Opinie o zegarkach Casio

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach casio

Kultowa marka Casio znana jest od dekad na całym świecie. Opinie klientów o modelach Casio są jednoznaczne - wskazują na jej doświadczenie i miłość do tworzenia najlepszych zegarków.

Opinie klientów o zegarkach Casio

Zegarki Casio to ponadczasowa klasyka i dbałość o detale. Klienci kochają je za różnorodność wśród produktów, najlepsze mechanizmy i najwyższą jakość stosowanych materiałów. W opiniach klientów o zegarkach Casio znajdują się pochwały dla stylu.

Marka cieszy się poważaniem naszych klientów, którzy piszą opinie o zegarkach Casio. Wielokrotnie podkreślana jakość i ponadczasowa stylistyka to wizytówka zegarków Casio. Postaw na wieloletnie doświadczenie marki Casio.

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny Wszystko działa sprawnie

Kajetan

2019-02-06 15:45:19

Zegarek męski Casio Youth Digital AE-1200WH-1AVEF

100%
Ocena: 5

Super! Napawdę fajny zegarek za nieduże pieniądze!

Agnieszka

2019-02-05 13:23:26

Zegarek damski Casio Classic LTP-1263PG-7BEG (LTP-1263G-7BEF, LTP-1263PG-7BEF)

100%
Ocena: 5

<3 Solidny zegarek w fajnych kolorach - polecam!

Stanek

2019-02-04 13:20:06

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

Zegarek męski Casio Digital-Analog Jestem krótko po zakupie tego zegarka, ale osobiście jestem zadowolony z wyboru. Przejrzysty, wygodny, łatwy w obsłudze i w stosunkowo dobrej cenie do jakości zegarka. Polecam

Marcin

2019-01-31 15:40:34

Zegarek męski Casio Heavy Duty W-218H-1AVEF

100%
Ocena: 5

10/10 ma wszystko czego potrzebuję

każjo

2019-01-31 13:11:09

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

Sportowy zegarek także dla kobiety :) Zegarek zakupiłam jako czasomierz na rower. Jest niesamowicie lekki, waży zaledwie 33 gramy, praktycznie nie czuć go na ręce i o to mi właśnie chodziło, bo nie obija nadgarstka przy uprawianiu sportu. Teraz najważniejsze, czego zapewne wszyscy szukają (w tym ja), a trudno takie informacje znaleźć w sieci. Zegarek ma panel słoneczny, który ciągle doładowuje baterię. Bateria ta według producenta wytrzyma około 10 miesięcy, jeśli schowacie go do szafy i nie będzie miał kontaktu ze światłem. Jest tu funkcja oszczędzania energii działająca na wielu poziomach (w zależności od stopnia naładowania), ale najciekawsza jest taka, że po około 1,5 h w całkowitej ciemności zegarek przechodzi w tryb oszczędzania energii i wygasza ekranik. Jeden promień światła albo wciśnięcie dowolnego przycisku i sam się uruchamia. A teraz informacje o ładowaniu, czyli przez jaki czas powinien być zegarek wystawiony na światło każdego dnia, by był zawsze naładowany na maxa. (wg producenta): 8 minut w pełnym słońcu na dworze 30 minut, jeśli słońce mocno świeci, ale zegarek "widzi" je przez szybę 48 minut, jeżeli jest pochmurno, a zegarek światło "widzi" przez szybę 8 godzin światłem sztucznym w domu/pracy. Czasy będą odpowiednio dłuższe, jeżeli zegarek mocno rozładujemy. Czyli trudno go tak naprawdę rozładować. Jednym przyciskiem da się sprawdzić, który z 4 poziomów naładowania mamy w danym momencie. Wskazówki pokryte są lumą. Najmocniejszą, jaką widziałam. Po naświetleniu wskazówki świecą nie tylko w ciemnościach, ale widać je nawet w lekkim cieniu. Niestety efekt trwa tylko kilka minut. Cyfry też świecą, ale dużo słabiej. Jedynie pasek mógłby być wygodniejszy, bo ten oryginalny ma dwie "falki", które niekoniecznie są potrzebne. Pasek natomiast zawsze można zmienić :) (Pasujące paski o szerokości 18 mm) Zdecydowanie polecam zegarek, bo przy tak niewielkiej cenie jest po prostu świetnym, wodoodpornym i superlekkim sprzętem, którego baterii przy odpowiednim użytkowaniu spokojnie nie będzie trzeba wymieniać przez kilkanaście lat (dane producenta). A i jeszcze polecam Zegarownię. Sprzęt był u mnie po 20 h od zamówienia, a za przesyłkę nie musiałam płacić. Zegarownia dołączyła też polską papierową instrukcję obsługi zegarka, a jest ona bardzo potrzebna, bo mnogość funkcji trzeba by ogarniać z YouTube (ustawianie zegarka jest mało intuicyjne). Polecam :)

