Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Ponad 50 tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Zegarownia

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek męski Sternglas Naos Edition Yellow Automatic Limited Edition S02-NAY23-NY01

100%
Ocena: 5

Wyjątkowy kolor sprawił, że ten zegarek stał się moim pierwszym zegarkiem automatycznym. Na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach produktowych. Przez swoją grubość, koperta sprawia wrażenie węższej niż koperty zegarków kwarcowych o takiej samej szerokości, ale to urok zegarków automatycznych. Jedyne co mi się nie podoba w tym zegarku to pasek z cordury. Jest on zdecydowanie wytrzymały i pod względem samego wyglądu nie mam żadnych zastrzeżeń. Niestety, jest on wyjątkowo sztywny. Miałem nadzieję, że po kilku dniach pasek się trochę "wyrobi", tak jak przy nowych paskach skórzanych, ale niestety tak się nie stało i ta sztywność jest trochę drażniąca. Na szczęście dzięki mechanizmowi szybkiego uwalniania, pasek bardzo łatwo można wymienić. Producent oferuje dopasowane paski skórzane, na swój już czekam. Realizacja zamówienia przebiegła wzorowo i to piękne Bauhausowe słoneczko bardzo szybko trafiło na moją rękę.

Maciej

2024-04-29 00:48:07

Smartwatch damski Rubicon RNBE64 SMARUB095

100%
Ocena: 5

Bardzo elegancki, lekki zegarek. Świetnie się sprawdzi dla osób, które mają szczupłą rękę. Działa niezawodnie i ładnie się prezentuje. Polecam :)

Karolina

2024-04-28 05:32:28

Zegarek Męski Citizen Eco-Drive AW1211-80L

100%
Ocena: 5

Bardzo elegancki, lekki, bezobsługowy. Super.

Przemysław

2024-04-27 16:57:43

Zegarek damski Swatch Ultra Slim Clearly Skin SS08K109-S06

100%
Ocena: 5

Bardzo ciekawy zegarek. Jest kwarcowy, a wygląda jak automatyczny. W tym zegarku jest coś przyciągającego.

Basia

2024-04-26 13:32:56

Zegarek damski Certina DS Action Lady Powermatic 80 Diamonds C032.207.22.126.00 (C0322072212600)

100%
Ocena: 5

Oprócz tego, że jest to zegarek najwyższej jakości z fantastycznymi parametrami, to dla mnie jest po prostu zjawisko, piękny. Zwłaszcza tarcza ozdobiona masa perłową. Pod każdym katem wygląda zupełnie inaczej a kolory są zachwycające.

Marianna

2024-04-26 10:22:07

Zegarek damski Tissot Le Locle Automatic 20th Anniversary Edition SET T006.207.11.036.01 (T0062071103601)

100%
Ocena: 5

Nigdy nie myślałam, że spodoba mi się i to tak bardzo taki klasyczny zegarek. Na zdjęciu wyglądał ładnie, ale po odpakowaniu przesyłki (która przyszła do mnie ekspresowo) nie wierzyłam własnym oczom, jaki on jest piękny.

Wiktoria

2024-04-26 09:49:06

Zegarek damski Timex Legacy Day and Date Tiffany Blue TW2V68400

100%
Ocena: 5

Datownik z nazwą dnia tygodnia to jakiś kosmos. Dodaje on całości takiego niezwykłego charakteru. Zastanawiałam się nad kolorem tarczy, bo ten niebieski jest teraz wszędzie, ale on rzeczywiście jest elegancki i taki inny. Widać ze zegarek jest bardzo dobrze wykonany. Precyzyjna robota.

SA

2024-04-26 09:38:51

Zegarek damski Versace Greca Logo Mini VEZ100421

100%
Ocena: 5

Jak na Versace to bardzo stonowany. Ja bardzo chciałam, żeby na tarczy było logo meduzy i jest. Przekonałam się tez do bi koloru, jest to bardzo praktyczne, zwłaszcza jak masz biżuterię i srebrną i złotą.

