGISG

100%
Ocena: 5

Elegancki zegarek, bez żadnych zbędnych ozdób czy udziwnień. Tarcza przejrzysta i czytelna. Ładny odcień złota, niektóre wyglądają tandetnie, ale nie ten.

Justyna M.

2024-05-10 08:57:33

Zegarek damski Strand by Obaku Oceania S743LDGISG

100%
Ocena: 5

Szukałam czegoś niedrogiego, ładnego i uniwersalnego. Zdecydowałam się na ten zegarek i nie żałuje, noszę go z biżuterią i uważam, że to zgrany duet.

Jagoda

2024-04-26 09:24:34

Zegarek damski Strand Sunset S700LXGIMG

100%
Ocena: 5

Zegarek jest śliczny i dobrze prezentuje się na ręce. Wygląda tak jak na zdjęciach i jest zgodny z opisem :)

Paulina2132

2023-11-30 12:58:35

Zegarek męski Strand by Obaku Beaufort S703GMVLML

100%
Ocena: 5

Zegarek działa bez żadnych problemów. Jest bardzo elegancki. Dotarł do mnie ekspresowo :) Jestem zadowolony z zakupu.

Henryk

2022-10-18 10:23:04

Zegarek damski Strand by Obaku Coral S700LXGISG-DCR

100%
Ocena: 5

Ten zegarek urzekł mnie swoim niebanalnym i bardzo oryginalnym designem. Jest porządnie wykonany. Wygodnie się go nosi.

Daria

2022-10-03 11:21:33

Zegarek damski Strand by Obaku Calista S700LXCIMC-DC

100%
Ocena: 5

Cenię sobie minimalizm, więc ten zegarek w pełni wpasował się w mój gust. Jest bez problemowy. Polecam ten model.

Ewelina

2022-10-03 09:56:49

Zegarek damski Strand by Obaku Oyster S700LHGGSG-DOT

100%
Ocena: 5

Produkt bardzo ciekawie się prezentuje. Sprawdza się jako dodatek do różnych stylizacji. Dobrze działa.

Iga

2022-10-03 08:41:08

Zegarek damski Strand by Obaku Oyster S700LHGGSG-DOT

100%
Ocena: 5

Nie tyle, że ten zegarek doskonale mi się nosi, to jeszcze przyciąga wzrok mój i moich przyjaciół przez tę muszlę. Można powiedzieć, że mam lato zamknięte w tej dekoracji :)

Roksana

2022-08-26 12:27:26

Zegarek damski Strand by Obaku Isla S705LXGGMG

100%
Ocena: 5

Jestem fanką złotych dodatków i błyskotek, dlatego ten zegarek idealnie trafia w mój gust. Bransoleta mesh jest wygodna w regulacji a godzina łatwa do odczytania. Zegarek prezentuje się zjawiskowo i jestem bardzo zadowolona z zakupu!

Marta

2022-08-18 05:50:38

Zegarek damski Strand by Obaku Seashell S700LHCISC-DSS

100%
Ocena: 5

Chłopak mi kupił na wakacje, wie, że w każdych okolicznościach lubię elegancję. Trafił w dziesiątkę :)

Asia

2022-08-04 11:46:47

Zegarek damski Strand by Obaku Jolene S700LXVNPN-DJB

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny, kobiecy zegarek. Jestem zadowolona z zakupu i mogę polecić sklep :)

Hanna R.

2022-08-02 11:29:13

Zegarek damski Strand by Obaku Mason S717LXVWMB

100%
Ocena: 5

Zegarek prosty i elegancki, nie ma potrzeby w sumie za wiele o nim pisać, bo przecież, jaki jest, widzi każdy. To trochę bransoletka z funkcją pokazywania czasu. Jestem zadowolona i szczerze polecam.

Kasia

2022-01-25 12:03:37

Zegarek damski Strand by Obaku Dragonfly S700LXVWMV-DD

100%
Ocena: 5

Na tle mojej opalonej skóry jest bajeczny. Bardzo wiosenno-letni, poprawia nastrój i podbija poczucie pewności siebie. Czuję się z nim piękna. Jestem zadowolona z zakupu, zegarek niedrogi, przesyłka dość szybka i bezproblemowa, panie na czacie bardzo miłe i pomocne. Jeszcze tu wrócę.

Ginevre

2021-07-13 09:10:18

Zegarek damski Strand Butterfly S700LXVWMV-DBP

100%
Ocena: 5

Ten zegarek to była zdecydowanie miłość od pierwszego wejrzenia :) Odkąd go pierwszy raz zobaczyłam na pewnej wystawie sklepowej, w zimny i deszczowy poranek, poczułam powiew lata. Dziś, kiedy jest już mój (dzięki zegarownia.pl), nadal mnie zachwyca. Odnośnie zegarownia.pl – paczka przyszła zgodnie z terminem podanym na stronie, starannie i porządnie zapakowana, bez żadnych uszkodzeń. Była też załączona instrukcja w języku polskim. Wracając do samego zegarka - motyl jest piękny, w odcieniach różu, jakby namalowany akwarelą. W słońcu zarówno on jak i cała perłowa tarcza cudownie się mieni. Kolor różowego złota, w którym jest bransoletka i koperta idealnie tu współgra. I, mimo iż nie jestem fanką różowego złota, to w tym przypadku nie wyobrażam sobie innego koloru przy tym zegarku. Oprócz tego, iż wygląda on pięknie, jest też bardzo wygodny, nic nie uwiera, nic nie przeszkadza. Dzięki bransoletce typu mesh można go sobie samemu idealnie dopasować do swojego nadgarstka (u mnie 14,5 cm). Wielkość idealna, nie za mały, nie za duży (szerokość koperty to 35 mm) i co bardzo mi się podoba, nie jest za gruby (grubość koperty to 8 mm), co sprawia, że wygląda bardzo elegancko i lekko. Odkąd go mam, noszę go na okrągło i wciąż jak na niego spoglądam, to czuję powiew lata…

Plesia

2021-05-05 10:17:35

15 produkt(ów)