Magda

2019-01-20 13:13:31

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

Dobry Zegarek dość bogaty, jak na tą cenę. Polecam!

Irek

2019-01-18 13:07:28

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

casio sporty digital Zegarek naprawdę wart swojej ceny! Bateria oraz wodoszczelność sprawiają, że jest naprawdę mega! Polecam ten model

krycha

2019-01-18 13:01:47

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

Najlepszy do zadań specjalnych. Posiadam ten zegarek od 4 lat, użytkuję go na co dzień w mojej profesji - policjant - i muszę powiedzieć, że jest rewelacyjny!!! Szkiełko ciągle bez większych rys, bateria cały czas oryginalna, sprawia wrażenie droższego, niż jest. Inne w tym przedziale cenowym nie wytrzymywały ciężkiej interwencji.

Marcin

2019-01-17 09:34:33

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

Zgrabny i bogato wyposażony zegarek sportowy na co dzień Korzystam z niego zamiennie pośród pozostałych zegarków Casio z serii G-Shock. Koperta tego modelu jest dość smukła (średnica 42 mm) - nie jest gruba, co jest przyjemną odmianą do zastosowań zegarka przy pracy biurowej czy noszenia go z inną niż sportową odzieżą. Wskazówki i cyfry są czytelne i dobrze spasowane, a elektroniczny wyświetlacz prócz funkcji i opcji z menu pozwala na ustawienie jednej z trzech stale wyświetlanych wartości (data, dzień tygodnia lub aktualna godzina w formacie cyfrowym), co jest wygodne i daje nam m.in. zegarek analogowy z wygodnym datownikiem, dostępnym jednym rzutem oka. Sekundnik jest zawsze cyfrowy. Wskazówki (godzinowa i minutowa) są pokryte fluorescencyjną warstwą, umożliwiającą oczytanie z nich godziny w ciemnościach, natomiast podświetlenie dostępne pod przyciskiem działa na wyświetlacz elektroniczny. Jako zegarek cyfrowy, model ten oferuje dużo funkcji standardowych oraz bardzo przydatną właściwość - tough solar (baterię słoneczną) sprawiającą, że zegarek jest dobrym wyborem na lata. Dla wymagających warto zwrócić uwagę na pasek, mnie ten fabryczny nie przypadł do gustu ze względu na jego rozmiar, a zwłaszcza szerokość, natomiast stylistycznie pasuje do całości.  

Mateusz

2018-11-14 09:36:08

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

9 miesięcy Zegarka używam od stycznia 2018. Znosił nagłe 16-stopniowe różnice temperatur powietrze/woda, upadki i nadal działa. Do tej pory tylko raz po dużym wstrząsie musiałem kalibrować pozycję wskazówek. Miałem pewne obawy co do baterii solarnej, ale te 9 miesięcy rozwiało moje obawy. Polecam

Artur

2018-10-27 14:44:53

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Polecam!! Produkt zgodny z opisem! Jest elegancki, a zarazem sportowy, wykonany z dobrego tworzywa i łatwy w obsłudze! Nadaje się na prezent dla chłopaka, taty, przyjaciela. Wysyłka ekspresowa - czekałam jeden dzień! Polecam

Karolina

2018-09-13 10:17:18

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

Super! Bardzo fajny zegarek w dobrej cenie. Świetnie się prezentuje, jest wodoodporny i wygodny. Idealny dla aktywnych. Polecam!

