Opinie o zegarkach G shock

« Pokaż wszystkie marki

Opinie o zegarkach g shock

1

Zegarek G-SHOCK G-Steel Premium Bluetooth Solar GST-B100D-1AER

100%
Ocena: 5

Perfekcyjny zakup! Od dawna myślałem nad zakupem tego modelu zegarka ze sportowym charakterem. Chciałem posiadać zegarek z serii G-Shock, ale nie za bardzo podobały mi się zegarki pokryte plastikiem. Myślę, że ten model to doskonały kompromis. Szczerze Polecam! Jest rewelacyjny!

Krzysztof M. Woźny

2020-08-09 07:31:53

Zegarek Casio G-SHOCK Camo G-SQUAD Bluetooth Sync Step Tracker GBD-800UC-3ER

100%
Ocena: 5

G-SHOCK zielony w Zegarowni zakupiony... Jakże się cieszę z tego faktu i niezbyt małego wydatku, ale warto, bo jest genialny i niebanalny

cinexs

2020-08-09 06:09:30

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

Zegarek wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach, jest po prostu przepiękny. Sklep dobrze zadbał o transport zegarka, był on zabezpieczony we wszelki możliwy sposób. Bardzo polecam i zachęcam do kupowania naprawdę warto.

Dzik

2020-08-08 13:14:59

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

O takim zegarku marzył mój mąż więc dostał go ode mnie w prezencie

Dorota

2020-07-29 10:26:32

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A2ER

100%
Ocena: 5

Świetny!

Mesjasz

2020-07-24 14:34:13

Zegarek Casio G-SHOCK Octagon Original Perfect Balance Carbon Core Guard "CasiOak" GA-2110SU-3AER

100%
Ocena: 5

Zegarek, który można określić, że ma estetykę design wyważony, zwyczajnie może podobać się każdemu. Zielony niekrzykliwy kolor, dobre proporcje i wielkość, dobra czytelność....jedynie wyświetlacz mógłby być ciut większy:) widziałbym lepiej alarm albo godzinę. :) A tak spox. Polecam każdemu. Wart ceny.... Jestem zadowolony i polecam zakup.

Robert

2020-07-13 17:10:21

Zegarek męski Casio G-SHOCK AWG-M100SB-2AER

100%
Ocena: 5

Nareszcie coś dla mnie

JOHNNIE HANSSEN KLOSSEN

2020-07-11 19:07:09

Zegarek Casio G-SHOCK Master of G Mudmaster Carbon Core Guard Quad Sensor Bluetooth Sync GG-B100-1A3ER

100%
Ocena: 5

Super zegarek :) Fajnie się prezentuje na dłoni :)

zbyszek

2020-07-01 06:33:29

Zegarek Casio G-SHOCK Octagon Carbon Core Guard GA-2100-4AER

100%
Ocena: 5

Zegarek jak malowany. Pasuje na boisko jak i do elegancką kolację. Kolor i fason robi wrażenie. Zarazem elegancki i sportowy. Ponadto obsługa sklepu rewelacyjna, a wysyłka ekspresowa.

Noorek

2020-06-02 13:00:32

Zegarek Casio G-SHOCK Octagon Carbon Core Guard GA-2100-4AER

100%
Ocena: 5

Zegarek jak ta lala. Nic dodać, nic ująć kolor robi wrażenie i zwraca uwagę. Elegancki i zarazem sportowy styl pasuje i do garniaka i do stroju sportowego. Ponadto obsługa sklepu rewelacyjna. A dostawa ekspresowa.

Noorek

2020-06-02 12:50:44

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

Zegarek świetnie prezentuje się na dłoni. Został wykonany solidnie z wykorzystaniem trwałych materiałów. Ma wiele użytecznych funkcji. Pasuje do faceta, który żyje intensywnie i prowadzi sportowy tryb życia. Bardzo dobry sprzęt w przystępnej cenie. Polecam w 100%!

