Opinie o zegarkach G shock

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach g shock

1

Zegarek męski Casio G-SHOCK G-Steel Solar Waveceptor GST-W110-1AER

100%
Ocena: 5

polecam serdecznie Ten model mogę polecić z czystym sumieniem. Kosztuje niewiele a:  1) można w nim nurkować,  2) jest bardzo dokładny, bo łączy się z zegarem atomowym, 3) ma super podswietlenie - i poprzez przycisk i automatyczne. :)

kazik

2017-02-14 13:21:44

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

Super jest! Długo marzyłem o G-Shocku, ale w końcu jest :). Mega podoba mi się jego design i ta czerń, polecam każdemu!

Arek

2017-01-10 20:03:59

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

jakosc zachwyca Jak to G-Shock - wytrzymały i wysokiej jakości, cóż więcej mogę dodać? :) Klasa sama w sobie! Ogromnie polecam ten model, jest nie do zdarcia. P.s. pomiar temperatury najlepiej robić zdejmując zegarek z ręki, wtedy będzie nieprzekłamany.  

Wiktor

2017-01-10 13:35:00

Zegarek Casio G-SHOCK Original GA-110GB-1AER

100%
Ocena: 5

jestem w shocku - w g-shocku :D Ten G-SHOCK zaskoczył mnie swoim wyglądem tak bardzo, że do tej pory nie wierzę ;D. Na żywo prezentuje się ŚWIETNIE. No i dużo przydatnych funkcji. Super!!!

shockerr

2017-01-10 13:20:26

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

Krótko i zwięźle: - Bardzo dużo funkcji. - Świetnie wykonany. - Jakość nie pozostawia żadnych zastrzeżeń. - Bardzo, bardzo szybka przesyłka. - Całkowita zgodność z opisem.

filip

2017-01-10 13:05:58

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A2ER

100%
Ocena: 5

jakosc na medal Jak dla mnie jeden z najlepszych G-Shocków. :) Polecam serdecznie zakup - naprawde bardzo ciężko się zawieść na tym modelu. Super!

daniel

2017-01-10 13:03:38

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100B-7AER

100%
Ocena: 5

doskonałość Starannie wykonany - jakość absolutnie najwyższej klasy. Świetny wygląd. Bardzo precyzyjny. I odporny na wodę, można sprawdzić pod prysznicem ;) Całkowicie zgodny z opisem i zdjęciami.

tadke999

2017-01-10 13:00:41

Zegarek Casio G-SHOCK GA-110-1BER

100%
Ocena: 5

polecam casio Hybryda czasomierza analogowego z cyfrowym prezentuje się znakomicie. Jest dość duży, ale jednocześnie niesłychanie funkcjonalny. Dobrze również prezentuje się na ręce - co jednak trzeba zaznaczyć, raczej na większy przegub.

yeti

2017-01-10 11:56:07

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100B-4AER

100%
Ocena: 5

polecam g-shock G-shock do polecenia każdemu, kto lubi zegarki nieszablonowe - jednocześnie śmiałe z wyglądu oraz z akcentami klasycznymi. Naprawdę marka g-shock rozwija się w bardzo dobrym kierunku.

master

2017-01-10 11:32:26

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

czarny mistrz Super zegarek. Pasuje do wielu strojów, może nie do garnituru, ale do reszty na pewno. Wygląda super. :)

Marek

2016-11-27 11:20:15

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

extra Super zegarek, polecam wszystkim. Co prawda jest bardzo popularny, ale wygląda extra.

Marek

2016-11-01 05:51:52

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

To jest właśnie Casio G-SHOCK !!!!!!!! Witam! Moja opinia będzie krótka, zegarek spełnia moje oczekiwania, jest zrobiony solidnie i wygląda świetnie na ręce. Mam go krótko, nie widzę w nim wad, po prostu super. 100 % zadowolenia z zegarka, jak i z zakupów w sklepie Zegarownia.pl

Piotrek

2016-10-05 16:44:58

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

genialny Super G-shock, który sprawdza się w każdej sytuacji. Mimo tego, że został wprowadzony na rynek dobre kilka miesięcy temu, uważam, że jest to najlepszy z modeli, patrząc na wygląd oraz relację jakość vs cena.

