Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Ponad 50 tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Zegarownia

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek damski Frederique Constant Classics Slimline Ladies Moonphase Diamonds FC-206MPND1S3B

100%
Ocena: 5

Swiss Made to dla mnie wyznacznik jakości i doskonałości. Dlatego skusiłam się na zakup FC, ale nie byle jakiego tylko Frederique Constant Classics Slimline Ladies Moonphase Diamonds. dlaczego akurat taki wybór? Tak więc: - mechanizm Swiss made- - szkło szafirowe - fazy księżyca - diamenty (jako indeksy) - granatowa elegancja tarcza - uniwersalna srebrno-złota kolorystyka Ocena końcowa 10/10 Polecam! Bonus: gustowne pudełko

Zuzanna

2024-02-27 12:51:46

Zegarek męski Timex Expedition Military Allied T2N721

100%
Ocena: 5

Zegarek perfekcyjny w każdym calu. Właśnie takiego zegarka szukałem. Piękny i funkcjonalny. Zabrałem go na wyprawę do las, gdzie kompas sprawdził się idealnie. Skórzany pasek na duży plus, bardzo wygodny. Polecam !!!

Darek

2024-02-25 22:28:55

Zegarek męski Yema Rallye 5 Turbo Limited Edition YRAL23-AAS

100%
Ocena: 5

Z dumą mogę napisać, że jeden z 300 należy do mnie! Moja kolekcja wzbogaciła się o kolejny zegarek marki Yema. Niewątpliwe atuty tego zegarka to szkło szafirowe i mechanizm automatyczny, datownik, chronograf i wygodny skórzany pasek. Mnie dodatkowo zachwycił układ tarczy, wygląda trochę, jakby zegarek mrugał.

Zbigniew 76

2024-02-23 13:13:00

Zegarek męski EDIFICE Premium Bluetooth Tough Solar ECB-900DB-1AER

100%
Ocena: 5

Zegarek Super. Dużo funkcji. Przepięknie wykonany . Zamówienie zrealizowane z grawerem w dwa dni . Negocjacja ceny Super i naprawdę działa więc jak ktoś się zastanawia nad zakupem z tej firmy to gorąco polecam , pełen profesjonalizm. Dziękuję za szybką dostawę.

Tomek

2024-02-22 19:12:32

Zegarek Casio Classic MQ-24-7B2LEG

100%
Ocena: 5

Świetny klasyczny zegarek. Za bardzo rozsądne pieniądze. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Błyskawiczna realizacja. Bardzo dziękuję całej ekipie sklepu. I gorąco polecam

Świstak

2024-02-22 13:56:19

Zegarek sportowy Suunto Race All Black SS050929000​

100%
Ocena: 5

Zegarek mega. Przesiadłem się z Huawei Watch GT3 SE i to przesiadka jak z towarowego do Pendolino. Rysowanie trasy i nawigacja po niej sztos. Beż żadnego problemu, wszystko czytelnie i odpowiednio wcześnie wyświetlane komunikaty. Przydatna opcja to godzina ukończenia zaplanowanego biegu. Zegarek pokazuje o której godzinie będziemy u celu. Treningi strukturalne, opcja własnych ustawień w trybach sportowych. GPS najwyższy poziom. Linia rysowana jest perfekt, nawet w gęstym lesie. Wyświetlacz duży i mega czytelny. Zastanawiałem się nad Garminem 7. Dobrze, że wybrałem Suunto. Szczerze polecam. Zegarek na najwyższym poziomie.

Łukasz

2024-02-22 12:26:23

Zegarek damski Bisset Noa II BSBE90SISX03BX

100%
Ocena: 5

Bardzo fajnie

Nataliia

2024-02-20 19:04:14

Zegarek męski Festina Swiss Made Capsule F20007/2

100%
Ocena: 5

Zegarek prezentuje się pięknie już na zdjęciach. Niemniej, po rozpakowaniu przesyłki przeżyłem bardzo miłe zaskoczenie. Wiedziałem, że zamawiam elegancki zegarek, ale dopiero na żywo prezentuje się naprawdę genialnie. Świetne wykonanie, piękna prezencja, subtelność niebieskich szczegółów na tle biało-srebrzystej tarczy z eleganckim deseniem na środku. Zegarek zdecydowanie wygląda na dużo droższy niż jest. Całość uzupełnia praktyczne i estetyczne pudełko. Pewnym minusem z początku był sztywny skórzany pasek, ale po paru dniach zegarek wygodnie ułożył się na nadgarstku. Przesyłka ekspresowa (zegarek dostałem na drugi dzień od zamówienia), paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Zdecydowanie polecam tak zegarek, jak i Sprzedawcę

