Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Ponad 50 tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Zegarownia

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek damski Timex Waterbury Legacy TW2V45700

100%
Ocena: 5

Zegarek, jak i biżuteria są dla mnie dopełnieniem stylizacji. Do prostego outfitu sięgam po coś z charakterem, dlatego wybrałam tego Timexa Waterbury Legacy. Wygląda on, jakby został wyjęty z męskiej szafy, lecz rozliczne detale nadają mu kobiecości. Całość uważam, prezentuje się bardzo modowo.

Ola

2024-04-05 08:25:48

Zegarek damski Timex Marathon TW5M32500

100%
Ocena: 5

Idealny na mój mały nadgarstek! Długo takiego szukałam i znalazł się w końcu u was. :) Noszę go do biegania na poranne przebieżki. Lekki, czytelny. Nic więcej mi nie potrzeba :)

Mania

2024-04-05 08:24:56

Zegarek męski Timex Mod44 TW2T72700

100%
Ocena: 5

Lubię duże zegarki o casualowo- sportowym wyglądzie, dlatego zdecydowałam się na taki niecodzienny wybór.

I.K

2024-04-05 08:23:24

Zegarek damski adidas Originals Street Digital Two AOST22074

100%
Ocena: 5

Dopiero co przyszedł, a już mnie zachwyca! Bardzo dobrze zapakowany, jeszcze lepiej wygląda na żywo niż na zdjęciach.

Monika

2024-04-05 08:23:05

Zegarek damski Bowa Milan MI341-15-161M

100%
Ocena: 5

Bowe noszę jako zegarek do pracy, wygląda schludnie i profesjonalnie. Nie rozprasza wzroku zbędnymi ozdobami. Jak to się mówi: siła tkwi w umiarze.

Maria

2024-04-05 08:21:37

Zegarek męski Laco Aachen Automatik LA-862101 (862101)

100%
Ocena: 5

Ten Zegarek pomógł spełnić moje ukryte marzenie posiadania prawdziwego Pilota! Jego niepowtarzalny design, doskonała jakość wykonania oraz precyzyjny mechanizm (osobiście sprawdziłem) sprawiają, że noszenie go to prawdziwa przyjemność dla oka i nie tylko. Jest elegancki, stylowy, ponadczasowy i niezwykle funkcjonalny. Każdy detal tego zegarka emanuje klasyką i solidnością. Jestem zachwycony jego wyglądem – zdecydowanie polecam każdemu, kto ceni sobie wyjątkowe akcesoria o wysokim standardzie!

Adam

2024-04-04 18:46:55

Zegarek męski Vratislavia Conceptum Lotnik.01 Limited Edition Lotnik.01

100%
Ocena: 5

To kolejny zegarek z tej firmy. Jednak ten polecam bardzo mocno. Na żywo wygląda jeszcze lepiej , jak na zdjęciach. Solidna robota. Poza tym to "swojski" zegarek, tzn. mój zegarek:)

Daro11

2024-04-04 12:35:19

Zegarek męski Vratislavia Conceptum Lotnik.01 Limited Edition Lotnik.01

100%
Ocena: 5

To kolejny zegarek z tej firmy. Jednak ten polecam bardzo mocno. Na żywo wygląda jeszcze lepiej , jak na zdjęciach. Solidna robota. Poza tym to "swojski" zegarek, tzn. mój zegarek:)

Daro11

2024-04-04 12:35:12

Zegarek męski Tissot PR516 Quartz Chronograph T149.417.22.051.00 (T1494172205100)

100%
Ocena: 5

Markę Tissot cenię od dawna. Jestem nauczony, że zegarki Swiss Made są najdokładniejsze i najlepsze. Poszukiwałem zegarka do pracy, czyli czegoś eleganckiego, ale również funkcjonalnego. Tym razem postawiłem na mechanizm kwarcowy ze wskaźnikiem EOL, jest to bardzo praktyczne rozwiązanie. Atutem tego modelu jest szkło szafirowe z antyrefleksem, jest niezwykle przejrzyste. Polecam ten model i markę, zwłaszcza jeśli ktoś poszukuje wysokiej klasy zegarków. Duży plus za cenę jest bardzo przystępna jak za taki zegarek.