Marzena

2024-04-26 09:36:27

Zegarek męski Tissot PR516 Quartz Chronograph T149.417.22.051.00 (T1494172205100)

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny zestaw. Zegarek został zapakowany w praktyczne etui, świetnie się sprawdza podczas podróży. Zegarek to klasa sam w sobie. Jest to mój pierwszy zakup i pewnie nie ostatni gdyż zamówienie przebiegło bardzo sprawnie.

Seweryn

2024-04-26 09:28:28

Zegarek damski Guess Ladies Sport Selene GW0695L3

100%
Ocena: 5

Uwielbiam markę Guess! Zegarek wygląda pięknie i te błyszczące kamyczki. Cudo! Obawiałam się tego paska, ale okazał się super wygodny.

Lychee

2024-04-26 09:26:26

Zegarek damski Strand by Obaku Oceania S743LDGISG

100%
Ocena: 5

Szukałam czegoś niedrogiego, ładnego i uniwersalnego. Zdecydowałam się na ten zegarek i nie żałuje, noszę go z biżuterią i uważam, że to zgrany duet.

Jagoda

2024-04-26 09:24:34

Zegarek damski Aviator Douglas Moonflight Limited Edition V.1.33.1.343.4

100%
Ocena: 5

Stylowy i elegancki zegarek dla wymagających. Moonflight to chyba moja ulubiona kolekcja, wybrałam model limitowany, gdyż cenie unikatowe rzeczy.

Ewelina K.

2024-04-26 09:19:31

Zegarek damski Pacific X PC00485

100%
Ocena: 5

Zegarek był dość tani, więc miałam obawy co do jakości, atu taka niespodzianka. Prezentuje się obłędnie i wygląda na droższy. Polecam tę niepozorną markę. Brawo.

KJ

2024-04-26 09:18:03

Zegarek damski Cluse Fluette CW11512

100%
Ocena: 5

Mam słabość do tego typu zegarków. Dla mnie kwadratowa i prostokątna koperta jest bardziej elegancka i nieszablonowa.

Gabi

2024-04-26 09:16:04

Zegarek damski Casio G-SHOCK Women Classic GMA-P2100-7AER

100%
Ocena: 5

Kupiony dla dziewczyny, która nigdy nie nosiła zegarków na prezent urodzinowy. Ja mam 13 g-shocków w kolekcji, czas aby teraz ją zarazić. Oto pierwszy nabytek - z trudem wyszarpałem by zrobić zdjęcie do opinii, tak jej się podoba! Polecam sklep totalnie, bo wiem że mają oryginalne zegarki i świetny support.

Na prezent

2024-04-26 09:15:49

Zegarek damski Casio Timeless Collection LRW-200HS-4EVEF

100%
Ocena: 5

Na żywo wygląda dużo lepiej! Zamówione wczoraj, dzisiaj już u mnie, cieszę się bardzo :)

Martyna

2024-04-26 09:13:04

Zegarek damski Rosefield Heirloom Mint Green HMGSG-H04

100%
Ocena: 5

To mój pierwszy zegarek tej marki i pierwszy z kopertą o tym kształcie. Wydaje mi się, jednak że skusze się jeszcze na jeden. Sam zegarek wygląda na jakościowy. Plusem jest też ładne opakowanie. Sprawdzi się tez na prezent.

Weronika

2024-04-26 09:07:34

Zegarek damski Pacific X PC00499

100%
Ocena: 5

Takiego szukałam, a jest ich mało. To znaczy dużych damskich modeli. Do tej pory posiłkowałam się męskimi. Bardzo zależało mi na dużej kopercie, a ta ma 41 mm. Lubię klasyczne połączenia, dlatego postawiłam na złoto i czerń.

Zuza

2024-04-26 09:04:14

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F20343/8

100%
Ocena: 5

Zegarek prześliczny, ładnie zapakowany. Zamówiłam z grawerem bardzo dobrze wykonany. Wysyłka też szybka. Serdecznie polecam.

Malwik

2024-04-25 14:14:49

Zegarek męski Junghans max bill Quartz 041/4817.02

100%
Ocena: 5

Jeśli ktoś stawia na jakość tak jak ja, to wybierze Junghansa. Bez szpanerskich zdobień bez wielkiego logo za to z kunsztem i precyzją. Max Bill to najsłynniejsza linia marki tworzącą zegarki w stylu Bauhaus.