Kobis

2020-05-23 09:31:32

Zegarek Casio G-SHOCK Octagon Carbon Core Guard GA-2100-1AER

100%
Ocena: 5

Fajny model, bardzo lekki bez zbędnych udziwnień

Kanar

2020-05-18 04:22:24

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

Super zegarek i w miarę szybka dostawa

Lukasz2060

2020-05-14 10:29:31

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

Każdego roku jestem w wielkim szoku, zwłaszcza jak pomyślę o nowym G-Shocku. Jednak Zegarownia mi z tego wyjść pomaga, doradzi, pokaże i nic nie wymaga. Na pierwszy zakup się pokusiłem, szybko bez wahania w klasykę uderzyłem. Czarnego stylowego sobie zakupiłem. No ale dobra, omówmy teraz wykonanie, jest tak solidne, że chyba nic zniszczyć go nie jest w stanie. Do tego dochodzi odrębny temacik, wodoszczelność,  analogowe wskazówki i cyfrowy blacik. Takie połączenie urzeknie każdego czy trafi na starszego, czy też na młodego. Przejrzysty, masywny, idealnie leży na dłoni. Ma też funkcję stoper, gdybyś chciał zmierzyć czas ucieczki, gdy ktoś Cię  pogoni. Wracając do sklepu, to też kwestia ważna, szybki kontakt, wysyłka, więc to firma jest poważna. Na koniec dodam! Niepotrzebne są zawahania, rozbijaj skarbonkę i wracaj do kupowania!

UkZ_SC

2020-05-12 07:27:58

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

Bardzo super zegarek, dostawa i czas realizacji w mgnieniu oka, polecam serdecznie.

Pablo

2020-05-06 19:09:11

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

Długo zbierałem się z zakupem mojego pierwszego G-Shock i mogę potwierdzić, że G-Shock to choroba, bo od zawsze wiedziałem, że kiedyś to nastąpi i będę go miał. Teraz wiem, że zdecydowanie za długo wahałem się z zakupem i że warto było czekać. Po nieprzespanych kilku nocach i podglądaniu wielu filmików w internecie, w końcu zdecydowałem się na "legendarnego" Rangeman GW-9400-1ER. Na pierwszy rzut oka, zegarek mniej czarny i nie aż taki wielki jak myślałem, że będzie, jest tylko grubszy i trochę cięższy od mojego obecnego Pro Trek-a. Rangeman jest piękny, masywny, konkretny, odpowiednio ciężki i prawdziwy, a nie taki "namalowany" jak smartwatch. Ma wszystko, co mi jest potrzebne w zegarku, jest "niezniszczalny", bezobsługowy, solarny plus wiele, wiele więcej i do tego jest już legendą. Nie jest skomplikowany jeśli ktoś miał wcześniej do czynienia z Casio. Dziękuję Zegarowna.pl za szybką odpowiedź co do dostępności zegarka i za równie szybką wysyłkę plus instrukcje w języku polskim. Przygodę z G-Shock dopiero zaczynam, ale mam nadzieję, że mój Rangeman będzie co najmniej taki dobry jeśli nie jeszcze lepszy niż mój obecny i niezawodny od 6 lat Pro Trek PRG-270.  

Tomek

2020-05-06 13:58:49

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

Ten model zegarka okazał się doskonałym prezentem urodzinowym dla mojego chłopaka. Obawiałam się, że jego realizacja będzie trwała dłużej, jednak się myliłam.  Zegarek przybył do mnie w ekspresowym tempie. Jest całkowicie zgodny z opisem. Ku mojemu zaskoczeniu, zegarek ten był w 100% zabezpieczony przed czynnikami zewnętrznymi podczas transportu. Zegarek idealnie prezentuje się zarówno przy stroju codziennym, jak i eleganckim. Bezproblemowy kontakt ze sklepem i bardzo miła obsługa.  Uważam, że jest on wart swojej ceny i serdecznie polecam jego zakup.