Piotr

2018-08-21 08:17:34

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Zegarek męski Casio Sporty Digital Nie spodziewałem się, że aż tak może spodobać mi się zegarek, a miałem ich naprawdę WIELE! Polecam i jeszcze raz dziękuję za ZEGAREK! PIONA! :)

Krystian

2018-06-04 11:17:03

Zegarek męski Casio Tough Solar Sport AQ-S810W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Polecam lekki, wygodna bransoleta, nie trzeba martwić się o baterie

figur

2018-05-05 02:10:02

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Znakomity:) Polecam wszystkim! Świetny zegarek, dzięki instrukcji w języku polskim, łatwy w obsłudze i bardzo czytelny :) No i ekspresowa przesyłka, która nie trwała nawet 24 godziny. Jestem mega zadowolony!

Krzys

2018-04-25 13:21:51

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Bardzo dobry zegarek Teraz już zawsze będę kupować sportowe zegarki. Z Casio można pływać i ustawiać alarmy - to dla mnie najbardziej przydatne funkcje. Ogólnie super!

Filips

2018-04-20 09:43:39

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

Pięć gwiazdek! Fajny zegarek dla fanów pływania - nie muszę zdejmować go za każdym razem, jak wchodzę do basenu (tak jak to robiłem z moim poprzednim zegarkiem). Bardzo ok!

pavlo

2018-04-20 07:48:57

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Zdecydowanie warto! Analiza cena i funkcjonalność może dać tylko jedną opinię na temat tego zegarka. Naprawdę warto! Czasem nie trzeba wydać dużo, żeby być usatysfakcjonowanym z zegarka.

Remek

2018-02-26 13:27:53

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

Dla zaawansowanych Zegarek dla zaawansowanego użytkownika, który wie, czego potrzebuje. Najbardziej podstawowe funkcje, dodatkowe możliwości, jak wzmocnione podświetlenie i czas podwójny, wysoka wodoszczelność. Jak dla mnie - złoto, najlepszy model dla kogoś, kto wyrósł ze zwykłych mierników czasu. Polecam.

Zbyszek

2018-02-26 12:46:38

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Super zegarek Zegarek godny polecenia. Zdjęcia na stronie odzwierciedlają rzeczywistość. Jest idealny dla mojego syna i bardzo jest z niego zadowolony. Zachęcam do zakupu :-)

Izolda

2018-02-09 16:36:06

Zegarek damski Casio Classic LTP-1263PG-7BEG (LTP-1263G-7BEF, LTP-1263PG-7BEF)

100%
Ocena: 5

Subtelny i delikatny. Miałam obawy czy połączenie srebra ze złotem w tym przypadku nie będzie wyglądało kiczowato. Okazało się, że zegarek jest bardzo subtelny, kolorystyka idealnie się dopełnia.  Wielkość tarczy nie zaburza proporcji, a koperta zegarka dobrze komponuje się z bransoletką. Stanowi idealny prezent dla osoby starszej, przemawia za tym struktura tarczy - duże cyfry z pewnością są atutem tego zegarka. 

Anna

2018-01-09 17:15:17

Zegarek Casio VINTAGE Black W-202-1AVEF

80%
Ocena: 4

Konstruktywna krytyka Bardzo dobry zegarek. Szkoda, że jest tylko w kolorze czarnym.

