Opinie o zegarkach Zeppelin

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach zeppelin

Nie każdy może być pilotem, jednak każdy z nas może wzbogacić się o zegarek lotniczy. Zegarki Zeppelin to jedne z najchętniej wybieranych modeli. Sprawdź!

Opinie klientów o zegarkach Zeppelin

Nawiązania do produkcji retro zegarków w stylu lotniczym to jedna z wielu zalet urządzeń Zeppelin, o którym wspominają nasi klienci. Jakie inne zalety mają zegarki Zeppelin?

W wielu opiniach nasi klienci wspominają o materiałach najlepszej jakości oraz mechanizmach wykorzystywanych do produkcji zegarków Zeppelin. Opinie mówią same za siebie - są to najlepsze zegarki lotnicze na rynku!

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 7614-3

100%
Ocena: 5

Zegarek dostałem od dziewczyny na urodziny. Jest piękny, niebieska tarcza genialnie się prezentuje i zmienia w różnych oświetleniach i kątach padania słońca. To mój pierwszy Zeppelin, ale na pewno nie ostatni, ta retro stylistyka jest świetna. Polecam wszystkim zegarek!! Dzięki Zegarownia :)

Szymix

2021-03-05 12:50:24

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Chronograph 8684-4

100%
Ocena: 5

Zegarek na nadgarstku robi jeszcze lepsze wrażenie niż na zdjęciu. Zielona tarcza w połączeniu z brązowym paskiem pasuje idealnie. Mimo pracy w domu chce się go nosić cały czas. Świetny wybór dla osób z mniejszym nadgarstkiem.

Przemysław

2021-03-02 19:40:22

Zegarek męski Zeppelin LZ120 Rome Limited Edition 7134-1

100%
Ocena: 5

Zegarek ma dużą, czytelną tarczę, która w połączeniu z koronką przesuniętą na godz. 4 przyciąga spojrzenia. Właśnie tak było w moim przypadku podczas czesania Internetu. Naprawdę w realu zegarek wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Ważną dla mnie kwestią było to, żeby  koperta była zamykana zakręcanym dekielkiem… no  i jest. Polecam zdecydowanie Zeppelin LZ 120 Rome Limited Edition jako dodatek, gdy zakładamy koszulę lub marynarkę. Do stroju sportowego, w mojej ocenie,  pasują raczej inne zegarki. Jeżeli jesteś osobą, która lubi otaczać się rzeczami niepospolitymi, pragniesz podkreślić swój własny styl nawiązujący do tego, co było, ale jednocześnie nie odrzucasz aktualnych zdobyczy techniki, to ten zegarek jest dla Ciebie!

gregor

2021-02-28 16:22:21

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Automatic 7666-4

100%
Ocena: 5

Super zegarek, polecam.

Igor

2021-02-18 13:20:05

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre 7680M-1

100%
Ocena: 5

Zegarek zakupiony 16.02.2021. Niesamowita jakość, wygodny, dopracowany. Zdecydowanie z bransoletą mesh wygląda lepiej i zyskuje charakteru. Polecam ze względu na markę i mechanizm zastosowany w zegarku. Intuicyjna obsługa mechanizmu Ronda. Warto  i jest to zegarek pasujący do klasycznego jak i bardziej sportowego ubioru.

Marcin Paczkowski

2021-02-17 14:28:07

Zegarek męski Zeppelin Los Angeles 7614-5

100%
Ocena: 5

Piękny zegarek, klasyka rządzi.

Patryk

2021-02-16 14:54:03

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre 7680M-2

100%
Ocena: 5

W moich stronach zegarek nie jest pierwszą rzeczą, która przychodzi na myśl kiedy chcesz zrobić komuś prezent, ale razem z bratem postanowiliśmy, że właśnie jego chcemy podarować na okrągły jubileusz dla Naszego Taty.  Zegarek świetnie wygląda i to nie tylko wrażenie. Elegancki, ale nie nudny, masywny, precyzyjnie wykonany, dość szeroki. Tarcza mimo wielu wskazań czytelna. Dodatkowym atutem jest alarm.