Martyna

2020-04-26 09:26:33

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

Zegarek G-shock od zawsze był moim marzeniem, w latach 90. miałem inny model i od tamtej pory zakochałem się w tych zegarkach. Żona sprezentowała mi ten model na 25. rocznicę ślubu (razem z grawerem od wewnętrznej strony). Polecam, świetny produkt za doskonałą cenę

robokwak

2020-04-24 15:46:55

Zegarek Casio G-SHOCK Master of G Mudmaster Carbon Core Guard Quad Sensor Bluetooth Sync GG-B100-1A3ER

100%
Ocena: 5

Posiadam zarówno klasyczny G-SHOCK GA-100, jak i G-STELL GST-210D, więc postanowiłem kupić kolejny model, trzymając się praktyczności i świetnego designu, zdecydowałem się na Mudmaster'a. Jest niezły, MEGA LIFESTYLOWY, bez ograniczeń, praktyczny, bardzo dobrze wykonany, ze świetnymi detalami zarówno na kopercie, jak i tarczy - czysta precyzja i jakość jak na G przystało. Czemu zdecydowałem się na ten model? Świetnie się prezentuje i posiada wiele fajnych funkcji od barometru, po pomiar temperatury czy kompasu. Świetna seria i co najważniejsze przez kolejne upływające lata zegarek będzie ciężko zniszczyć, dzięki czemu tak jak wygląda dziś, tak będzie wyglądał w przyszłości. Pomimo mocnej cyfryzacji i możliwości "Zegarownia" to naprawdę bardzo mocny konkurent na rynku, gdzie kupiłem kolejny i nieostatni zegarek :)  

Marcin

2020-04-23 13:45:57

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

G-SHOCK to choroba, powie to każdy na forum miłośników tej marki. Po roku od zakupu pierwszego egzemplarza, jakim był model GBD-800-2ER, kolekcja liczy już 7 sztuk, a ostatnim nabytkiem jest GW-9400-1ER. Zegarek, mimo że wyglądem nie wyróżnia się niczym specjalnym od pozostałych modeli elektronicznych z serii G-SHOCK, to ma jednak w sobie to coś. Długo nosiłem się z zamiarem kupna, kilka razy oglądałem go na żywo w sklepie, w pracy miałem okazję zobaczyć go u klienta (budowlańca) na ręce – zegarek cały w pyle, brudzie, ale klient sam powiedział – G-SHOCK jest nie do zajechania.  Nie jest to tani zegarek - myślałem sobie - po co mi taki drogi, mam już inne modele - ale to było silniejsze ode mnie. Zastanawiałem się między wersją 1ER i 1BER, ale posiadam model GX56-BB i czytelność wyświetlaczy negatywnych jest trochę gorsza niż pozytywnych, a Rangeman ma dosyć dużo opcji, które lepiej widać wg mnie na wyświetlaczu pozytywnym. Z zakupu jestem bardzo zadowolony, zegarka nie chce się zdejmować z ręki. Czuć, że ma się go na ręce, trochę waży, lecz tylko przez to, że posiada sensory temperatury, ciśnienia, kompas itp. Na plus przemawia także ładowanie solarne i łączność z zegarem atomowym.  Kontakt z zegarownia.pl w celu negocjacji cenowej i zamówienia przebiegł bardzo sprawnie, a wysyłka do paczkomatu jeszcze szybciej. Dziękuję za rabat w zakupie naprawdę świetnego zegarka. Ten model jest  pozycją obowiązkową każdego miłośnika serii G-SHOCK.

Bartosz

2020-04-19 19:41:13

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

Wymarzony zegarek od dłuższego czasu. Wreszcie się zdecydowałem przy małej pomocy żony i zamówiłem to cudo. Środa wieczór złożone zamówienie, a już w piątek rano na ręce. Prezentuje się genialnie. Zdecydowanie wszystkim polecam ten model, idealnie pasuje zarówno do stroju sportowego, jak i bardziej eleganckiego. Oczywiście również zdecydowanie polecam Zegarownię, która zrealizowała zamówienie ekspresowo oraz w pełni profesjonalnie! 