Marek

2016-08-29 05:21:13

Zegarek Casio G-SHOCK Mudmaster GWG-1000-1A3ER

100%
Ocena: 5

Rewelacja Zegarek jest bajeczny, jego funkcje są powalające. Mimo że jest duży, to i tak super się prezentuje na ręce. Jak dla mnie jedyną wadą to jest to, że czujnik temperatury mógłby być w innym miejscu, gdyż ściąga temperaturę z ciała, ale nie jest to jakiś wielki problem. Stylistyka jest piękna, kolor rewelacyjny, wykonanie mistrzowskie. Także gorąco polecam :)

Szwedzik

2016-07-28 04:16:00

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A2ER

100%
Ocena: 5

Świetny !! Zegarek jest bardzo ładny i ogólnie jestem bardzo zadowlony ! ;D

Anonim

2016-06-29 19:23:25

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100B-4AER

100%
Ocena: 5

Warto za niego groszy dać kilka, godzina na nim - dosłownie chwilka Według mnie jest to najlepszy miernik naszego jakże cennego czasu, jaki w historii świata powstał. Ma ogrom pozytywnych cech i jest: - wytrzymały niczym armia gladiatorów, - myślący za nas niczym najsłynniejsi greccy filozofowie, - dokładny jak amerykańscy naukowcy, - wykonany ze szwajcarską precyzją, - piękny niczym Jennifer Lopez w latach świetności, - dzięki niemu każdy człowiek czuje się jak chodzące milion dolarów, - czas z nim płynie dużo szybciej będąc w pracy, i zdecydowanie wolniej wśród najbliższych, - wstrząsy mu nie straszne, więc można wybrać się, gdzie tylko zechcemy; - dzięki niemu żadnemu sportowcowi nie ucieknie ani jedna setna sekundy Myślę, że kilka tych argumentów przekona Cię, żeby wybrać ten zegarek. Jesteś sportowcem? A może poważnym przedsiębiorcą? To arcydzieło jest dla każdego i bez wątpienia na każdą okazję.

Radek

2016-03-07 20:37:36

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

Gorąco polecam produkty firmy CASIO! Jakiś czas temu spotkałem się z dość ciekawym stwierdzeniem: „po co komu zegarek, skoro w dobie XXI w. wszyscy mamy telefony komórkowe i smartfony i nie trzeba specjalnie patrzeć na rękę, aby sprawdzić godzinę?”. Trudno się z tym nie zgodzić, jednak zegarek to coś więcej, niż tylko czasomierz. To biżuteria - dopełnienie całości ubioru oraz miara prestiżu pokazująca klasę i pozycję społeczną. To także bardzo ważny element w męskiej garderobie, dodający charakteru stylizacjom i sprawiający, że męski ubiór wygląda spójnie, kompletnie i harmonijnie. Zegarki marki Casio to właśnie taka namiastka luksusu na nadgarstku dla klientów o specjalnych wymaganiach. To nie tylko zwykły zegarek, ale must have każdego maniaka gadżetów! Na uwagę zasługuje nie tylko nowoczesny design, ale przede wszystkim praktyczność i wielofunkcyjność mieszcząca się w proporcjonalnej wielkości urządzeniu. Osobiście posiadam model Casio G-Shock GA-100-1A2ER. To mój pierwszy w kolekcji Casio i muszę przyznać, że z pewnością nie ostatni. Przy jego wyborze kierowałem się funkcjonalnością i sprawnością, bowiem jestem 20-letnim mężczyzną, który jest w ciągłym ruchu, (jestem sportowcem, regularnie trenuję, pracuję i się uczę) tak więc zegarek musi nadążać za mną, pomagać mi wszystko dokładnie rozplanować w czasie i przede wszystkim wpasowywać się w aktualnie panujące na rynku trendy. Z początku trochę się obawiałem, jak sprawdzi się w codziennym użytkowaniu, bowiem jest to model dość sporych rozmiarów, ale ku memu zadowoleniu doskonale leży na ręce i nie odczuwa się żadnego dyskomfortu przy korzystaniu z zegarka. Także tarcza, wydająca się na pierwszy rzut oka skomplikowaną, po chwili nie sprawia żadnych trudności w obsłudze. G-Shock GA-100-1A2ER ma wiele zalet, do najważniejszych zaliczam: - słynny system wstrząsoodporny G-Shock – można śmiało szaleć na quadach i uprawiać całą masę sportów ekstremalnych ;) - odporność na pyły i zabrudzenia – cenione najbardziej podczas biegania i uprawiania sportów - szkiełko mineralne - jest jasne, wytrzymałe i bardzo dobrze niweluje odblaski światła, - podświetlenie typu Illuminator diodą LED, przez co interfejs jest przejrzysty i przyjemny dla oka. A w ciemnych pomieszczeniach zegarek śmiało może posłużyć jako latarka. - czas światowy, - datownik, - kalendarz automatyczny, - alarmy z możliwością drzemki – która sprawi, że alarm będzie się aktywował 7-krotnie, co 5 minut. Także zaspanie na zajęcia / do pracy nie jest możliwe. 