Mateusz

2021-01-19 15:28:30

Zegarek męski Zeppelin LZ127 7684-5

100%
Ocena: 5

Zegarek, o którym tutaj mowa, tj. Zeppelin ZL127 zakupiłem w dniu 1 grudnia 2020 r. Przed zakupem rozglądałem się po różnych markach producentów zegarków. Poszukiwałem bowiem zegarka z jednej strony eleganckiego, z drugiej zaś takiego, który będzie miał w sobie to coś. Poszukiwałem zegarka, który z jednej strony będzie się wyróżniał w tłumie innych zegarków, z drugiej zaś takiego, który nie będzie krzykliwy. Poszukiwałem zegarka, który nie będzie próbował na siłę podrabiać innych, a wręcz przeciwnie, który samodzielnie będzie wyznaczać pewny trend. Po przejrzeniu wielu różnych zegarków trafiłem właśnie tutaj, na zegarek Zeppelin LZ127. Zegarek ten od razu przykuł moją uwagę. Charakteryzuje się on bardzo czytelną beżową tarczą, na której zamieszczone zostały odpowiedniej wielkości cyfry arabskie odpowiadające konkretnej godzinie. Ułożenie sub zegarków nie tylko nie zakłóca harmonii na tarczy, ale wręcz przeciwnie, wprowadza pewną symetrię. W górnej części tarczy znajdziemy logo producenta, którego wielkość nie jest krzykliwa, co w przypadku zegarków bardziej formalnych jest dużą zaletą. W dolnej zaś części tarczy znajduje się datownik, nad którym umieszczono oznaczenie modelu. Patrząc od frontu, na prawym sub zegarku znajduje się tarcza z sekundnikiem, zaś na lewym sub zegarku tarcza ze stoperem. Wskazówka minutowa oraz godzinowa wypełnione są masą świecącą. Zegarek został wyposażony w funkcję chronografu. Wielkość koronki, a także forma jej wykonania nie przeszkadzają w codziennym użytkowaniu zegarka i w żaden sposób nie ograniczają zakresu pracy nadgarstka. Należy również zauważyć, że beż tarczy oraz skórzany ciemno brązowy pasek jest bardzo dobrym połączeniem. Połączenie tych dwóch kolorów sprawia, że cały zegarek nie jest krzykliwy, choć z drugiej strony mimo wszystko przykuwa uwagę osób trzecich. Wspomnieć również należy, że szerokość koperty Zeppelina LZ127 to 40 mm. W moim uznaniu jest to odpowiednia szerokość dla większości męskich nadgarstków. Zegarek został bardzo precyzyjnie wykonany, z dbałością o każdy szczegół, o czym świadczy choćby wytłoczenie litery "Z" na zapięciu paska. Logo producenta wraz z oznaczeniem modelu umiejscowione zostało również na dekielku. Zegarek użytkuję niemalże miesiąc i muszę przyznać, że jego zakup był bardzo trafny. Zegarek w codziennym użytkowaniu nie sprawia żadnych problemów, a wielkość tarczy i sposób jej wykonania sprawia, że posiadanie go na nadgarstku dodaje właścicielowi pewności siebie. Mogę z pewnością zegarek ten polecić mężczyznom, którzy szukają zegarka eleganckiego, a także takiego, który tej elegancji będzie dodawał. Polecam mężczyznom, którzy szukają zegarka z duszą. Na zakończenie wspomnieć należy o dołączonym do zamówienia bilecie na lot sterowcem z 1930 r., który stanowi doskonałe dopełnienie całości zamówienia i po otwarciu przenosi nas w klimat wielkich sterowców. Wraz z zegarkiem oraz wspomnianym biletem, otrzymujemy również potwierdzenie autentyczności oraz 2-letnią gwarancję. W miejscu tym warto także wyrazić pozytywną opinię co do obsługi zamówienia. Cała realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, co sprawia, że z wielką chęcią wraca się na stronę zegarownia.pl w poszukiwaniu kolejnych perełek wśród zegarków.

Sebastian

2020-12-29 22:24:18

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 7614-3

100%
Ocena: 5

Fantastyczny zegarek!