Łukasz

2024-02-20 17:02:01

Smartwatch Manta Alexa Srebrny SET SWU501SL

100%
Ocena: 5

Porządny i bardzo przydatny zegarek. Pasuje do każdej stylizacji.

Anna

2024-02-17 13:51:34

Smartwatch damski Manta Alexa Złoty SET SWU501GD

100%
Ocena: 5

Elegancki i praktyczny zegarek z ciekawymi funkcjami, przydatnymi kobietom. Bezproblemowe łączenie z aplikacją na telefonie daje obraz np. jakości snu.

Daria

2024-02-17 13:49:33

Smartwatch Manta Alexa Srebrny SET SWU501SL

100%
Ocena: 5

Jakościowo bez zastrzeżeń dobry czytelny wyświetlacz i wielozadaniowość to to, co go wyróżnia na tle konkurencji, która za taki zegarek liczy sobie krocie.

Ulka

2024-02-15 09:02:40

Smartwatch damski Manta Alexa Złoty SET SWU501GD

100%
Ocena: 5

Wpada w oko. Bardzo ładny i elegancki zegarek z przydatnymi funkcjami. To dobry wybór.

Bożena

2024-02-15 09:01:05

Zegarek damski Tissot Seastar 1000 T120.210.11.041.00 (T1202101104100)

100%
Ocena: 5

Zgadzam się z opinią użytkownika Trevor31, świetny zegar pod nadgarstek 17 cm - to pragnę dodać od siebie. Jakiś czas temu weszły również wersje 40 mm, lecz w tym przypadku moim zdaniem pod taki nadgarstek wersja 36 mm siada perfekt.

vxrtal

2024-02-14 17:00:11

Zegarek sportowy Suunto Race Midnight SS050930000​

100%
Ocena: 5

Świetny zakup. Odświeżona wersja najnowszego modelu Suunto. piękny niebieski kolor. W środku ten sam procesor i funkcje, które są w czarnym dotychczasowym modelu. Testowałem go u kolegi, działał dużo lepiej niż H. i G. , które testowałem podczas biegów w ostatnich miesiącach. polecam!

Arm84

2024-02-13 08:41:42

Zegarek męski Vostok Europe Energia Rocket YN84-575A538

100%
Ocena: 5

A tak wygląda zawieszony na gąsienicy czołgowej :)

Piotr

2024-02-09 22:14:42

Zegarek męski Citizen Promaster Sky Titanium Radio-Controlled Eco-Drive CB5850-80E

100%
Ocena: 5

Piękna manufaktura i jakość wykonania. Zegarek na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach. Tytan, szafirowe szkło, wysoka wodoszczelność, mechanizm Eco-Drive i łączność z satelitą sprawiają, że to świetny wybór jako codzienny zegarek na lata, który będzie bezobsługowy. Jestem w pełni zadowolony i gorąco polecam.

Hargrimir

2024-02-09 11:41:42

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre 7640-1

100%
Ocena: 5

Super szybka przesyłka. Zegarek leży przepięknie na ręku. Polecam zakup.

Adam

2024-02-09 07:40:36

Zegarek męski Vostok Europe Energia Rocket Automatic Limited Edition NH35A-575E651

100%
Ocena: 5

Rotomat ma ciężko :)

Piotr

2024-02-06 18:48:39

Zegarek damski Pacific S PC00425

100%
Ocena: 5

Delikatny ale z charakterem, tarcza muśnięta perłą dodaje blasku. Wspaniale prezentuje się w towarzystwie męskiej wersji (pomysł na prezent dla pary).

