Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Ponad 50 tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Zegarownia

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

bardzo ładny ponieważ go mam bardzo ładny ponieważ go mam

jędrek

2012-10-05 19:21:13

Zegarek Suunto Core All Black SS014279010

100%
Ocena: 5

The watches is very great Bardzo bogaty zegarek w funkcje ;)))))

Pietrek

2012-08-27 13:13:32

Zegarek Suunto Core All Black SS014279010

100%
Ocena: 5

Rewelacja Zegarek Suunto Core jest to wszystko mający komputer na ręce. Niska cena, bogata stacja meteo, wysokościomierz, głębokościomierz, alarm burzowy, wykresy, stoper tryb alti/baro i mnóstwo innych funkcji. Jest wg mnie lepszy od zegarka Casio Protrek 2500

Pietrek

2012-08-27 13:11:51

Zegarek męski Tissot Couturier Chronograph T035.617.11.051.00 (T0356171105100)

100%
Ocena: 5

Tissot to zawsze bedzie Tissot!!!!. Solidny i ciekawy zegarek

Lajkon

2012-05-12 06:27:56

Zegarek Suunto Core All Black SS014279010

100%
Ocena: 5

Rewelacja Gorąco polecam, doskonały zegarek do wszystkiego, świetny na wyprawy rowerowe, kajakowe, wędrówki, wad nie stwierdziłem, nawet remont mieszkania przeżył bez uszczerbku. All Time na ręku. Wart swej ceny. Ze wszystkich zegarków, jakie mam i miałem zdecydowany nr 1.

A_Neo

2012-03-09 08:08:41

Zegarek męski Casio EDIFICE EF-129D-1AVEF

100%
Ocena: 5

. Bardzo dobrze wykonany, dobrze leży na ręku.

Bunk

2012-02-21 07:48:50

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

80%
Ocena: 4

Prawie super...prawie Prawie dlatego, że niepotrzebnie wskazówka godziny jest ciemna. Ten fakt powoduje, że w półmroku widać wskazówkę minut a godzinowej nie co osobiście bardzo mi się nie podoba. Pomijając ten szczegół - jest ok.

Majster

2011-12-15 17:36:27

Zegarek męski Casio EDIFICE EF-129D-1AVEF

100%
Ocena: 5

super ten zegarek uważam za bardzo udany

cris

2011-12-01 15:19:40

Zegarek Casio G-SHOCK GA-100-1A4ER (GA-100-1A4)

100%
Ocena: 5

Polecam bo warto Nie mogłem się zdecydować, kupić czy nie kupić, podobał mi się bardzo, ale trochę duży... po kilku dniach namysłu był mój. Jest duży i taki ma być, sprawdzony w niskich temperaturach i wysokich. Przejechałem go samochodem tak jak w reklamie. Kilku znajomych się nim zachwycało i tak ma być. Wyposażony w to, co potrzebne, bez szaleństwa. Prawdziwy twardziel z rodziny G SHOCK.

leszek

2011-11-27 20:27:13

Zegarek męski Casio EDIFICE EF-121D-1AV (EF-121D-1AVEF, EF-121D-1AVEG)

100%
Ocena: 5

Wszystko O.K. Wysokiej jakości, dobrze się prezentuje, za tę cenę posiada konkretną wodoszczelność i zatrzask na bransolecie. Fluorescencyjna tarcza może się podobać.

arn

2011-09-13 15:36:01

Zegarek męski Casio EDIFICE EF-125D-1AVEF (EF-125D-1AVEG)

100%
Ocena: 5

bdb bardzo dobry zegarek, stylowy, wytrzymały, łatwa regulacja bransolety

toma-z

2011-03-25 11:12:34

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin Automatik 7656-5

100%
Ocena: 5

jestem bardzo zadowolony z zakupu Produkt oraz dostawa bez zastrzezen

juru

2011-02-21 12:52:59

Elementy 4241 do 4253 4253 całkowita