Cezary

2016-03-06 16:30:09

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A2ER

100%
Ocena: 5

Kosmiczny zegarek od Casio Zegarek męski Casio G-Shock GA-100-1A2ER to marzenie każdego aktywnego i ceniącego sobie wygodę faceta. Zegarek, a właściwie CUDO, które możemy nosić na ręce nie dość, że jest odporne na pyły i zabrudzenia, to posiada szkiełko mineralne, podświetlenie typu Illuminator diodą LED, czas światowy, datownik, kalendarz automatyczny, 5 alarmów z możliwością drzemki, stoper i timer. Dodatkowo jest wodoszczelny do 200 metrów. Dodatkowo ma gwarancję na 3 lata z możliwością przedłużenia o kolejne 3. To 6 lat czystej gwarancji na taki sprzęt. To jest wręcz niewiarygodne i godne podziwu. Konkurencja nie zapewnia nawet połowy możliwości, co firma CASIO i ten zegarek. Kupiłbym ten zegarek z wielką chęcią!!! Dlaczego? To proste. Aby w przyszłości podarować go swojemu synowi, a następnie, żeby on podarował lub przekazał go swojemu itd. Ten zegarek jest jak dynastia lub tron, który przekazuje się swoim potomkom. W dzisiejszych czasach mało kto nosi zegarki, jednak taki zegarek jak męski Casio G-Shock GA-100-1A2ER nosiłbym z chęcią i wszędzie. Nie zgubiłbym się czy to w supermarkecie z żoną, czy też miejskiej dżungli lub na wyprawie z Bearem Gryllsem. Zegarek CUDO dla każdego mężczyzny za rozsądną cenę. Wygląd iście kosmiczny!!!

Krzysztof Szewczyk

2016-02-28 13:57:26

Zegarek Casio G-SHOCK Original GA-110GB-1AER

100%
Ocena: 5

idealny super połączenie złota i czerni.

Franek

2015-11-24 19:23:03

Zegarek męski Casio G-SHOCK Waveceptor Tough Solar AWG-M100A-1AER

100%
Ocena: 5

enigmatycznie? rewelacja Kupiłam kiedyś małżonkowi, żeby nie okłamywał mnie, że się spóźniam. Oczywiście, że się spóźniam nadal, ale mogę odwołać się do twardych dowodów technicznych, które mówią, że jest to 10 minut, a nie magicznie imputowane - 50! Jak widać - zakup był ze wszech miar słuszny etycznie. Estetycznie - niebieski daje nadzieję :) tak przynajmniej czytałam, więc jest szansa, że on - dzięki temu zegarkowi - nadal będzie na mnie czekał. Technicznie - ma go już trochę czasu i on nadal świetnie działa, więc - społecznie - więzi z zegarmistrzem nie zadzierzgnęliśmy. Ale za to jak nam razem miło :) Reasumując: - ekonomicznie - to były dobrze zainwestowane pieniądze - technicznie - rewelacja - plastycznie - ten niebieski jednak ma jakiś pozytywny wpływ :) 

ewanna

2015-07-31 19:57:17

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

Doskonały przyjaciel Dla wymagających, dla podróżników, dla sportowców, indywidualistów. Dla tych, co chcą się wyróżniać, cenią jakość, prostotę, niezawodność, charakter. Legendarna wytrzymałość i doskonały wygląd dopełniający jego charakter. Istota tkwi w szczegółach. Zegarki Casio to marka-legenda, mam zegarek tej firmy od ponad 30. lat i  NIGDY mnie nie zawiódł, nie zepsuł się, zawsze cieszy oko, przywołuje pozytywne wspomnienia i daje poczucie radości. Tak jak najlepszy przyjaciel na każdą możliwą chwilę - wiele razem przeszliśmy i jeszcze sporo nas czeka... :)

Krzysztof W.

