Opinie o zegarkach Casio

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach casio

Kultowa marka Casio znana jest od dekad na całym świecie. Opinie klientów o modelach Casio są jednoznaczne - wskazują na jej doświadczenie i miłość do tworzenia najlepszych zegarków.

Opinie klientów o zegarkach Casio

Zegarki Casio to ponadczasowa klasyka i dbałość o detale. Klienci kochają je za różnorodność wśród produktów, najlepsze mechanizmy i najwyższą jakość stosowanych materiałów. W opiniach klientów o zegarkach Casio znajdują się pochwały dla stylu.

Marka cieszy się poważaniem naszych klientów, którzy piszą opinie o zegarkach Casio. Wielokrotnie podkreślana jakość i ponadczasowa stylistyka to wizytówka zegarków Casio. Postaw na wieloletnie doświadczenie marki Casio.

Zegarek męski Casio tarcza "Tiffany" niebieski MTP-1302PD-2A2VEF

100%
Ocena: 5

Jest piękny,na topie kolor.

Robson

2024-06-04 17:11:03

Zegarek Casio Classic MQ-24S-4BEF

100%
Ocena: 5

Idę w róż z Casio! Ten zegarek jest jak słodki cukiereczek. Jest bardzo czytelny i lekki, w ogóle nie czuć go na nadgarstku. Fajny słodziak.

Julka

2024-05-24 08:50:23

Zegarek damski Casio Timeless Collection LRW-200HS-4EVEF

100%
Ocena: 5

Na żywo wygląda dużo lepiej! Zamówione wczoraj, dzisiaj już u mnie, cieszę się bardzo :)

Martyna

2024-04-26 09:13:04

Zegarek damski Casio Timeless Collection LRW-200HS-7EVEF

100%
Ocena: 5

Bardzo ciekawy i oryginalny zegarek, wytrzymały i wygodny. Cena w stosunku do jakości super.

Agata

2024-04-19 10:18:37

Zegarek męski Casio tarcza "Tiffany" niebieski MTP-1302PD-2A2VEF

100%
Ocena: 5

Kto powiedział, że zegarek męski nie jest dla kobiet. Lubię większe modele, ten spełnia moje wymagania i ta cudna tarcza w moim ulubionym kolorze.

M.

2024-03-22 09:56:57

Zegarek damski Casio Sport LRW-250H-1A2VEF

100%
Ocena: 5

Lubię jak rzeczy, do siebie pasują i mam bzika na punkcie różowego. Ostatnio sprawiłam sobie różowy termos i jak zobaczyłam to Casio, to się zakochałam. Idealnie dopasowani, dla mnie bajka.

Elegantka

2024-03-22 09:53:51

Zegarek damski Casio Sport Outlet LW-200-1BV-WYP231207

100%
Ocena: 5

Fajny sportowy zegarek z wieloma przydatnymi funkcjami.

Klientka

2024-03-22 09:34:18

Zegarek Casio Classic MQ-24-7B2LEG

100%
Ocena: 5

Świetny klasyczny zegarek. Za bardzo rozsądne pieniądze. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Błyskawiczna realizacja. Bardzo dziękuję całej ekipie sklepu. I gorąco polecam

Świstak

2024-02-22 13:56:19

Zegarek męski Casio tarcza "Tiffany" niebieski MTP-1302PD-2A2VEF

100%
Ocena: 5

Nowy nabytek, dziś dotarł i prezentuje się zaskakująco ciekawie. W pracy śmieją się, że kupiłem podróbę Rolexa :D A jak dla mnie ten Casio prezentuje się bardzo dobrze! Jakość bransolety na plus. Grubość koperty - świetna! W takiej cenie to zegarek hit!

Janek

2023-02-10 08:49:10

Zegarek męski Casio tarcza "Tiffany" niebieski MTP-1302PD-2A2VEF

100%
Ocena: 5

Jestem zachwycony tym zegarkiem. Tarcza na żywo naprawdę robi niezwykłe wrażenie. Szybka przesyłka i fantastyczna obsługa/wsparcie klienta. Polecam!!!

Bartosz

2023-02-07 07:16:54

Zegarek męski Casio tarcza "Tiffany" niebieski MTP-1302PD-2A2VEF

100%
Ocena: 5

Jak zawsze Casio nie zawiodło moich oczekiwań. Zegarek jest idealnie taki, jaki sobie wymarzyłem, a na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach. Polecam serdecznie.