Thomas

2024-04-03 07:14:46

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre Chronograph 8680-3

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo ładny, klasa sama w sobie. Polecam.

Lotnik

2024-03-29 09:39:23

Zegarek męski Vostok Europe Energia Rocket Automatic Limited Edition + 2 paski Vostok NH35A-575C649-42854

100%
Ocena: 5

Ten zegarek to małe dzieło sztuki,super wykonanie i świetne parametry, szczerze polecam ten model jak i firmę

Anegin

2024-03-29 08:48:57

Zegarek damski Swatch Ultraciel GE713

100%
Ocena: 5

Poszukiwałam zegarka, który po pierwsze mnie nie uczuli, po drugie będzie pastelowy, po trzecie dobrej marki, po czwarte koniecznie musi być lekki. Swatch spełnia wszystkie moje oczekiwania. Dodatkowe plusy daje za: czytelną tarczę, datownik Day Date.

Kornelia

2024-03-28 10:06:44

Zegarek męski Seiko Prospex Samurai Black Series Limited Edition SRPH11K1

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek. Prosty w obsłudze i bardzo dokładny. Na dodatek niedrogi. Polecam

Władysław

2024-03-25 17:46:23

Zegarek męski Vostok Europe Rocket N1 Automatic Limited Edition + pasek Vostok NH35A-225A615B-39380

100%
Ocena: 5

Jest naprawdę piękny i zajebiście leży na ręce. Będzie służył przez długi czas

Romann73

2024-03-23 23:15:09

Smartwatch Garett Classy 5904238483787

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam

JJ

2024-03-23 03:36:54

Smartwatch Coros Vertix 2 WVTX2-BLK

100%
Ocena: 5

Zakupiłem w zegarownia.pl zegarek sportowy Coros Vertix 2. Okazał się strzałem w dziesiątkę. Świetnie zdaje egzamin nie tylko w sporcie, ale po dokupieniu paska niebieskiego w tymże sklepie, teraz bardzo dobrze prezentuje się w różnych innych okolicznościach. Jak zawsze miła obsługa i szybka dostawa.

Pawtok

2024-03-22 14:47:57

Zegarek damski Fossil Scarlette ES5324

100%
Ocena: 5

Zegarek otrzymałam jako prezent urodzinowy. Najpierw się przestraszyłam, że jest ogromny. Jakiś czas się do niego przyzwyczajam, aż w końcu zaiskrzyło. Teraz go noszę non stop. Duży plus za solidne wykonanie.

Stasia

2024-03-22 10:27:56

Zegarek damski Fossil Scarlette ES5324

100%
Ocena: 5

Idealny zegarek do pracy. Prezentuje się nowocześnie, pasuje mi praktycznie do wszystkiego. Warto podkreślić, że działa bez zarzutów. Bałam się bransolety, gdyż jestem alergikiem a tu miłe zaskoczenie. Polecam!

Aleksandara

2024-03-22 10:27:40

Zegarek damski Versace Greca Logo Mini VEZ100521

100%
Ocena: 5

Lubię zegarki z pazurem, dlatego postawiłam na markę Versace. Niby klasyczny, ale wszystkie detale, zdobienia, nadają mu modowy charakter. Na nudne i nijakie zegarki jeszcze przyjdzie czas. Ten jest fantastyczny.

Asia

2024-03-22 10:27:15

Zegarek damski Versace Greca Logo Mini VEZ100521

100%
Ocena: 5

Cała procedura zakupu przebiegła bardzo sprawnie. Zadzwoniłam najpierw na infolinie, poprosiłam o radę. Polecono mi trzy modele, z czego wybrałam akurat ten. Bardzo spodobała mi się tarcza o takiej niespotykanej fakturze. No i logo marki na godzinie 12:00 wygląda bardzo intrygująco. Podsumowując obsługa na medal, zegarek cudowny!