Sylwia

2024-02-06 17:53:40

Zegarek męski Pacific X PC00467

100%
Ocena: 5

Niewymuszona elegancja w codziennej i niecodziennej stylizacji. Wspaniałe uzupełnienie damskiej wersji i pomysł na prezent dla pary.

Sylwia

2024-02-06 17:48:28

Zegarek męski Vostok Europe Energia Rocket Automatic Limited Edition NH35A-575E651

100%
Ocena: 5

A tak wygląda na oryginalnym paseczku ze skóry. Grubość paska można porównać z paskiem od spodni, ale bardzo pasuje do tego kolosa :)

Piotr

2024-02-05 09:57:19

Zegarek męski Aviator Douglas Day-Date Polish Limited Edition V.3.35.0.281.4 PL

100%
Ocena: 5

Zegarek kupiony z myślą o mężu …..nie sposób przejść obok inie zwracając uwagi na ten czasomierz a to co najlepsze jest zarezerwowane tylko dla jego posiadacza .

Kasia

2024-02-02 12:27:50

Smartwatch damski Manta Diamond Lusso Srebrny SET SWD01SL

100%
Ocena: 5

Cytując moja ukochaną Marilyn Monroe "Diamenty to najlepsi przyjaciele kobiety" zegarek Manta Diamond Lusso Silver zawierający w sobie małe, błyszczące diamenciki wygląda na dłoni po prostu bosko, stanowi piękną ozdobę i dodaje każdej kobiecie świetlistego uroku. Funkcje w nim zawarte są super i działają bez zarzutu. Jest to produkt godny polecenia, a przede wszystkim ciągłego ozdobnego i funkcjonalnego noszenia. Będzie on dla mnie małym skarbem ;-).

Ilona

2024-02-02 06:52:38

Zegarek męski Citizen Promaster Altichron BN4021-02E

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek, bardzo praktyczny, lubię włóczyć się po górach, będzie idealnie pasował do wędrówek.

Magnus

2024-02-01 12:26:40

Zegarek męski Vostok Europe Energia Rocket YN84-575A538

100%
Ocena: 5

A tak wygląda na oryginalnym paseczku ze skóry. Też bardzo ładny :)

Piotr

2024-01-31 17:34:25

Zegarek męski Zeppelin Mediterranee Moonphase 9636-5

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek. Na ręku wygląda lepiej niż na zdjęciach. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Detale są świetne. Pasuje do garnituru, ale i do mniej formalnego stroju. Mogę szczerze polecić, nie żałuję zakupu.

Bartosz

2024-01-31 10:32:43

Zegarek męski Vostok Europe Energia Rocket Automatic Limited Edition NH35A-575E651

100%
Ocena: 5

Po mojej ostatniej wizycie w Zegarowni w Panoramie w Warszawie i rozmowie z przemiłym Panem stałem się szczęśliwym posiadaczem tego oto zegarka. Czarny Vostok z rezerwą chodu jest bardzo ładny, ale ten zestaw bije go na głowę. Przepięka biała tarcza bardzo ładnie wygląda na skórzanym, niezwykle grubym (4,5mm) niebieskim z białymi przeszyciami pasku a także, a może nawet i ładniej na białym, mięciutkim pasku silikonowym. Banan nie schodzi z twarzy :) Jedyny problem, to rotomat. Aby mógł poprawnie pracować z tymi Vostokami musi mieć lekko uchylone wieko, gdyż są one po prostu za duże. Teraz jeszcze trzeba dokupić paseczek pomarańczowy. Też będzie świetnie się prezentować.

Piotr

2024-01-30 17:39:30

Smartwatch Manta Activ X GPS Srebrny SET SWA001SL (SWA001SV)

100%
Ocena: 5

Ciekawy, naprawdę dużo trybów sportowych, fajnie się prezentuje.

Antek

2024-01-29 17:38:11

Zegarek Orient Classic Automatic FAC08002F0

100%
Ocena: 5

Chorowałem na ten zegarek i się nie zawiodłem. Jest wyjątkowy.