Miłosz

2024-04-25 12:46:48

Smartwatch Manta Activ X GPS Srebrny SET SWA001SL (SWA001SV)

100%
Ocena: 5

Posiadam go już jakiś czas i rzeczywiście działa jak należy. Bardzo jest funkcjonalny, łatwy w obsłudze i do tego świetnie się prezentuje

Dominik

2024-04-25 08:17:46

Zegarek Damski Citizen Promaster Diver EO2023-00A

100%
Ocena: 5

Uwielbiam ten zegarek, na żywo wygląda jeszcze lepiej, ma cudowny odcień różu. Koperta jest dość gruba, a i tak wygląda bardzo zgrabnie. Duży plus za mechanizm solarny i podświetlane wskazówki i indeksy. Polecam, jest fantastyczny!

Madeline

2024-04-25 05:56:48

Smartwatch Manta Activ X GPS Srebrny SET SWA001SL (SWA001SV)

100%
Ocena: 5

Najlepszy smartwatch jaki miałem. Działa bezawaryjnie, wygodnie mi się go nosi, a do tego posiada dużo przydatnych funkcji

Irek

2024-04-24 09:25:07

Zegarek damski Tissot PR 100 Lady Sport Chic Diamonds T101.910.61.121.00 (T1019106112100)

100%
Ocena: 5

Zegarek rewelacja. Sportowy i wyrafinowana elegancja. Idealny na prezent i do codziennego użytku. Równie piękny w wersji srebrnej z jasną masą perłową. Polecam!!

Dejna

2024-04-23 18:21:10

Zegarek męski Timex UFC Pro 30th Anniversary TW2V90100

100%
Ocena: 5

Zegarek był urodzinowym prezentem od siostry. Jak ona mnie dobrze zna. Już od kilku dobrych lat oglądam prawie każdą galę federacji UFC, atu nie lada gratka i zegarek z okazji 30. rocznicy. Wygląda kozacko, jest moc. To nie byle zegarek dla chucherka tylko egzemplarz godny prawdziwego fightera.

Mateusz Maty

2024-04-22 11:23:31

Zegarek męski Tissot PR516 Quartz Chronograph T149.417.22.051.00 (T1494172205100)

100%
Ocena: 5

Cenię klasykę, która idzie w parze z nowoczesnością. Wszystko się zmienia i warto iść do przodu, lecz nie można zapominać o korzeniach. Dla mnie ten zegarek to wyraz szacunku do tradycji. Świadczy o tym jego wygląd. Środek zegarka, a mianowicie jego mechanizm stanowi ukłon w stronę nowinek technologicznych.

Adam P

2024-04-22 10:53:47

Smartwatch damski Manta Diamond Lusso Złoty SET SWD01GD

100%
Ocena: 5

Jestem pod wrażeniem. Wszystko dokładnie jest mierzone, można na spokojnie chodzić z nim np na basen, łączy się i z androidem i z iOS. Super

K.A.sia

2024-04-21 18:53:37

Zegarek męski Adriatica Automatic A2804.5217A

100%
Ocena: 5

Bardzo stylowy zegarek - dla kobiet i dla mężczyzn. Duża, ale nie narzucająca się tarcza. Wygląda zdecydowanie lepiej, niż na zdjęciach. Piękny, ciepły odcień szarości na tarczy bardzo ładnie koresponduje ze stalową kopertą. Solidny, skórzany pasek. Przy codziennym użytkowaniu (8-10 godzin) zegarek utrzymuje rezerwę chodu. Jak każdy automat - wymaga sumiennego noszenia. Dość mocno odstająca koronka. To jedyny mankament. - Bo trzeba uważać, by nie zahaczyć przypadkiem o ubranie. Mam nadzieję, że zegarek posłuży mi przez długie lata. Na razie współpraca zapowiada się bardzo dobrze.

S

2024-04-21 18:28:59

Zegarek męski Timex Coca-Cola 1971 The Unity Collection TW2V26000

100%
Ocena: 5

Po zainstalowaniu adblocka działa znakomicie.