Kamil

2020-12-23 08:49:50

Zegarek męski Zeppelin 100 Years Zeppelin Chronograph Alarm 7680-1

100%
Ocena: 5

Świetne połączenie klasyki z nowoczesnością. Polecam :)

Jakub

2020-12-19 01:33:20

Zegarek męski Zeppelin LZ 127 Graf Automatic 8656-3

100%
Ocena: 5

Nad kupnem tego zegarka zastanawiałem się przez ponad miesiąc. Powodów  było dużo - od braku zaufania do kupna takich rzeczy przez internet, aż po cenę. Teraz, po dwóch dniach użytkowania, stwierdzam, że zakup był rewelacyjny. Zaznaczam, że nie szukałem konkretnego zegarka - po prostu ten wpadł mi w oko. Reasumując: zakup i wysyłka rewelacja (kupiony w środę wieczorem, a w piątek w południe był już w paczkomacie InPost). Zegarek świetny, prezentuje się bardzo ładnie, kolory wyraziste, podświetlenie tarczy  wystarczające.

Paweł

2020-12-05 07:32:39

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 8644-5

100%
Ocena: 5

zegarek super!!! sklep na poziomie!!! BOMBA ;)

szymo-szymo

2020-11-27 12:28:53

Zegarek męski Zeppelin LZ127 7684-5

100%
Ocena: 5

Poszukiwałem zegarka łączącego styl klasyczny z casualowym. Chciałem, aby był elegancki, ale również praktyczny. Zależało mi, żeby pasował na co dzień jako element stylu biurowego, ale również do bardziej eleganckich stylizacji. Po obejrzeniu kilkudziesięciu modeli zegarków znalazłem i wybrałem właśnie Zeppelin LZ127. Jego wygląd – beżowa tarcza, układ sub zegarów oraz wskazówki powodują, że z przyjemnością sprawdzam aktualną godzinę. Idealny dla mojego nadgarstka rozmiar koperty oraz pasek ze skóry naturalnej powoduje, że jego noszenie to czysta przyjemność. Serdecznie polecam ten model mężczyznom, którzy poszukują czasomierza w tym stylu. Dołączona kopia biletu na lot sterowcem z 1930 roku oraz potwierdzenie oryginalności zegarka z jego numerem seryjnym powodują, że świeżo upieczony właściciel czuje się wyróżniony. Bardzo pozytywną ocenę wystawiam również względem sklepu zegarownia.pl. Obsługa zamówienia oraz jego czas realizacji wyznaczają trend jakości usług w handlu internetowym.

Ryszard

2020-11-22 19:12:24

Zegarek męski Zeppelin 100 Jahre 7690M-1

100%
Ocena: 5

Zegarek kupiłam dla męża na 40. urodziny. Na zdjęciu wyglądał ładnie, ale w rzeczywistości... wielkie łał! Jest naprawdę piękny! Mój mąż nie jest gadżeciarzem i rzadko mu się coś podoba. Zegarek dla niego ma po prostu pokazywać czas, ale jak zobaczył tego Zeppelina to "zrobił oczy". Podziela moje zdanie, że to oryginalny i piękny zegarek. 

KAMA

2020-11-22 13:57:15

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 7614-3

100%
Ocena: 5

Niespotykany design w połączeniu z nawiązaniem do historii sterowców bardzo ładnie jest odwzorowany na tarczy zegarka. Wysoka jakość wykonania, dbałość o szczegóły oraz stylowe pudełko tworzą poczucie obcowania z przedmiotem luksusowym. Moim zdaniem piękny zegarek, który wskazuje na nietuzinkowy styl jego właściciela.

Wojtek

2020-11-04 09:23:16

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 7614-3

100%
Ocena: 5

Niespotykany design oraz interesujące nawiązania do historii lotnictwa tworzą bardzo udane połączenie w charakterze tarczy zegarka. Czasomierz pięknie się prezentuje, jest bardzo starannie wykonany. W mojej ocenie wyjątkowo piękny.

Wojciech

2020-11-04 09:18:05

Zegarek męski Zeppelin LZ127 7684-5

100%
Ocena: 5

Zegarek piękny wspaniałe prezentuje się na ręku ma to "coś" - wzbudza zainteresowanie. Doskonały kontakt ze sprzedawcą dodatkowy atut to cena - dużo lepsza niż u konkurencji, jestem bardzo zadowolony z zakupu, polecam bardzo.

J. B.

2020-10-21 14:51:41

Zegarek męski Zeppelin Atlantic Automatic 8452-5

100%
Ocena: 5

Trzeci zegarek, który do mnie przyjechał. Tym razem strzał w dziesiątkę. Dwa poprzednie zwróciłem, w rzeczywistości nie wyglądały tak dobrze, jak na zdjęciach. Bardzo elegancki, klasyczny zegarek posiadający starodawny sznyt.