Anastazja J

2024-03-22 10:26:57

Zegarek damski Certina Urban DS-8 Lady C033.051.36.128.00 (C0330513612800)

100%
Ocena: 5

Klasa sama w sobie, tarcza petarda. w zależności od kata padania światła wygląda zupełnie inaczej. Patrzę i nie mogę przestać, to jest mój najlepszy zakup w ostatnim czasie. Jest wart każdej złotówki.

Kasia

2024-03-22 10:26:26

Zegarek damski Certina Urban DS-8 Lady C033.051.36.128.00 (C0330513612800)

100%
Ocena: 5

Zegarek otrzymałam od rodziców z okazji urodzin, wiedzieli, że o nim marzyłam. Wpadł mi w oko ze względu na perłową tarczę, mam do nich słabość. Zakładałam go tez z bransoletką i jak najbardziej, dobrze się razem dopełniają.

Kami Kamcia

2024-03-22 10:26:10

Zegarek damski Bowa Praha PH384-04-184M

100%
Ocena: 5

Ubieram się w stonowane barwy, dlatego szukałam zegarka w nieco żywszej, lecz jednocześnie eleganckiej kolorystyce. Ten zegarek przypadł mi do gustu, prezentuje się szykownie. Nie byłam przekonana co do wielkości, wydawał się duży, ale mój nadgarstek się przyzwyczaił i polubił z tym zegarkiem.

Iwonne

2024-03-22 09:58:54

Zegarek damski Pierre Ricaud Classic P60006.521GQ

100%
Ocena: 5

Ten zegarek ma w sobie to coś. Szerszy pasek i kwadratowa koperta idealnie do się pasują. Sama tarcza taka nieco cieniowana przypomina mi kawę z mlekiem. Polecam dla osób, które chcą się wyróżnić.

beth

2024-03-22 09:58:38

Zegarek męski Casio tarcza "Tiffany" niebieski MTP-1302PD-2A2VEF

100%
Ocena: 5

Kto powiedział, że zegarek męski nie jest dla kobiet. Lubię większe modele, ten spełnia moje wymagania i ta cudna tarcza w moim ulubionym kolorze.

M.

2024-03-22 09:56:57

Zegarek damski Daniel Wellington Classic Petite 32 DW00100201

100%
Ocena: 5

Zegarki DW kupuję od lat. Uwielbiam ich wyczucie stylu. Każdy jest modny, ale nie przesadzony. Dobrze układają się do nadgarstka i są wygodne. Nic nie uwiera, nic nie drapie. Super

beth

2024-03-22 09:56:41

Zegarek damski Bowa Milan MI342-25-165M

100%
Ocena: 5

Zegarek ma nieci industrialny charakter. Jest minimalistyczny, nieco surowy. Jego siłą jest prostota. Poszczególne elementy perfekcyjnie ze sobą korelują. Zegarek z duszą bez zbędnych ozdobników.

Justyna Milkiewicz

2024-03-22 09:55:55

Zegarek Rubicon Smartwatch SMARUB036 (RNCE61DIBX05AX)

100%
Ocena: 5

Zegarek typu smartwatch, który kupiłam, aby zmusić się do ruchu. Niestety praca siedząca trochę rozleniwia. Ten zegarek ma wiele przydatnych funkcji, jedna z nich jest właśnie przypomnienie o ruchu. Wstaję i idę na spacer, wokół biura, wracam i powiem szczerze, widzę efekty.

xx

2024-03-22 09:55:21

Zegarek damski Daniel Wellington Iconic Link 36 DW00100204

100%
Ocena: 5

Zegarek otrzymałam na drugi dzień od zamówienia, wiec plus dla sklepu. Był zapakowany bardzo dokładnie i zabezpieczony folia bąbelkowa, kolejny plus dla sklepu. Co do zegarka, dokładnie go obejrzałam i stwierdzam, że był fabrycznie nowy. Ogniwa były odczepione na moją prośbę, gdyż skorzystał z opcji dopasowania bransolety, i rzeczywiście leżał idealnie. Polecam i sklep i markę DW!