Krzysztof

2023-02-07 07:15:50

Zegarek męski Casio Tough Solar Sport AQ-S810W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Mam już od 6 lat, za ten czas miałem sporo zegarków, ale tylko ten wytrzymał wszystko :)

NIK

2022-08-11 18:55:19

Zegarek damski Casio Sport LRW-250H-1A3VEF

100%
Ocena: 5

Uwielbiam ten zegarek! Czarno-różowa kolorystyka jest totalnie w moich klimatach, okropnie się cieszę z takiego prezentu urodzinowego :D

Wiórka

2021-10-22 08:03:01

Zegarek męski Casio Heavy Duty W-218H-1AVEF

100%
Ocena: 5

Już myślałem, że przywrócili klasyczny model DW260 - zegarek niemal idealny. Nad tym się bardzo teraz zastanawiam, chociaż brakuje mi klasy wodoszczelności 200M, która była w starym modelu i niestety nie jest taki fajny płaski jak tamten — dlatego nie kupuję G-Shock-ów - są zbyt sportowe. Ten niestety też wygląda na trochę grubszy — muszę się mu przyjrzeć na żywo. Cena jest nieduża, oj kusicie, kusicie :-) Tamtego modelu już nie mam, ale jeśli ten jest taki sam, to jest to po prostu idealny zegarek do używania, nie przeszkadza w pracy, dobrze przylega do ciała.

DW260_forever

2021-10-07 10:25:41

Zegarek męski Casio Youth Digital AE-1200WH-1CVEF

100%
Ocena: 5

Zegarek dotarł szybko. Ładny, zgrabny, lekki. Trochę gimnastyki z ustawieniem. Obsługa na medal!!!!

Josef

2021-08-11 11:45:35

Zegarek męski Casio Heavy Duty W-218H-1AVEF

100%
Ocena: 5

Kupiłem go jako zegarek codzienny. Po pracy w domu, do roboty, na działkę itp. miał być zastępstwem za mojego Tmexa, który dokonał żywota (pasek). Przeliczyłem się. Pomimo że posiadam 6 innych zegarków, nie zdejmuję go od 3 tygodni. Lekki, wygodny, prosty. Wszystko, czego potrzeba. Wygląda lepiej niż na zdjęciach. Za tę cenę genialny zegarek. Polecam serdecznie.

Arek

2021-07-25 12:37:50

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Zegarek nadaję się na co dzień, wygląda fajnie. Jakość jest naprawdę ok. Polecam!

Mariusz

2021-06-29 11:48:11

Zegarek męski Casio Collection MW-240-1EVEF

100%
Ocena: 5

Zegarek jest idealny, chłopak tez jest bardzo zadowolony. Na żywo o wiele lepiej się prezentuje, grawerunek idealnie się wpasował.

Zosia

2021-04-14 13:18:29

Zegarek męski Casio Youth Digital AE-1200WH-1CVEF

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo zgrabny, klasyczna stylizacja. Bardzo lekki i wygodny. Działa idealnie, jakość i wykonanie na wysokim poziomie. Cena bardzo niska! Polecam.

Łukasz

2021-04-12 11:22:27

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Super zegarek, idealny na prezent, elegancki, funkcjonalny, super produkty!

Wiktoria

2021-03-15 10:53:33

Zegarek męski Casio Sport AE-1200WHD-1AVEF

100%
Ocena: 5

Bardzo wytrzymały i funkcjonalny zegarek. Mój egzemplarz stracił po 4 latach czarne napisy "world time" i "iluminator", ale traktowany był zawsze jak wół roboczy.

Krzysztof

2021-03-01 21:25:45

Zegarek męski Casio Tough Solar Sport AQ-S810W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Bardzo dobry zegarek, nie trzeba pamiętać o baterii.

Szymon

2021-02-25 03:21:12

Zegarek męski Casio MTP czarny MTP-1302D-1A1VEF

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo fajny, mąż zadowolony pakowanie ostrożnie dostarczone bardzo szybko Wielkie dzięki dla sklepu!

Karyna

2021-02-18 07:59:15

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

Dobra cena, dobrze wygląda, sporo funkcji. Polecam

Marcin

2020-09-20 14:54:23

Zegarek damski Casio Classic LTP-1263PG-7BEG (LTP-1263G-7BEF, LTP-1263PG-7BEF)

100%
Ocena: 5

Zegarek elegancki - elegancją lekką, naturalną i niewymuszoną, jaka cechuje Francuzki uchodzące za wzór w tej dziedzinie. Dobrze wygląda w zestawieniu ze strojem "na wyjście", jak i "na sportowo". Z łatwością można odczytać precyzyjnie odmierzane godziny, minuty i sekundy.

Teresa

2020-08-19 14:33:00

Zegarek męski Casio Sport AE-1200WHD-1AVEF

100%
Ocena: 5

Zegarek dotarł bardzo szybko, miła obsługa. Wracając do zegarka: tarcza jest bardzo czytelna. Bardzo dobre podświetlenie Led w kolorze pomarańczowym. Dziecinnie Łatwe skracanie bransolety. Jest bardzo lekki i wygodny. Wygląd zegarka jest ponadczasowy. Wracają wspomnienia stylu retro. Bardzo Polecam zegarek i Zegarownię !!! 