I

2020-10-11 15:25:38

Zegarek męski Zeppelin LZ120 Rome Limited Edition 7134-1

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny, elegancki zegarek. Wyjątkowo cienki - tylko 9.0 mm (sam mierzyłem) - super sprawdza się przy koszulach. Jeden z najładniejszych w mojej kolekcji, choć jednocześnie jeden z bardziej przystępnych cenowo. Mega!

Krzysztof

2020-10-10 13:27:53

Zegarek męski Zeppelin LZ120 Rome Limited Edition 7134-1

100%
Ocena: 5

Świetny, klasyczny zegarek. Bradzo dobrze wykonany. Klasyka Zeppelina :)

SDa

2020-10-07 05:45:37

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Automatik 7656-5

100%
Ocena: 5

Zegarek jest uniwersalny, pasujący do każdej stylówki. Do tego jest bezproblemowy. Podarowałem go w prezencie dziadkowi, który bardzo lubi tę markę. Polecam serdecznie. Sklep pakuje na prezent bardzo ładnie i solidnie.

Antek

2020-10-02 13:50:44

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Hindenburg 7036-3

100%
Ocena: 5

Mój narzeczony jest bardzo zadowolony, prezent urodzinowy zaakceptowany a ja jestem szczęśliwa, że mu przypadł do gustu.

Kresia

2020-10-02 13:47:22

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Automatik 7656-2

100%
Ocena: 5

Świetny, bardzo uniwersalny model, który z łatwością mogę dopasować do wszystkiego. Jestem bardzo zadowolony, obsługa na plus. Polecam.

barnonno

2020-10-02 12:33:08

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Automatik 7656-5

100%
Ocena: 5

Bardzo elegancki, normalny zegarek. Bardzo dobrze prezentujący się w zestawieniu z koszulą i spinkami do mankietu. Normalny do bólu, dlatego warto go mieć na co dzień.

Normalny

2020-09-30 09:49:04

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Hindenburg 7036-3

100%
Ocena: 5

Sądziłem, że zegarek ze wskaźnikiem fazy księżyca będzie wyglądał tanio i jak dla przeciętnej wróżki, a tu proszę, męski, niesamowicie elegancki i do tego Zeppelin. No to kupiłem, chociaż mając jeszcze dość mieszane uczucia. Teraz już nie jestem taki niepewny. Polecam ten model każdemu.

Gary

2020-09-30 09:29:51

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Automatik 7656-2

100%
Ocena: 5

Ten Zeppelin długo chodził mi po głowie, zanim zdecydowałem się na to, by go sobie zakupić. W sumie decyzję podjąłem na zasadzie "co tam, najwyżej zwrócę albo komuś podaruję". Nie zwróciłem, a darowywać komuś nie zamierzam, bo to mój ulubiony zegarek na ten moment. Wygodny i elegancki, automat jak ta lala. Cieszy mnie ten zakup. Polecam.

123456

2020-09-30 06:35:01

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Automatik 7656-5

100%
Ocena: 5

Ten sklep ma same perełki, zegarek świetny w mojej indywidualnej ocenie. Wygodny pasek i świetna widoczność. Polecam!

Ivo

2020-09-28 11:36:40

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Hindenburg 7036-3

100%
Ocena: 5

Klasyk zegarkowy, lubię Zeppeliny, dlatego mam teraz ten. Wygląda porządnie, pasuje do kurtek skórzanych, jest the best. Polecam.

Heniek

2020-09-28 11:35:02

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Automatik 7656-2

100%
Ocena: 5

Zeppelin jak malowany. Łotr z niego, wygląda czarująco, a maszynka w środku działa perfekcyjnie już od wielu miesięcy. Super model, do noszenia i kochania.

ZeppelŁotr

2020-09-28 11:19:28

Zegarek męski Zeppelin Lz126 Los Angeles 8644-5

100%
Ocena: 5

Zegarek posiadam już ponad rok. Za każdym razem jak go zakładam, towarzyszą mi te same emocjo co przy zakupie i pierwszym otwarciu opakowania. Pasuje do koszuli i do luźnego ubioru. Szczerze polecam. :)

Igor

2020-09-17 06:19:21

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Hindenburg 8046-5

100%
Ocena: 5

Zeppeliny zawsze lubiłem, ale ten model mnie oczarował skórzanym stylem - jak wytarta kurtka lotnicza. Piękne wskazówki, no po prostu nie sposób nie docenić tego modelu. Zeppelin wciąż trzyma gardę, a ja czekam na kolejne zegarki tej marki, żeby zapełnić swoją półeczkę i codziennie nosić inny zegarek od nich :)

