Opinie o zegarkach Roamer

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach roamer

Zegarki marki Roamer to gustowne modele, które doskonale komponują się z każdą stylizacją. Jeśli nie wiesz, który model wybrać - sprawdź opinie klientów o zegarkach Roamer.

Recenzje klientów o zegarkach Roamer

Klienci w swoich opiniach doceniają minimalizm zegarków Roamer, podkreślając przy tym ich wysublimowany styl, który doskonale uzupełni formalne stylizacje.

Zegarki Roamer charakteryzuje elegancja i minimalizm, a zadowoleni z zakupu klienci w swoich opiniach podkreślają solidność ich wykonania i wygodę użytkowania.

Zegarek damski Roamer Lady Sweetheart Automatic 556661 46 19 50 (556661.46.19.50)

100%
Ocena: 5

Kupiłam ten śliczny zegarek 27 maja 2023 roku. Po trzech miesiącach użytkowania zegarek przestał chodzić więc oddałam go do reklamacji. Reklamacja nie została uznana ponieważ serwis stwierdził, że zegarek ma uszkodzenia mechaniczne, które nie podlegają reklamacji. Zaznacza, że zegarek nie został w żaden sposób uszkodzony. Serwis wycenił naprawę zegarka na 1410,00 zł. Nie rozumiem jak mogło dojść do tak poważnych uszkodzeń w zegarku użytkowanym w normalny sposób przez 3 miesiące. Uważam, że to był najgorszy zakup w moim życiu. Mam nadzieję, że komuś ta opinia pomoże i zanim podejmie decyzję o zakupie zegarka marki ROAMRT poważnie się zastanowi.

Grażyna

2023-09-21 19:17:37

Zegarek męski Roamer Superior Chrono 508837 41 85 05 (508837.41.85.05)

100%
Ocena: 5

Jeśli ktoś kiedyś zapytałby mnie, co jest synonimem stylu i klasy, to niewątpliwie wskazałbym na Roamer Superior Chrono. Każdy detal tego czasomierza został zaprojektowany tak, aby zaspokoić nawet najbardziej wybredne gusta. Począwszy od pięknie wykonanej, ciemnej tarczy, klasycznego niepretensjonalnego paska aż do solidnych i widocznych w ciemności wskazówek - wszystko ma tu swoje miejsce, cel i sens. Jest to zegarek, którego konstrukcja na pewno nie została wykuta w chaosie, jak świat według greckiej mitologii, wręcz przeciwnie - tutaj wszystko jest uporządkowane i wykonane po to, aby cieszyć oko, a przy tym być niezwykle funkcjonalne. Świetnie umiejscowiony datownik oraz tarcza chronografu także wykonują świetną robotę. Czasomierz jest niezwykle uniwersalny - nadaje się zarówno do stylizacji klasycznej (garnitur, marynarka), jak i bardziej casualowej. Kontakt ze sklepem jak zawsze wzorowy, a przesyłka bezproblemowa. Polecam!

Daniel Rybarczyk

2023-01-31 18:39:31

Zegarek męski Roamer Slim-Line Classic 512833 41 55 20

100%
Ocena: 5

Mąż od dawna marzył o eleganckim zegarku. Z racji, że niedawno dostałam w pracy premię, zdecydowałam, że sprawię mu przyjemność i dam taki prezent. Nie wiedziałam, który model w przystępnej cenie jest dobry, a więc napisałam na czacie Zegarowni z takim zapytaniem. Miła Pani zasugerowała ten produkt i trafiła w 10! Mąż zadowolony i z radością nosi zegarek. Polecam Zegarownię! Porządna obsługa i świetny asortyment.

Kinga

2022-11-28 06:27:47

Zegarek męski Roamer Primeline Daydate 981662 47 15 90

100%
Ocena: 5

To najlepszy zegarek jaki miałem. Jest bardzo elegancki i wygodnie mi się go nosi. Tarcza jest czytelna. Ciekawym rozwiązaniem są umieszczone na niej datowniki.