Tomek

2020-04-17 13:06:15

Zegarek Casio G-SHOCK Octagon Carbon Core Guard GA-2100-4AER

100%
Ocena: 5

Zegarek pierwsza klasa. Polecam jak najbardziej. Wysyłka błyskawiczna, kontakt z obsługą rewelacja. Pierwszy raz się spotkałem z tak profesjonalnym sprzedawcą. Jeszcze raz polecam!

Endriu

2020-04-16 14:04:47

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A2ER

100%
Ocena: 5

Zegarek w rzeczywistości wygląda nieziemsko! Solidnie wykonany. Na pierwszy rzut oka widać, że jest to produkt w 100% oryginalny! Jestem bardzo zadowolona z produktu oraz szybkiej realizacji zamówienia. Zdecydowanie polecam zarówno zegarek, jak i sklep: zegarownia.pl! 

Klaudiaa.71

2020-04-16 13:21:54

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

Świetny zegarek, klasyka sama w sobie, idealny dla osób z szalonym trybem życia, które tego samego wymagają od swojego zegarka. Niezawodny, z idealnym stosunkiem ceny do jakości! Polecam!

Max

2020-04-10 14:06:46

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

Zegarek dokładnie taki jak w opisie i na zdjęciu. Kupiłem trochę pod wpływem chwili, bo dostałem premię, i naprawdę nie żałuję zakupu. Polecam.

Cezary

2020-04-03 09:44:22

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

Kupiłam bratu. Zegarek przyszedł super zapakowany na prezent, nie musiałam już nic robić poza podarowaniem go. Sklep z super obsługą. Zegarki w sumie w najlepszych cenach na rynku, naprawdę super. Polecam.

Weronika

2020-04-03 09:41:59

Zegarek Casio G-SHOCK Master of G Mudmaster Carbon Core Guard Quad Sensor Bluetooth Sync GG-B100-1A3ER

100%
Ocena: 5

Wielki byczek, ale sprawdza się genialnie. Taki taktyczny, przyda się do sprawdzenia ciśnienia, temperatury, a w razie potrzeby można prawie nim zabić, jak ktoś zaatakuje nas w ciemnej alejce, hehe. Żarcik. Polecam, jest dobry!

Jacek

2020-04-03 09:40:14

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo dobry jakościowo, wszystko działa, jak powinno. Obsługa sklepu na wysokim poziomie, możliwość negocjacji ceny. Kontakt mailowy idealny.

Bonifacy

2020-03-31 09:35:36

Zegarek Casio G-SHOCK G-Steel Solar Bluetooth GST-B100-1AER

100%
Ocena: 5

Tarcza wygląda bardzo stylowo, a do tego całość działa perfekcyjnie. Żadna funkcja nie znalazła się tu przypadkiem. Jestem usatysfakcjonowany tym zakupem i obsługą sklepu. :D

Daniel

2020-03-30 10:35:11

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

Bardzo dobra cena w stosunku do proponowanych przez zegarek rozwiązań. Bardzo dobrze leży na ręce i dobrze dopełnia codzienne stroje. Plus za sprawną wysyłkę

Olek

2020-03-30 10:28:47

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

Nad zegarkiem zastanawiałem się już 6 miesięcy. Teraz myślę, że o 5 za długo. Zegarek super leży na ręce,  jest bardzo funkcjonalny, to jak na razie 1-szy zakup G-Shocka, ale na pewno nie ostatni. Robi wrażenie WOW  wśród znajomych. Zarówno sam zegarek, jak i dodatki, które ma, przydają się każdemu podczas codziennego użytku. Polecam wybór tej marki, nawet tego modelu :). Mnie bardzo się podoba - daję 5 gwiazdek z plusem.