Snoopy

2024-01-26 17:18:23

Zegarek sportowy Suunto Race Midnight SS050930000​

100%
Ocena: 5

Doskonały model i kolor

Damian

2024-01-26 14:56:18

Zegarek damski Bowa Praha PH384-04-184M

100%
Ocena: 5

Świetna jest ta zieleń tego zegarka. Widziałam na żywo w salonie w Warszawie i mi się spodobał od razu <3

Ania

2024-01-24 11:07:56

Zegarek męski Aviator Douglas Day-Date Polish Limited Edition V.3.35.0.281.4 PL

100%
Ocena: 5

Zegarek mam od 05.2023 i jaram się cały czas jak pierwszego dnia. Model idealny na średniej wielkości nadgarstek. Do tego rotomat gratis a jako że to nie pierwszy zegarek to naprawdę się przydaje. Sam zegarek świetnie wykonany 10/10, ale i tak najlepsze jest to czego na ręku nie widać.

Norbert

2024-01-23 22:30:12

Zegarek męski Adriatica Sapphire A1288.R117Q

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek. Jestem zadowolony 10/10. Doskonała praca mechanizmu, chociaż po Adriatice nie spodziewałbym się czegoś innego. Marka godna zaufania, którą miał mój ojciec i zawsze chwalił. Na żywo zegarek jest bardzo elegancki, ma w sobie to coś, szwajcarski sznyt. Naprawdę bardzo polecam.

Adrian

2024-01-23 11:23:23

Zegarek damski Bulova Classic Regatta 98L265

100%
Ocena: 5

Pierwszy raz mam zegarek Bulova i myślę, że nie ostatni. Pierwsze wrażenie po otworzeniu paczki WOW! Pięknie zapakowany, śliczne pudełko, które posłuży mi do przechowywania biżuterii. Podoba mi się to, że bransoleta łączy srebro i złoto, bo naprawdę nigdy nie potrafię zdecydować między tymi dwoma kolorami. Zarówno w biżuterii, jak i zegarkach. Zegarek jest bardzo delikatny, ma niewielką kopertę i wygląda zgrabnie na nadgarstku. Niby zwykła tarcza, a jednak całokształt nadaje mu czegoś wyjątkowego. Według mnie klasa! Idealny do biura i do codziennej garderoby. Myślę, że na większe wyjścia też się super sprawdzi.

Marta

2024-01-23 11:03:38

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0151-88M

100%
Ocena: 5

Szukałem casualowego automatu i mój wybór padł na Citizen w kolorze "Tiffany Blue". Za tę cenę otrzymałem ciekawy, w oryginalnym kolorze, dobrze wykonany zegarek z szafirowym szkłem (również na deklu).

Adam

2024-01-22 08:27:40

Zegarek kieszonkowy Festina Classic F2019/1

100%
Ocena: 5

Przepiękny zegarek, malutki, poręczny i z dobrego materiału. Dotarł już z nastawiona godziną oraz datą. Dostawa szybka już kolejnego dnia, łańcuszek nieco nietypowy, zdecydowanie bardziej pasuje do spodni niż np marynarki, ale to nie problem. Zdecydowanie polecam.

Dominik

2024-01-20 13:07:46

Smartwatch damski Manta Alexa Złoty SET SWU501GD

100%
Ocena: 5

Zegarek łączy ze sobą funkcjonalność oraz elegancję. Jestem zadowolona z tego zakupu.

Asia

2024-01-19 09:09:06

Smartwatch Manta Alexa Srebrny SET SWU501SL

100%
Ocena: 5

Bardzo dobre funkcje, długo wytrzymuje bez ładowania.

Kuba

2024-01-19 09:08:24

Zegarek męski Lip Churchill T24 671276

100%
Ocena: 5

Za te pieniądze to naprawdę dobrze wykonany zegarek, który niczego nie udaje. Udana reedycja historycznego modelu wyróżniająca się na tle głównie okrągłych kopert.

Przemek

2024-01-18 10:31:52

Smartwatch Manta Alexa Srebrny SET SWU501SL

100%
Ocena: 5

Piękny, klasyczny i ponadczasowy. Do tego posiada wiele przydatnych funkcji.

Agata

2024-01-18 05:22:41