ZeppelinFann

2020-09-07 12:20:53

Zegarek męski Zeppelin Atlantic Timezone 8442-5

100%
Ocena: 5

Piękny

oyo

2020-09-07 06:38:24

Zegarek męski Zeppelin Flatline Automatik 7366-5

100%
Ocena: 5

Elegancki i bardzo dostojny zegarek. Doskonale wykonany, dopracowany w każdym calu. Przejrzysta i czytelna tarcza z oryginalnie umieszczonym datownikiem, który dodaje w minimalnym stopniu ekstrawagancji. Ten model jest wyrazem dobrego smaku oraz podkreśla dobry styl i gust zarówno na spotkaniach oficjalnych, jak i tych w „oprawie” casualowej.

Robert

2020-09-02 15:41:43

Zegarek męski Zeppelin LZ126 Los Angeles Chronograph 8644-3

100%
Ocena: 5

Bardzo ładny, elegancki zegarek. Solidnie wykonany. Bardzo fajnie prezentuje się. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.

mirek

2020-08-31 05:06:32

Zegarek męski Zeppelin Atlantic Automatic 8470-5

100%
Ocena: 5

Elegancki jak na Zeppelina przystało. Tarcza kojarzy się mi się z kawą z mlekiem albo dobrym kakao na mleku. Brązowy pasek to tylko podkreśla, a cały urok zamknął się w tych indeksach i wskazówkach w srebrnym kolorze. Wszystko to robi naprawdę świetne wrażenie. Zdjęcie nie tak artystyczne, jak te niżej, ale wstawiam porównawczo :)

Tartuffe

2020-08-24 11:21:53

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Hindenburg 8046-5

100%
Ocena: 5

Robi świetne wrażenie nie tylko na zdjęciu, ale i na żywo. Niedawno do mnie przyszedł i jestem nim osobiście zachwycony. Bardzo polecam, Zeppelin jest wspaniałą marką z ogromnym doświadczeniem i tradycją. Pasek ze skórki jest delikatny, koperta odpowiednio duża do męskiego nadgarstka, wskazówki to majstersztyk, bardzo, ale to bardzo nieoczywiste. Podoba mi się cholernie, na pewno kupiłbym go jeszcze raz, gdyby zaszła taka potrzeba. Polecam.

Bigos

2020-08-19 12:36:26

Zegarek męski Zeppelin Atlantic Automatic 8470-5

100%
Ocena: 5

Nie zgodzę się z surowością. Jest bardzo spokojny w odbiorze, to fakt, że dzięki temu pasuje na każdą okazję. Tarcza jest lekko beżowa, sepiowato to wygląda. Eleganckie wykończenie srebrnymi elementami naprawdę ładnie podkreśla ten styl. Pasek trochę sztywny, ale z czasem ładnie się dopasowuje. Polecam!

Ethan

2020-08-14 11:23:39

Zegarek męski Zeppelin LZ120 Rome 7138-4

100%
Ocena: 5

Zegarek dostałem na 18. urodziny. Prezentuje się pięknie. Jest minimalistyczny i w stylu retro. Trwałości nie mogę jeszcze ocenić, bo nosiłem go dopiero jeden dzień.

Arek

2020-08-13 17:33:20

Zegarek damski Zeppelin Princess Of The Sky 7457-5

100%
Ocena: 5

Niesamowity, magnetyczny, ale na pewno nie jest tak czytelny, jak o nim piszą. Co nie zmienia faktu, że chcąc się bliżej przyjrzeć, która godzina, zaczyna cię fascynować ruch mechanizmu i wciągasz się na długie minuty w to, jak zegarek pracuje. Coś niesamowitego. Ja swój model dostałam od chłopaka, na pewno bym go kupiła sobie sama. Polecam.

Melodyjka

2020-08-12 12:18:22

Zegarek męski Zeppelin LZ129 Graf 7666M-5

100%
Ocena: 5

Zegarek świetnie się prezentuje i dobrze leży na ręce. Polecam w 100%. Bardzo dobra obsługa sklepu.

Jakub

2020-08-11 07:14:38

Elementy 81 do 120 309 całkowita