2015-07-17 06:33:32

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

Polecam! Jako wieloletni użytkownik marki CASIO chciałbym podzielić się krótką opinią na temat marki i modelu. W zasadzie dostrzegłem kilka cech, które znakomicie odzwierciedlają wartość i jakość produktu. Na początek marka, którą kojarzę tak: C iekawe wzornictwo A bsolutna wszechstronność S ystemowa doskonałość I inteligenta praca O dporność Rodzina: G abarytowy _ S zybki H eroiczny O ryginalny C iekawy K ontrowersyjny Na koniec model, gdzie nic dodać, nic ująć ..... R ewelacyjny A trakcyjny N owoczesny G enialny E kstrawagancki M ocny A utomatyczny N iebanalny Jednym słowem polecam!

Damian

2015-07-10 06:37:48

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

zegarek prawie idealny Gdyby jeszcze miał zabezpieczenie przed kurzem, to można byłoby powiedzieć, że jest to zegarek idealny. Niestety model niższy Mudman nie ma synchronizacji zegarem atomowym, a to naprawdę przydatna funkcja.

Rollo

2014-06-30 15:17:30

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100B-7AER

100%
Ocena: 5

fajny zegarek na lato super wytrzymały i do tego w jasnych kolorach z niebieskim akcentem.

super.

2014-04-22 10:40:43

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

Doskonały To mój kolejny g-shock i kolejny raz spełnia wszelkie moje oczekiwania. GW-9400 jest doskonale działającym zegarkiem ze świetnym kompasem, barometrem i wysokościomierzem, ale niestety do pomiaru temperatury należy zdjąć go z ręki, bo na ręce zawsze pokazuje ok. 31 stopni C. Po zdjęciu z ręki jest różnica +/- 1-2 stopnie od rzeczywistej temperatury. Barometr pokazuje tyle hPa, ile podają w radio, ale co najważniejsze, na górnym wyświetlaczu pokazuje spadek lub wzrost ciśnienia graficznie, więc nawet bez okularów widać czy rośnie, czy spada, a o to chyba głównie chodzi (przynajmniej mnie). Wysokość jest ok, zgodna +/- z mapą. Dużo zależy od pogody. Generalnie polecam i mam nadzieję, że zrobiłem dobry zakup na kolejne kilkanaście lat. Jeszcze jedno, niebieskie podświetlenie jest lepsze od zielonego, a synchronizacja czasu działa ok.

Włodek

2014-04-13 05:05:01

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

80%
Ocena: 4

ok Od ponad roku jestem jego posiadaczem, bardziej z przypadku niż z wyboru (zegarek wygrałem, a nie kupiłem). Ogólnie jestem zadowolony. Wady: brak czasu warszawskiego, za słabe podświetlenie (jedna dioda to trochę mało). Fluorescencyjne znaczniki godzin świecą w nocy - co z tego, jak nie widać wskazówek. Te wady wynagradza mi zaleta - jest bardzo wytrzymały, a w mojej pracy to się przydaje. Od kiedy go mam, inaczej patrzę na firmę Casio i zegarki z literką G. Następny również będzie G-shock.

Grzegorz

2013-05-12 15:01:59

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

bardzo ładny ponieważ go mam bardzo ładny ponieważ go mam

jędrek

2012-10-05 19:21:13

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

80%
Ocena: 4

Prawie super...prawie Prawie dlatego, że niepotrzebnie wskazówka godziny jest ciemna. Ten fakt powoduje, że w półmroku widać wskazówkę minut a godzinowej nie co osobiście bardzo mi się nie podoba. Pomijając ten szczegół - jest ok.

Majster

2011-12-15 17:36:27

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

Polecam bo warto Nie mogłem się zdecydować, kupić czy nie kupić, podobał mi się bardzo, ale trochę duży... po kilku dniach namysłu był mój. Jest duży i taki ma być, sprawdzony w niskich temperaturach i wysokich. Przejechałem go samochodem tak jak w reklamie. Kilku znajomych się nim zachwycało i tak ma być. Wyposażony w to, co potrzebne, bez szaleństwa. Prawdziwy twardziel z rodziny G SHOCK.

leszek

2011-11-27 20:27:13

Elementy 361 do 389 389 całkowita