Filip

2022-10-03 09:44:05

Zegarek męski Roamer Primeline Daydate 981662 47 15 90

100%
Ocena: 5

Super zegarek! Idealnie pasuje do pozostałej kolekcji moich automatycznych zegarków. Dużym atutem tego modelu jest zdecydowanie tarcza — posiada datowniki w dwóch różnych miejscach. Błyszczące indeksy, dzięki którym łatwo odczytać godzinę. Czasem miałem z tym problem, kiedy na tarczy nie było wyraźnych oznaczeń. Noszę okulary. Co do bransolety modelu to jeszcze mogę powiedzieć, że zdecydowanie spodobała mi się ta mieszanka kolorów. Ten różowe złoto bardzo się błyszczy i dodaje elegancji. Zakupy w Zegarowni to prawdziwa przyjemność :)

Karol

2022-08-09 12:39:53

Zegarek damski Roamer Classic Line 709844 41 25 07 (709844.41.25.07)

100%
Ocena: 5

Klasyczny, prosty, pasujący do wszystkiego model. Szkło przepięknie błyszczące jak tafla wody. Bardzo czytelny cyferblat plus datownik - nic więcej w zegarku nie potrzeba. Kolor tarczy biały ładnie komponuje się z czarnym paskiem. Pasuje do małej kobiecej dłoni. Pasek skórzany, wygodny, nieco sztywny, błyszczący, ładna faktura. Zegarek sam w sobie lekki. Przesyłka szybko doszła, dobrze zabezpieczona. Polecam, lubię kupować w tym sklepie - zdjęcia zawsze celnie oddają obraz zegarka.

Iwona BB

2021-07-22 09:53:40

Zegarek męski Roamer Searock 210633 41 45 20 (210633.41.45.20)

100%
Ocena: 5

Zegarek wygląda, jakby co najmniej dwa razy tyle kosztował. Wykonanie, prezencja super. Polecam bez jakiegokolwiek zastanawiania się. Ja wybrałem granatową tarczę, dosłownie wygląda jak morska skała.

Witold

2020-08-23 11:16:57

Zegarek męski Roamer Galaxy 620710 48 15 50 (620710.48.15.50)

100%
Ocena: 5

Zegarek otrzymałem od żony na 2 rocznicę ślubu. Jestem bardzo wymagający, często zdarzało się, że otrzymywałem nietrafione prezenty, tym razem było inaczej. Na początku chcę powiedzieć, że grawer umieszczony na deklu zdecydowanie mistrzostwo, wspaniała pamiątka. Mogę powiedzieć, że szczególnie przypadła mi do gustu złota bransoleta, która wygląda zjawiskowo. Tarcza z wyraźnymi rzymskimi cyframi i to w czarnym kolorze duży plus.

Hubi

2020-01-23 13:26:18

Zegarek męski Roamer Vanguard Slim Line 979809 49 65 90 (979809.49.65.90)

100%
Ocena: 5

Ten zegarek to prawdziwa rewelacja, pokazuje, że nie tylko kobiety mogą nosić eleganckie zegarki. W końcu model, który spełnił moje oczekiwania. Po pierwsze bransoleta, nietypowa, bo o delikatnym splocie i jeszcze ten oryginalny kolor, który w rzeczywistości prezentuje się o wiele lepiej. Po drugie tarcza o przepięknym, brązowym kolorze. To wszystko połączone razem daje w rezultacie efekt wow wywołany u moich znajomych. Polecam, świetny zegarek.

Ozan

2020-01-23 13:02:09

Zegarek męski Roamer Searock 210633 49 25 20 (210633.49.25.20)

100%
Ocena: 5

To jest to czego oczekuje się od szwajcarskiego produktu.

Jan

2019-12-10 14:15:57

Zegarek męski Roamer Classic Line 709856 41 26 07 (709856.41.26.07)

100%
Ocena: 5

Klasyczny... zakochałem się od pierwszego wejrzenia, szczególnie w lakierowanym pasku. Zegarek w stylu retro, przypadnie do gustu wszystkim mężczyznom lubiącym ten styl. Żonie też się bardzo podoba.

Mirosław

2019-08-06 11:58:48

Zegarek damski Roamer Ceraline 677981 41 25 60 (677981.41.25.60)

100%
Ocena: 5

Na stronie wyglądał mi na trochę taki... zwykły? Mimo to zamówiłam, bo mam zaufanie do Roamera, który i tym razem nie zawiódł! Biel w połączeniu ze srebrnymi elementami wygląda obłędnie. Polecam każdej kobiecie :)

Kinia

2019-07-12 11:37:42

Zegarek męski Roamer Superior Chrono II 510902 41 54 05 (510902.41.54.05)

100%
Ocena: 5

Zegarek kupiony w sklepie stacjonarnym, jednak widzę, że na stronie też bez problemu można kupić. Polecam jednak wybrać się na miejsce, żeby go obejrzeć, dotknąć i ostatecznie nie mieć wątpliwości co do jego zakupu! Obsługa bardzo miła, polecam

Kamil

2019-07-05 10:58:38

Zegarek męski Roamer Rockshell Mark III 220837 41 55 02 (220837.41.55.02)

100%
Ocena: 5

Wypróbowany już nad jeziorem i potwierdzam, śmiało można z nim pływać.