Słoneczko

2017-12-19 19:30:07

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

Ma przydatne funkcje Moja dziewczyna wyjechała na jakiś czas do Stanów. KOntaktując się z nią muszę pamiętać o różnicy czasu. Z tym zegarkiem zawsze wiem, która jest u niej godzina. Wystarczy wyświetlić czas w jej strefie :)

Antek G

2017-11-24 13:20:20

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Bez zarzutów Odnosząc cenę do funkcjonalności i działania, stwierdzam, że jego zakup to była dobra decyzja. Wszystko działa tak, jak powinno. Używam go na co dzień, ale też np. kiedy wychodzę na rower. Parę razy zaliczyłem glebę, ale Casio dalej działa bez zarzutu.

Barry

2017-11-24 12:40:17

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

świetny Zegarek bardzo fajny, idealny na prezent

Natalia

2017-04-26 11:19:13

Zegarek męski Casio Digital-Analog AQ-S800W-1BVEF

100%
Ocena: 5

klasyczny i sportowy casio Kupiłem sobie ten Casio, gdyż szukałem klasycznego zegarka, który jednocześnie przyda się w trakcie uprawianiu sportów.

Bliźniak

2016-12-27 08:04:26

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

polecam!!! Jak ktoś chciałby klasycznego Casio, to polecam. Miałem podobny na komunię i po prostu musiałem taki kupić z sentymentu. Dobrze się z nim biega, szkoda, że nie jest pulsometrem, ale za tę cenę i tak jest świetny.

smokwawelski

2016-11-30 13:55:15

Zegarek damski Casio Classic LTP-1234PG-7AEG (LTP-1234G-7AEF, LTP-1234PG-7AEF)

100%
Ocena: 5

świetny CASIO to świetna jakość i najnowocześniejsze technologie, ale ten zegarek ma w sobie coś jeszcze. On odlicza same szczęśliwe godziny. Idealnie pasuje do zwiewnej sukienki, jak i eleganckiej stylizacji. Znajdzie swoje miejsce także w luzackim wydaniu! Śliczny złoty zegarek, któremu nie oprze się żadna kobieta. Mało tego! Jestem pewna, że mężczyzna, który zobaczy ten zegarek, przez chwilkę pożałuje, że nie jest kobietą. Tak! To cudo ma taką wielką moc, a przy tym ma jeszcze to, co lubimy najbardziej - niską cenę!

Ela Kasprzak

2016-03-06 16:50:20

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny Bardzo ładny i dobry zegarek. Ma wszystkie potrzebne rzeczy. No po prostu SUPER!!! POLECAM!!

Michał0987

2015-11-13 14:17:40

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Najlepszy w swoim przedziale cenowym Idealny zegarek dla zabieganego ucznia lubiącego sport i ceniącego punktualność. Świetnie sprawdza się w czasie biegania i podczas jazdy rowerem, radzi sobie nawet na basenie. Bardzo wygodny, nie obciąża nadgarstka. Zabierałem go także do szkoły, pasował do wszystkich ubrań. Po roku noszenia nie miał żadnych  śladów użytkowania, gdybym go nie zgubił, nadal mógłbym być szczęśliwym posiadaczem tego cacka ;D.

Michał

2015-07-07 14:38:10

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

80%
Ocena: 4

minusem jest szkiełko, b.szybko sie rysuje ładny, lekki, wygodny, funkcjonalny ale szkiełko mogło by byc lepsze

patryk

2014-04-17 19:53:33

Zegarek męski Casio Tough Solar Sport AQ-S810W-1AVEF

80%
Ocena: 4

Dobry Uważam że za tą cenę, to jest w porządku.

Komandos

2013-11-12 22:03:34

Zegarek męski Casio Sporty Digital AE-1000W-1AVEF

100%
Ocena: 5

Zdecydowanie na tak. Tata dostał ten zegarek na urodziny rok temu. Sprawdza się super w każdych warunkach. Jest bardzo zadowolony i nie ma żadnych zastrzeżeń. Polecam :)

Angelika

2013-05-13 17:30:36

Elementy 41 do 74 74 całkowita

Strona