Karolina Ka

2024-03-22 09:55:20

Zegarek damski Adriatica Fashion A3638.5174Q

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo kobiecy i biżuteryjny, ale z zachowaniem smaku i umiaru. Wiele moich koleżanek boi się tego typu zegarków, ja je lubię do prostych stylizacji lub zamiast bransoletki na wieczór.

Krysia

2024-03-22 09:54:58

Zegarek damski Cluse Feroce CW0101212004

100%
Ocena: 5

Uwielbiam zegarki Cluse zwłaszcza do lekkich stylizacji w stylu boho, one dodają charakteru. Tarcza ładnie połyskuje, zwłaszcza w słońcu.

Klaraa

2024-03-22 09:54:27

Zegarek damski Casio Sport LRW-250H-1A2VEF

100%
Ocena: 5

Lubię jak rzeczy, do siebie pasują i mam bzika na punkcie różowego. Ostatnio sprawiłam sobie różowy termos i jak zobaczyłam to Casio, to się zakochałam. Idealnie dopasowani, dla mnie bajka.

Elegantka

2024-03-22 09:53:51

Zegarek damski Daniel Wellington Petite Emerald 28 DW00100479

100%
Ocena: 5

Szykowny zegarek o nieco mniejszej kopercie. Idealny dla drobnych nadgarstków. Podobny tez marki Daniel Wellington kupiłam mojej mamie i ją również oczarował. Są to zegarki zarówno dla młodzieży, jak i dojrzałych kobiet.

xx

2024-03-22 09:53:48

Zegarek damski Appella Diamonds L50007.5187DQ

100%
Ocena: 5

Jest to zegarek klasy premium dla wymagających kobiet. Zamiast klasycznych indeksów są prawdziwe diamenty, które błyszcza na słońcu. Atutem jest też bransoleta, która dodaje całości elegancji.

beth

2024-03-22 09:52:46

Zegarek damski Timex Essential Originals TW2U05400

100%
Ocena: 5

Jest to prosty, lecz stylowy zegarek. Niby nic się nie dzieje, ale wyraziste kontury, jednolita barwa punktowe indeksy nadają mu jakiegoś takiego nieoczywistego charakteru.

Monia

2024-03-22 09:51:40

Zegarek damski Adriatica Classic A3578.5253Q

100%
Ocena: 5

Cieszy mnie, że kwadraty i prostokąty wróciły do łask i jest tyle ciekawych zegarków. Na Cartiera mnie nie stać, ale na Adriatica Swiss Made już tak. Pasek jest bardzo wygodny, szybko dopasował się do nadgarstka.

xx

2024-03-22 09:50:41

Zegarek damski Michael Kors Lexington SET MK1088SET

100%
Ocena: 5

Przepiękny i elegancki komplet. W zestawie są jeszcze urocze kolczyki. Jestem zachwycona, tym jak te kryształki połyskują!!!!!!

Laurra

2024-03-22 09:49:34

Zegarek damski Adriatica Fashion A3521.5143QZ

100%
Ocena: 5

Nieoczywista forma i znakomite wykonanie. Polecam, jeśli ktoś nie lubi bądź nie chce nosić tradycyjnych zegarków.

Róża

2024-03-22 09:49:05

Zegarek damski Atlantic Seabase 20343.41.61

100%
Ocena: 5

Dla mnie najważniejsza jest jakość. Ten model wyposażono w szafirowe szkło, co est dla mnie istotne, gdyż tak łatwo się nie rysuje.

Róża

2024-03-22 09:47:14

Zegarek adidas Originals Street Digital Two AOST23556

100%
Ocena: 5

Adidas Originals Street Digital Two nieco przypomina casio Vintage, ale ma w sobie coś więcej. Może to sentyment do tej firmy, ale uważam, że jest przecudny.

zegarek

2024-03-22 09:37:00