Robson

2020-03-28 15:34:59

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

Super zegarek, chyba najlepszy G-SHOCK w cenie do 1000 zł. Zegarek kompletny, solidny, duży. Posiada fajne funkcje i jest w miarę łatwy w obsłudze.

Krzysztof

2020-03-26 10:53:42

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

Zegarek super. Mili pracownicy, którzy doradza. Zegarownia dba o swojego klienta, instrukcja czytelną i brak problemu z ustawieniem zegarka. Polecam, bo naprawdę warto.

Kiri96

2020-03-10 07:21:26

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

To już mój trzeci G-SHOCK w życiu. Przymierzałem się do zakupu od dawna, ale mój poprzedni wciąż miał się świetnie, tak więc się nie spieszyłem. Aż w końcu nadszedł ten dzień, kiedy postanowiłem zamówić kultowego Rangemana. Nie ukrywam, że skusiła mnie atrakcyjna cena. Co do zegarka to nie będę się rozpisywał, chyba wszyscy dobrze go znają. Jest świetny!! Transakcja z zegarownią wzorowa. Paczka dotarła praktycznie następnego dnia a możliwość bezpłatnego graweru to już w ogóle super opcja indywidualizacji! Tak trzymać! Pozdrawiam.

Łuki

2020-02-25 13:10:48

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

tak dla beki ale tak naprawde 5/5

vfv

2020-02-18 16:40:19

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

Dobry zakup

Dominik

2020-02-16 17:29:47

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

Zegarek rewelacja. Polecam sprzedawcę. Bardzo szybka przesyłka i kontakt. SUPER SPRZEDAWCA.

MiRas

2020-02-11 14:22:35

Zegarek G-SHOCK G-Squad Bluetooth Sync Step Tracker GBD-800-1BER

100%
Ocena: 5

Długo nie mogłem się zdecydować na zakup. Teraz, gdy już go mam, cieszę się jak dziecko. Naprawdę świetny wybór... Polecam.

Wojak

2020-02-08 11:37:49

Zegarek Casio G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER (GW-9400-1)

100%
Ocena: 5

Rewelacja

Stal

2020-02-04 18:20:37

Zegarek Casio G-SHOCK Big Bang GA-100-1A1ER

100%
Ocena: 5

Już przy doborze zegarka do moich potrzeb wielkość asortymentu i obsługa sklepu bardzo mi zaimponowały. Kolor i design od razu przypadły mi do gustu, więc postanowiłem go zakupić. Świetny opis, parametry, zdjęcia oraz obraz zegarka w przestrzeni 3D dokładnie ilustruje czasomierz na żywo. Jednak po jego naprawdę szybkim przybyciu nie mogłem oderwać go od oczu, a co dopiero go zdjąć. Od tego momentu zegarek jest częścią mnie jak i mojego codziennego życia. Otrzymałem go w dość prostym pudełku, zawierającym wszystkie dokumenty i zegarek w metalowym kuferku. Wszystkie elementy zostały dobrze zaizolowane przed ewentualnym uszkodzeniem. Zegarek jest lekki jak piórko, lecz nie czyni go takim. Jest bardzo solidny i dokładnie odmierza czas. Wszystkie jego funkcje są wykorzystywane i działają bez zarzutu. Wyświetlacz jest czytelny, podświetlenie działa a przyciski działają bardzo lekko, więc nie trzeba "na siłę" zmieniać trybu zegarka. Na pierwszy rzut oka widać, że materiał wykonania to nie zwykły plastik, lecz wysokiej jakości tworzywo sztuczne. Wszystko szczelnie zamknięte w przestronnej kopercie, bez problemu można w nim pływać czy nurkować. Był to zakupiony pierwszy zegarek na tej stronie, lecz na pewno nie ostatni. Już zamówiłem kolejny, lecz tym razem jako prezent dla bliskiej mi osoby. Czekam na przesyłkę, aby móc się podzielić wrażeniami! 

Wojciech

2020-01-30 08:41:23