Rafael

2024-04-21 10:35:19

Zegarek męski EDIFICE Scuderia AlphaTauri Solar Outlet EFS-S580AT-1AER-WYP231241

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny zegarek Ala mógł by być troszkę większy.

Zegarkomaniak

2024-04-19 16:20:55

Zegarek damski Tommy Hilfiger Pippa 1782729

100%
Ocena: 5

Fajny, elegancki zegarek. Bardzo podobają mi się te kryształki i szlif słoneczny na tarczy. Przez to, że jest cały złoty od razu wpadł mi w oko. To był trafny zakup. Polecam!

Klaudia

2024-04-19 10:51:24

Zegarek damski Timex Dress Chronograph TW2W20100

100%
Ocena: 5

Ten zegarek przyciąga uwagę swoimi okazałymi zdobieniami. Jest totalnie w moim guście. Uwielbiam elementy dodające pazura stylizacji. Działa bez zarzutów. Jestem bardzo zadowolona!

Kinga

2024-04-19 10:43:47

Zegarek damski Festina Classic F20019/4

100%
Ocena: 5

Zegarek nosi się znakomicie. Bardzo podoba mi się bransoleta, która ma fajne zapięcie, łatwo się ja zapina i zdejmuje. Tarcza jest czytelna dzięki arabskim indeksom, a głęboko niebieskie wskazówki świetnie się odznaczają na jej tle. No a sama tarcza, fajnie się mieni w świetle dzięki szlifowi słonecznemu :)

Lena

2024-04-19 10:30:00

Zegarek damski Tommy Hilfiger Lily 1782659

100%
Ocena: 5

TH to kwintesencja amerykańskiego stylu, który uwielbiam. Modny i swobodny w stylu IT GIRL. Jest dość spory, ale takie się teraz nosi. Poza tym naprawdę dobrze się prezentuje, mam torebkę do kompletu.

Jessica

2024-04-19 10:29:28

Zegarek damski Skagen Signatur Sport Lille SKW3135

100%
Ocena: 5

Uwielbiam zegarki w skandynawskim stylu. Nieco surowe, minimalistyczne, ale widać jakość wykonania.

Betty

2024-04-19 10:22:40

Zegarek damski Błonie Zodiak Rumianek Zodiak-Damski-Rumianek

100%
Ocena: 5

Do tej pory zegarki Błonie kupował mój tata, było tam sporo interesujących modeli, ale męskich. Teraz przyszła pora na przepiękne damskie zegarki. Rumianki lubię w wazonie i na łące, ale na nadgarstku wprost ubóstwiam.

Naomi

2024-04-19 10:19:34

Zegarek damski Casio Timeless Collection LRW-200HS-7EVEF

100%
Ocena: 5

Bardzo ciekawy i oryginalny zegarek, wytrzymały i wygodny. Cena w stosunku do jakości super.

Agata

2024-04-19 10:18:37

Zegarek damski Michael Kors Slim Runway MK7466

100%
Ocena: 5

Zakochałam się w nim od razu po otwarciu paczki, pasek mega wygodny, tarcza nie jest jakaś duża, ale czytelna, fajny, kobiecy zegarek. Polecam niezdecydowanym paniom.

Karolinka

2024-04-19 10:15:38

Zegarek damski Festina Boyfriend F20640/9

100%
Ocena: 5

WOW! Co za design! Zegarki marki Festina podpatrzyłam u mojego męża i stwierdziłam, że muszę posiadać chociaż jeden w swojej kolekcji. Model, na który się zdecydowałam łączy klasyczną estetykę z nowoczesnością. Jego zielona tarcza jest prawdziwym wyróżnikiem i świetnie uzupełnia moje basic stylizacje. Całość utrzymana w złotej kolorystyce - coś co uwielbiam!

Ania

2024-04-19 10:12:18

Zegarek damski Błonie Zodiak Malwa Zodiak-Damski-Malwa

100%
Ocena: 5

Drobny, elegancki i prosty, pasuje do większości stylizacji, noszę na co dzień i na wyjścia z partnerem. Za tę cenę jakość wykonania fantastyczna.

Ania

2024-04-19 10:08:30