Maxior

2020-08-06 17:33:56

Zegarek męski Casio Heavy Duty W-218H-3AVEF

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo dobrze wykonany, czuć solidność. Pasek wykonany z przyjemnego w dotyku materiału, generalnie nie żaden tani plastik. Proces zakupu przebiegł bardzo sprawnie. Jestem zadowolony z obsługi i samego zegarka. Polecam.

plis

2020-07-09 07:14:06

Zegarek męski Casio Collection MW-240-1EVEF

100%
Ocena: 5

Zegarek kupiony do użytku codziennego, w pracy, na uczelni, czy w robotach domowych. Okazał się najlepszym wyborem przy moim budżecie typowego studenta. Dobrze wykonany, nie przeszkadza na ręku, a do tego przeżył już jeden przypadkowy prysznic bez problemu.

Robert

2020-06-09 16:44:13

Zegarek męski Casio VINTAGE Oldschool W-217HM-7BVEF

100%
Ocena: 5

Zegarek ładniejszy niż na fotce, chociaż foto bardzo realne. Pamiętam takie wzory z dzieciństwa, dlatego go zakupiłem. Bardzo wyraźne cyfry, lekki i fajnie leży na małej dłoni (na dużej ręce raczej nie będzie efektu). Mimo koperty z tworzywa robi wrażenie solidnej, "stalowej" konstrukcji.

Bob

2020-04-17 14:35:02

Zegarek męski Casio Youth Digital AE-1200WH-1AVEF

100%
Ocena: 5

Doskonały digital, świetne tworzywo!

Jaczekisze

2019-11-28 21:45:07

Zegarek męski Casio Tough Solar Sport AQ-S810W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Mam go 4 lata. Nigdy nie zmieniałem baterii. Ciekawa funkcjonalność: Podczas dłuższej przerwy w użytkowaniu wskazówki, jak i wyświetlacz przestaje działać - gdy tylko złapie trochę światła, wskazówki przesuwają się na aktualną godzinę.

Macza

2019-11-15 08:04:02

Zegarek męski Casio VINTAGE Oldschool W-217HM-7BVEF

100%
Ocena: 5

Zegareczek spoko Zegarownia b dobry sklep

oisaC

2019-10-04 07:51:54

Zegarek męski Casio VINTAGE Oldschool W-217HM-7BVEF

100%
Ocena: 5

Jedna z wielu wariacji na temat kultowego modelu CASIO F-91w. Pierwsze, co się rzuca w oczy, to odwrócone kolory wyświetlacza w stylu DOS ;-). Lekki, w ogóle nie czuć go na nadgarstku. Wyposażony w konieczne minimum, czyli: czas, data, alarm oraz stoper. Klasa wodoszczelności to WR50, tak więc spokojnie można zabrać go na basen. Oldschoolowe podświetlenie robi swoją robotę w nocy. Szkiełko jest akrylowe, dlatego trzeba uważać i liczyć się z rysami. Bardzo fajny every day use.

Łukasz

2019-08-02 12:51:58

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

Super zegarek. Piękny wizualnie. Wiele funkcji. Oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie wspomniała również o profesjonalnych ludziach ze sklepu. Bardzo pomocni i super kontakt na infolinii. Polecam z całego serca.

Izabela Kuszewska

2019-07-29 07:27:16

Zegarek męski Casio Youth Digital AE-1200WH-1AVEF

100%
Ocena: 5

Doskonały zegarek za osiągalną dla większości cenę. Pasek mógłby być lekko szerszy, ale to moje subiektywne spostrzeżenie. Polecam.

Grzesiek

2019-07-05 18:41:08

Zegarek damski Casio Classic LTP-2069D-4AV (LTP-2069D-4AVEF, LTP-2069D-4AVEG)

100%
Ocena: 5

Zegarek spełnił moje oczekiwania. Jestem zadowolony z zakupu, realizacji i czasu dostawy zamówienia. Prezent dla żony okazał się trafiony.

Harry

2019-05-22 20:00:50

Zegarek męski Casio MTP niebieski MTP-1302PD-2AVEF

100%
Ocena: 5

Polecił mi go Pan na waszej infolinii i muszę powiedzieć, że jest prześwietny! Fajny, klasyczny ponadczasowy kolorek a do tego ta tarcza, która fajnie ze wszystkim akcentuje. Polecam wam Panowie moi mili drodzy kochani ten model!

Ment

2019-04-19 10:41:50

Zegarek męski Casio MTP czarny MTP-1302D-1A1VEF

100%
Ocena: 5

Fajny, klasyczny czasomierz. Czego więcej może chcieć mężczyzna?

obulon

2019-04-19 10:31:26

Zegarek męski Casio Lineage Waveceptor LCW-M170DB-1AER

100%
Ocena: 5

Fajny nowoczesny kształt i kolory , kilka przydatnych funkcji. Polecam:)

XXY

2019-04-19 09:33:15

Zegarek męski Casio Standard Digital F-105W-1AWYEF (F-105W-1AUZ)

100%
Ocena: 5

Jak oldschoolowe zegarki, to tylko Casio - polecam!:)

Klient:)

2019-04-09 11:18:10

Elementy 1 do 40 85 całkowita

Strona