Janek

2019-06-28 11:39:57

Zegarek damski Roamer Searock Sapphire 203844 41 19 20 (203844.41.19.20)

100%
Ocena: 5

Rok temu w wakacje postanowiłam, że potrzebuje na lato zegarka, z którym śmiało mogę chodzić na odkryte baseny :) Co więcej, chciałam coś eleganckiego i udało się! Roamer sprawdzony już w Parku Szczęśliwickim, mogę śmiało potwierdzić, że można z nim spokojnie pływać. Pozdrawiam.

Oliwka

2019-06-18 11:28:47

Zegarek męski Roamer Vanguard 936950 49 55 90 (936950.49.55.90)

100%
Ocena: 5

Nie mam żadnych zastrzeżeń co do pracy zegarka. Nie muszę się przejmować jego chodem, bo jak na razie sprawdza się świetnie (mam go koło 1 miesiąca). Zobaczymy, jak później, ale mam dobre przeczucia.

Ralf

2019-06-18 11:15:57

Zegarek damski Roamer C-Line 657844 41 55 60 (657844.41.55.60)

100%
Ocena: 5

Modele C-Line to zdecydowanie mój styl! Kupiłam go natychmiast po tym, jak zobaczyłam, że jest w sklepie i szczerze mówiąc, ani trochę się nie zawiodłam. Piękna kolorystyka i wykonanie, szkło szafirowe na żywo prezentuje się naprawdę ekskluzywnie.

Magda M

2019-06-16 14:40:29

Zegarek męski Roamer Superior 3H Gents 508833 41 55 50 (508833.41.55.50)

100%
Ocena: 5

Szukałem klasycznego zegarka z czarną tarczą i wiele osób polecało mi właśnie Roamera. Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że to był strzał w dziesiątkę. Ten model bez wyjątku pasuje mi do wszystkiego i ma niezłe wykonanie.

Andi

2019-05-17 11:56:53

Zegarek męski Roamer Searock 210633 41 45 20 (210633.41.45.20)

100%
Ocena: 5

Wygląda po prostu obłędnie! Trochę trzeba na niego wydać, ale warto. Od razu widać tę jakość. Polecam!

Łukasz B.

2019-03-08 13:13:06

Zegarek damski Roamer C-Line 657833 40 25 60 (657833.40.25.60)

100%
Ocena: 5

delikatny i kobiecy Kupno tego zegarka to moja najlepsza zakupowa decyzja w ostatnim czasie. Jest delikatny, wygodny i świetnie prezentuje się na nadgarstku. Plus za datownik, który jest tak idealnie wpasowany w tarczę, że prawie go nie widać. :) 

Lena

2018-11-22 07:39:37

Zegarek męski Roamer Searock 210633 41 45 20 (210633.41.45.20)

100%
Ocena: 5

Super Świetny zegarek.

Langus

2018-10-26 13:36:28

Zegarek męski Roamer Rockshell Mark III 220837 41 55 02 (220837.41.55.02)

100%
Ocena: 5

Roamer Zależało mi na zegarku, który byłby uniwersalny. Ten taki jest, bo pasuje mi na co dzień, a wypróbowałem go też w połączeniu z garniturem - wyszło nowocześnie i z klasą. Polecam!

Jamec

2018-05-25 10:23:52

Zegarek damski Roamer C-Line 657844 41 55 60 (657844.41.55.60)

100%
Ocena: 5

Zegarek damski ROAMER C-line Zegarek wyróżniający się z tłumu damskich nadgarstków. Uroku nadaje mu niepowtarzalne połączenie srebra z głęboką czernią. Piękna bransoleta współgra z dopasowaną tarczą zegarka. Znaczniki godzin na tarczy są bardzo wyraźne i czytelne, a zarazem delikatne, mały datownik dodaje uroku.

Joanna

2018-05-12 12:17:01

Zegarek męski Roamer Superior 3H Gents 508833 41 55 50 (508833.41.55.50)

100%
Ocena: 5

Zegarek Roamer Superior 3H Gents Marka Roamer mówi sama za siebie. Zegarek zachwyca prostotą, subtelnością formy i jakością wykonania, przez co jest ozdobą mężczyzny ceniącego styl i szyk. Towar jak najbardziej godny polecenia. Dostawa błyskawiczna. Transakcja przebiegła w miłej atmosferze. Sklep godny polecenia.

Maria

2017-12-22 08:07:04

24 produkt(ów)